עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by pro,

כפי שאתם מכירים את מיקרוסופט חברה עשירה ומצליחה אני רוצה לספר לכם משהו דבר ראשון מערכות ההפעלה שלהם 99% מהזמן לפי מעבדות פותרת בעיות ועוד משהו רק שתידעו שמערכות ההפעלה היה רעיון של מקינטוש ומיקרוסופט גנבה את הרעיו ממקינטוש וגם מיקרוסופט מתקינה חכם תוכנות שאתם לא צריכים ומבזבזים לכן מקום ואת המהירות (כלומר למחשבים איטיים) הלוואי שיצא כבר MAC OS לPC ותראו מי תהיה החברה הכי טובה ולמי שלא יודע איך נראה MAC OS - JAGUAR הנה כמה תמונות: נכון יפה יותר מWIN XP תודו ואני יודה לכן אם תתנו תגובות תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by techmeout,

בוקר טוב למי שמעונין לראות בעיניים איך נראית מערכת ההפעלה WINDOWS SERVER 2022, יצרתי סרטון (באנגלית) עם מדריך התקנה על גבי VMWARE ESXI אני רוצה להדגיש, זו עדיין גירסת בטא הסרטון הוא רק לצורך התרשמות ובדיקה של מה חדש וכו לינק לסרטון

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by or,

כי יש איזה אתר סקס ששולח לי הודעות לשם כל יום מאז שאני בכיתה ו וזב כבר משגע אותי!

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  4. Started by J.Dog-Christ,

יש לי בעיה הזויה לחלוטין, יש לי 13GB [בחשבון של 1BYTE = 1024 BITS] של קבצים על כונן C, ו25.4GB בכללי, 25.4 מינוס 13 = 12.6, עד כאן יפה, נכון? אבל יש לי רק 5.4GB מקום פנויף איפה שאר ה6GB? תודה למי שעוזר,, -ג'ו

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  5. היי, לא מזמן ההורים שלי קנו מחשב נייד חדש והביאו לי את הישן שלהם. הבעיה היא שהמחשב הישן זוחל בצורה לא אפשרית. רציתי לאפס אותו וזכרתי שברוב המחשבים הניידים יש אפשרות ל-restore אבל אחרי שראיתי שמשום מה ה-restore לא עבד בדקתי אם אכן מחיצת הrestore קיימת וגיליתי שהיא ריקה (איך? להורים שלי התובנות. אני חושד באח הקטן שלי שטיפל להם במחשב בזמן שעוד שירתתי בצבא). ממה שאני רואה תיקיית windows היא בערך בגיל שאני זוכר שבו קנינו את המחשב אז אני מניח שהוא מעולם לא פורמט מה שאומר שיש עליו עדיין את הגרסה המקורית של הווינדוס 7. אני זוכר שפעם מיקרוסופט חילקו גרסאות ניסיון לווינדוס 7 אבל לא הצלחתי למצוא אותם אצלם באתר, הם "הצניעו" אותם או שהם כבר לא קיימים להורדה? אם יש אותם עדיין האם א…

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by Wunderbar,

בימים האחרונים כפתור ההתחל ב-win 8.1 החליט להפסיק להגיב לכל לחיצה עליו. בצורה דומה כמו שבסרטון הזה: אודה לכם אם תוכלו לעזור לי להחזיר את המצב לקדמותו.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by SpEcToR,

תראו.. אני מנסה להיכנס לאתר של האפדיט.. וזה מה שאני מקבל

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. איך אפשר לדעת אם המחשב שלי יעבוד עם 64 BIT וזה יעבוד טוב ?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by fiction06,

היי, לאחר שהיו לי וירוסים במחשב החלטתי לפרמט את המחשב ולהתקין את מערכת ההפעלה בשנית. לאחר כל העדכונים העלתי את המחשב שוב ועלתה התקלה הבאה : "בעיה מונעת מ- windows לבדוק במדוייק את הרשיון למחשב זה. קוד שגיאה 0x80090006 לאחר שראיתי את זה החלטתי שאני מפרמט שוב ומתקין שוב ולאחר העדכונים שוב אותה בעיה. אני כבר 3 ימים עובד על המחשב ואני כבר עובד עצות. אני ממש אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. היי. הבעיה מתוארת בנושא. אני בטוח שאתם מכירים את זה טוב. המחשב מעלה את הלוגו של XP ואז שוב חוזר לתפריט של נורמלי\סייף מוד. הפתרון הוא check disk ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  11. Started by Tamir92,

כותרת

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  12. Started by BedB0y,

אהלן, יצרתי סטנרדט מסוים לפרופיל של האדמיניסטרטור (הגדרות תצוגה וכו' וכו' וכו'), אני רוצה להכיל את החוקים האלה על כל הפרופילים, גם על אלה שקיימים. לפרופילים הקיימים יש קבצים על שולחן העבודה, מסמכים שלי וכו'. אם אני אעתיק את הפרופיל של האדמיניסטרטור לAll Users האם כל הקבצים ידרסו? אני מדבר על העתקה בצורה הנכונה כמובן דרך My computer ->properties ->advanced ->user profiles ->copy to

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  13. Started by fire15,

פתאום הפונטים ב-internet explorer קטנו אני רוצה להגדיל אותם איך עושים את זה?

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  14. מישהו מכיר חבילת עדכונים ל WINDOWS2000 בדומה לחבילה של RyanVM-Pack ? תודה... עוד שאלה: איך אפשר לדעת איזה גירסת התקנה יש ברשותי OEM או RETAIL? תודה

• 7 תגובות
    • 841 צפיות
  15. יש לי בעיה מאד מוזרה ב-windows אני צריך עזרה דחוף... מותקן אצלי windows xp home edition אורגינל,נוד32,וספייוור דוקטור ואני עושה סריקות כמעט כל יום וסורק כל קובץ שנכנס לי למחשב. אחרי פירמוט מלא אני מתחיל להתקין את כל התוכנות,אני יוצר מוזיקה אלקטרונית וזה כרוך בלהתקין הרבה תוכנות (vst למי שמכיר),ואת כל הדרייברים שלי,אחרי שאני מאתחל את הווינדוס מופיע לי חלון שאין לי זיכרון וירטואלי במחשב ושעליי לסדר את זה,אני נכנס להגדרות של הזיכרון הוירטואלי ומסדר את ואז הוא מבקש שאני יאתחל את המחשב שההגדרות ייכנסו לתוקף,אני מאתחל ושוב מופיע לי אותו חלון,לפעמים לא עולה לי הווינדוס והוא נתקע על על חלון הטעינה שלו ואז אני צריך לעשות reset ולאתחל שוב ושוב עד שעולה ושוב עולה המסך שאין לי זיכרון…

• 9 תגובות
    • 875 צפיות
  16. לדוגמא תוך כדי משחק , אני לוחץ על e ונפתח ה"מחשב שלי" או שאני לוחץ על d וזה חוזר ל desktop .

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. ככה: קניתי מחשב נייד עם vista בתוכו ורציתי להפוך אותו ל-xp , רק שאחרי הפירמוט נמחק הריקוברי ועכשיו יש לי xp בלי דרייברים ואין דיסקים לדרייברים מה אני יכול לעשות?, איך אני יכול לסדר את הקבצים של הrecovery במחשב איכשהו ?..

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  18. Started by sonic,

התקנתי לאחרונה את המערכת ההפעלה WINDOWS XP טוב והייתי חייב להתקין גם DIVX ויצא לי להתקין DIVX אחרון אז ככה עליתי על זה DIVX מתקין תוכנה בשם GATOR שכולם מכירים את המחלה הזאת ועוד תוכנה בשם CMEII שהיא חדשה בשבילי אבל אני בטוח שהיא אותו דבר. פה שתי התוכנות מתקינות את עצמם והם מכניסות את עצמם לMSCONFIG START-RUN-MSCONFIG-STARTUP TAB בשביל להיפטר מהם פשוט מאוד: 1. להיכנס לMSCONFIG ולבטל את שתי הוי כמו בתמונה 2.להיכנס למצב בטוח ולמחוק את התקיות בתמונה 3.ועוד דבר שאני ממליץ לעשות כל שבוע זה להריץ את AD-aware ולמחוק את מה שהיא מוצאת. תודה לLG שנתן לי את התמונות!

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. היא מותקנת על C. אני יכול לפרמט מההתקנה של XP ולהתקין XP על C ולא יהיו בעיות? לא מצאתי דרייברים טובים לעכבר שלי - LOGITEC MX 1000 - הדרייברים לא עובדים טוב לא מצאתי דרייברים טובים למצלמה שלי - LOGITEC QUICK CAM ZOOM לא מצאתי דרייברים טובים למודם 56600 שלי - INTEL לא מצאתי דרייברים טובים למדפסת שלי - BROTHER DCP 130C - הדרייברים לא עובדים טוב לא מצאתי תוכנת NETLIMITER שעובדת כמו שצריך. לא מצאתי תוכנת EVEREST שעובדת כמו שצריך. לא מצאתי תוכנת BSPLAYER לויסטה. פשוט יותר מידי דברים שאין כרגע. אני חוזר מויסטה 64 של שנת 2007 לXP32 של שנת 2001. יש למישהו עיצות.

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  20. Started by sd1,

היי אני רוצה לפרמט את WINDOWS XP שלי והדיסק הקשיח שלי הוא 160GB איך אני מחלק את המחיצות ל-2 כוננים C ו-D? וכמה GB לשים לו בכונן C ו-D איך לרשום את זה תעזרו לי בבקשה.

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  21. הנה מאמר שראיתי ב ynet לגבי הפיצ'ר הזה בויסטה (ראו 4): http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3495883,00.html זה גם ככה ב XP??? אופיר

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום, התקנתי את generals ולהפתעתי הסרטונים שלו (פתיחה) והסרטונים לפני המשימות שבמהלכם הוא מעלה את המשימה מקרטעים למוות. זה מאריך את זמן העלאה של משימות ובכלל מטריד. הסרטים הם בפורמט BIK אם אני מריץ אותם מתוך windows עם ה- player הם רצים חלק. המחשב שלי נמצא מעל ומעבר לדרישות של המשחק (יש מפרט) ומעבר לכך בעיות ב FMV לא אמורות לקרות בכלל. החלק הכי מעצבן זה שאותם דיסקים שהותקנו על שני מחשבים אחרים פחות טובים משלי, מבוססי אינטל עם כרטיסי MX ו- XP המשחק רץ בלי שום בעייה. :AR15: מה שמטריד אותי זה שסביר מאוד להניח שהבעייה הזו מצביעה על משהו דפוק ב- windows. לכן יצאתי אמש לחסל את הבעייה. הבעייה היא לא בקורא דיסקים כי הרצתי אותו משני הקוראים שלי ובכלל הנתונים נמצאים על הדיסק העפת…

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  23. Started by LRa,

כאשר לוחצים על כפתור ווינדוס + E, למשל, windows explorer עולה. האם יש דרך לשנות את התוכנה שמופעלת בלחיצה על צירוף כלשהוא?

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  24. שלום לכולם, ברשותי מחשב חדש שקיניתי, התקנתי עליו מערכת הפעלה של WINDOWS XP PRO, נורטון אנטי וירוס 2004, ושני תוכונות הגנה נגד SPYWARE, אחת מהם של חברת מיקרוסופט שניקראת בטה. כאשר התחברתי לאינטרנט קוראת אצלי תופעה מוזרה, כול כמה שניות נסגרים לי דפי האינטרנט אקספלורר (אתרים) בעצמם וגם נפתחים לי דפי אינטרנט חדשים וגם חלקם נסגרים פתאום בעצמם. כאשר התקנתי את ה SERVICE PACK 2 תופעה זו נעלמה, אך היא חזרה לאחר כמה שעות. כאשר ירדו לי עדכוני אבטחה של ה WINDOWS באופן אוטומטי, התקנתי אותם ושנית תופעה זו נעלמה, אך היא חזרה לאחר כמה שעות שנית. אנא עיזרו לי כי בצורה זו אינני יכול לגלוש באינטרנט. תודה.

• 7 תגובות
    • 647 צפיות
  25. יש לי איזה מקלדת מוזרה ומקשי הF משמשים לדברים שונים, נגיד F4 זה "New" , F5 "open".... כדי שהשימוש בהם יהיה שימוש במקשי הf צריך ללחוץ על כפתור בצד "F lock" , עכשיו השאלה שלי היא אם אני יכול לעשות שהם ישמשו קודם כל כמקשי F ואם רוצים לעשות את השימושים שכתובים עליהם אני אצטרך ללחוץ על הכפתור בצד, (להפוך את הסדר שלהם) אני מקווה שהבנתם מה אני שואל כי לא יכולתי לנסח את זה יותר טוב, האם אפשר לעשות זאת?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.