עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by eXpire,

שלום לכולם רציתי לשאול שאלה לגבי באג ויזואלי שיש לי ב windows 7 ultimate שלי. לאחר הדלקת המחשב יש כל מני קווים אלכסוניים כאלה וזה די מעצבן. דבר נוסף הוא לפעמים מופיעה פס אופקי בצבע כתום בהיר לרוחב כל המסך. הבאגים האלה נעלמים אך ורק אחרי שאני עושה ריסט למחשב. הנה כמה תמונות (יש שם סוג של / כזה שאין בו צבע)

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  2. איפה הכי מומלץ להגדיר את הזכרון הוירטואלי...במחיצה השניה של הרדיסק ה-SATA..?...או בהרדיסק הנוסף שהוא מסוג-IDE... מערכת ההפעלה יושבת כמובן במחיצה של ה-SATA..תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by benfree,

עשיתי מיפוי כונן ברשת הביתית בWIN7 64BIT אני מסמנן לו לזכור את הסיסמה אך כל הפעלה מחדש של המחשב, הכונן מופיע ושוב אומר לי להקיש סיסמה ויוזר למרות שסימנתי לו לזכור את הסיסמה.. מישהו יודע איך מטפלים בזה?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by or_doc,

קראתי את הכתבה. הבנתי שעכשיו עם עושים Remote Desktop אז אפשר להריץ ישומים משחקים על החומרה של המחשב המארח? כלומר מחשב פנטיום 4 עם 1GB של זיכרון יכול להריץ למשל COD6 על חשבון מחשב מרוחק (נניח E8400 עם 9800GT) בתנאי ששניהם יש להם חיבור מהיר ושניהם מריצים windows 7 SP1 שתומך בחיבור מרוחק (Pro או ultimate). תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. חבריה שלום פתאום לאחר תקופה ארוכה של שימוש בתוכנה מקבל הודעה שיתכן והתוכנה לא חוקית איפה אני יכול לאתר את מספר הסידורי שהוזן לי למחשב לבדיקה עברנו דירה ואני לא מוצא את הדיסק אשמח לקבל סיוע בברכה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by zeevru,

במחשב בו מותקן win 7 נתקלתי בבעית Power save. למחשב מחובר כרטיס קול חיצוני באחד ה USB. ה- POWER SAVE מכוון לכבות את המסך אחרי 15 דקות של חוסר פעולה, וזה כולל גם חוסר פעולה בכל ה- USB. הבעיה היא שאם לא שמים לב שנגן המדיה שמחובר לאיזו תחנת רדיו אינטרנטית, עובד, מאחר והיציאה של הסאונד היא דרך כרטיס הקול, אותו USB לא נותן למסך לכבות. אפשר כמובן לנטרל את ה - WAKE שמקורו ב- USB (זה יעשה דרך ה -BIOS) אבל אז העכבר גם לא יעיר את המסך. השאלה שלי היא: האם ניתן להוציא מן הכלל, פורט ספציפי אחד או שהמדיניות של כל הפורטים USB חייבת להיות זהה? האם יש למישהו פתרון לדבר? חבל לי לצרוב את המסך בשעות של תמונה סטטית, כי הוא חדש וטוב. תודה

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  7. אהלן כזכור לי מוינדוס XP הייתה אפשרות שהוינדוס ישמור את כל התוכניות הרצות כרגע ברקע ואחרי ריסט לשחזר את כל התוכנות לאותו מצב לדוגמא אם פתחתי מחשבון ואז ביצעתי ריסט אז כהמחשב יעלה מחדש הוא יפעיל את המחשבון למצב האחרון שהוא היה ... האם יש כזו אפשרות גם בוינדוס 7 ? תודה לעוזרים גיא

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  8. Started by מוטימל,

יש לי ווינדוס xp מקורי ועל האריזה מופיע ה- id באמצע התהליך נתבקשתי להזין ה- id ואז אני מקבל כותרת שה- id לא תקין. מבקש לדעת מה הסיבה או כיצד ניתן להתקין את הווינדוס ?

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  9. Started by motorishta,

שבת שלום. ברשותי מערכת הפעלה אקס פי חבילת הבטחה 3 מקורית. אתמול פירמטתי את המחשב במטרה להתקין את המערכת הפעלה מחדש מאחר והמחשב היה נתקע. לאחר הפרמוט הדיסק עולה ועבר כבר את השלבים של "אוסף מידע, עדכון דינאמי ומכין התקנה" כרגע אני תקוע בשלב "מתקין את וינדוס", קופצת לי הודעה "דרוש הקובץ asms‏ שנמצא ב- ‏windows xp hom edition....‎"‎[br]פורסם בתאריך: 9.05.2009 בשעה 16:49:10 לפי חיפוש הבעיה באינטרנט הבנתי שהדיסק פגום. אז צרבתי את התקיה asms ‎‏ בדיסק נפרד אבל כאשר אני מאשר את הפעולה לא קורה כלום, הכנסתי גם עוד 2 מערכות הפעלה אחרות, אבל עדיין לא קורה כלום. מה הבעיה? כרגע אני רוצה לפרמט מחדש, אני עושה ריסט ומחכה לשורה שאני אמור ללחוץ אנטר כדי להשתמש בדיסק, אבל זה מדלג עליו ומגיע…

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by yosibbb,

שלום נישרט לי הדיסק שהביאו לי של מערכת ההפעלה xp . אני חייב לפרמט תמחשב יש מי שיכול להפנות מהייכן להוריד? ואם אפשר מס סריאל שלא אתקע בלי זה. ממש תודה לכל המסייעים.

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  11. Started by yossi harel,

שלום חברים רציתי בבקשה לדעת כיצד אוכל לשחזר ולהתקין את מערכת ההפעלה (ויסטה) המקורית שקיבלתי עם קניית המחשב ? אני ממש לא זוכר או יודע כיצד לעשות זאת.ניסיתי לחפש קצת בגוגל אך הלכתי לאיבוד. נכון לעכשיו מותקנת על המחשב מערכת הפעלה windows 7 ללא מפתח מוצר. ***חשוב לציין שאין ברשותי את דיסק ה recovery המקורי של ויסטה היות והוא אבד. האם ויסטה מזהה דרייברים בצורה מלאה כמו WIN 7 או שיהיה עלי להתקין ידנית ? מודה לכם מראש

• 38 תגובות
    • 5.6k צפיות
  12. שלום לכולם!. אתמול התקנתי express VS2010. הוא התקין איתו .net framework 4, עידכון לוונדוס KB958655-v2, ו-SP1 ל-SQL SERVER 2008. לאחר ההתקנה, ניסיתי לגשת לתיקיות משותפות (Shared folders), אבל לא ניתן לגשת אליהן. הודאת השגיאה: \\XXXX\dnld is not accessible. You might not have permission to use this network resource. Contact the administrator of this server to find out if you have access permissions. הערה: אני רואה את התקיות, ואני יכול אפילו להשתמש במדפסת המשותפת במחשב זה. אולי צריך לעדכן משהוא אחר בווינדוס? תודה רבה! מיותר לציין שאין בדרך חומות-אש, ושה-Workgroup הוגדר, וכו (הכל פעל מצויין קודם לכן)

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. יש על מחשב אחד תקיה משותפת ברשת במחשב השני ממופה כונן רשת לתקיה הזאת שנכנסים לתקיה מהמחשב השני רואים את הקבצים באפור (תמונה מצורפת) אי אפשר לפתוח אותם גם חלק שמופיעים עם סימן ירוק לידי אותם כן אפשר לפתוח מה זה? מאיפה זה הגיע? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by __MIKO__,

מצורף קובץ מינידמפ [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  15. זאת נחשבת גרסאה מלאה שאני יכול להתקין על המחשב. תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  16. ניסיתי לחבר את הדיסק קשיח IDE שלי למחשב אחר ומערכת ההפעלה (XP Pro) לא עולה . מוצג מסך כחול מהיר והמחשב עושה ריסטרט לעצמו. אני מניח שזה בגלל שהלוח אם אחר, נכון? יש דרך לתקן את זה?

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  17. Started by alanir,

לחברי הפורום, אחד הילדים נגע במחשב ומאז תצוגת המסך מוצגת הפוך, גם אחרי restart. רואים הכל - אבל הפוך (אם ניתן היה להפוך את המסך היו רואים טוב). יש למישהו רעיון איך לתקן זאת? מערכת ההפעלה היא windows XP. תודה, עמית

• 10 תגובות
    • 26.2k צפיות
  18. Started by shaniks,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד מדגם שרשמתי בנושא. אני מעוניין לפרמט אותו הבעיה היא שאין לו כונן CD. יש לו רק כניסת USB. איך אני אמור לעשות את זה? תודה מראש, שני

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  19. Started by nirsela,

שלום לכולם, התקנתי ווינדוס 7 לפני כמה זמן, ומאז שהתחלתי להשתמש בו יש לי בעיה מסוימת שחוזרת על עצמה כל הזמן.. אני רוב הזמן לא מכבה את המחשב, והוא פשוט נשאר דלוק... וכשאני חוזר להשתמש בו לאחר מספר שעות, אני מגלה כל פעם שתהליך אחר בו נתקע, ושצריך לסגור אותו במנהל המשימות., ולהפעיל אותו מחדש זה יכול להיות כל תהליך: EXPLORER IEXPLORER וורד אקסל מדיה פלייר הכל ותמיד אני שם לב שהתהליך שאני סוגר אוכל כמות גדולה מאוד של זכרון לעומת השאר... 100 אלף לעומת 3000 כאילו יש למחשב דליפת זכרון לאורך זמן... עוד עובדה שאולי רלוונטית היא שרק התהליך הזה נתקע, אבל שאר התהליכים עובדים בסדר גמור יש למישהו רעיון מה אני יכול לעשות? תודה מראש על העזרה, ניר

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  20. אני מקווה שזה יהיה המקום הנכון. בעבודה אני מנסה להתחבר בעזרת הwmic למחשב מרוחק בדומיין. אני מנסה להתחבר עם אדמין מקומי של המחשב המרוחק למחשב המרוחק ואני לא מצליח להבין מה השורת הפקודה הנכונה כדי להתחבר. אני מנסה את הדבר הבאים: /node:remotecomp /user:admin /authority:remotecomp /node:remotecomp user:"remotecomp/admin" /node:remotecomp user:"admin@remotecode" כל פעם אני מקבל שגיאה של "הגישה נדחתה", "no local credentials" (או משהו דומה) או סתם "unable to connect". מישהו יכול לעזור לי עם הנושא? תודה מראש.

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. אהלן חבר'ה אני רוצה לדעת אם אני יוכל לעשות את ההתקנה של הווינדוס לBOOT בלי שום תוכנות לדוגמא אם אני מחלץ את כל מה שיש בISO IMAGE שהורדתי לתוך תיקייה וצורב את כל התיקייה הזאת לדיסק האם כשאני אעשה ריסטרט הוא יעשה לי בוט? תודה רבה לכל העוזרים שיהיה שבת שלום

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  22. חברים שלום. יש לי בעיה מאוד מוזרה בווינדוס 7 - כל פעם שאני חוזר ממצב שינה בווינדוס גודל סמן העכבר גדל פי 3 (הוא בערך בגודל האייקונים), ריסטרט למערכת פותר את הבעיה איך אני עושה שהתופעה לא תחזור על עצמה? תודה לעוזרים. יבגני.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום יש לי מודם THOMSON שאני רוצה לחבר אותו על USB הבעיה שלדרייבר אין אישור דיגיטלי וכמו שאתם יודעים בגרסא ה64 חייבים חתימה דיגיטלית. לכן חשבתי אולי יש דרך ליצור חתימה או לבטל את הבדיקת חתימות של וינדוס

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  24. אחותי הקטנה שיחקה משחקים במחשב שלי. שמתי לב שפתאום המון תוכנות נהפכו עם אייקון של Adobe Reader . וכאשר אני לוחץ עליהם זה נותן שגיאה ולפעמים פותח את Adobe Reader ואומר שהיא אפשר לקרוא אותם. איך אני מחזיר את זה למצב שאני יכול להשתמש בתוכנות האלה?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. יש לי מחשב נייד שעליו WINDOWS XP HOME EDITION , ועכשיו אני לא מצליח להתחבר רק לאתר של מיקרוסופט , אין לי מושג למה , אשמח לעזרה. דר"כ ניסיתי להיכנס דרך אקספלורר 8 , פייפוקס , קרום , ושום דבר וגם נסייתי להתחל מחדש את הגדרות של אקפלורר ושום דבר.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים