Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שווה להתקין? מאיפה משיגים (אשמח לקבל לינק בפרטי) ואני יכול להתקין את זה איך שהוא על הדיסק אם לא עובד לי הצורב?
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
קניתי מחשב Laptop ובו Windows Vista Home pre. בהרצה הראשונה נדרשתי לבצע מספר הגדרות כמו שם משתמש וכדומה, ולאחר מכן המחשב הכל לעבוד באופן רגיל. לאחרונה העתקתי קבצים לספריית C:/program files והחלטתי להעביר אותם לספריה אחרת, אך המחשב לא אפשר לי למחוק אותם. הוא אמר שאין לי הרשאה למחוק אותם. אני המשתמש היחיד במחשב. איך אני יכול להיות בעל ההרשאה למחוק ולהזיז קבצים באופן חופשי מבלי שהמחשב יסרב לבצע זאת ? בנוסף, אני לא מרוצה מהסדר שה VISTA עושה בתפריט ה run->programs ואני רוצה קצת לשנות. איך אני עושה זאת ב VISTA (אני יודע שב XP למשל האפשרות הזו נמצאת ב properties של ה Task bar למטה ומשם ל start menu ולאחר מכן customize ו advanced)? תודה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מרגיש קצת מטומטם שלא מצאתי את זה לבד, מקווה שזה אפשרי...
-
- 2 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
הכוונה שבמקום START יהיה "התחל" וכו'. אפשרי לעשות את זה או שצריך להתקין ווינדוס חדש?
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
איך הופכים XP מעיברית לאנגלית? יש לי XP HOME SP1 בעיברית..!
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי win xp, ואני רוצה שכל מערכת ההפעלה תתורגם לעברית. איך עושים את זה? שמעתי על קובץ בשם mui שיכול לתרגם, האם זה נכון? אם כן, מאיפה אפשר להוריד? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
יש לי וינדוס מילניום בעיברית התקנתי אותו על מחשב של חבר אבל הוינדוס באנגלית יש אפשרות לשנות את זה בממשק איפשהוא?
-
- 6 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כונן 8G שמחולק לשניים (2+6). 2G - כונן C , NTFS 6G - כונן FAT32 D אני רוצה להתקין מחדש WIN98 בכונן C (שהוא NTFS). כאשר אני מעלה את המחשב עם דיסק ההפעלה של WIN98 ובוחר אפשרות 4 - הפעלה עם תמיכה של WIN98 כדי לפרמט את שני הכוננים. האם אני יראה את כונן C למרות שהוא NTFS (אני עדיין בדוס לפני פורמט)? אם לא מה עושים? תודה, יוסי
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש, ולמרות שיש לי XP ברשיון (retail), אני רוצה לעבור ל-windows 7. מכיוון שזו מערכת הפעלה לא זולה, אני מחפש את הדרך הכי פחות יקרה - ועדיין חוקית - להשיג רשיון. לצורך העניין, אני מחפש את גירסת ה-pro ב-64 ביט. הדרך הטריוויאלית לקנות רשיון היא כמובן דרך חנות או אתר ישראליים. המחיר במקרה הזה הוא די קבוע (כ-620 ש"ח), עם הבדלים קטנים. האפשרות הבאה היא לקנות בארה"ב ולבקש שיביאו לי. יעלה איזה 30% פחות. האפשרות הזולה והמפוקפקת ביותר היא לקנות serial בלבד ב-ebay (להשיג התקנה זו לא בעיה). למוכר יש מוניטין מצויין, אז אני בטוח שהוא לא סתם רמאי, אבל אשמח אם יהיה מישהו שיוכל להסביר איך זה אפשרי. האם יש עסקים שיכולים לקנות חבילה של רשיונות ממיקרוסופט ואח"כ למכור אותם …
-
- 20 תגובות
- 36.6k צפיות
-
-
חשבתם פעם איך מיקרוסופט עדיין לא חשבו על מועדפים (או קיצורי דרך לתיקיות) ב-Save As?? אני יודע שאני יכול לעשות בMy documents קיצורי דרך לכל התיקיות שאני עושה עליהם SAVE AS בד"כ אבל זה עדיין לא זה. זה ממש מעצבן לעשות כל פעם BROWSE!!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך המאחה דיסק בווינדוס ויסטה? יותר מהיר ואיכותי?
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
הייתי שמח אם מישהו שיש לו מפרט דומה לשלי ומריץ ויסטה יגיד לי איך זה רץ אצלו אני מתכוון להשתמש בגרסאת הHome Pre כשתצא. השתמשתי בכלי של מיקרוסופט והיה רשום שהכרטיס מסך שלי חלש בשביל ויסטה אבל יוכל להריץ בקיצור רציתי לדעת איך היא תעבוד על המפרט הזה: intel p4 3.00GHZ Asus P4S800MX-SE X SERIES 1 GB RAM Radeon 9200SE מארז וספק ג'נרים. בנוסף הייתי מעונין לדעת אם אני יוסיף עוד ג'יגה לזיכרון אז הביצועים ישתפרו בהרבה? (אני לא מתכוון לשחק ממש אלא יותר להפעיל הרבה יישומים ביחד.)
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
תראו זהו המפרט שלי: pentium 4 2.40 GHz 1 GB RAM ati radeon 9600, 128 mb איך זה נראה לכם יעבוד? תודה ושבת שלום.
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
-
מחשב שני שכבר התקנתי עם דיסק XP ..נקי ללא תוספות (אבל לא מקורי) במהלך ההתקנה לא התבקשתי להכניס דרייבר ל-SATA וההתקנה עברה ללא בעיות . יש לי דיסק קשיח היטאצי 250 ג'יגה SATA + צורב SATA LG לא שיש לי תלונות , אבל לא ברור לי איך ההתקנה עברה ללא דרישת דרייבר , לאור הפוסטים הרבים שצריך דרייבר בדיסקט פלופי או לחילופין להטמיע את הדרייבר בדיסק ההתקנה עם תוכנת NLITE וכו' . מישהו יודע להסביר
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש לי במחשב 512 RAM אבל בC..יש רק 4 ג'יגה D יש 30 ג'יגה פנוי ...ו F שזה הגיבוי שכמעט אף פעם לא בשימוש יש 40 ג'יגה פנוי השאלה שלי כמה זכרון לשים לווינדוס ...או לתת לווינדוס לנהל לבד והיכן לשים את הקובץ זכרון וירטואלי ? ב C ? (שיש פנוי רק ג'יגה) או ב D או F ? האם זה חייב להיות ב C ? או שמומלץ לשים אותו איפה שיש יותר מקום גם אם זה ה-ר-ד-י-ס-ק א-ח-ר ?...
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
המחשב שלי: פנטיום 4 2600 ht כרטיס מסך 6600gt זיכרון ddr גיגה (512+512) עם צריך עוד פרטים תגידו ועם לא אז: איך וויסטא תעבוד במחשב + הפעלת משחקים כמו ריינבו סיקס החדש,אמריקן ארמי וכו'? תודה
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
המחשב שלי: מעבד 2.8GHZ לוח אם INTEL 915CY כרטיס מסך 8800GT זיכרון 2GB דיסק קשיח (אם זה חשוב) 160GB
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד וכשלא מחברים אותו לחשמל אז אחרי זמן מה הוא עובר למצב המתנה. איך אני חוזר מהמצב הזה? אני אנצל את ההודעה לדבר נוסף: יש לי את מקש ה- FN למישהו יש טבלה עם כל הצירופים והפעולות שלו?..או אם אתם זוכרים במקרה.. תודה!..ניר.
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
-
שלום לכולם ! אם אני רוצה לחסום אתר ספיציפי (למשל : כמו פייסבוק) איך אני עושה זאת דרך FIREWALL ? אני חייב דווקא דרך FIREWALL ולא דרך קובץ "HOSTS" בתודה לעוזרים.. תומר.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום במערכת מחשב בה יש 4 כוננים עם מערכת הפעלה Win 10 אני מעוניין שמערכת ההפעלה לא תוכל לגשת ל 2 כוננים באופן קבוע (לא קריאה ולא כתיבה). איך עושים זאת ? המטרה שלי להתקין 2 מערכות הפעלה של win 10 על דיסקים שונים ולכל מערכת הפעלה יהיו 2 כוננים בלבד (אחד SSD ואחד רגיל), וכל אחד ממערכות ההפעלה לא יוכל לגשת לזוג הכוננים השני. זה לטובת שימוש במחשב ע"י 2 משתמשים, במקום לעשות 2 משתמשים ב win 10. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
ה automatic updated הוריד לי עידכון, כשהעידכון סיים לרדת האייקון מצד ימין למטה נעלם ורק כשאני רוצה לכבות את המחשב פתאום מופיע לי האם להתקין עידכון ולכבות או רק לכבות. במצב זה אני לא מצאתי אפשרות לראות מה העידכון.
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
איזו מערכת הפעלה עלי לקנות? XP, VISTA 32 או VISTA 64? מעבד: ההתלבטות שלי בין ה-E4300 ל-E6600, כשהשיקול הוא מחיר לעומת ביצועים. (אבל אחד מהשתיים בטוח) לוח אם: Asus P5B Deluxe זכרון 2GB - עוד לא החלטתי איזה. מה אתם ממליצים? אני צריך את המחשב כדי להריץ DB של אורקל, כלי פיתוח, אופיס ואינטרנט.
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-