Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה כבר כמה ימים במקלדת אני משחק כמה שעות במחשב והכל טוב ואז זה לא מחליף לי לאנגלית לאותיות קטנות זה מחליף רק לאותיות גדולות באנגלית מה אני צריך לעשות?צריך כל פעם להפעיל מחדש תמחשב שזה קורה תעזרו לי הכל מסודר בהגדרות כבר עשיתי הכל ואין זה פשוט לא מחליף לי לאותיות קטנות באנגלית אני חייב שתעזרו לי הבעיה הזאת משגעת אותי יש לי וונידוס 7 בבקשה תעזרו לי תמיד שזה קורה גם הלוח מקשים נעלם ואין אפשרות להחזיר אותו חשבתי זה בעיה מהמקלדת אז החלפתי אותה וזה קרה עוד פעם תודה
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
זה נמצא במחשב של העבודה רשת פנימית ...לאחר שינוי הססמא לחדשה זה קרה ריסטארט לא עוזר להיפתר מזה ...כל כמה דקות חוזר ונעלם [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
לא מצא חן בעיני אחי הצעיר שהחלטתי לנעול בפניו בססמא את המחשב (כיון שהוא יושב שעות ומזניח דברים אחרים) והוא מצא תוכנה שמוחקת את הססמא של האדמיניסטרטור. שמתי ססמא במשתמש שלו ובאדמיניסטרטור, הוא מצא תוכנה שמוחקת את הססמא של האדמיניסטרטור ודרכו הוא מחק את הססמא של המשתמש שלו... מישהו יודע/ מכיר אולי תוכנה שעולה לפני טעינת הווינדוס ומבקשת ססמא? ראיתי פעם תוכנה שעולה בדוס מיד כשמדליקים את המחשב וכדי להכנס להרדיסק ולטעון ממנו נתונים (וע"י כך לטעון את מערכת ההפעלה) צריך ססמא.. תודה רבה לעוזרים. יו"ט.
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, התקנתי בהצלחה את חלונות 7 אבל יש לי כרגע בעיה אחת ששמתי לב אליה. הכפתור של ה- FN בלפטופ לא עובד (לדוגמא: קיצור של הגברת הווליום דרך המקלדת). מה אפשר לעשות בנידון???
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
היי, יש לי הארד דיסק חדש, והתקנתי עליו היום ויסטה. עשיתי על הכונן שתי מחיצות - אחת למערכת הפעלה ותוכנות ואחת לכל השאר: מסמכים, מוזיקה, תמונות וכו' הבעיה שלי היא שwindows שם אוטומטית את התיקייה של המוזיקה (והמסמכים וכו') בתוך התיקייה של היוזר שלי (שהוא, אגב, היוזר היחיד במחשב) שבכונן C - שהוא כונן המערכת. השאלה שלי היא איך להעביר את התיקיות האלה למחיצה השנייה (אל תגידו לי פשוט לעשות העתק הדבק - זה פשוט ייתן לי תיקייה רגילה - לא תיקייה ש windows מגדיר בתור 'מוזיקה') זה חשוב שהמחשב יבין שזאת התיקייה של המוזיקה - כדי שאוכל להשתמש בקיצור שנמצא בתפריט 'התחל' (למרות שאפשר פשוט לשנות את הנתיב של הקיצור - זה עדיין משנה לתוכנות כמו winamp שבתור ברירת מחדל מוסיפות לספרייה את התיקייה…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הטלויזיה שלי מחוברת למחשב בעזרת חיבור HDMI כאשר אני צופה בסרטי HD המחשב מקרטע קצת.. אבל בלי חיבור לטלוזייה הסרטים פועלים בסדר גמור.. מה יכולה להיות הבעיה? כי המפרט שלי נראה לי לא סביר שיעשה לי בעיות כאלה.. יש לי וינדוס 7 AMD ATHLON II X3 435 BOX 4 גיגה זיכרון ati radeon hd 4200 HD תודה...
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני שעה התקנתי את הWINDOWS 7 הכל טוב ויפה מתקין DRIVERS קצת תוכנות. ופתאום מסך כחול,זה קרה לי פעמים הנה הלוגים שלהם אשמח לדעת מה זה,במסך הכחול היה כתוב משהו עם XP ומה הקשר אני לא מבין...
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בעיה אם explorer.exe שלום לכולם יש לי בעיה אם explorer.exe כאשר אני עובד ב-windows אז אחרי כמה זמן הוא נהיה ממש איתי עד כדי כך שהכול ממש מתחיל לזוז לאט אז כאשר אני לוחץ ctrl alt delete ומופיע לי task manager אז אני רואה שם שהאקספלרור שלי לוקח הכי הרבה משאבים והמעבד עובד על 100% עד שאני מבטל אותו את אקספלורר ואז מחזיר אותו שוב ואז זה מסתדר לכמה זמן ניסתי לבדוק וירוסים ואין לי כלום בדקתי אם SPYWARE DOCTOR וזה לא עזר כלום עשיתי sfc /scannow ולא עזר כלום יש לי WINDOWS XP PRO מעבד Q-8300 זכרון 3GB בקשה אני לא יודע כבר מה לעשות heeellllppppppp mmmmeeeeee בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגיע הזמן והחלטתי לשדרג את המחשב הביתי שלי שמותקן עליו XP ווינדוס 7. יש לו חומרה חזקה, כרטיס מסך טוב וכל מה שמשאיר אותו מאחור זה המערכת ההפעלה. רציתי לקנות את הוונידוס מקורי אבל חשכו עיני כשראיתי את המחירים. כמה אתרים מכרו את ה7 במחירים של 1200, 800, 700 וכו' ואני מדבר על הגירסה שאמורה להיות "ביתית". האם אני מסתכל על המערכת הלא נכונה? האם יש סיכויי לקבל איזושהי הנחה או משהו בסגנון(כמו שדרוג בפחות כסף) אם יש לי מערכת XP מקורית? או האם הדרך היחידה היא לקנות את התכונה מקורית במחיר של 800 שקלים? תודה, נדב.
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי היום את המחשב הנייד הראשון שלי של דל, התקנתי את הדרייבר של טביעת האצבע ואני לא מוצא איך משתמשים בו פעם ראשונה שלי שאני רואה WIN7 אחרי שנים עם XP אם למישהו יש מושג איך אני קובע את הסיסמא ליוסר בעזרת ההתקן אני אשמח לשמוע
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני משתמש ב- WIN XP ובכונן השני יש את ה- WIN 7. אני רוצה את המקום והמערכת מסרבת להימחק. אשמח להסבר איך להסיר אותה.
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום אני רוצה למנוע מצב שאני על הדפדפן ובאותו זמן פתוח תוכנה אחרת או CONTROL PANEL שאם אני לוחץ על הדפדפן למשל זה מעלים את המסך של התוכנה האחרת שפתחתי וגם להפך ככה שאני לא צריך לסגור/למזער את הדפדפן בשביל לראות את התוכנה השנייה שפעילה
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
קבלתי עם הלפטופ קוד של XP HOME אבל לא קבלתי דיסק .. האם אפשרי פשוט להוריד מהאתר של MICROSOFT מערכת הפעלה ולהשתמש בקוד ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מסך סמסונג p2770hd ומחשב שמחובר אליו בdvi 1920X1080 למרות שגם בהגדרות של הכרטיס מסך וגם בהגדרות של המסך שניהם מראים 60hz אם אני נכנס לרזולוציית מסך בווינדוס הוא מראה לי 59hz ומתעקש להישאר ככה. הדבר הזה ממש מעצבן אותי כי זה מבטל את האופציה בשימוש ב vsync. בבקשה שמישהו יתן פיתרון זה ממש ממש משגע אותי!!!
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי את הודעת ה- NTLDR IS MISSING. נכנסתי לריפר דרך הדיסק של הווינדוס והעתקתי את הקובץ החסר (כפי שקראתי במדריך) לתיקייה של הווינדוס. עכשיו ההודעה נעלמה אבל הווינדוס לא עולה והמחשב עושה ריסטרט במקום להעלות את הווינדוס. יש הצעות? תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי Windows 7 הוא מזהה את כל החומרה בצורה מושלמת האם עדיין יש צורך להתקין את הדרייברים מהדיסקים?
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
האם אפשר לדלג איכשהו על שלב ה Screen Alignment לאחר ההתקנה?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ב- XP הייתי יכול לנגן שיר, עם מדיה פלייר, יוטיוב וכל מקור פנימי אחר, ולכוון בהגדרות של כרטיס הקול שיאזין למקור הזה (Stereo Mixer) ולהקליט עם כל תוכנת הקלטה. עכשיו יש לי Win 7 בנייד ובPC, ובהגדרות כרטיסי הקול יש לי רק מיקרופון או קו נכנס. אני צריך להקליט איה צליל מאיזה אתר. אני משתגע!!! בנייד יש לי Sound Max וב- PC - יש לי Realtek.
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום רב, בכל התקנה של תוכנה/ פילטר/ מקודד חדשים, אני מקפיד ליצור נקודת שחזור של המצב התקין שהיה לפני ההתקנה. לפני זמן מה התקנתי חבילת מקודדים, שלא נתנו לי את התוצאה הרצוייה. כאשר רציתי לחזור לנקודת השחזור שלפני התקנה זו, המחשב ניסה לבצע את השחזור, אך לבסוף התקבלה הודעה הודעה שהשחזור לא הצליח. בחרתי נקודה קודמת יותר, אך שוב השחזור נכשל. יש לציין שבדיוק אותו הדבר היה קורה לי עם המחשב HP הקודם תחת חלונות ויסטה. אז לא ייחסתי לכך יותר מדי חשיבות, כי סברתי שאולי משהו השתבש במחשב, ופשוט השלמתי עם המצב שלא ניתן להשתמש בפונקציה הזו של שחזור. אך כעת מדובר במחשב חדש לגמרי, ועם מערכת הפעלה חדשה, חלונות 7. אז מדוע שוב השחזור הזה לא עובד, ואיך ניתן לתקן זאת? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
שלום. כשאני מנסה להוציא "באופן בטוח" USB מהמחשב, אז בדר"כ, או עד היום היתה מופיעה לי הודעה שאפשר להוציא. פתאום עכשיו ההודעה הזאת לא מופיעה, וכן אפשר להוציא בטוח, אבל ההודעה אינה מופיעה יותר. יש לי windows 7. אפשר עזרה בבקשה? תודה רבה.
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה התחיל לי באג בחיפוש של ווינדוס 7. בחיפוש של שורת ההתחל. לא משנה מה אני רושם הוא מוציא לי קובץ לא מזוהה בשם "תוכניות", קובץ מוזר שאין לו נתיב ואין אפשרות לפתוח אותו. מישהו מכיר את הבעיה? יש פתרון? אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
שלום אני מקווה שאני בקטגוריה המתאימה לשאלה שלי אני מנסה לבצע את הבדיקה של ביצועי המחשב שלי - Performance monitoring אני רוצה להריץ אותה למשך שעה אבל אחרי 60 שניות היא מפסיקה את עצמה. נברתי בהגדרות בכל מקום אפשרי ולא מצאתי שום דרך לשנות את זה. אשמח לקבל עזרה תודה רבה מראש, שגיא
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מערכת הפעלה Windows 7 Ultimate 64-bit. בתקופה האחרונה הופיעה במחשב תופעה מוזרה - מוזיקה שמושמעת משום מקום. בפעם האחרונה שזה קרה החלטתי לחפש את המקור. סגרתי את כל דפדפני האינטרנט הפתוחים, סגרתי את כל התוכנות ב- Task Bar, וידאתי שאף תוכנת מוזיקה לא פתוחה, ולבסוף (כששום דבר לא עזר) בדקתי את ה- Task Manager. אפילו שם לא היתה אפליקציה שעבדה ברקע. התחלתי גם לסגור תהליכים (Processes) באותו חלון, ושום דבר לא עזר. המוזיקה המשיכה להתנגן באין מפריע. היא הפסיקה רק כשביצעתי אתחול. יש למישהו רעיון/פתרון?
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ברשותי מערכת הפעלה Windows 7. ביצעתי חיפוש בפורומים, והגעתי למסקנה שאני לא היחיד שמאוכזב מ- Windows Live Movie Maker, הגרסה החדשה והפחות איכותית של ה- Movie Maker של Windows Vista, שבאה יחד עם ה- Windows 7. לצערי החיפוש לא העלה תשובה חד משמעית לשאלתי. אני מעוניין "לחלץ" את האודיו של סרט מסוים לקובץ אודיו. אני די בטוח שבגרסה הקודמת היתה אפשרות כזאת (בכלל, עבודה עם אודיו לחוד ווידאו לחוד), ותקנו אותי אם אני טועה. בכל מקרה, האם אפשר להוריד את הגרסה הקודמת איכשהו ל- Windows 7? אם לא, האם מישהו מכיר תוכנה חינמית הכוללת את האפשרות הזאת?
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע משתמש בלפטופ בלינוקס- אובונטו אבל נאלץ לעבור חזרה ל WINDOWS עקב חוסר התאמה באופן אופיס לעומת האופיס של מיקרוסופט. הנני רוצה להתייעץ עימכם: יש לי מחשב נייד עם מעבד סלרון M520 1.6 GHZ, 2 GB זיכרון ו 120 ג'יגה הארד. ופה באה השאלה איזו גירסה של חלונות 7 עדיף לי להתקין???
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-