Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש לי שני הארדיסקים , אחד WIN והשני היה מותקן בו לינוקס אני רוצה לסדר את MBR של ההארדיסק השני , יש אפשרות לעשות את זה דרך WINDOWS ולא דרך הRECOVERY ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך אנשים שיודעים להשתמש עם FRAPS+כרטיס מסך תומך DX10+משחק כמובן DX10 נכנסתי לאתר של fallingleaf וגיליתי שיצאו מספר preview ורציתי לראות את זה באמת עובד ומה ההשפעה על הביצועים אבל בגלל שאין לי כרטיס DX10 אני מחפש מישהו שמוכן לעשות בנצ'ים http://www.fallingleafsystems.com/site_media/vaio/vaioxp_b2r3.4_feb02.zip הורדה http://www.fallingleafsystems.com/site_media/vaio/vaio_documentation_r4.zip מסמכים לקריאה למיניהם --- טוב קראתי את המסמכים והם דיי מוזרים... הם באמת טוענים שזה DX10 על XP אבל משומה זה נוצר יותר בשביל לנסות להביא את הפיצ'רים למיניהם של וויסטא לXP בלי הדרישות המוגזמות (לא כולל AERO) אני לא בטוח אם אפשר להפעיל עם זה DX10 על XP אבל יש לזה הסרה נורמלית אז אפשר להת…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי לא מצליח להפעיל את הווינדוס, הוא נטען והכל אבל לפני שמגיע לסיסמא בפרופיל הוא עושה ריסטרט. ניסינו להפעיל במצב בטוח וקורה אותו דבר. יש פתרון? עריכה: אני חושב ששחזור מערכת יעזור... אפשר לעלות את השחזור מערכת דרך הדוס? אם כן אז איך?
-
- 7 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום. מותקנת במחשב שלי ה OS פעמיים. אני רוצה להסיר אחת...איך עושים? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באופן מוזר (פתאום כך), אתרים מסויימים לא עולים לי כמו שצריך, למשל YNET,הבעיה היא שאני מקבל הודעה שטעינת הדף הסתיימה אך אני רואה דף חלק ולבן מול העיניים. (IE6) רעיונות? (לא אני לא אעבור ל מוזילה ושות' )
-
- 7 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם ליבה כפולה... לא מבין בהתקנה של הווינדוז איך הם הגיעו או להתקנה של X64 או X86. אני יודע שיש X32 ו X64 אבל מה קשור ה X86 ?!?! עזרה דחוף!!! תודה !
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה שכשאני פותח את העזרה ותמיכה מהתפריט התחל אז זה נותן לי את השגיאה שבתמונה איך אני יכול להפעיל את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני מתקין windows xp sp3, זה כולל בתוכנו את IE7? או ש IE6 נשאר ואז יש עידכון ל7? תודה
-
- 7 תגובות
- 859 צפיות
-
-
היי התקנתי 7 RC בזמנו כשרציתי להסיר הבנתי שצריך רק למחוק ואותו מהBOOT שזה מה שעשיתי ואז למחוק רק את הקבצים מהכונן אה מה מה? אי אפשר למחוק כי הם מוגנים או משהו כזה. ואי אפשר לפרמט כי בטפשותי התקנתי על כונן שיש בו קבצים. ניסיתי לעבוד עם הAdmin כי לאפשר לקבצים להמחק, לא עוזר. אשמח לפיתרון
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
במכירה של VISTA ULTIMATE כתוב בתיאור: Full Retail DVD Version Supports 32 and 64 bit processors ... This version supports both 32-bit and 64-bit processors. זו גרסת ה-32bit או 64bit?
-
- 7 תגובות
- 703 צפיות
-
-
ראיתי שיש גירסה מלאה של ויסטה בעברית אבל לא ראיתי שחרור של MUI ל 64 ביט כמו שיש ל 32. מישהו נתקל בדבר כזה?
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
-
-
-
שלום...כשאני מנסה לעדכן את הווינודס שלי אז מופיע לי באתר את ההודעה הבאה: מות של Windows מקורי כדי לקבל עדכונים, עליך לאמת תחילה את החוקיות של תוכנת Windows שברשותך. פעולת אימות החוקיות מבטיחה שאתה משתמש בעותק מקורי ומורשה כדין של Windows. מה אני אמור לעשות כדי לעדכן את המחשב
-
- 7 תגובות
- 753 צפיות
-
-
איזה מערכת הפעלה מומלץ להתקין על פנטיום 3 600MHZ 256RAM win2000 או win98 ?
-
- 7 תגובות
- 660 צפיות
-
-
לפני כמה ימים פתאום קרה לי משהו מוזר במחשב, אני גולש איזה 45 דקות באינטרנט ואז פתאום האינטרנט מתנתק, זאת אומרת החייגן מתנתק ומתי שאני מנסה להתחבר בחזרה אז החייגן כותב לי Error 769 :The spcified destination is not rechable וגם ישר אחרי שזה קורה פתאום אין סאונד במחשב, שאני נכנס ללוח בקרה לצלילים והתקני שמע כתוב "אין התקן שמע" למרות שבמנהל ההתקנים אין סימן אזהרה צהוב והדרייבר של הכרטיס קול מופיע והכול שם פלוסים. אני יודע שזה בעיה בווינדוז כי יש לי מחשב נייד שיש בו בדיוק את אותו החייגן ושאני מחבר את הכבל רשת למחשב נייד אז אני מצליח להתחבר לאינטרנט בלי בעיה. יש לציין שמתי שאני עושה ריסטרט למחשב אז אחרי זה אני כן מצליח להתחבר לאינטרנט ואז הבעיה חוזרת. ניסיתי לסרוק SPYWARE ווירו…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1The server {80EE4901-33A8-11D1-A213-0080C88593A5} did not register with DCOM within the required timeout. 1. מה זה אומר ה DCOM ? 2. אך מסדרים את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מאמין שהנושא הזה נטחן פה כמה וכמה פעמים, אבל לא מצאתי שום פתרון כאן שמתאר את הבעיה שלי ורציתי לוודא שאני לא עושה טעות שתעלה לי בKEY של הווינדוס שלי או משהו בסגנון. יש ברשותי מחשב נייד ששדרגתי אותו מ7home ל10, ומשום מה לאחר תקופה של כמה חודשים בערך הוא הפסיק לעלות, אבל אני כבר גיביתי את הקבצים שלי דרך LIVECD (אני מניח שהקבצים של המערכת הפעלה נפגמו). ואני שוקל עכשיו אם כדאי לי לפרמט אותו, השאלה היא איך... למיטב הבנתי, אני צריך להתקין קודם כל את 7 (שוב) ולוודא שאני לא מכניס את הKEY שקיבלתי איתו בהתקנה, ורק לאחר מכן להוריד את העדכון של מיקרוסופט של WIN10 ובזמן השדרוג עצמו להכניס את הKEY הזה. האם אני פיספתי איזושהי פעולה שמאפשרת לי לבצ…
-
- 7 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, הווינדוס לא עולה לי ואני מקבל שגיאה שהקובץ HAL.DLL חסר. אני יודע שאפשר לסדר את זה עם הדיסק של XP.. משהו יכול להסביר לי איך? עריכה: אוקיי אני אעדכן את הבעיה שלי. ניסיתי לבדוק האם האופצייה של ה REPAIR קיימת בחלון שבו קובעים מחיצות אבל אין לי אותה. נכסתי ל recovery console במסך הראשי לפני התקנת ה WINDOWS אבל יש לי בעיה, אין לי את הסיסמה של האדמיניסטרטור ולכן אני לא יכול להריץ פקודות שם(המחשב לא עולה לי בכלל כך שאין לי גישה אליו). משהו בכל זאת יודע איך לסדר את זה?
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום ... אני רוצה לדעת האם זה אפשרי להתקין XP על דיסק קשיח דרך כונן חיצוני ואחר כך לחבר את הדיסק קשיח למחשב אחר ללא מערכת הפעלה בכלל ?? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד סלרון 1200 זיכרון 256 DDR מה ירוץ יותר טוב על במחשב הזה windows 2000 pro windows xp pro windows xp home ? המטרה של המחשב זה רשת בעיקר, הורדות ואייסיקיו בשביל שלא יעמיס על המחשב הראשון. לפעמים גם משחקים כמו VICE CITY אבל לא יותר מזה..
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
הפעלתי את האופציה הזאת וזה התחיל לעצבן אותי תמיד לפני התקנת משחק או פתיחת קובץ זה עוצר את הכל ושואל אותי אם לאשר או לא. ראיתי ב-TROUBLE SHOOTING של הווינדוס שמומלץ להדליק את זה בשביל יותר יציבות ובטיחות של המערכת ,אבל אני לא מבין מה זה בדיוק עושה חוץ מלהקפיץ חלון ולעצור את מה שאני עושה על כמעט כל דבר שאני עושה. זה באמת יכול לעזור לי בקטע של האבטחה של המערכת? מומלץ להדליק את זה או לכבות כי בנתיים זה לא כזה נוח עם זה. :-[
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום. מותקנת לי במחשב גרסת OEM של WIN7. עד כמה שאני מבין, גרסת OEM קשורה ללוח אם. ז"א כל עוד הלוח אם נשאר אותו דבר, אני יכול להחליף כל חלק שבא לי? במידה והתשובה חיובית, עוד שאלה. אם אני מחליף במחשב מעבד מ DUO ל 4 ליבות, אני חייב להתקין חלונות מחדש? ואם אני מתקין WIN 8 OEM על מחשב ללא כרטיס מסך ואחר כך מתקין כ.מסך, אני חייב יהיה להתקין מחדש?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום אני משתמש כבר שנים רבות בווינדוס 7 באמצע ינואר מפסיקים את העדכונים והתמיכה לווינדוס 7 מה המשמעות של זה? והאם זה קריטי מבחינת אבטחה? וסתם שאלה מניסיון של החברים, האם יש הבדל משמעותי בין מערכות ההפעלה מבחינת היכולת להתרגל לוינדוס 10 למי שבמשך שנים רגיל לוינדוס 7? תודה
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
כדי לנסות להבין קצת יותר מתוך כל הדיסאינפורמציה בנושא, יזמתי את הסקר הקטן הזה. אני זוכר שכש XP יצאה לשוק, אמרו ש 512 מגה לא יספיק, ואין שום בעיה עם זה. מצד שני, באותה תקופה מכרו מחשבים עם 256 מגה וזה בהחלט לא מספק...
-
- 7 תגובות
- 893 צפיות
-