Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
-
אני רוצה לעשות למשל שמקש F12 שאף פעם גם ככה לא בשימוש תמידי ......אני רוצה לעשות שכל פעם שאני אלחץ עליו הוא ישים לי כ 12 ספרות ......שכל פעם אני מכניס ידנית ..... נראה לי קוראים לזה STICKEY KEYS .......לא מצליח למצוא את זה ב SP2 ....... איפה זה נמצא ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות פורמט להרד דיסק שלי לצורך התקנה נקיה של ווינדוס מה סדר הפעולות שאני צריך לעשות כדי לעשות פורמט ואז להתקין מהדיסק את הווינדוס? אני יודע שצריך לעשות איזשהו סוג של הפעלה מחדש של המחשב ואז להפעיל אותו מהדיסק ומשם להתחיל להריץ דברים... משהו כזה לא?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי אני רוצה לעשות פירמוט כללי למחשב ולאחר מכן להתקין וינדוס 98 כבר יש לי דיסק (cd) לא דיסקט!! אם מישהו רציני יכול להסביר לי צעד אחרי צעד אודה לא באמת!!
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
-
היי יש לי משחק מאוד ישן שעושה מגוון בעיות במחשבים של היום הצלחתי לפתור את כל הבעיות בעזרת תוספות של פקודות כאילו ואחרות לקובץ עכשיו כשהכל מוכן אני רוצה לקמפל מחדש את הEXE של המחשק ולכלל בתוכו את הפקודות שלי איך אני עושה? כל מה שאני יודע לעשות זה להכין קובץ הפעלה (BAT) ולהגיד לו START A.EXE -COMMAND הבעיה שהקובץ BAT שלי לא יודע לפעול ללא הA.EXE המקורי ככה שכשאני יקמפל את הBAT לEXE הוא לא יהיה עצמאי, איך אני יכול לעשות שהEXE החדש שלי יכיל בתוכו את A.EXE של המשחק וככה הוא יפעל באופן עצמאי??
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
^^ השאלה בכותרת ראיתי איך עושים את זה בעזרה של הXP אבל אני לא מצליח לעשות את זה אני לא מוצא את ה"הכרטיסיה מתקדם" תודה לעוזרעם!!
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, שאני מדליק את המחשב אז הוא מבקש ממני ללחוץ על המשתמש... הקטע זה שיש לי רק משתמש אחד ובשאר המחשבים יש גם משתמש אחד וזה עולה לבד ולא צריך ללחות על המשתמש... איך אני עושה שהוא יעלה לבד שאני מדךיק אותו??? מישהו פה פעם הביא לי קישור למשהו אבל זה לא עזר... תודה.
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת איך אני עושה שהמחשב יעלה אוטומטי עד הווינדוס בלי שבאמצע הוא ישאל איזה משתמש אני רוצה..(יש משתמש אחד) אני רוצה שהוא ייכנס אוטומטי למשתמש הזה. האפשרות הזאת הייתה לי אבל עכשיו חברים של אח שלי נגעו במחשב ולא יודע שינו משהו ועכשיו זה כבר לא עובד ושכחתי איך עשיתי את זה... זה היה בלי תוכנה..משהו באפשריות של הווינדוס אבל שכחתי מה.. מקווה שהבנתם מה אני רוצה... תודה
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אלא יעלה אוטומטי, אני לא רוצה אוטמטי ב LOCAL אלא ב MICROSOFT ACOUNT זה אפשרי?
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איך אני עושה שהפס ב-WINDOWS למטה יהיה כחול?
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
איך אני עושה שהקבצים שלי יהיו איישים ולא נתניים לקריאה על ידי משתמשים אחרים במחשב? Windows Vista U SP2
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
הקליק הזה שאחרי שמתקינים windows יש אותו לכמה חודשים ופתאום הוא נעלם
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין לי מושג איפה זה נמצא.. :\ בבקשה אם מישהו יכול להגיד לי?
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
כל תיקיה שאני פותח מסודרת באופן שונה.... אתם יודעים שאפשר לשנות בכפתור של ה-VIWES אני רוצה שכולם יפתחו ב-LIST... אה ועוד דבר איך מחזירים את הסל מחזור לשולחן העבודה???!!!
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, איך אני עושה כשכשאני נכנס למצב Switch Userהאינטרנט לא יתנתק? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות כך שכאשר אני נכנס לוינדוס ביוזר שלי אני אתבקש להכניס סיסמא.. איך אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
יש לי איזה קובץ מסוים שניסיתי להפעיל ושאני מנסה להפעיל אותו הוא רושם לי את ההודעה הזאת.... מה אני צריך לעשות כדי להפעיל את הקובץ???
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח דרייב (כונן\דיסקת אני לא יודע איך קוראים לזה) חדש (D) בשביל שכל המשחקים לא יתבלגנו עם הויינדוס... איך עושים פעולה זאת והאם זה בכלל אפשרי או שעושים את זה בזמן פירמוט? תודה מראש. slim_shady.
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אין לי פיירוול אבל עדין הבדיקה פה http://www.emule-project.net/home/perl/general.cgi?rm=porttest&tcpport=4662&udpport=4672〈=1033&l=1 לא עוברת והאימיול שלי פתאום בLOWID ולא מתחבר. אני יכול לפתוח פורטים כשאין לי פיירוול ? (נשמע מוזר) - מה אני יכול לעשות כדי לפתור תבעיה
-
- 11 תגובות
- 971 צפיות
-
-
הINTERNET EXPLORER לא פותח לי אותו מה שהוא בד"כ אמור לעשות...הוא מביא לי תחלון הבא (אהה וברור שמותקן אצלי פלאש 8)
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הותקן אצלי אובייקט אקטיבX מאיזה אתר בC:\WINDOWS\Downloaded Program Files איך אני פותח אותו ומסתכל בתוך הקבצים שהוא מאגד?
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
איך אני פותר את הבעיה הנל? זה קופץ לי בזמן הדלקת המחשב ונהרס לי הEVENT VIEWER.. ואין לי מושג ממש למה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב את הויסטה שהורדתי לדיסק DVD ולעשות ממנו BOOT כדי להתקינו.. איזה תוכנת צריבה אני צריך ואיך אני עושה את זה.. נ''ב יש לי nero7 ???
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-