עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by mikk,

נכון יש את מסך ה logon שיש שם את כל היוזרים וניתן להתחבר? אז לי אין אותו!!! כשאני מפעיל את המחשב והוידוס עולה הוא מראה לי מין מסך קטן כזה שבו אני צריך לכתוב ביד את היוזר והסיסמא... תעזרו בבקשה... זה די דחוף... תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  2. Started by tusik,

שלום הדפדפן שלי (אקספלורר) לא מגיב ללינקים שאני לוחץ עליהם בתוכנות חיצוניות. לדוגמא : שולחים לי לינק במייל , אני לוחץ ולא קורא כלום... לא נפתח החלון המיועד. זה לא היה ככה פעם , יכל להיות (וכנראה) ששיניתי \ דפקתי משהו בהגדרות בלי לשים לב..... כשהתקנתי דפדפן אחר (אופרה \ נטסקייפ) הלינקים עובדים איתם יפה. איך לעזעזל מסדרים את זה שיעבוד עם באקספלורר ??? (הייתי מזמן עובר לאופרה אם העברית היתה מסתדרת שם.... עצות בעניין הזה יתקבלו בברכה) תודה רבה. נ.ב עובד עם win_xp pro ie 6 , sp_1 ושאר עדכוני אבטחה....

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  3. Started by mostwanted,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3249613,00.html הוויסטה נראית די נוחה ויפה לשימוש מה דעתכם?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by gaziter,

יש לי ויסטה אולטימט 64 ביט ופתאום ביום בהיא אחר המחשב פשוט הפסיק לבצע SLEEP ??? מה עושים???

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by aviadp,

מדי פעם בעת השימוש בווינדוס שומעים פתאום את הקול הבא - Windows XP Balloon.wav המוכר מאד מהוצאת דיסק און קי מהמחשב. אשמח לדעת מה מקור הרעש האינטרנט אקספלורר פתוח, אך אני לא יודע אם זה קשור לזה אולי JAVA... אשמח לתגובות אביעד

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  6. זה הכותרת שלה: prutsct has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. ניסיתי להפעיל מחדש לא עזר, עשיתי "תשלח" "אל תשלח" מלא פעמיים לא עוזר... מה עוד אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  7. Started by ronen_pr,

אני מקווה שאני במקום הנכון. התקנתי לפני שבוע windows מחדש, ויש לי בעיה שחוזרת על עצמה. באתרים מסויימים אני לא מצליח להיכנס למקומות מסויימים, בתירוץ שהם לא בטוחים. באחד האתרים הוא מוציא לי הודעת שגיעה שמשגעת אותי ואני לא מבין מה עושים איתה: Error On Page. Error: 'this.form.value4' is null or not an object מה עושים? תודה.

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  8. Started by nucleo,

שלום לכולם, קראתי עכשיו את הת'ראד של סינדרום בנוגע לראם דיסק ונראה כאילו הדיעות קצת חלוקות. היו לי כמה שאלות אך כרגע אני לא זוכר את כולן(: 1. בנוגע לpage file. להבנתי ראמדיסק במצב הזה שימושי רק למערכות 32 ביט נכון? האם יש שיפור גם במערכות 64 ביט? האם במערכות עם מספיק זכרון לא עדיף פשוט לבטל את הזכרון הוירטואלי לחלוטין? 2. בנוגע לעבודה עם פוטושופ. אני מניח ששימוש בראמדיסק כ scratch disk ישפר ביצועים גם במערכות 64ביט. האם אני צודק? במדריך סינדרום רשם שהוא ממליץ להשאיר על fat32. למה? האם לא עדיף NTFS עבור המקרים (הנדירים) שאצטרך לאחסן שם קבצים הגדולים מ 4 גיגה? (אצל מי שיש לו ממש הרבה זכרון. זה לא המצ…

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  9. Started by zohar678,

יש לי וינדוס בעברית עם EXPLORER 6 ואני רוצה לשדרג את הדפדפן ל 7 ואני מקבל הודעת שגיעה. גם הדפדפן שהורדתי הוא בשפה העברית.

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  10. איך אני יכול לייצא את כל האימיילים מאאוטלוק אקספרס שבמחשב הקודם למחשב החדש?

• 9 תגובות
    • 847 צפיות
  11. שלום לכם. אז ככה קניתי מחשב חדש לפני 4 חודשיים לערך. ובאתי להתקין עליו win xp home מקורי כמובן, כשאני מעלה את הדיסק של ה- xp ב- boot , ואז אני לוחץ לו f6 אוו f2 לא זוכר בידיוק, אז הוא מבקש שאני ישים דיסקט של ה- sata בשביל לזהות אותו (הכוונה היא לארד דיסק שלי). הבעייה היא שאין לי בכלל כונן פלופי . מה עושים במצב כזה , איך אני יכול בכל זאת להתקין את המערכת הפעלה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. חיברתי בחיבור ה COM1 שלו עכבר , והעבר המובנה של הנייד עדיין פועל וזה מפריע לי , איך אני יכול להפסיק אותו. [כשזה ב PS2 הוא מפסיק אוטומטית]

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  13. אז כמו שרשמתי בכותרת יש לי דיסק של וינדוס ואני לא מצליח להתקין אותו מחדש כל פעם שאני עושה איתחול הוא מגיע למצב שהוא אומר לי לבחור בין מצב בטוח או תצורה אחרונה שפעלה או להתחיל כרגיל ובעצם לא קורא את הדיסק בשביל ההתקנה מישהו יכול לנסות לתת לי הסבר מדוע זה קורא ואיך אני יכול להתקין את הוינדוס.

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  14. Started by Arnold,

שלום ! יש לי עכשיו בעיה , ניסיתי כמעט הכול וכלום לא השתנה , הכתב באתרים ב אינטרנט אספלורר הוא נטוי . איך אפשר לשנות את זה לרגיל?? צירפתי תמונה.

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  15. שלום לכולם, לחבר יש ווינדוס 7 וזה מראה לו שמגיע לו ווינדוס 10 (יש אפשרות להורדה ולשדרג) אך מכיוון שהוא מוסיף ssd אנחנו רוצים להתקין ישירות לssd את הווינדוס שיהיה התקנה נקיה,מיקרוסופט נותנים אפשרות להורדת הקובץ כונן נשלף או iso לצורך צריבה, אך הבעיה היא שבטח בהתקנה נצטרך קוד לווינדוס מה שאין לנו(המחשב נקנה עם הווינדוס מותקן מ ksp). מה עושים במצב כזה?

• 19 תגובות
    • 26.5k צפיות
  16. משום מה דלוק אצלי יותר מדי SVCHOST......למה זה לעזעזל?!?!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by warezman,

איזה ווינדוס ויסטה הוא טוב? יש את Ultimate Home premium Home Basic איזה גרסא הכי מומלצת?

18. התקנתי את world in conflict והויסטה לא שם לי אייקון על השולחן עבודה ושום דבר בתפריט התחל. הלכתי ל: C:\Users\Ofir\Desktop אבל האייקון לא שם וגם הרבה מאלה שכן נמצאים על שולחן העבודה לא נמצאים בתיקייה הזו. את התיקיות שבתפריט התחל אני בכלל לא מוצא. אולי הויסטה שתל את הכל ל admin אבל אני ה admin במערכת כך שאין לי מושג מה קורה פה. דרך אגב, אותו כנ"ל לגבי babylon. אופיר

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  19. אני משתמש בזוג רמקולים מדפיים המחוברים למחשב דרך מגבר סטריאו, ובסאבוופר ממערכת סטליטים ישנה שיש לי. כבר בדקתי את זה, והדרך היחידה לחבר את הסאבוופר למחשב היא כזוג רמקולים נוספים. הבעיה שיש לי כרטיס קול עם 3 חיבורים (רמקולים, מיקרופון, LINE-IN. שבויסטה היה אפשר להגדיר את שתי האחרות כך שאחבר דרכן רמקולים אחוריים וסנטר ליצירת 5.1) לפני שעברתי ל WIN7 הייתי פשוט פותח את לוח הבקרה של REALTEK, מקיש פעמיים בעכבר על כניסת LINE-IN ומשנה אותה ל Front Speakers, וכך הסאבוופר היה פועל מיידית. אבל ב WIN7 המערכת הורידה לכרטיס קול דרייבר בעצמה, ואני לא ממש מוצא דרך להחזיר לפה את לוח הבקרה של REALTEK. ניסיתי כבר כל פינה בהגדרות של הדרייבר (יותר נכון של הווינדוס) ולא מצאתי אפשרות לעשות את זה…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. יש לי 4 ג'יגה זכרון, אני עובד עם XP 32bit (ניסיתי וויתרתי על ויסטה 64 ו 32 ביט) ה XP מזהה לי 3.5gb. קראתי דיעות סותרותף חלקן אומרות שמה שהוא מזהה, זה מה שהוא יודע לנצל, חלקן טוענות שההגבלה בארכיטקטורת 32 ביט היא לכמות זכרון עבור process, כלומר, פרוסס יחיד יכול לנצל רק עם 3.5 ג'יגה, אבל למערכת ההפעלה אין מניעה להשתמש בחצי הג'יגה הנוסף עבור process אחר... האם יש מסקנה סופית ? תודה.

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  21. Started by bennash,

אני סוף כל סוף הצלחתי לשדרג לחלונות 10 אבל התגלתו (מה הנקווה של התגלו והרבות של התגלתה?) בעיות: 3.11) אני לא מצליח לצאת מתוכניות לא פעילות במנהל משימות. 95) אני לא מצליח לתזמן 5 דקות של רקיעי שולחן עבודה מתחלפים. 98) המצביעים מXP לא נמצאים במסך הכניסה. 2000) כל הסמלילים (לוגו) של הקבצים והתיקיות מXP נמחקו. ME) אני לא מוצא איפה אני שם ערכות נושא למחשב. XP) אני לא מצליח לנקד פתאום. Vista) אני לא מצליח לשנות גופן, צבע גופן, צבע פס כותרת... בחלונות. 7) אני לא מצליח לחבר כונן רשת בחיבור USB עם DOK לD--Link VDSL N 6740U לפי הגדרות בחוברת. 8) אני לא מצליח להגן על הדפדפן Edge באמצאות האנטי וירוס שלי. 10) אני לא מצליח להוריד סרטונים ושאר קבצים בדפדפן Edge דרך I…

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  22. Started by eliau21071981,

יש לי ווינדוס ויסטה אולטימט SP1 כדיי לי להתקין ולהתחדש או שלהמשיך לזרום עם האקס פי שמעתי שיש שיפורים רבים לאחר ה SP1 אבל אני מעדיף לשמוע את דעתכם האישית כי לפי ניסיוני באתר הזה אתם הכי תותחים בעולם המחשבים אז לפני שאתם אומרים דיי כבר אם השאלות האלה!!!! ואני יודע "שחפרו" כבר על הנושא ויש הרבה דיונים אבל הדיונים קצת ישנים והרצתי חיפושים של שעות ועדיין לא הגעתי לתשובה מספקת תודה רבים לעוזרים

23. לאחר שהסרתי את התולעים אני מקבל הודעה: the fowlloing itames willnot remove C:\Windows\system32\winload.exe מה זה הקובץ הזה, אני משתמש בויסטא, דבר נוסף, גם לאחר שאני מסיר בעזרת התוכנה קבצים when u save בהפעלת סריקה נוספת הם נמצאים עוד פעם ומזוהים בתור regesrty keys או regesrty values

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  24. Started by SuB,

שלום! יש לי בעיה דיי חמורה בזמן האחרון שאני לא יודע מה הסיבה לה. מדי פעם לאחר כמה דקות פעילות ב-WINDOWS קופץ לי חלון שחור עם פירוט ארוך, החלק החשוב בו עם פירוט השגיאה הוא: "IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL". לאחר המסך הכחול אני חייב לעשות ריסט, וכל פעם לאחר המסך הכחול, כאשר הווינדווס עושה scandisk הוא מוחק לי קבצים (אחת הפעמים היתה קובץ temp של emule גרר.....). רציתי לדעת אם מישהו נתקל פעם במסך כחול שכזה ומה הפתרון/הסיבה למסך זה. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. יש לי פונטים ומספר תוכנות (פרוצות) של אדובי, שעובדים על XP. אני עומד לקנות חמשב חדש, האם הפונטים והתוכנות הללו ירוצו חלק על הויסטה? תודה

• 1 תגובה
    • 801 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.