עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by yiftach2,

שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש (למשחקים) וכנראה שארכוש את WIN8, סליחה על בורות אבל הייתי רוצה לדעת האם משחקים שיצאו בשנתיים-שלוש האחרונות (Civilization 5, Shogun 2 וכו') יוכלו לפעול עם המערכת הנ"ל? תודה למגיבים,

2. Started by ido-nava,

יש לי מחשב נייד של DELL LATITUDE מדגם D830. מפרט המחשב: מעבד: Intel Core2Duo T7100 1.8GHZ זיכרון: 1X1024MB DDR2 667MHZ כ.מסך: Intel 965 Express כ.קשיח: Hitachi HTS541680 80GB וזה נראה לי מספיק פרטים על המחשב... יש לי ווינדאוס 7 על 4 מחשבים שיש לי בבית והייתי רוצה להתקין windows 7 גם על המחשב הזה. עכשיו השאלה שלי היא האם המחשב יעמוד בעומס של win7 ויריץ אותו כמו שצריך? או שעליי להתקין שוב וינדאוס XP (אני מפרמט אותו)... ואיזה גרסא של המערכת הפעלה להתקין, 64bit או 32bit ? אני יודע שה64 זה בשביל לקבל יותר זכרון (מה שאני לא יקבל) והוא גם יותר מאובטח אך הוא זקוק למינימום 2GB זכרון על המחשב בשביל שיעבוד כמו שצריך ? תודה ושבת שלום !

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. ממש בטעות מחקתי את הסמל בסרגל כלים שמעביר בין החלונות בתלת מימד מישהו מתנדב להעלות את שלו לאינטרנט? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  4. Started by The-Crush,

חיברתי את המודם של הכבלים וכל כמה זמן בזמן אקראי הוא עושה לי ריסטרט כל כמה זמן וזה משגע אותי והמודם מוחבר ב-USB וניסיתי לחבר אותו לכרטיס הרשת והוא פועל מצויין אבל רק בעיה אחת שאני חיברתי את 2 המחשבים שלי למודם אחד בשני הכניסות שאחד זה ב-USB ואחד בכרטיס הרשת וזה עם ה-USB מתכבה כל הזמן............למישהו יש רעיון כיצד לפתור את הבעיה בחלונות XP?

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  5. שלום לכולם. יש באינטרנט להורדה חינמית את הסרגל כלים ISRAEL RADIO שמאפשר לשמוע רדיו של כל התחנות הישראליות. הבעיה היא שהסרגל יכול להיות מותקן רק ב IEXPLORER או ב WINDOWS EXPLORER ואם אני סוגר את החלון הפעיל אז אי אפשר לשמוע רדיו, האם יש דרך להעביר את הסרגל הזה לשולחן העבודה או לרשימת סרגלי הכלים שאפשר להפעיל משורת המשימות כדי שכל הזמן הדפדפן יעבוד - עניין של נוחות.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by sdrum177,

שבת שלום לכולם! הורדתי את ה-WINDOWS ESSENTIOALS בישביל להתקין את ה-MOVIE MAKER כשהכנסתי את קבצי ה-MOV לתוכנה עבור עריכה גיליתי שרואים את הווידיאו אבל אין סאונד. גם ב-MEDIA PLAYER לא היה סאונד. התקנתי את חבילת המקודדים K-LIGHT CODECK PACK 9.7.4 ואכן זה עזר ומייד במדייה פלייר שמעו סאונד. אבל, ברגע שניסיתי לפתוח את הקובץ בעורך הווידאו, הוא העלה את הסרט אבל סימן שיש שגיאה בקובץ ולא יכול לפתוח אותו (יש סימן קריאה צהוב על השקופית של הקובץ) כפי שרואים בתמונה. ברגע שהסרתי את חבילת המקודדים, הכל חזר לקדמותו כלומר, יש ווידיאו אבל שוב אין סאונד. מה דעתכם, מה אפשר לעשות פה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by xtract1,

התקנתי עכשיו Win XP PRO SP2 קודם היה לי SP1... בכל מקרה זה בעברית..הכוונה לוינדוס..רשום "התחל" ולא "START" אני רוצה שהוינדוס יהיה באנגלית..ניסיתי דרך לוח בקרה והכל..לא הולך... אני מניח שיש לו תמיכה רק בעברית. איך אני יכול בכל זאת לשנות בעברית? אני מניח שאני לא צריך ליקנות וינדווס חדש באנגלית בישביל זה.. אפשר "להוריד" חבילה אנגלית ממיקרוסופט או משהו כזה?

• 23 תגובות
    • 8.3k צפיות
  8. יש לי 2 אופציות : מצא באופן מקוון את הבעיה והפעל מחדש הפעל מחדש זה הדוח : ‏‏חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: APPCRASH שם היישום: Explorer.EXE גירסת היישום: 6.1.7600.16450 חותמת הזמן של היישום: 4aebab8d שם מודול התקלה: ntdll.dll גירסת מודול התקלה: 6.1.7600.16559 חותמת הזמן של מודול התקלה: 4ba9b802 קוד החריגה: c0000005 היסט החריגה: 0000000000051c30 גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7600.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף 1: 4b10 מידע נוסף 2: 4b1041d8b9232ded1cfad3c58d2cc4d4 מידע נוסף 3: 40f2 מידע נוסף 4: 40f232d09e2b6ca7c0ca3b8f7dcc8895 קרא את הצהרת הפרטיות שלנו באינטרנט: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040d ‏‏אם הצהרת הפרטיות באינטרנט אינה זמי…

• 1 תגובה
    • 3.9k צפיות
  9. Started by aviv bla,

יש לי שני כוננים C וD ובכל אחד מותקן ווינדוס XP הום אדישן אני משתמש רק בוונדוס שמותקן על כונן D והווינדוס בכונן C מיותר איך אני עושה פעולת מחיקה רק של הווינדוס שנמצא על כונן C ? (על כונן C נמצאים עוד דברים מלבד על הווידוס ... )

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  10. מה זה DHUPDT, ISTSVC , DHSVR? החודש שמתי לב פתאום שיש לי כל מני תוכניות, שבחיים לא ראיתי קודם, שפועלות ברקע (CRT+ALT+DEL) ולוקחות לי מלא זיכרון מהמחשב. למשל בלי ה- DHSVR וה-DHUPDT המחשב פועל על 150-165 PF ועם התוכנות זה על 180 PF לפחות. עד היום תמיד היתי סוגר אותם כל פעם שהיתי נכנס למשחק או לפעמים סתם כהמחשב פעל לאט מדי, היום עשיתי חיפוש ומצאתי את קבצי הEXE שלהם בתיקיה של ווינדוס, ואני לא יודע אם למוחק אותם או לא, אתם יודעים מה השימוש שלהם? אם יש בכלל?

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  11. נתקלתי במונחים הללו מבחינת בסיס נתונים של אורקל והיתי רוצה לדעת יותר על הנושא תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by askme,

שלום לכולם. העדכון הגדול האחרון ( עדכון סתיו ) כבר מאחורינו, אבל זה לא מפריע למייקרוסופט להוציא ל - fast ring עדכון עם תוספות ושינויים משמעותיים שמן הסתם יתגלגלו אלינו בעדכון הגדול הבא, למרות שתכונה או שתיים היו צריכות להיכלל כבר בעדכון סתיו. בקיצור, הנה מי נגד מי - https://blogs.windows.com/windowsexperience/2017/12/19/announcing-windows-10-insider-preview-build-17063-pc/ תהנו !

13. Started by House M.D.,

שלום, יש לי windows 7 . כרגע הוא על כונן 160GB עם 8MB באפר, אני קונה עוד כונן 320GB עם 16MB באפר, השני אמור להיות יותר מהיר אז אני רוצה שהוא יהיה הכונן הראשי. האם אפשר פשוט להעתיק לתוכו את מערכת ההפעלה בלי להתקין אותה מחדש?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום אני משתמש בשיתוף תיקיות של WIN7 לא מעט. האם יש דרך לשתף תיקייה מסויימת עם כולם בהרשאת קריאה בלבד, אבל עבור מחשב ספציפי (שלי) בהרשאת קריאה וכתיבה? אני מעדיף לעשות את זה דרך הממשק של WIN ולא בהתקנת תוכנה ייעודית

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  15. שלום לכולם, אני מתכנן להחליף לןח אם ומעבד..הורדתי את ההתקנה של חלונות 10 מהאתר של מיקרוסופט לדיסק און קי כמו שצריך.. זה יספיק?(יש לי כרגע מקורי...אחרי שדרוג מ-8),או שצריך את הסריאל?איפה אני מוצא אותו אם כן..). תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. כרגיל- הויסטה התחיל עם בעיה חדשה - קפיצות cpu בעת הזזת חלונות ושימוש גדול ביזכרון. ראיתי את המדריך בלינקיה (שאגב הנושא שם נפתח ע"י והבעיה נפתרה לי ב-XP אך בויסטה זה לא עוזר.) יש לי קפיצות CPU גדולות (לכיוון 50-70 אחוז) כל פעם שאני מזיז חלון.. יש לי כרטיס מסך radeon 1950 אם זה משנה, וגירסא הכי מעודכנת של הדרייבר. בנוסף,יש לי בעיה נוספת (אוליי.) הוינדוס משתמש ב-700 מגה זיכרון מתוך 2G ,בעוד שה-XP לקח לי רק 450 ... רצוי להוסיף שהסרתי את ה-AERO הגעתי ל-650 מגה בערך.. לא שינוי דראסטי. אשמח להצעות,ואם יש אנשים שקרה להם בבקשה שיעזרו. תודה רבה! נ.ב - המערכת שלי דיי חזקה לוויסטה : AMD 5600 ,זיכרון 2GB וכרטיס מסך Radeon x1950PRo .

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  17. Started by yonir,

איך אני יכול לגרום ל-windows להראות לי עברית ולא ג'יבריש ב-command prompt (החלון דמוי DOS שמקבלים ע"י cmd) ? תודה

• 3 תגובות
    • 16.8k צפיות
  18. Started by AnTiSh0ck,

התקנתי XP SP2 באנגלית על אחד המחשבים ואי אפשר לכתוב בעברית, הלכתי להגדרות השפה.. ואי אפשר להוסיף עברית.. אין לו ברשימה =\ יש איזה פאטץ' שאפשר להוריד שיסדר את הבעיה ? או שיש אפשרות אחרת ?

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  19. Started by ronkeren,

יש לי דיסק מקורי של Windows XP Pro SP2 Hebrew איך אני מתקין כך שהווידוס יהיה באנגלית?

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  20. אני מעוניין בקרוב להתקין VISTA על המחשב (רק לראות איך זה). לכן אני מעוניין תוכנה כזאת שאוכל להחליף בין שני המערכות... אני מבקש משהו פשוט לא הכי מסובך... ואם זה כן מסובך, אז איזה מדריך או משהו יהיה נחמד תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  21. התקנתי על הווינדוס עידכונים חדשים ומאז שום הגדרה לא נשמרת לדוגמא כל פעם שאני מדליק את המחשב זה עושה לי בטיפה אחרי ההדלקה שהעיגולים משתלבים ויוצרים את הווינדוס זה עושה עידכון כזה מתחת לסמל של הווינדוס (7) איזה 2207 מתוך 2207 משהו כזה 2.וגם שהמסך נהפך לכחול לאיפה ששמים סיסמה אז גם שם זה כותב מפעיל שינויים של ווינדוס או משהו כזה זה פשוט באנגלית 3.והמסך מחליף כל יום תמונה המחשב נישאר על אותה תמונה כבר יומיים 4. והפיירפוקס כל הזמן נישאר אל אותו עמוד שנישמר לפני יומיים התאריך זז וגם השעה הכל רגיל

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  22. Started by itairaz99,

אני צריך הורדה של ווינדוס 7 שבאמת עובדת. ניסיתי הרבה הורדות וכלום לא עבד לי :'( :-\ אני רוצה את זה כדי לצרוב על דיסק ולהתקין במחשב נייד חדש שאני הולך לקנות ויהיה בו רק linux... אני צריך 64bit כי יהיה למחשב 3g זיכרון. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  23. התקנתי לדוד שלי windows vista (32) אחרי שהשתמש עם xp אחרי ההתקנה כשניסיתי להשתמש ב windows update קיבלתי שגיאה מספרה 8007005 אם אני לא טועה חיפשתי בגוגל מדריך לבעיה עשיתי כמה פעולות ניסיתי שוב להשתמש בwindows update ועכשיו אני מקבל את השגיאה 8000FFFF חיפשתי באינטרנט מדריכים עשיתי שום דבר לא עזר.. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד תודה מראש, ליאור.

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  24. איך אני פותר את הבעיה הנל? זה קופץ לי בזמן הדלקת המחשב ונהרס לי הEVENT VIEWER.. ואין לי מושג ממש למה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  25. Started by urich,

המחשב נידלק מערכת ההפעלה (me) עולה ואז קופץ מסך (windows socket error: (10048 'on API 'bind מסך על גבי מסך עם אותה ההועדעה במשך כחצי שעה אפילו שלוחצים על כולםok זה לא עוזר הבעיה חמורה ומשגעת את המוח.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.