עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. קודם כל הקדמה: היה לי Windows XP Pro עד לא מזמן...מדי פעם, היו צצים מסכים כחולים (memory dump) , ולאחר שהייתי מאתחל מחדש את המחשב, הווינדוס היה נתקע, וגם system restore לא היה עוזר בשלב זה....לכן הייתי צריך להתקין מחדש את ה xp כל פעם מחדש. היום החלטתי שנמאס לי מזה , וכשהבעיה קרתה היום החלטתי לפרמט את C (יש לי C ו-D) ולהתקין שם 98 SE. עכשיו המחשב עובד טוב, אבל אני מתגעגע לאפשרויות של ה xp...ה 98 לא נוח לי כל כך... עכשיו חשבתי על אולי להתקין שתי מערכות הפעלה, xp ו-98 (ה98 מהדורה שנייה מותקן כעת) ואני אעבוד עם ה-xp וכשאצטרך אני אעבור ל-98. איך אני עושה את זה? אני רוצה ששניהם יהיו ב-C, זה אפשרי? תודה

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  2. יש לי בעיה אם ההתקנה של ווינדוס XP אחרי שהוא סורק את כל מה שהוא עושה בהתחלה ואז שאני לוחץ אנטר בפעם הראשונה הוא רושם שהוא לא מוצא שום הרד דיסק ורציתי לשאול איזה גירסה אני אמור להתקין שיש בה תמיכה לSATA2 ? או איך אני מתקין תמיכה של SATA2 כרגע אם אין לי שם ווינדוס ? (יש לי לוח אם של ASROCK)

• 9 תגובות
    • 744 צפיות
  3. Started by Domovoi,

באיזה כפתור?

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  4. Started by FARKASH7,

?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום יש לי משתמש אחד במחשב שעובד על ויסטה אולטימט איך אני נכנס למחשב כאדמניסטרוטר ? במסך הכניסה הוא דורש ססמא למשתמש שלי - שיש רק אחד כזה תודה

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  6. http://img210.imageshack.us/img210/2917/50784774.png

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  7. כולכם בטח מכירים את הצליל הזה של מעבר בין כל תיקיה, כל הקלקה באתר ובעצם כל מעבר בין דברים במחשב. מעין "טיק" קצרצר כזה שנמצא ב: C:\WINDOWS\Media\windows xp menu command . זה קובץ WAV שמביא לי את הסעיף וגם נשמע בלי שליטה (גם כשאתר פתוח כמה זמן על אותו עמוד פתאום הצליל הזה נשמע!), שזה הכי מעצבן כשאני מקליט שירים מהמחשב למיני דיסק, למשל. בקיצור, אחרי הפורקן הקצרצר הזה של עצביי- איך אני מסיר אותו? כי למחוק אותו סתם ככה מספריית המדיה בווינדוס לא עזר (כן, עשיתי את זה סתם ככה!).

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  8. Started by STRENGTH,

אררגגג זה כזה חרא עושה מלא בעיות.. איך אני יכול פשוט לחזור לקודם?? אני לא רוצה לפרמט בשביל זה.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  9. הסרתי את המסנגר אשר בה עם הוונדוס וניסיתי לעדכן את המסנגר, לא עזר... (אני כרגע על 6.2) ההודעות האלה מעצבנותתתתתתת > עוד מישהו נתקל בבעיה כמו שלי? ניסתי להשתמש בתוכנה Ad-aware 6.0 וגם לא עזר... מה שמעניין הוא שלא משנה אם המסנגר עובד ברקע או לא, בכל מקרה ההודעות האלה מופיעות לא הלך להעלות את התמונה לאתר, העלתי לוואלה- ניתן לראות את התמונה בלינק הבא: http://briefcase.walla.co.il/sagiyehe

• 8 תגובות
    • 830 צפיות
  10. Started by אמיר יצחקי,

שלום,כל פעם שאני מפעיל ת'מחשב אז יש את החלון WELCOME וצריך ללחוץ על השם משתמש ורק אז נפתח לי הוינדוס,אז איך אני יכול שוינדוס ישר ייפתח בלי שום אישור כזה? תודה

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  11. http://kodi.wiki/view/SMB/Windows חלונות 10 אניברסרי אגב פשוט שאני פותח את homegroups אז אין לי אפשרות ליצור אחד... אשמח להבהרה כי אני רוצה לנגן כבר את הקבצים בפאי שמחובר בסלון

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. היי יש לי משתמש מוגבל והאמיניסטרטור במחשב עם סיסמא שאני לא יודע מה היא איך אני עוקף את זה ? מבטל את הסיסמא או משהו ?

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. Started by DJ GuyGIvant,

שלום, אחרי חיפוש בפורום לא מצאתי את התשובה איך לעשות Multi-Boot, שמטרתו היא להתקין XP ו VISTA על אותו מחשב. חיפושים בגוגל העלו תוצאות אבל הסברים ממש ארוכים ומסובכים. אם אפשר, הסבר עדיף בעברית על איך לעשות MULTIBOOT, מהן התוכנות הדרושות וכו'. תודה, גיא.

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  14. שלום לכולם, קיבלתי מחשב חדש והתקנתי עליו vista business 64bit -הצלחתי לעשות כמה מחיצות עם הכלים שבויסטה עצמה אבל הוא תוקע לי את הכונן עם מע' ההפעלה על 236GB בלי יכולת לשנות..מישהו יודע מה לעשות אני רוצה להקטין את כונן : C ל 60GB תודה על עזרתכם

• 7 תגובות
    • 902 צפיות
  15. איך אני עושה remote מחלונות 7 (השולט) לחלונות XP (הנשלט) ?

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  16. Started by oren_vegas,

ניסיתי להתקין נרו 6 במקום 5.5 והסתבכו לי כמה קבצים.. איך אני עושה restore?

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  17. Started by compman112,

^^^

• 8 תגובות
    • 971 צפיות
  18. Started by MatanFrenkel,

איך אני עושה את זה? Win 7 ultimate 64bit

19. איך אני עושה את הTASKBAR של WINDOWS 7 לכמו של XP? עריכה: בעיקר מה שמענין אותי איך אני עושה שנגיד המסנג'ר יהיה כעיקרון לייד השעון ולא כמו עכשיו. כמו כן בצד ימין של START יש אקספלורר ועוד שני ישומים, איך אני מוחק ואתם ושם משהו אחר?

• 10 תגובות
    • 998 צפיות
  20. איזו תוכנה זו? השורת אייקונים קיצורי דרך הזאת

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  21. אם אני עושה בVISTA קלאסיק אז זה לא כמו בXP בXP הCLASSIC היה הרבה יותר מהיר ולא נפתח כזה מגעיל.. אם אתם יודעים למה אני מתכוון מקווה שאתם יודעים למ אני מתכוון

22. אני יודע שישנה האפשרות הזאת אך לא יודע כיצד לבצע שזה יהיה ככה תודה

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  23. יש לי את התוכנה של נורטון GHOST... איך אני עושה שמקום כל פעם לפרמט את המחשב אני רק יעתיק את הקבצים של הוןינדוס וזהו????

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  24. אני רוצה לעשות פורמט לכונן C ולהתקין WINDOWS מחדש, הבעיה היא שאני רוצה לעשות את הפורמט עם PartitionMagic 8.0 אבל אני לא יודע איך אפשר להעלות את המחשב ישר לתוכנה, אני יודע לשנות ב BIOS את האפשרות של אתחול המחשב מה CDROM אבל איך אני מעלה את התוכנה? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  25. Started by SpiritKnight,

היי בעוד כשבוע אני אקבל את המחשב החדש שלי, ואני אתקין בו WIN2000. השאלה שלי, איך אני עושה דיסקט "הצלה" כזה, שכשיש בעיה אני מכניס אותו לפלופי ומפרמט? יש לי כזה עם המחשב הנוכחי, אבל הוא עובד רק על מחשבים מעתיד. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.