עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ZUMARA1,

טוב אני רוצה לפרמט ושאני מגיעה לקטע ל הBOOT מהדיסק המחשב רוצה שאני ילחץ על כפתור כדי לאשר אבל המקלדת מכובת בקטע הזה של ההפעלה.... היא דלוקה בהתחלה לביוס ו שהוימדוס עולה מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  2. Started by matliv,

כיצד מונעים מה-xp לעשות ריסט אוטומטית בכל פעם שהוא נתקל ב-fatal error ?

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  3. הכוונה היא שאני אוכל לנייד את העדכונים כלומר לשמור את העדכונים עצמם מבלי להתקין אותם על המחשב ?

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  4. מאיפה אני מוצא SP1 ל-64 ביט? ויסטה אולטימייט.

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Radeon38,

שלום האם יש כלי יעיל להסרה של SP3 ללא פגיעה כלשהי במערכת הפעלה והתקנה נקיה של SP2 בימים האחרונים המערך רייד שלי משתגע והערכים של הכוננים קופצים לגדלים מטורפים כמו טרה וחצי ויש סך הכל 2 רפטורים 36 אני מניח שזה קשור ל SP3. אשמח אם יש איזו תוכנה להסרה של התוסף הזה. בברכה.

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  6. Started by DUDEnamE,

הכוונה שיעבדו 24/7 בו זמנית על אותו מחשב, מישהו מכיר משהו שיכול לגרום לזה להיות אפשרי?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. בחלק מתיבות הטקסט אפשר להחליף לעברית אבל בחלקם לא, למשל בחיפוש בגוגל.. איך אפשר להחזיר את זה כך שבזמן שסרגל השפה סגור ניתן יהיה להחליף לעברית..

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. איך לעשות שכאשר עושים קליק ימני וחדש יהיה ליצור מסמך וורד ב xp היה אפשרות בויסטה לא

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  9. היתה לי הפסקת חשמל ואחריה כשהדלקתי את המחשב אני רואה שהאייקונים בשורת המשימות ליד השעון ניהיו גדולים יותר. זה כולל גם את האייקונים בחלונות (האייקון שבצד שמאל למעלה בשורה הכחולה של התוכנה). וגם זה הגדיל את השורות בALL PROGRAMS בתפריט התחל. זה כבר כמה זמן אצלי ככה וכבר הספקתי די להתרגל לזה, אבל זה לא נחמד שהאייקונים נראים מכוער (איכות נמוכה יותר) ותפריט כל התוכניות תופס לך 2/3 מהמסך... מישהו מכיר את התופעה? איך אני מתקן את זה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  10. הכנסתי דיסק ווינדוס xp sp2 טוען לי את ההתקנה אתם יודעים היה לי את ה press any key to boot from cd. ואחרי זה המחשב טען את הקבצים ואז זה כתוב: SETUP DID NOT FIND ANY HARD DISK DRIVES INSTALLED IN YOUR COMPUTE ו Make sure any hard disk drive are powered on and properly conected to your computer and that any disk related hardware configuration correct. this may involve runing a manufacturer-supplied diagnostic or setup program. -- מה זהההההההההההה אני מת להתקיןןן ודרך אגב זה מחשב חדש

• 8 תגובות
    • 846 צפיות
  11. Started by adys,

שלום לכולם יש לי מחשב שולחני ומחשב נייד שניהם XP SP2 בד"כ הייתי מתחבר מהנייד עם כבל רשת לנתב ומעתיק מהשולחני את מה שאני צריך (נכנס אל השולחני מהנייד) פאתום אני מקבל את הבעיה הזו "You might not have permission to use this network resource" ובטח אתם מכירים את הפתרון של ה restrictanonymous http://support.microsoft.com/kb/913628 מה הבעיה? אחרי שאני עושה RESTART ה restrictanonymous. חוזר להיות 1 למרות שאני מאפס אותו הבעיה התחילה השבוע ולא ברור לי כלל למה ומדוע... ממש תקוע , אשמח לכל עצה תודה עדי

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  12. יש למישהו המלצה לתוכנה רלוונטית ?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by wrecker,

גיסי קנה מחשב עם WIN7 HOME הבעיה היא שהוא צריך את המחשב לעסק ואמרו לו שHOME לא תומכת בכל מה שצריך (הגדרות רשת כנראה יותר מורכבות אין לי ממש מושג) עכשיו השאלה היא אם אפשר לשדרג את המערכת לPRO? ואיך עושים את זה? חיפשתי באתר שלהם והם שלחו אותי לבאג או אופיס דיפו.. אין אפשרות פשוט לרכוש את זה באנטרנט ולהוריד ישירות?! תודה

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  14. Started by chubaka,

כאשר אני נכנס ל אתר windows update דרך הxp pro שלי אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת שאני לא יכול לראות ולעדכן שום דבר אני רוצה לעדכן את העדכונים האחרונים וגם קצת לפניהם כי זה לא עובד כשבועיים,מה עושים?

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. Started by sahargt,

אני צריך עזרה איך אני מסיר את הסיסמא בכניסה

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  16. Started by hellyeahmofo,

היתה לי מערכת xp פרו בעברית , עקב שגיאה ב boot.ini שלא יכלתי לתקן עשיתי לה repair עם דיסק התקנה של מערכת באנגלית , עכשיו זאת מערכת באנגלית , הבעיה שהיא שבמיקרוסופט אאוטלוק אין עברית , כל ה subjects וה folders הקיימים כתובים בג'יבריש במקום בעברית איך מחזירים? עברית אגב מן הסתם מותקנת

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  17. יש לי בעיה מוזרה, שהתחילה דיי לאחרונה. אין לי מושג ממה היא נובעת , מדי פעם מסך המחשב פשוט כבה ואז אני שומע את הסאונד פועל לקצת זמן עד שהוא מתעוות לרעשים צורמים ומפחידים. לאחר מכן כל מה שנותר לי הוא לרסט. אני עם אוברקלוק, מלא זמן עם אותו אוברקלוק שהיה יציב. החזרתי את המעבד למהירויות סטוק (גם זכרונות וכו') אבל ללא הועיל , המחשב עדיין מדי פעם נתקע , מסך שחור , מת. ב Event Viewer של ווינדוס אני לא מצליח למצוא תיעוד למה גרם לבעיה. ואני לא מצליח לפרש את השטויות שהוא רושם לי שאני מפעיל מחדש לעיתים רחוקות אני מקבל מסך כחול במקום שחור שגם אותו קשה לי לפענח. לפני שאני לוקח צעדים דרסטיים ומפרמט הכל ומתקין מחדש את מערכת ההפעלה , אולי יש למישהו מושג מאין נובעת הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. שלום, אני חושב שחסרות לי כמה תוכנות או תוספות לאקספלורר בשביל לשמוע רינגטונים, אבל אני לא יודע מאיפה להוריד אותן, האתר עצמו עולה בסדר וגם שאני לוחץ על רינגטון זה עולה ומראה לי שהוא משמיע את השיר אבל בעצם אני לא שומע כלום. אם תוכלו לעזור לי אני מאוד אודה לכם, בתודה, דודי.

19. שלום בטעות עשיתי מחיקה לצמיתות (Shift + Delete) של תיקיה שחשובה לי מאוד (מסמכים ותמונות). האם יש דרך כלשהי לשחזר את הקבצים?

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  20. יש לי כרגע 2 מערכות הפעלה על המחשב.. איך אני מסיר אחת מהם וכשאפעיל את המחשב לא יהיה לי את המסך בחירה של איזה וינדוס להעלות?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by DJ_Yaniv,

שלום, התקנתי היום וינדוס לחבר שלי על הדיסק קשיח שלו (וינודס XP) ולאחר שהתקנתי חיברתי בחזרה את הדיסק קשיח שלי ועליו יש וינדוס VISTA והוא מזהה את הדיסק קשיח אבל לא נכנס לוינדוס, עכשיו אני על המחשב של אח שלי. מישהו אולי יודע איך לסדר את הבעייה הזאת, ניסיתי כבר כמעט הכל. חבר'ה תעזרו זה דחוף, תודה !

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  22. רכשתי בעבר ווינדוס 7 32 סיביות הבנתי שמיקרוסופט מאפשרים להוריד את אותה גירסה של ווינדוס 64 סיביות ולהישתמש באותו מספר סידורי, איפה אני יכול להוריד את הגירסה 64 סיביות?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Dumbass,

שלום, א. עשיתי חיפוש ולא מצאתי תוצאות שיכולות לעזור לי. ב. ברשותי דיסק התקנה של ווינדוס XP עם SP2, אני רוצה להתקין אותו על הארד דיסק (שלצורך העניין, לא קיים עליו שום דבר), משום מה אני לא מצליח להפעיל את הבוט מהדיסק, מה עוד ניתן לעשות? שמעתי על איזה בוט מדיסקט פלופי או משהו כזה אבל אין לי מושג מה לעשות, (אני יודע שצריך ליצור דיסקט לבוט), אבל אין לי מושג איך ליצור אותו ולהריץ אותו, ככה שאם תוכלו לעזור אני אשמח מאוד :} תודה רבה

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  24. Started by shaharZur,

קניתי מחשב חדש וניסתי להתקין ווינדוס ובאמצע מופיעות שגיאות שרושם בהן שווינדוס נתקל בקשיים בהעברת קובץ מסוים ורשום את שם הקובץ שבדרך כלל מסתים ב DLL. ואם אני אומר לו שימשיך בכל מקרה אז הווינדוס עולה עם באגים ולפעמים לא עולה בכלל. אני פירמטתי כבר מלא פעמים. מה לעשות?. אני יודע שווינדוס עובד כי הוא במחשב הנוכחי. האם זה נגרם מזה שהווינדוס הוא 32 ביט.?

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  25. Started by chenc,

שלום לכולם לאחרונה נתקלתי בבעיה במחשב של חבר. חצי מהממשק שלו בעברית - כמו שורת ההתחל וכיוון החלונות וכו'. גם שורת התפריטים בעברית. אבל מה? התפריטים שנפתחים למשל - הם באנגלית! ויש גם תוכנות שחלק משורת התפריטים היא אנגלית! ניסיתי המון לשחק עם הגדרות הממשק בXP בלוח בקרה, אך לשווא ; התקנתי מחדש את העברית, ווידאתי שכל פריטי השפה העברית מסומנים וכו'. למישהו יש עוד רעיון? מישהו מכיר פתרון לבעיה? תודה, חן.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.