Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום וחג שמח אנשים לא ידעתי אם לפתוח כאן אשכול או בתמיכה טכנית,לבסוף החלטתי לפתוח כאן כי זה נראה לי מתאים יותר לבעיה במעבד יש לי בעיה במעבד,הוא תמיד נמצא על 100 אחוז(במצב בטוח זה לא קורה) [ATTACH=CONFIG]9652[/ATTACH]
-
- 7 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
היי. יכול להיות שאני עושה את הבלתי יאומן, ואני קונה WINDOWS. בלינק הבא, http://www.microsoft.com/genuine/vista/VistaLegalization.aspx?displaylang=en&cCode=ISR&Error=82&PartnerID=302&sGuid=08146683-ee8b-4211-88fe-27eb4ff33217&OSV=6.0.6001.2.00010100.1.0.001.00.1033&GenuineInfo=00000000&RFM=3&submit=1 אפשר לקנות HOME PREMIUM ב 119$, ועם הדולר של היום, זה מחיר מפתה. השאלה, למה זה כ"כ זול. כי דרך WINDOWS MARKETPLACE http://www.windowsmarketplace.com/details.aspx?view=info&itemid=6008007&WT.mc_id=0107_58# הגרסה הזו עולה 260$. האם מיקרוסופט ויתרו לי על 140$ רק בגלל שאימתתי את הויינדוס ויצא שהוא לא חוקי? והאם אני מקבל את הקופסה הרגילה (המג…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מאז התקנתי פונט עברי חדש ולאחר מכן מחקתי אותו - הגדרות העברית השתבשו. - זה מתבטא בקבצי טקסט שהיו על המחשב שעולים כרגע בג'יבריש. - קבצי טקסט שאני כותב בעברית ומנסה לשמור, מקבל את השגיאה שמדובר בתווי יוניקוד ואם אני רוצה לשמור אני צריך להעביר לפורמט יוניקוד ולא ANSI. - כתוביות לסרטים : כל כתובית קיימת וכל כתובית שאני מוריד - מוצגים בגיבריש, לא משנה ההגדרות או התוכנות בהם אני פותח את הוידאו. שיחקתי עם כל ההגדרות האפשריות של הכתבן ושל השפות בווינדוס (כולל התקנת MUI עברי), ללא הועיל. שחזור מערכת לא אפשרי. אף פונט עברי לא חסר. אני אובד עצות, ומרגיש שניסיתי הכל - אני מעוניין להמנע מפרמוט והתקנה מחדש ככל האפשר. יש למישהו כיוון בבקשה? :confused:
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שוב שלום לכולם,קראתי לאחור מספר הודעות בהקשר לנושא הזה אך לא מצאתי תשובה גורפת לשאלה הנדרשת: האם כדאי לעבור ל Windows Vista 64 Bit או לא??? הרבה מהחברים כאן המליצו על זה שהגירסא משפרת מאוד את המהירות של המחשב ועיבוד המידע ומצד שני היו טענות כנגד תאימות לדרייברים שונים ועברית... יש מישהו שרץ עם הגירסא הזו ויכול באמת להמליץ לנו?? מפרט מחשב: E6300 Dual Core 2 2GB DDR2 667MhZ GeForce 7600 תודה על כל תגובה
-
- 7 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני מת כבר לפרמט את המחשב הוא לא זז מלא רוגלות השתלטו ופופ אפים עפים(ולא שום דבר לא עזר) בקצב רצחני הווינדוס עולה אחרי פולל זמן בקושי יש ביצועים במשחקים...אז אני עומד להתקין אקס פי SP2..ואחרי שאני יתקין אני רוצה קצת המלצות לתוכנות הגנה מוירוסים/רוגלות/שאר זבל אינטרנטי כככה שאני אוכל להתקין לפני שאני מחבר את האינטרנט כי כל החרא הזה ישר משתלט.. נ.ב אני מתכוון להשאיר את כונן D בתור כונן גיבוי ורק לפרמט את C בתקווה שהזבל לא חדר לD.. תודה רבה מראש.
-
- 7 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שרת משחק של משחק mmorpg שכל חפץ שנוצר בו בתוך המשחק יוצר קובץ של 1KB בתיקייה מסויימת על השרת שלי. יש לי בתיקייה הזאת מעל מיליון קבצים שכל קובץ הוא 1KB. אני רוצה למחוק את התיקייה הזאת לגמרי מהשרת (שלא יגיע לrecycle bin. שימחק לגמרי) אבל כשאני משתמש בShift+Delete למחוק את התיקייה הזאת השרת קופא ונתקע וזה יכול להגיע גם לכמה שעות שהוא תקוע. אני צריך את הדרך המהירה ביותר (ושלא תתקע לי את המחשב) למחוק את התיקייה הזאת לתמיד. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אתם מכירים את הקובץ program (אין לו סיומת) שנוצר בכונן המערכת (system drive( מה זה הקובץ הזה ואיך דואגים שהוא לא יווצר כל פעם מחדש?
-
- 7 תגובות
- 703 צפיות
-
-
היום שמתי לב למשהו מאוד מעניין. בתקיית החיפוש (Result Folder) נעלם כל התוכן של צד שמאל, עם כל אפשרויות החיפוש. הכל! שטח כחול ריק! זאת אומרת נעלמה אפשרות החיפוש בווינדוס. שברתי את הראש איך לפתור את הבעיה. קישרתי את פקודת החיפוש לקובץ shell32.dll למרות שאפילו החלפתו כנראה לא היתה עוזרת. טוב, אז החלטתי לפנות לפורום לברר האם הבעיה מוכרת למישהו (כאן מתחיל החלק המעניין). תוך כדי כתיבת ההודעה הזאת, אני נכנס לחיפוש לבדוק משהו. והופ, הכל כרגיל! אחרי שאלף איתחולים לא עזרו, ואחרי שלא עבד באיתחול הנוכחי. אני עובד עם XP כ 4 חודשים, ומעולם לא ניתקלתי בבאג הזה. בהחלט באג מקורי!
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם אני מתקין XP SP3 (לא עדכון של SP3) האם אני יכול לחזור לSP2?
-
- 7 תגובות
- 921 צפיות
-
-
הצורב שלי(LG GH20NS ) מופיע במסך ה-POST והמגש שלו יוצא ונכנס כשאני לוחץ על הכפתור ,אבל הוא לא מופיע במחשב שלי ולא מופיע במנהל ההתקנים כך שאני לא מסוגל לצרוב. איך אני פותר זאת? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשנידלק לי המחשב מופיעה לי הודעה מוזרה Blazingtools Perfect Keylogger Error loading hook DLL יש לי וינדוס וסיטה עשיתי סריקה של וירוסיפם ספיוורים וכלום לא מצא מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3043415,00.html מדובר בעדכוני אבטחה קריטים... תהנה (לכל אלו שלא עושים עדכון אוטומתי)
-
- 7 תגובות
- 954 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי שתי מהדורות מקוריות של VISTA כן כן מקוריות HOME PREMIUM ו BUISNESS אז אני אתקין את ה HOME עכשיו יש לי כמה שאלות: 1)תיהיה לי בעיה במציאת דרייברים 2)זה בהתקן הזה של מייקרוסופט אומר שצריך 40 GB קיבולת ויש לי 120 אבל מכיוון שפיצלתי את זה למחצות יצא לי 39.9 GB זה באמת ישנה משהו? צריך לעשות משהו כמו לאחד את הכוננים? 3)בכלל שווה לי עכשיו להתקין את ה VISTA ? אם אני גיימר ומשחק במשחקים כבדים? ולמיקרה שצתרכו המיפרט שלי: פנטיום 4 3 GHZ 1 GB זכרון כרטיס מסך X1950 GT 256 MB 4)אם יש לי צורך בדיסק חדש במקום 32 ביט לדוגמא 64 או שהדיסק נשרט אני יכול לקבל חדש כמובן בהצגת הרשיון או ו תמונות של הקופסא + הרשיון? אז בבקשה תענו לי
-
- 7 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יצא שפה עברית למערכת הפעלה 7? וגם איך אני בודק אם המערכת תרוץ אצלי במחשב? תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 764 צפיות
-
-
כמה דברים: 1. המקלדת/עכבר לא מעירים ממצב שינה, רק כפתור ה-POWER. 2. לפעמים, המחשב רק "חצי" מתעורר. המסכים נדלקים, והסמן של העכבר נראה על המסך ומגיב לעכבר, אבל זה הכי הרבה. אני לא רואה את ה-desktop ואין תגובה ללחיצה על המקלדת מלבד הדלקה וכיבוי של נורות ה-num lock וכו'.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.jup.co.il/files/db58485b2a.jpg למה הסמלים שלי ככה קטנים? נסיתי לשנות רוזלוציה וגם את סיביות הצבע, וגם לא רואים את סמלים של החלונות בסרגל למטה של ההתחל וגם כשאני רוצה לגרור תמונה או קובת לתייקיה זה לא נותן לי, מה ניתן לעשות?!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל-סליחה אם הנושא לא שייך ולשאלה..בדקתי בביוס והWIN שלי (XP PRO SP1 באנגלית) עושה קודם כל : Firsr Boot-Removable Seconde Boot-CD-Rom Third Boot-Hd ה-WIמ עצמו עולה מ-HD כמובן..אבל כשמפרטים צריכים לעשות את זה מהדיסק..(אני עושה את זה לפחות) אז אני יכול לעשות ראשון מCDROM ושני HD ושלישי לבטל? מזה הכוונה REMOVEABLE בכלל? מה אתם ממליצים?
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
http://www.nvidia.com/object/windows_vista_hotfixes.html מישהו ניסה להתקין את כל העדכונים ביחד? עשיתי ריסט אחרי הראשון ולא הצלחתי להתקין את השניים האחרונים. הוא כותב לי "העדכון לא חל על המערכת שלך" יש לציין שהווינדוס ויסטה שלי הוא בעברית. עוד מישהו נתקל בזה?
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני רוצה שהFAORITES שלי יגובו על בסיס שבועי, אז הלכתי לBACKUP שבSYSTEM TOOLS והגדרתי בכל וBLABLABLA וכשהו דרש סיסמא סתם לחצתי ENTER ואז כשהלכתי לschedule task לעשות הרצת בדיקה (אני לא כ"כ סןמך על מכונות) הוא כתב לי שהוא לא יכול להריץ אותו כי: "לא הוכנסה סיסמא מתאימה"!!! דחילק,זה לא תוכניות של מע' הביון של מטוס הפלקון זה כולה הFAVORITES שלי...!!! מה כבר ביקשתי???
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברים, במיקרוסופט לא נחים לרגע, והם תמיד איך שהוא עוברים את חסימת העדכונים האוטומטים שעשיתי. על דעת עצמם שירות הענן שלהם (one drive) עובד ומגבה לי את הקבצים הפרטיים. יש לי עותק מקורי. האם יש פתרון סופי ? או שניתן לביל (שטן) גייטס את הכליה שלי ? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחקתי בטעות את הלחצן(יותר נכון אח שלי הקטן), איך לעזאזל אני מחזיר אותו??? אני לא יכול להסתדר רגע בלעדיו..[br]פורסם בתאריך: 29.12.2007 בשעה 00:50:19 אפשר למחוק, שכחתי את ידידו הטוב של האדם גוגל :bash: :kopfpatsch:
-
- 7 תגובות
- 935 צפיות
-
-
http://i.gizmodo.com/5134755/win-7-tip-wordpad-opens-word-2007-docs סוף סוף נוכל לשמור בפורמט הזה במקום לבחור כל פעם בשמירה בתור doc בלבד ;D
-
- 7 תגובות
- 996 צפיות
-
-
וירוס Backdoor.Blarul ניפתח על המחשב והרס את כל האיקונים מחקתי אותו א בל זה נישאר ניסיתי לשנות לאיקונים אחרים אבל עדיין נישאר בדת קצת הרוס מה לעשות אני חושב שצריך לשנות משהו ב REGISTRY מה אני צריך לעשות בבקשה תעזרו זה חשוב לי בתודה . ???
-
- 7 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלומות, אתמול התקנתי ווינדוז אקס פי, ומאז אני לא מצליח להתקין לו service pack.. כשהוא מגיע לשלב של performing inventory, אחרי דקה הוא נותן לי את הודעת השגיאה הבאה: סגרתי את הכל לא נשאר כלום פתוח רק האקספלורר שאותו אי אפשר לסגור כי זה דרך windows update, והוויזרד של ההתקנה של הסרביס פק.. יש למישהו מושג מה הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שאני לוחץ על החלון התחל מופיע לי הכל חוץ מהחמישה פריטים שמופעלים הכי הרבה בשחור ורק שאני עובר עלייהם עם העכבר הם מופיעים ואז נשארים ככה עד שאני סוגר ואז שאני פותח זה שוב שחור תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 819 צפיות
-