Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
אני לא מצליח למצוא טת זה במאפינים של בTASK BAR. וגם איך אני מוסיף QUICK LOUNCH לתוכנות מסוימות כמו פיירפוקס וכו'...? תודה.
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שעה אני משק עם התוכנה וכל מה שאני מוצא זה קיצורי דרך לכל מיני דברים מפגרים של התוכנה עצמה....איך אני מוסיף קיצור דרך למה שאני רוצה? ומישהו יודע איך אני עושה שנגיד אם יש לי קיצור דרך לכונן שלי אז יראו כמה אחוז ממנו בשימוש וכמה מקום פנוי יש? בdescription של האייקון על הדקסטופ?
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
נגיד ויש לי קובץ File והוא נפתח ע"י כתבן ואני רוצה שיהיה קובץ bat, אני משנה לו את הסיומת אבל השם של הקובץ משתנה פשוט ולא מה שמפעיל אותו משתנה....
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
הרי במצב זה, הכוננים אינם מופיעים כשנכנסים מדיסק בוט. אז מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה מערכת הפעלה נמצאת אצלי במחשב WIN XP /2000 או 95/98/ME/XP/2000
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
אני יודע שמישהו פירסם דרך לראות כמה זמן המחשב דלוק, אבל אני לא מוצא את זה בחיפוש. אז מישהו יודע איך אני בודק את זה? ועוד שאלה לא קשורה, XP 32 ביט תומך ב-4 גיגה ראם?
-
- 15 תגובות
- 11.2k צפיות
-
-
שלום כידוע מקש ctrl המשמש לבחירת מספר פריטים לא פועל בדפי אינטרנט שאלתי איך בוחרים מספר פריטים תודה
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
היי אני צריך להיכנס כאדמניסטרטור בחלונות ויסטה נמאס לי מזה שכל פעם אני צריך לבחור הרץ ואז יש שם אפשרות כניסה כאדמניסטרטור, איך לעשות את זה שאני ישר אכנס למחשב ואהיה אדמניסטרטור תודה
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
איך אני גורם ל - WINDOWS XP להכנס ישירות למשתמש לי ברגע שאני מפעיל את המחשב - ולדלג על המסך שבו אני צריך ללחוץ על המשתמש שלי כדי להתחיל לעבוד?
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
זה נשמע קצת תמוה ומוזר, אבל יש דרך להחזיר את ה- Taskbar ב- 7 להיות כמו ב- XP? אני לא כ"כ אוהב את הסידור החדש הזה. אני מעדיף להשאר כבר עם ה- WIN7 זה בין הדברים היחידים שמפריעים לי שם. הצלחתי לעשות את זה רק באופן חלקי. איך אני גורם ליישומים למשל (כמו מסנג'ר) להתקפל, ולגרום לכך שיהיה Icon קטן על שורת המשימות?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כמו שעושה WIN98 . ולא להציג מסך שאומר שהמחשב מוכן לכיבוי ולהמתין לכיבוי ידני ע"י לחיצה ממושכת על כפתור הכיבוי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
בגירסה של ווינדוס XP?
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
לפני כמה ימים הסרתי תוכנה שהייתה לי על המחשב (TVTOOL) כשבדקתי ב - EVENT VIEWER של WIN ראיתי שכל פעם שאני מפעיל את המחשב ה - WIN מנסה להעלות את הדרייבר של התוכנה, זאת למרות שכבר הסרתי אותה. מישהו יודע איך לבטל את זה? יש לציין שאין שום שורה של התוכנה ב STARTUP של MSCONFIG. ראיתי שיש סיפריה ב REGISTRY של התוכנה. האם בטוח למחוק אותה? האם זה יעזור?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה זה עובד רק לפעמים או לא בכלל. יש איזה קובץ תיקון שאפשר להתקין?
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, מתי שאני פותח נגיד את האקספלורר אז הוא לא נפתח עד הסוף. אתם יודעים איך אפשר לעשות שהוא יפתח עד הסוף?
-
- 19 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
כאשר נכנסים לתיקיה יש אפשרות לראות את פריטי התיקייה בצורה של רשימה או משבצות וכו'. נניח שסימנתי שאני רוצה שפריטי התיקיה יוצגו בצורה של רשימה. כעת אני רוצה שהגדרה זו תחול על כל תיקייה שאפתח. ב-XP ידעתי לעשות את זה. בוינדוס 7 משום מה ההגדרה הזו לא מתבצעת באותה צורה ואני לא מוצא את הדרך לעשות זאת
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום ברשותי WINDOWS 7 ואני רוצה לגרום לדפדפן FIREFOX לעבוד קבוע ב REALTIME האם יש תוכנה שיכולה לגרום לזה לקרות באפן קבוע ?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עובד עם XP וכאשר אני פותח תיקייה מסויימת היא נפתחת על חצי מסך ולא על מסך שלם. לאחר שאני מגדיל את התצוגה של התיקייה על כל המסך ואני פותח תת תיקייה התיקייה שוב לא נפתחת על מסך שלם. לאחר שאני פותח תת תיקייה נוספת זה שוב חוזר על עצמו וכך יוצא שכל פעם לאחר שאני פותח תיקייה אני צריך ללחוץ לחיצה נוספת כדי שהתצוגה תהיה על כל המסך. אני מכיר את סדר הפעולות הבא: TOOLS ---> FOLDER OPTION --->VIEW ---> APPLY TO ALL FOLDERS שאמור לגרום לפעולה מסויימת שמבצעים בתיקייה לחול על כל התיקיות אבל משום מה, סדר הפעולות הנ"ל לא פתר לי את הבעיה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך דוחסים 5 וינדוסים בדיסק אחד כמו שהרבה מפיצים winxp 5 in1
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
-
אז איך הויסטה ביינתים? יש סיבה לעבור מהXP? אני מתכוון בעקר מבחינן יציבות תאימות. עם הדרייורים החדשים של NVIDIA ו הכל....
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
?!?! מעבד: AMD Athlon 64 X2 DUAL CORE 6400 Box לוח אם: ASUS M2N-E כונן קשיח: Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 16MB זיכרון: TRANSCEND 1GB 667MHZ CL5 X1 כרטיס גרפי: BFG nVIDIA GeForce 8800GT OC2 512MB 256BIT PCI-E x16 צורב: Sony Nec - Optiarc Black X18 DVD מארז: JSP-TECH H-550D-F25 ומאוורר 25ס"מ ספק כח: Enermax Liberty 400W בקרוב: קרור למעבד: Thermaltake Blue Orb II זיכרון: OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 Gold
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
-
אני זוכר במערכת הפעלה Windows 7 זה היה תמיד עובד. לא משנה כמה המערכת עמוסה, לא משנה כמה המחשב תקוע וזוחל, הדבר היחיד שיכל להציל אותנו מאתחול מחשב, זה הTask Manager. נתקלתי לאחרונה שב-Windows 8.1 ה-C+A+D לא עבד, ולאחר מספר דקות הופיעה הודעת שגיאה שלוקח לו יותר מדי זמן לעלות. היום, לאחר התקנה של WIN10, ניסיתי להפעיל כמה משחקים. האחד עכשיו שניסיתי להריץ, היה במסך שחור. CTRL+ALT+DEL לא עבד בכלל. כחמש דקות ניסיתי לעשות משהו, ורק לאחר לחיצה על כפתור SHUTDOWN, המערכת התחילה להגיב. כלומר, המערכת לא הייתה במצב Freeze מוחלט, וה-CTRL ALT DEL כן יכל להגיב, אך זה לא עבד. למה אנחנו חוזרים לאחור?
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-