עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Ashand,

הם יותר מדיי גדולים....

2. שלום. יש לי לפטופ שכשאשר אני נמצא בבית הוא משמש לי גם כנייח. אני מציב אותו על שולחן איפה שיש לי גם מסך רגיל (20 אינץ') ומחבר ליציאת VGA שיש למחשב את המסך ולוחץ על הכפתור של דל להגדרות הרחבת המסך ובוחר ב Extand ויש לי בעצם שולחן עבודה מאורך, שאני משתמש בו ככה שבמסך אחד אני יכול לראות סרט לדוגמא ובמסך השני אני עובד ואני פשוט יכול להריץ את העכבר ביניהם. השאלה שלי - אני מתכנן לקנות כרגע מסך 32 או 37 אינץ', ולחבר אותו לקיר מעליי ואני רוצה שהוא ישמש אותי במקום המסך החיצוני הנוכחי שאני מחבר ל VGA. מה שקורה הוא שבגלל שהוא גבוה מעליי הוידאו יהיה במסך והאודיו יהיה מהרמקולים של המחשב, כי ה VGA מעביר רק את הוידאו, אז אני רוצה להשתמש ביציאת HDMI שיש לי בשביל לנסות לראות אם זה עובד גם …

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום. אני רוצה לשנות את ההגדרות של המשתמש שלי (WIN7 - משתמש בקבוצת administrators) שכל תוכנה שאני פותח ירוץ לי ב-elevated mode באופן דיפולטי. מבלי ללחוץ על קליק ימני ואז על elevated mode. ואני רוצה שההגדרה הזאת תחולגם על regedit ושאר הכלי ניהול של מייקרוסופט. חיפשתי וחיפשתי וכל מה שמצאתי הם הוראות לאיך לפתוח בelevated mode את ה-CMD. והצעות להנמיך את הUAC אני מצפה שאני צריך לשנות ערך כלשהו ב-registry אבל אני לא מצליח למצוא איזה אחד הוא. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. נפגמו לי כמה קבצי מערכת ע"י וירוס. אני יודע שיש דרך להריץ סריקה על כל הקבצים והקבצים שחסרים או שנפגמו יתקנו. איך? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  5. המערכת שלי היא ויסטה ביזנס, וברצוני לשדרג אותה לאולטימייט, האם יש דיסק מיוחד שעושה את העבודה ?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  6. Started by lir@n,

שלום כולם! בטעות מחקתי את הסל מחזור מהדסקטופ ועכשיו אני לא מצליח לשחזר אותו מה שאני כן מצליח לעשות זה לעשות לו קיצור דרך, אבל זה לא מספיק כי הקיצור דרך לא נותן אינדקציה מתי הסל מלא או ריק תודה מראש, לירן

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  7. Started by 921nadav921,

העתקתי קובץ לתיקייה מסויימת. באותה תיקייה היה הקובץ עם אותו שם ומאותו סוג. אז דרסתי אותו (החלפתי את הישן בחדש) אחר כך הסתבר שמחקתי ממ"ן מושלם שאני חייב להגיש דחוף, בממ"ן ישן שיש עוד כמה שעות לעבוד עליו. איך אני משחזר את הקובץ? נ.ב הקובץ היה .JAVA

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  8. Started by STM,

בבקשה אני חייב לדעת מה לעשות כי מחקתי בטעות סרט מהמחשב ששוקל 700 מגה ואני חייב להחזיר אותו ואני לא רוצה לעשות system restore כי יש לי בעיה עם זה . איך אני יכול לשחזר את זה ? יש תוכנה כלשיה ?

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  9. Started by omerha,

אני יודע שמריצים התקנה של ה XP ובוחרים REPAIR ואז שכחתי את הפקודה FIX משהו לא זוכר ....

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  10. הייתה לי בעיה עם הווינדואז XP ועשיתי התקנה מחודשת כך שימחק רק את הקבצי מערכת ויתקין מחדש את הווינדואז לאחר מכן יצרתי יוזר , עכשיו כל הדברים הישנים שהיו לי ביוזר הקודם לפני ההתקנה המחודשת נשארו שם יש אפשרות לשחזר את כל מה שיש לי ביוזר הקודם? ואם כן אז איך? נ.ב להבהיר משהו, הכוונה בשחזור הקבצים היא בכך שתוכנות כרגע לא פועלות, וברצוני את כל ההתקנות הישנות להפעיל על ההתקנה המחודשת של חלונות.

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  11. Started by nir567,

שיחקתי במשחק need for speed mw - לא שזה קשור, אבל אחרי זה לא ראיתי את הקבצים על שולחן העבודה שלי. ניסיתי להפעיל מחדש ועדיין אני לא רואה את הקבצים שעל שולחן העבודה אני רואה אותו רק כשאני פותח חלון explorer ועולה איתו למעלה עד לשולחן עבודה. וגם כשאני על שולחן העבודה ומנסה כביכול לגרור משהו (לש שיש) אבל העכבר הופף באותו רגע לסימן נעול כזה שחור. איך אני משנה את זה ?? תודה.

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by maverick,

מהיכן ניתן להוריד JVM ל-XP?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. הארד דיסק הראשי שלי נדפק ואי אפשר להפעיל דרכו את המערכת הפעלה (xp pro) למזלי שאני מחבר את הארד דיסק למחשב אחר (כslave) עדיין אפשר לראות את הקבצים שיש עליו ואני יכול לגבות אותם לפני שהוא מת סופית. הבעיה היא שאין לי גישה את המסמכים שלי והתמונות והשירים (הם נמצאים בתיקיה של המסמכים) כי כשאני מנסה להכנס לתיקיה Documents and Settings\my name הוא רושם לי "אקסס דנייד", זה כנראה בגלל שהגדרתי שרק דרך היוזר שלי יהיה אפשר להכנס מסמכים שלי. אבל אף פעם לא ידעתי שלא יהיה גישה אל המסמכים גם שאני מפעיל את הארד דיסק כסלייב על המחשב אחר. בכל מקרה לפני שהארדיסק מת סופית איך לעזאזל אני משיג הרשאה כדיי לגבות את הקבצים שלי?

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. אני עושה בהפעלה MSCONFIG והוא רושם שזה לא נמצא בלה בלה צריך לשים אותו בסיסיטם32 מאיפה אני יפליץ אותו?

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  15. Started by asili,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1009304598&start=0]כללי[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. יש לי לוח אם של גיגהבייט 945P-G, ובזמן התקנת ווינדאוס אני צריך ללחוץ על F6 בהתחלה, כדי להתקין את הדרייבר של הדיסק הקשיח מדיסקט. אני לא רוצה יותר להשתמש בדיסקט בשביל התקנת הדרייבר, אני מחפש דרך שהדרייבר הזה יהיה משולב בדיסק ההתקנה של XP והכל יתבצע בצורה אוטומטית מבלי ללחוץ על F6 ולהכניס דיסקט. יש דרך לעשות את זה? שמעתי שיש תוכנה שאפשר לשלב בה תוכנות חיצוניות לדיסק של XP, אבל גם אם מצאתי אותה לא יודע איך לעשות את זה שהדרייבר יזוהה ולא סתם ישב בדיסק.

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  17. Started by a-gold,

הורדתי סקין חדש שנראה כמו ויסטה אבל המחשב לא מזהה את בסוג קובץ הזה... הקבצים שנמצאים במע' הפעלה נמצאים ב- C:\WINDOWS\Resources\Themes וסוג הקבצים שם זה Windows Theme File ומה שהורדתי זה : Windows Visual Style File איך אני עושה שזה יזהה אותם פה בתמונה??? תודה לעזורים. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  18. למשל קובץ מוזיקה של WINAMP שיהיה כאייקון ווינאמפ. כי אני רואה אותו כרגיל.

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  19. אני יודע שאפשר עם הפארטיישין לשנות אותיות של כוננים קשיחים אבל איך אני משנה את האות של הCD או הצורב? ושאלה שניה: למחשב שלי קוראים d (טימטום) עכשיו כל פעם שאני נגיד נכנס לTAKS MENEGAER או שואלים אותי איך קוראים לי הוא כותב d איך אני מסדר את זה (בלי פירמוט ) תודה :\

20. כאשר אני מעלה את התיקיות ב-DOK ברירת המחדל של תצוגת הקבצים והתיקיות היא תצוגת Tiles. כמובן שאני יכול לשנות את התצוגה לאיזה אופן תצוגה שאני רוצה אבל הבעיה שכשאני סוגר את הקבצים או התיקיות ופותח אותם שוב אז שוב הם נפתחים לי בתצוגת Tiles. האם מישהו יודע איך אני משנה את ברירת המחדל של אופן תצוגת הקבצים?

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  21. אני רוצה שרוחב הדפדפן או החלון שמזערתי יהיה יותר רחב.{שיהיה כמו בברירת מחדל של וינדווס} כנראה שינתי בטעות משהו ולכן שאני ממזער חלון כל שהו זה ממזער אותו למלבן קטן אז איך אני מרחיב? >>> [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  22. כידוע גודל המינימום לכרטיס מסך למערכות הפעלה2000וxp הוא 2 מגה נשאלת השעלה איך אני מקטין אותו ל מגה אחד האם עלי לגשת לרגיסטרי ואם כן לאן אני יכול לראות את הגודל מינימום דרך total paging file size in the user profile אבל איך אני משנה אותו מ-2 ל-1

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  23. אני רוצה שיופיע המנהל משימות ולא התפריט שמופיע

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  24. אני נכנסתי לאיזה קובץ DLL שהורדתי באינטרנט דרך NOTEPAD, ומשום מה אחרי שעשיתי OPEN WITH ובחרתי בNOTEPAD אחרי זה יצא שכל קבצי הDLL מראים לי את האייקון של הNOTEPAD. חשבתי שלא נורא, אבל משום מה (יכול להיות מקריות, יכול להיות שלא) המחשב אחרי זה התחיל להתקע אחרי כל כמה זמן. כבר עשיתי היום 5-6 רסטרטים. נתקע במובן של הכל ניהיה NOT RESPONDING . איך אני מחזיר את הDLL כמו שהיה? כלומר שהאייקון יחזור להיות כזה: **בקובץ DLL שהורדתי לא נעשה שימוש, לא שמתי אותו בשום תיקיה של הוינדוס ולא שום תיקיה אחרת.

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  25. אי אפשר לשנות את האייקון שלו כמו שמשנים של תיקיות רגילות, אז איך אפשר ? (לא רק למחשב שלי, גם לאינטרנט אקספלורר סל מיחזור וכו'..) תודה.

• 4 תגובות
    • 745 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.