עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. חבר'ה אני צריך עזרה. אני לא יודע אם פתחתי את זה בפורום הנכון,בכל אופן זה הכי קרוב לנושא שאני צריך,כי זאת בעיה בווינדוס. אם טעיתי,אנא תפנו אותי לפורום הנכון,תודה מראש. הבעיה היא שקורה לי כבר פעם שניה שהדיסק המקומי [C] שעליו מותקנת מערכת ההפעלה (WIN7 X64) מתמלא לגמרי לא יודע ממה. אני מדליק את המחשב ויש כ-3 וקצת ג'יגה פנויים והכל נראה בסדר,אך קורה שהוא מתמלא ונשאר לי אפילו רק 10 מגה וקרה שהגיע גם ל-0. אני לא יודע ממה זה קורה וזה משגע אותי,אני לא מתקין שום דבר על C ואני גם לא יודע מה אפשר למחוק ממנו כדי לפנות מקום. כשאני מדליק את המחשב מחדש זה שוב מתאפס. נגיד עכשיו כתוצאה מכך הפורום לא עובד לי באופן מלא,הכל לבן והתוכן שלו מינימלי. מספר שאלות: 1.ממה הכונן מתמלא בצורה כלכך מוגז…

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  2. כלומר אם קונים מחשבים מארה"ב עם גרסה אמריקאית של Win7 Home האם בארץ אוכל רק לכתוב ולקרוא עברית? אני יודע ב100% שבגירסת הProffesional זה אפשרי. 10x ליודעי דבר

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  3. Started by guyl3,

המערכת נתקעת ב 3 מתוך 3 ב 75% ומתחילה ב RESET שוב

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by benp95,

שלום. לפני שאשאל רק אומר שביצעתי חיפוש בפורום קראתי ולא מצאתי דיון שעונה על השאלה שלי למרות שדובר עליו הרבה. ועכשיו לבעיה. רכשתי מחשב חדש ואני לא יודע איזה גרסה של וינדוס 7 להתקין עליו. הבנתי שיש הבדלים בין גרסת 32 ביט ל-64 אבל ממה שקראתי בפורום ההבדל הוא רק בניצול של הזיכרון. האם זה נכון או שזה תלוי גם בסוג המעבד שיש לי או דברים דומים. המחשב שנקנה הוא נייד מדגם ווסטרו 3500, זה המעבד: Intel® CoreTMi3 Processor 350M 2.26GHz ,1066MHz FSB 3MB L2 Cache וזה הזכרון: 3GB DDR3 1066MHz dual channel Memory. איזה גירסת וינדוס כדאי לי להתקין. תודה רבה לעונים.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by nucleo,

שלום לכולם, קראתי עכשיו את הת'ראד של סינדרום בנוגע לראם דיסק ונראה כאילו הדיעות קצת חלוקות. היו לי כמה שאלות אך כרגע אני לא זוכר את כולן(: 1. בנוגע לpage file. להבנתי ראמדיסק במצב הזה שימושי רק למערכות 32 ביט נכון? האם יש שיפור גם במערכות 64 ביט? האם במערכות עם מספיק זכרון לא עדיף פשוט לבטל את הזכרון הוירטואלי לחלוטין? 2. בנוגע לעבודה עם פוטושופ. אני מניח ששימוש בראמדיסק כ scratch disk ישפר ביצועים גם במערכות 64ביט. האם אני צודק? במדריך סינדרום רשם שהוא ממליץ להשאיר על fat32. למה? האם לא עדיף NTFS עבור המקרים (הנדירים) שאצטרך לאחסן שם קבצים הגדולים מ 4 גיגה? (אצל מי שיש לו ממש הרבה זכרון. זה לא המצ…

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  6. אהלן חבר שלי יש לו מחשב נייד של LG מ2007 עם ויסטה ביסיק שכבר לא עובדת טוב. אני יודע לפרמט מחשב נייד רגיל רק שבנייד יש לי חשש מדבר אחד-דריברים. נגיד שאני מתקין הוא מזהה את המקלדת והטאץ פאד בהתקנה?. אני לא רוצה שהיה לי מצב לא נעים שאני לא מוצא דריברים. מכיוון שבלפטופים יש רכיבים דומים אז יש מצב שנגיד שבב אודיו יזוהה אוטומטי כי הוא קיים במחשבים נוספים?. עוד דבר יש את המאיץ גרפי של אינטל, מספיק לחפש דריבר באתר שלהם במידה והוא לא כלול בהתקנה או צריך דריבר מהאתר של LG?. ונושא נוסף-בטרייה: לא צריך לזה דריבר כדי שיזהה את הזמן והאחוזים? או בדרך כלל זה כלול. כי סך הכל זה מזכיר לי תעניין שאני קונה כרטיס מסך שASUS מדביקה שבב של NVIDIA לא חייבים את הדריברים מהדיסק שמגיע (ובכלל בכרטיסי…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by natan805,

למשל יש Windows 7 Ultimate Hebrew x64 ויש Windows 7 Ultimate Hebrew x86 מה זה ה84 ומה זה ה86 ומה ההבדל בביצועים כי אני ממש לא מבין בזה

• 2 תגובות
    • 7.3k צפיות
  8. Started by -iTaY-,

יש לי WIN XP PRO בעברית.. עכשיו כול הזמן השפה אנגלית יוצאת מההגדרות של השפה במקדלת ואז אני צריך להכנס להגדרות של השפות -> מקדלת ולהוסיף אנגלית.. וזה קורה כול הזמן בלי הפסקה, איך אני מסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  9. עכשיו הבעיה בהרחבה: היה מותקן וינ7 על מחיצה c רציתי לעשות פורמט ובטעות התקנתי וינ7 נוסף על מחיצה אחרת(לצורך הענייןd ) בהדלקת המחשב מופיע מסך בחירה של 2 מ"ע שאלתי:אם אני עושה פורמט לכונןc האם יש סכנה שהקובץ הקריטי יימחק ואז לא תעלה לי מערכת ההפעלה שיושבת על d ? יש פתרון למטבוחה?

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  10. המחשב נועד לגלישת אינטרנט בעיקר וקצת עבודה על פוטושופ. אשמח לעצתכם

• 9 תגובות
    • 974 צפיות
  11. שלום לכולם, יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור. מותקן לי במחשב הנייד שלי מערכת הפעלה 7. כשהתקנתי את מערכת ההפעלה הזו התקנתי אותה מבלי לדעת כ 32ביט כשהמעבד שלי הוא 64 ביט ולכן אני צריך להחליף אותה. את זה הצלחתי לעשות בעזרת שדרוג המערכת אבל אני מעוניין לפרמט את ההארד דיסק כולו. להתחיל התחלה חדשה. ואין לי מושגגגג איך לעשות את זה. פירמטתי המון מחשבים ואפילו התעסקתי בזה לפרנסתי במשך תקופה. אבל במערכת ההפעלה הזו אני פשוט לא מצליח למצוא דרך לפרמט. אז לסיכום החפירה הארוכה הזאת - אני אשמח אם מישהו יוכל להדריך אותי איך לפרמט את הדיסק הקשיח שלי בוינדווס 7. ושאלה קצרה נוספת - במידה ובאמת אצליח לפרמט את המחשב לגמרי - כשארצה להתקין את וינדווס 7 מחדש זה יהיה אפשרי להתקין אותו על הארד דיסק …

• 18 תגובות
    • 5.5k צפיות
  12. היי. קיבלתי לפטופ מהעבודה ואני לא יכול לכתוב בחלק מהאותיות כי הן מופיעות כמספרים (במקום האות M מופיעה הספרה 0 לדוגמא). יש איזו פקודה כדי לסדר את זה, משהו עם Shift אם אני לא טועה... אשמח לעזרה, תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  13. שלום, מותקנת לי על המחשב גרסת הבטא של ווינדוס 7 שהתוקף שלה עומד לפוג. קניתי במבצע דיסק שידרוג של ווינדוס 7 אולטימייט, אך לצערי גיליתי שאני לא יכול לשדרג את הגרסת בטא, אלא רק ווינדוס XP או VISTA. העניין הוא כזה, היום קניתי דיסק חדש של ווינדוס ויסטה, במטרה להתקין אותה ומיד לאחר מכן לשדרג לווינדוס 7 אולטימייט. שאני מכניס את הדיסק של ויסטה ולוחץ על "התקן כעת", מופיעה לי שגיאה שהנוסח שלה הוא כזה: במחשב זה אין די שטח עבור קבצים זמניים. התקנת WINDOWS דורשת שטח של 492 מגה-בתים (MB) לפחות במחיצה כלשהי עבור קבצים זמניים. כדי להתקין את WINDOWS, פנה די שטח והפעל מחדש את ההתקנה. קוד שגיאה: 0x80070103 אני מניח שזו הודעה שקשורה לעובדה שאני מנסה להתקין ווינדוס ויסטה על ווינדוס 7, ולא לעו…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. זה קצת דחוף... אז פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  15. אני מקווה שזה המקום לשאלה העקרונית שיש לי בנושא ניצול זכרון: ידוע לי שוינדוס 7 גרסת 32 ביט יודעת לנצל עד 3.25 ג'יגה זכרון. ידוע לי גם שכרטיס מסך מובנה לוקח חלק מהזכרון. לכן, אם אני מתקין גרסת 32 ביט על מחשב עם 4 ג'יגה זכרון וכרטיס מסך מובנה, האם הכרטיס מסך לוקח מהזכרון הלא מנוצל (היתרה של 3.25 ג'יגה)? תודה מראש 8)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, אני מנסה להתקין WINDOWS XP על WINDOWS 7 ואני פשוט לא מצליח. אני רוצה שיהיה לי גם XP וגם 7. בעיקרון מה שניסיתי זה: עשיתי PARTITION חדש לווינדוס XP. אני מצליח לעשות BOOT לדיסק, הוא מתקין, עושה ריסטרט ואז כלום לא קורה. הוא לא עושה בוט לXP הוא לא עושה כלום. אני מנסה כמה פעמים לעשות בוט ישר לדיסק אחרי ההתקנה גם כלום. אני לא מצליח להגיע לשלב ההתקנה עצמו, כל מה שאני מגיע אליו זה המסך הכחול בBOOT שממנו אתה בוחר לאן להתקין, ואז הוא מעביר קבצים. ניסיתי גם להתקין על כונן אחר/ על אותו כונן של הWINDOWS 7, כלום לא עבד. ניסיתי להגדיר ל EasyBCD שיתן לי לעשות BOOT ל XP ואז קיבלתי שגיאה בסגנון NTLDR משהו כזה. בקיצור, איך לאזעזל אני מתקין ווינדוס XP על 7?! תודה!

• 12 תגובות
    • 4.1k צפיות
  17. לפעמים כשאני בוחר sleep/hibernate המסך נכבה והמחשב ממשיך לפעול למס' דקות ואז הוא נכבה לגמרי (shut down). ב event viewer כתוב לי: The previous system shutdown at *** was unexpected וכן: The computer has rebooted from a bugcheck. The bugcheck was: 0x0000009f (0x00000003, 0x84efb530, 0x8292fae0, 0x86f2ee40). A dump was saved in: C:\Windows\MEMORY.DMP. Report Id: 060910-16781-01. וכן: The system has rebooted without cleanly shutting down first בהתחלה זה היה קורה לעיתים ובשבוע האחרון זה קורה בחצי מהפעמים שאני בוחר sleep/hibernate.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by ALÞHA,

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=2da43d38-db71-4c1b-bc6a-9b6652cd92a3&displaylang=en

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  19. שלום לכולם. התקנתי WIN 7 X64 ויש לי שאלה קצת אידיוטית אבל בכל זאת כבר יומיים שאני מנסה לשנות הגדרות כדי שהוינדוס לא יכבה את עצמו לאחר כחצי שעה +- שאני לא משתמש במחשב וזה כדי שהאימיול לא יכבה מה שקורה כרגע. איך אני עושה זאת???

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by RocknRolla,

מצאתי את הגרסא הזאת של ווינדוס 7 ואני רוצה לנסות אותה אבל יש לי 6 GB RAM אז אני לא יודע אם זה יתמוך כי הווינדוס הוא X86 .בגלל זה אני שואל אם מישהו מכיר את הגרסא הזאת של ווינדוס ויודע אם זה תומך ב-6GB למרות שזה X86?למרות שלא נראה לי הגיוני לצערי

• 4 תגובות
    • 976 צפיות
  21. Started by eliil1,

אני לוחץ קליק ימני ואז SAVE PICTURE AS והוא מראה לי : מה זה =S ?

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  22. Started by makakO,

אני רוצה לשנות את ה FOV במשחק METRO 2033... ואם ישלך WINDOWS 7 אז צריך להיכנס ל : Go to the user.cfg file located at X:\Users\<user name>\AppData\Local\4A Games\Metro 2033 עכשיו, לא מזמן היה לי את "AppData".. אבל עכשיו אני רואה : הוא לא קיים יותר! בנוסף, כאשר אני רוצה ללכת ל TASK MANAGER הוא לא נותן לי.. אומר ש"אין לי גישות" (ולא עשיתי דבר חריג במחשב..) תודה על העזרה עריכה : ישנה עוד בעיה, כאשר אני רוצה לבצע SYSTEM RESTORE ללפני שבוע נניח, הוא נותן לי טווח תאריכים מאוד קצר של כ-יומיים שלושה. כיצד אפשר לסדר את הבעיה ? שכחתי גם לציין כי, ביצעתי בדיקה נגד רוגלות עם AVIRA ועם MALWARE BYTES ולא נמצא דבר. תודה =) עריכה #2 : צירפתי צילום מסך בקשר ל TASK MANAGER :

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  23. היי. אני גולש בנייד שלי בעבודה ואתמול כשניסיתי לכבות את המחשב, היתה לי הודעה שמישהו מחובר אלי. היום כשחיברתי אותו שוב לרשת המחשב שלי נמצא בשיתוף עם מחשבים אחרים. איך אני יכול לבטל את זה, ולחסום את השיתוף לגמרי שאף אחד לא יוכל להיכנס למחשב שלי?

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  24. Started by hellyeahmofo,

מילות מפתח שמופיעות בתוך המסמך. איך עושים את זה? ב XP

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  25. כאשר אני מנסה לפתוח הוא נותן לי קבצי RAR הורדתי את WIN RAR הוא פתח לי תיקיות רבות. במקרה אחר הוריד לי קובץ ISO מה זה הקובץ הזה ? אני חייב לצרוב לפני פתיחת המשחק? תודב

• 3 תגובות
    • 743 צפיות

דיונים חדשים בפורומים