Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום חבריה. בבוקר שבדקתי את המחשב הוא היה תקוע עם מסך שחור והופיע ההודעה ntldr is missing press ctrl + alt+ delete to boot. מערכת ההפעלה שלי היא ווינדוס 7 אולטימייט. לא התקנתי שום חומרה חדשה, לא ביצעתי שום שינוי בהגדרות. המחשב דלק בלילה ובבוקר היה תקוע. מדובר במחשב חזק בן 4 חודשים גג. (icore 7 860, לוח אם P55, הדיסק הקשיח 1גיגה של סמסונג (בן פחות מ4 חודשים) וישנם עוד 3 דיסקים נוספים ...) ביצעתי כמה נסיונות לתיקון העניין... עשיתי ריסטארט. לא עזר. ניסיתי לעשות סיסטם ריסטור אך משום מה לא מצאתי מועדים אחורה חוץ מיום אחד... לא עזר. ניסיתי לעשות תיקון בעזרת דיסק ההתקנה: הקטע המוזר שבאחד השלבים של תיקון ה- start up הווינדוס מבקש לבחור מערכת הפעלה מתוך הרשימה אך לא מופיע לי שום…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
בכל פעם שאני מנסה לבצע חיפוש ברשת, או לא גשת אל הרשת הביתית בכלל, אני מתקבל בברכה ע"י הודעת השגיאה "שירות מדריך הכתובות אינו זמין כעת". איך אני נפתר מזה? נ.ב. מדובר ב WinXP
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בעבר עם הוינדוס XP היה ניתן ליצור גיבוי בקובץ BKT אחד אשר כלל את כל המערכת הפעלה כולה, עד לרמת שם המחשב, דרייברים, ותוכנות מותקנות כמובן. בוינדוס 7 יש מצ בגיבוי אבל מניסויון אחד שיצא לי לנסות לא נראה כי הגיבוי מתבצע באותו אופן כמו הוינדוס XP, שכן דרייברים או מצב מערכת (שם מחשב אקטיבציות וכדומה) פשוט לא נשמרו\הועברו למחשב החדש. איך ניתן לבצע גיבוי מלא שכזה כמו שהיה ניתן לעשות בוינדוס XP ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה ווינדוס ויסטה הוא טוב? יש את Ultimate Home premium Home Basic איזה גרסא הכי מומלצת?
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
היי. לפני כמה דקות התקנתי עדכון אבטחה רגיל של Windows ולאחר מכן נדרשתי לעשות הפעלה מחדש למחשב; כמובן אישרתי והמתנתי. נתתי לזה להתקין את העדכונים והלכתי מהמחשב, אחרי כמה דקות חזרתי וראיתי שזה על 15% אז הלכתי, לאחר מכן חזרתי וראיתי שזה עדיין תקוע על 15%, כאן כבר הבנתי שמשהו לא בסדר; ניסיתי להזיז את העכבר אבל הוא היה תקוע, אך מצד שני המחשב עצמו הגיב כאשר ניסיתי לכבות ולהדליק את ה-"Num" (בעזרת מקש ה-"NumLock" שבמקלדת), ככל הנראה מערכת ההפעלה נתקעה. חיכיתי עוד כמה דקות אך כלום לא קרה, אז לחצתי על כפתור ההפעלה מחדש החיצוני של המארז, המחשב ביצע הפעלה מחדש ובעליית הווינדוס רשם "Applying update" בצירוף כמה מספרים, הבנתי שזה ממשיך להתקין לי את העדכונים משם אז המתנתי. המחשב עלה והכ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מערכת Windows Vista 32 bit ואמרו לי שאני יכול להתקין את אותה המערכת רק 64 ביט, השאלה היא? המערכת הזאת מתאימה רק למעבדים 64 ביט? או שאני יכול להתקין אותה על 32 ביט והמחשב ירוץ יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש בwindows 7 64x ultimate. מטעמי נוחות שיניתי את האופציה בסייר הקבצים כך שפתיחת קובץ תעשה על ידי קליק אחד, ולא שניים. הענין הוא שחברה שלי גם משתמשת במחשב פעם ב-, והיא משתגעת מזה. שאלתי היא, האם יש אפשרות ליצור איזשהו מקרו או משהו בסגנון, כך שבלחיצה אחת אפשר יהיה להחליף בין המצבים? אני לא רוצה ליצור לה user משלה. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש windows 7 ultimate 64bit , היום לפנות בוקר(בכקבות כנראה הפסקת חשמל) המשתמש שלי "נעלם", תחת user יש רק מחיצת public/ המחיצה של המשתמש שלי שכוללת את המסמכים, תמונות, מעודפים פשוט נעלמה. מה עושים? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס ויסטה 32 ביט, כל פעם שאני מאתחל את המחשב מופיע לי בשורת המשימות ליד השעון אייקון שאומר windows defender is off. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם יש לי בעיה שאני מפעיל את מחשב מחדש ,הוא שאל אותי איזה WINDOWS לבחור ,הראשון WINDOWS העובד ושני לא עובד, צריך להפעיל מחדש את מחשב ואז לבחור את ראשון. אך אני מוחק את WIBNDOWS השני ?. האם אני מפרמט את משחב זה עוזר??
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
חיברתי הארדיסק חדש אבל האותיות התבלגנו לי ??? פעם ידעתי איך לעשות את זה אבל שכחתי :-[ תודה למי שעוזר אגב לא ידעתי איפה לרשום את זה אז רשמתי את זה כאן.. אם טעיתי אז תעבירו.. תודה
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש עותק של דיסק התקנה של ויסטה בעברית 32 ביט עם כל הגירסאות כשהיא "לא נגועה" כלומר בלי פריצה. אשמח גם לדיסק התקנה של ויסטה עברית 64 ביט וכן אנגלית 32+64 ביט. עכשיו שאלה קצת למתקדמים: בוינדוס 7 קיימים בדיסק ההתקנה את כל הגירסאות בעיקר מאותו גרסת ה"ביט" רק שמייקרוסופט שותלים קובץ אחד בדיסק ההתקנה שמורה על איזו גירסה ישר להתקין ולא לתת את הבחירה בין הגירסאות (basic, premium, ...). כאשר בעורך Iso אפשר להעיף אותו לצרוב מחדש ולקבל דיסק התקנה עם כל הבחירות. השאלה אם זה קיים גם בדיסק ההתקנה של ויסטה? ואם כן לאיזה קובץ לגשת ולמחוק אותו? תודה רבה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
היי. קצת שאלת תם, אבל נו, שיהיה: רכשתי לאחותי מחשב, ובין היתר קניתי לה גם עותק של Win 7 home premium . אני יודע שיש בכל מיני אנטיוירוסים \ מערכות הפעלה אופציות של התקנה ליותר ממשתמש אחד (בד"כ עד שלושה משתמשים אם אני לא טועה). האם יש אפשרות להתקין אותו גם אצלי במחשב ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
לפני הפירמוט הייתי עם ווינדואס 7 השתמשתי בKMPLAYER בלי שום קודקים.. עכשיו אותו הדבר , פירמטתי הקתנתי ווינדואס 7 ועוד פעם KMPLAYER. עכשיו מה שקורה זה שהתמונה בKMPLAYER ממש ממש לא טובה , שאני מנסה בMEDIA PLAYER של ווינדואס האיכות יותר טובה אבל גם לא יודע אם זה האיכות הטובה שהייתה לפני זה. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
-
ווינדוס 7 64 מחשב תוכנות מינימלי דרייברים עדכניים יחסית ? חשוב ? ב- PROCESSES המקסימום מראה על 4 % שימוש ב- CPU מתוך 2 GB תפוס 1 GB למערכת הפעלה... התוצאות - כל המשחקים עומדים על 100% שימוש - לא היה לפני התופעה התחילה לאחרונה ללא שינוי או עידכון... תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע משתמש בXP ושוקל לעבור ל 7. המפרט של המחשב שלי: Intel Pentium D 3.0 Ghz 2GB RAM 667 Mhz ATI Radeon HD 3850 אני קצת חושש מבעיות האי-תאימות למיניהן כי אני מתכנת ויש דברים שעושים בעיות על 7 (כמו ALLEGRO). בכל מקרה, האם כדאי לי לשדרג ל 7 ואם כן לאיזו גרסה? יש לי תקלה נורא מרגיזה על XP. כל פעם נמחק לי השפה האנגלית מ"אפשרויות אזור ושפה" (אני מוסיף זה נעלם אחרי כמה זמן וחוזר חלילה). לאחרונה כשניסיתי להוסיף הוא פתאום אמר לי שאני לא Administrator ולא נתן לי לבצע שינויים, אחרי סריקה קצרה עם RegMechanic הצלחתי שוב לשנות. ואני גם לא יכול לראות את המשתמש של הAdministrator לצערי. איך מתקנים את זה? תודה רבה לעוזרים [:
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-
-
מסך DELL2209 כ.מסך HD4770 דריברים מעודכנים. מהיום שהתקנתי את ווינדוס 7, הוא נמצא לי על 59HZ. גם אחרי שאני כביכול משנה את זה ל-60 זה עדיין 59. זה בא לידי ביטוי רק במשחקים, שהם לא מזהים את זה כ-60 באמת, ואז ה-V SYNC לדוגמא מבוטל. חיפשתי לזה מזמן פתרון ולא מצאתי. (חוץ מלהשתמש בתוכנה שמאלצת 60 - כמו REFRESH LOCK) זה "בעיה" שידועה מהיום הראשון שיש את ווינדוס 7. בזמנו מייקרוסופט התייחסה לעניין בכך שזה לא בעיה לדעתה, אז האם מלבד תוכנות מישהו מצא אולי פתרון אחר? אגב, אם אני באופן כללי משנה פעם ביום בעזרת תוכנה ל-60, האם באיזה שהוא אופן זה יכול לגרום נזק בטווח הארוך למסך עקב כל השינויים האלה? תודה
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
היי אני מנסה לכווץ את כונן C (הבסיסי) באמצעות Disc Management. היקף הזיכרון הפנוי בכונן הוא למעלה מ- 100 G, אבל בנסיון הכיווץ אני מקבל את ההודעה הבאה: עשיתי דיפראג לכונן. לא הועיל. מה עושים? תודה
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
מה זה אמור להיות!?? \: לפי מה שאני רואה, זה קורה שאני מנסה להפעיל או התוכנות הבאות עולות..סטים, פירפוקס... ועוד כמה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 962 צפיות
-
-
כרגע יש לי הרדיסק שעל כונן C שלו מותקן WINDOWS וחוץ מזה יש את כונן D ועליו קבצים. קניתי עכישו הרדיסק חדש, אני רוצה לנתק את הישן להרכיב את החדש , לעשות לו חלוקה דומה לשל ההרדיסק הקודם ועוד פעם בC להתקין ווינדואס ובD שתהיה מחיצה של קבצים אחרים. מה יקרה אחרי ההתקנה של ההרדיסק החדש כאשר אני יחבר גם את הישן למחשב כדי להעביר קבצים בין ההרדיסקים? הרי בשתי הכוננים מדובר בכוננים C וD ועל שניהם בכונן C תהיה מערכת הפעלה, מה יפעל? תהיה התנגשות או משהו? בעיות צפויות? תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי את ה-win7 ultimate. מגיע ב-dvd של התקנה 2 גרסאות - 32 ביט ו-64 ביט. אני היום עם 2 ג"ב זיכרון ומעבד core 2 e6320, כ. מסך 8400 nvidia. כרגע אני יודע שה-64 ביט יהיה בשבילי זולל זיכרון ומיותר. 2 שאלות - 1. האם 32 ביט ירוץ כמו שצריך על המערכת ? 2. אם אני ארחיב בעתיד את הזיכרון - אני אוכל להתקין מאותו דיסק גם את גרסת ה-64 ביט או שהרישיון זה או ל32 או 64 ? תודה רבה !
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מדובר על מחשב נייח ישן AMD Athlon 64 3200 Windows XP 32BIT 1024MB זיכרון פירמטתי אותו, התקנתי את הדרייברים וכעת שמפעילים שירים ב windows media player או ב winamp אז לא שומעים אותם ברור אני חושב שזה בגלל שיש כל מיני תוכנות שהתקנתי ותהליכים שמופעלים עם העלייה של ה windows ומורידים את הזיכרון הפנוי איך ניתן לדעת מה נחוץ ומה לא?
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
קיימת דרך לבדוק את זה? המון תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
שלום חברה. אני על ווינדוס 7 בהתקנה די חדשה. לא שמתי לב לשום בעיות עם העברית עד שניסיתי להתעסק עם כתוביות ובספציפיות עם subtitle workshop. בגרסא החדשה ביותר (4) הכתוביות בעברית מופיעות בג'יבריש בלי אפשרות לסדר את זה. בגרסא 2.51 הצלחתי לראות עברית תקינה. כשאני פותח קובץ תרגום עם NOTEPAD אני מקבל ג'יבריש במקום עברית (ובXP יכלתי לראות את העברית). חלון WINRAR שהשם שלו בעברית מוצג כסימני שאלה. קובץ תרגום SRT בתוך קונטיינר MKV מוצג כג'יבריש בנגן המדיה במקום בעברית. צירפתי תמונות על מנת שתבינו על מה מדובר.. מישהו נתקל בזה בעבר? או יודע מה לעשות כדי לתקן? מדובר בדברים שפעלו רגיל לגמרי ב XP. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-