Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
החזרתי לערכת נושא של הAero ונשארו כביכול 'שאריות' מהSKIN בחלק מהתיקיות. איך אני מעיף את זה? ניסיתי לשנות בתיקייה מסויימת כמו שאתם רואים בתמונה להחזיר את הברירת מחדל וזה לא שינה. יש לציין שזה לא בכל התיקיות אלא בחלקן. התמונה תסביר... [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 999 צפיות
-
-
בוקר טוב אני מחפש שיטה לעקוף סיסמא במחשב נייד עם ווינדוס 7,אני כמעט בטוח שהשיטה עם הSAFE MODE כבר לא עובדת ולכן אבקש עזרה בנושא. זה עניין די דחוף ,תודה מראש לעוזרים .
-
- 7 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב עם לוח GA-965P-S3 עם ארד דיסק SATA II 500 GB, הרכבתי אותו והכל טוב אבל לא קניתי עם המחשב כונן תקילטונים, איך אני יוכל להתקין XP על כונן SATA2 בלי כונן תקליטונים??! (הרי צריך בתחילת ההתקנה של הXP להכניס את הדיסקט שמכיל את הדרייבר של הSATA 2 לא??) האם יש איזהשהי דרך אני אובד עצות חברים זה ממש דחוף לי.
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
בכל פעם שאני מנסה לרשום כתובת ב adress bar האקספלורר אינו מגיב. כאשר אני לוחץ על ה favorites , האקספלורר נתקע. ריסטרט למחשב מסדר את זה מדי פעם. הרצתי סריקת וירוסים ומצאתי וירוס בשם welcia אך הורדתי אותו ןסרקתי שוב והוא אינו שם ועדיין יש לי את הבעיה הזו. אגב, כאשר אני לוחץ על לינקים בדף רשת אין את הבעיה. כמו כן כאשר אני פותח עמוד דרך מקש ה "GO" במקלדת- אין בעיה. ( ווינדוס XP ) יש למישהו מושג ממה זה נגרם ואיך אני יכול לפתור את הבעיה הזו?
-
- 7 תגובות
- 856 צפיות
-
-
ערב טוב! לפני כחודש וחצי שידרגתי לווינדוס 7,אני מאוד מרוצה יש לי מעבד כפול ליבה E6420 נכנסתי ל-MSCONFIG בווינדוס בפנים נכנסתי ללשונית BOOT שם נכנסתי ל- ADVANCED OPTIONS ושם ראיתי שבשורה של NUMBERS OF PRECESORS רשום 1 איך זה יכול להיות? הווינדוס כאשר נותן לי ציון על החומרה במחשב מזהה שזהו מעבד כפול ליבה אז למה במספר המעבדים הוא כותב לי אחד? תודה רבה ליאור
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים נייחים עם Windows 8.1 ובשניהם אותה הבעיה - השעון מפגר ב2-3 דקות ולא מסתנכרן באינטרנט. ניסיתי את כל השרתים ברשימה בהגדרות זמן ב-Windows, כולל שרת pool.ntp.com ואני מקבלת תמיד את אותה הודעת שגיאה - Timeout. חיפשתי בגוגל וראיתי שמציעים להחליף סוללת CMOS אבל לא נראה לי שזה קשור כי זה קורה בשני מחשבים וב-Windows 7 הבעיה לא התרחשה. מישהו נתקל בבעיה הזו ויודע איך לפתור אותה? אשמח לעזרה. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי ויסטה 64 ביט ולאחר הפירמוט האחרון האינטרנט עושה בעיות. כרגע אני ברשת עם שני מחשבים מחשב אחד הוא מקבל אינטרנט כל הזמן אבל זה עם הויסטה לפעמים מקבל ולפתע הוא לא. במחשב עם הויסטה יש לי גם XP וכשאני עובר לXP הכל בסדר. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 7 תגובות
- 720 צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס לכונן d או לנגנים מופיעה לי ההודעה הזאת בבקשה איך אני יכול לפתור אותה. וכל פעם שאני לוחץ על אחד הכפתורים המחשב נתקע
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אהלן. נראה שיש לי בעיה בהגדרות\קידוד של הטקסט בעברית בוינדווס. כשאני מחלץ קבצים מתוך תקיות ZIP כאשר שמות הקבצים בעברית הם יוצאים לי בג'יבריש וכך גם כאשר אני מנסה לכתוב בIE טקסט בעברית (לפעמים חייבים אותו ) אשמח ליעוץ ותודה מראש! נ.ב שפת התצוגה שלי היא אנגלית כרגע ואני רוצה שהיא תשאר כזו.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי מספר משתמשים קיימים על המחשב (את המשתמשים האלו אני צריך) כרגע שאני מדליק את המחשב מופיע לי רשימה של כל המשתמשים שיכולים להתחבר למחשב ומתוכם אני צריך לבחור את שלי ואחרי זה להכניס סיסמא וכו'. אני רוצה שהמשתמש שלי יבחר אוטומטית ומה שישאר לי זה להכניס סיסמא. איך עושים את זה? ניסיתי לבטל את האפשרות של users must enter a user name and password to use this computer (בחלון שנפתח דרך לוח הבקרה) ולהשאיר את הסיסמא ריקה בחלון שנפתח אבל אז מופיע לי הודעת שגיאה בפעם הבאה כשאני מדלקי את המחשב.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי win2k pro ו-sp3 הבעיות עצמם התחילו עוד לפני ההתקנה של הsp3 קורה לי הרבה פעמים שהשולחן עבודה פשוט קופא, שום לחיצה של העכבר לא מגיבה עליו, רק תזוזה, וכל הקיצורי דרך נעלמים. אפילו f5 לרענון לא עוזר... כלום פשוט מת...אבל התוכנות עצמם שפועלות ברקע לא מושפעות בכלל והכל פועל כרגיל הנה תמונה מוקטנת שתמחיש את המצב (אם יקח לה קצת זמן לעלות, זה כי היא בbmp, בבקשה חכו...) זה משגע אותי זה קורה באמצע הרבה דברים חשובים ואני צריך לעשות log off או ריסטרט בשביל לסדר... תודה מראש לכל העוזרים! נ.ב מישהו יודע למה בצייר אי אפשר לשמור בפורמט jpg ?? זה משגע אותי לשמור בbmp תמונות קטנות עם גודל של מגה.... מישהו?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב שכחו מהשאלה הקודמת עשיתי ריסטרט וזה הסתדר, רציתי לשאול רק למה אי אפשר לעשות כלום על כונן C במחשב? אי אפשר להתקין עליו דברים ואי אפשר לשמור עליו דברים..
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המערכת יש את כל השחור ויש מקום שרשום שיש שני Windows 7 יענו שתי בחירות של Windows 7, האם זה אומר שיש לי שני Winodws? זה סתם? זה יאט לי את המחשב?
-
- 7 תגובות
- 915 צפיות
-
-
על המחשב שלי יש תוכנת הפעלה XP מקורית אבל של חבר. ברצוני לעבור ל-win7 ואני מוכן לרכוש תוכנה. איזה סוג/מודל תוכנה אני צריך לרכוש על מנת להתקין מחדש/מאפס את ה-win7 כדי שהמחשב יהיה חוקי לגמרי? לציין שהשימושים שלי במחשב הם בסיסיים, יחד עם זאת המחשב הוא די חזק.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי וינדוס עשיתי לו אקטיבציה ולאחר מכן עשיתי לו CLONE ששמתי אותו על מחשב אחר הוא רשם לי שיש צורך לבצע אקטיבציה (גם לאופיס היתי צריך לעשות שוב אקטיבציה ) למה זה קורה, ואיך אני עושה שזה לא יבקש אקטיבציה אחרי העלאה מCLONE קרה לי גם בCLONE של וינדוס 7 וגם של XP
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ל"ד בעומר שמח לכולם!!! טוב אז הבעיה היא כזאת: כשאני סוגר כל דף אקספלורר (אתר) לא משנה איזה יש לי את ההערה של תישלח אל תישלח מה קורה פה חבר,ה? זה פאקינג לא נח! pleez help !!! המשך ערב נעים לכולם..
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
פתאום השגיאה הזאת עולה לי http://img214.imageshack.us/img214/5027/svchostni9.jpg ואחר כך המחשב מתחיל לעבוד בצורה לא טובה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכונן שלי מפוצל ל-C ו-D כרגע מותקן עליו ויסטה 32 ביט ואני רוצה להתקין XP. יש אפשרות בכלל לעשות דבר כזה?
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום יש לי win 7 uitimate 32 ביט עם 3 גיגה זיכרון ddr-2. בעת הפעלת המחשב כמות הזכרון הנצרכת על פי מנהל המשימות היא לא יותר מ1 גיגה אבל אחרי הפעלת משחקים ותכונות חילוץ כמו winrar והפעלת מספר טאבים בדפדפן כמות הזיכרון עולה לכ-2 גיגה. הבעיה היא שכאשר אני סוגר את התכנויות האלו וגם עושה להם סיום תהליך הזיכרון לא משתחרר ונשאר גובה על כמעט 2 גיגה על מנת לשחרר את הזיכרון צריך לבצע הפעלה מחדש או להשתמש בתוכנה לשחרור זיכרון. האם יש פתרון לבעיה? תודה לעוזרים?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, שאלה מאוד חשובה ואני חייב את עזרה של כולם. יש לי windows 7 Home Premium מקורי של microsofot התקנתי אותו על המחשב הראשון שלי ולאחר שהוא ביקש Prodcut Key (מפתח מוצר) הקשתי את הקוד שיש לי על הקופסא של המדבקה ואז זה לא רשם לי שנשאר לי "30 ימים לביצוע ההפעלה" וכרגע המחשב עם ווינדוס חוקי ותקין. לאחר שבאתי להתקין על המחשב השני שלי (נייד) את הווינדוס והוא שוב ביקש את המפתח מוצר רשמתי את הקוד שיש לי והוא רושם לי שהמפתח מוצר לא תקין. חייב עזרה דחופה מה אפשר לעשות. יש לי ווינדוס מקורי והכול תקין למה אני לא מצליח להתקין אותו על המחשב השני שלי??? כמה שיותר דחוף תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רב. לדודה שלי יש מחשב, עכשיו אני מתכוון לפרמט אותו וראיתי שאין את המסף השחור הזה בהתחלה אלא תמונה כזו של החברה. איך אני נכנס לביוס משם? זה כמו בחלק מהמחשבים הניידים (או כולם) שיש תמונה כזו ואז ישר עולה המסך של הטעינה של הווינדוס. תודה רבה לעזורים.
-
- 7 תגובות
- 871 צפיות
-
-
כמו שאמרתי בכותרת, כל קובץ שאני מוריד למחשב מהאינטרנט יורד כ0 KB, לא משנה באיזה דפדפן אני משתמש. כמו כן אני בחשבון מנהל בווינדוס וויסטה פרימיום, חיפשתי את ההגדרות משתמש אבל לא מצאתי משהו שמגביל את ההורדה!
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום ... האינטרנט יעני מה שזה מראה לי באתרים כאילו גדל פתאום הרזולוצייה אבל רק של האתרים... הכל פתאום גדול באינטרנט והצבעים של הדפי אינטרנט השתבשו וכל מיני יש למישהו מושג מזה??? ואיך אני מסדר את זה .. זה נורא לא נוח...!!! תודה ! הנה תמונה של איך זה נראה כדף של וואלה... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום, מערכת ההפעלה שלי היא windows 7 ultimate 32-bit. לאחרונה עקב בעיה ב- WMP ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש את WMP ואת WMC בעזרת turn features on and off ההסרה עברה בצורה חלקה אך כאשר סימנתי שאני רוצה להתקין תוכנות אלו מחדש, המחשב התחיל לשחזר את התוכנות ואז הופיעה לי הודעה של הערה, An error has occured. not all of the features were sucessfully changed אין ברשותי דיסק של מערכת ההפעלה (הכנתי דיסק של ה-recovery ) מה עליי לעשות כדי להתקין תוכנות אלו מחדש?
-
- 7 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי מחשב חדש והתקנתי עליו vista business 64bit -הצלחתי לעשות כמה מחיצות עם הכלים שבויסטה עצמה אבל הוא תוקע לי את הכונן עם מע' ההפעלה על 236GB בלי יכולת לשנות..מישהו יודע מה לעשות אני רוצה להקטין את כונן : C ל 60GB תודה על עזרתכם
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
-