עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Trin1ty,

שלום, במהלך ההתקנה של הווינדוס (בחלק של בחירת הדיסק קשיח ) מופיעה לי השגיאה הבאה : מנהל התקן נדרש של כונן תקליטורים\DVD אינו זמין. אם יש לך מנהל התקן בתקליטון, תקליטור, DVD או כונן הבזק מסוג USB, נא הכנס אותו כעת. הערה: אם מדיית ההתקנה של windows נמצאת בתוך כונן התקליטורים/DVD. ניתן להוציאה בבטחה בשלב זה." ניסיתי התקנה גם דרך USB וגם דרך CD, ניסיתי כמה גרסאות , ועדיין הבעיה חוזרת על עצמה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. היי לכם, לאחרונה ניסיתי את אפשרות הוספת שולחנות העבודה בחלונות 11, מתוך שאיפה שבכל שולחן עבודה יהיו אייקונים שונים למטרות שונות (ניהול, ישומי עיבוד גרפי, ישומי אודיו/וידאו), כמו מה שמתאפשר כשיש יותר מחשבון משתמש אחד במחשב, אלא שזה לא מה שקרה. בעת יצירת שולחן עבודה חדש, כל האייקונים של שולחן העבודה במקורי השתכפלו לשולחן העבודה החדש. כאשר מחקתי אייקון בשולחן החדש, הוא נמחק גם מהשולחן המקורי, ולהפך. יש משהו לא נכון בעבודה שלי? פיספסתי משהו?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. התקנתי לי וינדוס ויסטה 64 ביט הכל טוב ויפה חוץ מדבר אחד בהתחלה בניגוד לXP הויסטה כן זיהה את כרטיס הקול שלי HD - לוח אם asus n2m- vm dh אבל פאנל קידמי של המחשב לא הזרים לי סאונד, לאחר התקנה של הדרייבר [שכמובן ההיתי צריך להוריד כי מה שקיבלתי בדיסק לא פעל] הפאנל הקידמי עובד. המשכתי לטייל לי עוד קצת באתר של אסוס וראיתי דריבר עם תאור די דומה למה שהורדתי רק ששוקל 10 מגה - פי 2 יותר ממה שהתקנתי. נסתי אותו ולאחר ההתקנה [אחרי ריסט] היה לי X נחמד על הרמקול שליד שעון הווינדוס וקיבלתי הודעה שהתקנתי קול לא הותקנו כרואי ולא היה לי סאונד במחשב. הסרתי אותם ואחרי ריסט המחשב התקין לבד והגעתי למצב הראשוני התקנתי את הדרייבר הראשון שהתקנתי בישביל הפאנל הקידמתי ונשארתי ככה. עכשיו הבעיה היא בה…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by KoM,

איך אני עושה את זה וגם מצליח לשמור על קבצי הבוט החיוניים לוינדוס 2000 שלי ? כמובן שהעדיפות היא להתקנה חדשה...

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום לכולם! לפני שלושה ימים התקנתי את ה-WINDOWS 7 ULTIMATE, העברתי את כל הקבצים שאני זקוק להם מ-C ל-D, מחקתי את C, פתחתי מחדש והתקנתי עליו את WINDOWS 7 ULTIMATE שהורדתי ישירות מאתר מייקרוסופט. המערכת הינה 64 ביט, והמפרט שלי הוא: Intel E8400 Gigabye EP45-DS3R ATI HD4850 HEC 550W 4GB KINGSTON DDR2 800MHZ בפעם הראשונה שפירמטתי הבעיה הייתה חמורה עוד יותר, המחשב כיבה את עצמו ועשה ריסטרט אחת ל-10 דקות בערך, אתמול התעצבנתי ממש על הקטע הזה ופירמטתי שוב, בלילה, ועכשיו המחשב נכבה אחת לשעה בערך ולא עושה ריסטרט, בד"כ כשהמחשב מתכבה הוא בהליך של משהו קטן כמו להוריד משהו או סתם לגלוש באינטרנט, ולא משהו רציני ומכביד. אני אובד עצות ולא יודע מה לעשות, ההודעה שאני מקבל כשהמחשב נדלק אחרי שהו…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Frequency,

הי, לא יודע לאן זה קשור, מקווה שלכאן. במידה ולא אשמח אם זה יועבר. אם אני מריץ VIRTUAL MACHINE שמדמה ווינדוס/לינוקס/מק על ווינדוס עד כמה היא תהיה עצמאית מבחינת ניהול הדרייברים? למשל, היא תזהה את הלוח אם והכרטיסים בעצמה או שהיא תעזר איכשהו במערכת הפעלה הקיימת? לדוגמה אם יש לנו כרטיס/התקן כלשהו שמערכת ההפעלה משביתה ולא מאפשר לעשות בו שימוש - האם הרצת מכונה וירטואלית תפתור את הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by a1x,

אני לא כל כך מבין למה מיקרוסופט לא מוכרת בצורה נורמלית את הגרסה המלאה? הייתי אם הפרוצים וחשבתי לי לקנות הפעם מקורי, אבל בכל מקום מוכרים רק שידרוג או "עם מחשב חדש בלבד" וזה גם תמיד גרסת OEM שזה רק למחשב אחד. מישהו יכול לעזור לי ולהפנות אותי למקום איפה אפשר לקנות בצורה נורמלית ואמינה גרסה מלאה. אם אפשר RETAIL. אבל אם זה רק OEM, גם אפשרי ועוד משהו , מה דעתכם על המכירה הזאת בEBAY? http://www.ebay.com/itm/221196409190?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. Started by ReDrugOn,

שלום! אני זקוק לעזרה דחופה מאוד בעניין דיי פשוט, אבקש את עזרתכם: יש לי X2 הרדיסקים. על כונן :C - יש מע' הפעלה WINXP-PRO. על כונן - גם יש מע' הפעלה WINXP-PRO. בכל אופן, איך אני עושה כך שכאשר אני עובד במע' הפעלה שעל כונן :C - לא תהיה לי ולמערכת (בכלל) גישה ל - . ?? וההיפך, איך עושים שכאשר אני עובד במע' הפעלה שעל כונן - לא תהיה לי ולמערכת (בכלל) גישה ל - :C ?? תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by GamePad,

does anybody knows where i can find a driver for dynamode smanrt express v92?? and by the way is there an upgrade or something for xp so i can write in hebrew?? thanks

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by dt,

שלום לכולם, ברצוני להתקין WINNT 4.0 SERVER, יש לי שני הארד דיסקים אחד 8.4 ו10, ב8 יש XP וב10 יש 98. הXP מוגדר בPRIMARY MASTER וה8 כSLAVE. הכול טוב ויפה עד שאני עושה מחיצה עם ב10 ועושה את התקנת NT, מגיע לשלב שצריך להכניס את הדיסקט שיצרתי להתקנה NT בסדר בלה בלה בלה ואז רשום לי : setup has determined one ore more of your H.D has more than 1024 cylinders Because Ms-Dos is normally limited to 1024 cylinders per H.D, some H.D controlles offer special configuration options........ עשיתי מחיצה פרימרי FAT16 ב10 של 990 MB. עוד פעם תהליך העתקת הקבצים לתייקיה המוסתרת $WINNT$ משהו כזה, עוד פעם מופיעה לי ההודעה אבל הפעם איני יכול להמשיך אז לחצתי ENTER ואמרו לי איפה ברצוני ל…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Zeliran,

כשאני מנסה להריץ את ה ScanDisk (win98) אני מקבל הודעה שאין מספיק זיכרון כדי להריץ את הסריקה, גם כאשר אני מנסה לעשות זאת במצב בטוח, כשאני מפעיל את ה scandisk דרך דוס, הוא עובד אבל כאשר הוא מוצא את השגיאה הוא אומר שהוא לא יכול לתקן אותה וצריך להריץ את הסריקה מחלונות קיימת בעיה נוספת שכאשר מנסים להריץ איחוי דיסק אז נתקלים באיזה שגיאה באמצע האיחוי (לא ברור לי מהי השגיאה..) ונאמר לי גם שכעבור זמן מסויים של עבודה, המחשב לעיתים "נתקע" ללא סיבה במנהל ההתקנים, ההתקן intel 82371AB/EB PCI BUS Master IDE Controller מסומן כשגיאה, והשגיאה המפורטת היא שההתקן גורם להתנגשות משאבים (code 15) ניסיתי להוריד את הדריברים מהאתר של אינטל ולהתקין אותם, אבל הוא עדין מסומן כשגיאה.. עצות?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום לכולם.... יש לי BATCH FILE שמריץ לי איזה תוכנה מסויימת ולאחר מכן מריץ PSKILL והורג את הפרוסס של התוכנה שרצה. עכשיו יש לי בעיה כי ה PSKILL לא נותן מספיק זמן בשביל שתוכנה שלי תעשה את מה שהיא צריכה לעשות. מה שאני רוצה לעשות זה לתת איזה השהיה של 10 שניות (שיהיה גם אפשרות לשנות) בין הפקודות הנ"ל. איזה תוכנה יכולה לעשות לי את העבודה של ההשהיה? תודה לעוזרים....

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. קרתה לי היום תקלה מעצבנת מאד שבה כל ההגדרות של ה-USER PROFILE שלי הלכו לאבוד או במקרה הטוב נמצאות היכנשהו ואוכל לשחזר אותן. במהלך BOOT רגיל התקבלו פתאום כל מיני הודעות על בעיות שונות ומשונות והתוצאה הסופית היתה שהמערכת העלתה את את ה-DEFUALT USER PROFILE וכך נעלמו לי כל האייקונים מהדסקטופ וכל התכניות בתפריט START-ALL PROGRAMS וכל שאר ההגדרות הספציפיות לפרופיל שלי הוחלפו לכאלה של אחרי התקנת XP. צריך עצה איך לחזור לפרופיל שלי שמלפני הצרה הנ"ל. בתודה מראש. RM

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. למי שלא הבין, כשיש לי חלון (למשל דף אינטרנט) פתוח בשורת המשימות, ואני שם את העכבר עליו - נפתח לי חלון קטן שמראה את דף האינטרנט בקטן (או כל דבר שפתוח שם). שמעתי שאפשר לסדר כך שזה לא יראה את זה אלא פשוט (במידה ויש כמה חלונות פתוחים, דפי אינטרנט למשל, שקובצו יחדיו) הוא פשוט יראה את השם של כל אחד ואחד. חיפשתי וחפרתי בעזרת המקש הימיני ולא מצאתי. בנוסף, אם מישהו במקרה יודע איך אפשר לעזעאל לסדר את התיקיות ב-Win שבע באופן ידני, איך שאני רוצה - אשמח לתגובה. עד כמה שניסית בהגדרות וכו'- לא מצאתי ואם מנסים לגרור זה פשוט לא הולך.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by hagai-,

כשאני מפעיל את המחשב משאבי המערכת נמצאים בסביבות ה-80%. לאחר מספר שעות הם יורדים בקצב די מהיר, מבלי שאני אפעיל איזשהן תוכנות זוללות זיכרון, אלא פשוט המחשב נשאר מחובר לאינטרנט. בעבר יכולתי להישאר שבוע שלם מחובר לאינטרנט ללא בעיות, אך עכשיו משאבי המערכת יורדים בקצב מהיר משום מה עד למצב בו המחשב זוחל, המחשב מתחיל להתחרפן ולא נותרת לי ברירה אלא לצאת לריסט. כרגע לאחר 28 שעות רצופות של חיבור לאינטרנט משאבי המערכת עומדים על 26%, וממשיכים לרדת. מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Haflo,

מישהו יודע איך אפשר להריץ קובץ ini שירוץ בכל הפעלה של תחנה 98 (ואני מתכוון שירוץ ולא יפתח...שימו לב!)

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. איך מוסיפים את ה "שולחן עבודה" בחלונית ניווט? הוא תמיד היה לי שם ועכשיו נעלם. עכשיו כל פעם אני צריך על "מועדפים" ואז השולחן עבודה מופיע. האם ישנה דרך שהשולחן עבודה יופיע שם כמו פעם?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by YAAKOV33,

??? בבקשה עזרה !! התקנתי WIN 2000 וכל מה שכתוב בעברית הוא לא מזז ורושם את זה בג'יבריש אני התקנתי את הHEBREW בהגדרות אזוריות בהתקנה אבל עדיין אני לא יכול לכתוב בעברית (או לראות עברית) מה אפשר לעשות ???????????

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by n_aviv1,

אני לא כ"כ יודע להסביר את עצמי כי אני לא מאוד מתמצא בתחום הזה של ווינדווס וירטואלי... יש לי מחשב עם xp pro 32bit ואני כבר יותר מדי זמן רוצה לשדרג מערכת הפעלה לwin7 64bit אבל לא מתחשק לי לגבות את המחשב בחלקים. יש אפשרות להפוך את כל המערכת הפעלה וכל מה שיש במחשב לקבצים של מחשב וירטואלי (למשל VirtualBox או xp mode), להעתיק לכונן חיצוני, לפרמט ולהתקין 7 ואז להעביר את המערכת הפעלה הישנה לתוך המחשב ולהשתמש בxp כמחשב וירטואלי? אם כן אני אשמח להדרכה/ לקבל קישור למדריך.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. כל אדם שמאלי יודע שכדי להחליף את תפקוד לחצני העכבר בחלונות, יש להכנס ללוח הבקרה, לגשת לאפשרויות העכבר ושם לבצע את ההחלפה. אלא שהשינוי הזה אינו חל על מסך הכניסה לחשבונות המשמתמשים במחשב שבו יש יותר מחשבון משתמש אחד (במחשב שלי, לצורך הפרדת כוחות ושמירה על הסדר, הגדרתי 4 חשבונות משתמש). אפשרות העכבר היחידה במסך הבחירה/כניסה היא לימניים. אז נכון שמדובר בפרק זמן קצר מאוד, עד לכניסה לחשבון המשתמש, ובכל זאת - האם יש דרך לשנות זאת? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. היום באמצע עבודה בפוטושופ קפא לי המחשב לא זז, עשיתי ריסטרט המחשב עלה ומשום מה אני לא יכול לעשות כלום, עכשיו אני רוצה לגבות את הקבצים מכונן c לכונן d להעתיק הוא לא נותן לי אני מנסה לצרוב הוא גם לא נותן לי אין לי מושג מה לעשות

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. היי, התקנתי מערכת הפעלה ווינדוס 7 בכונן E עם דיסק התקנה חוקית בכונן C ישנה מערכת הפעלה XP איני מצליח למחוק אותה באמצעות אתחול איך בכל זאת? תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. זה כבר תופס לי ג'יגה ,אז אך מוחקים את זה????

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. בעקבות הת'רד הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=245809.0 אני פותח עוד ת'רד. בהמשך למאורעות משם, עכשיו הXP שלי עובד, אבל ה-VISTA לא עולה בכלל נותן שגיאה שהקובץ winload.exe פגום בערך: 0x00000d אני מניח לעצמי שזה אומר לכם בדיוק את מה שזה אומר לי. אבל אולי מישהו כבר נתקל והצליח להציל את הVISTA. בנוסף, יש לי עוד שאלה, לגבי ההרשאות, VISTA נעל לי מלא קבצים ומסמכים שאני לא יכול לגשת אליהם מה-XP, אם תתנו לי דרך יעילה שעוקפת את זה(כולל הסרת הVISTA) אודה לכם מאוד. תודה מראש, לב.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. קישור לנאום של ביל גייטס בכנס WINHEC (יעבוד החל מ 23:00) http://www.microsoft.com/events/executives/billgates.mspx הודעה לתיקשורת על נאום ביל גייטס: http://www.microsoft.com/presspass/press/2005/apr05/04-25WindowsThirdDecadePR.asp דף המוצר: http://www.microsoft.com/windowsxp/64bit/default.mspx

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.