עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. איך אני מעלים את החלק העליון שפתאום הופיע לי באופן קבוע כשאני פותח תיקיות ב WIN?

2. תוכנות כמו meseenger או הsticky notes מופיעות על הtaskbar גם כשהן ממוזערות, וזה מעצבן. איך אני מעלים אותן?

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  3. Started by digitalic,

איך?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אין לי את האפשרות לכבות אותו...מה אפשר לעשות? תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  5. התהליך פתאום החל לתפוס לי אחוזים ניכרים מהמעבד וזה מאט לי תמחשב איך אנימסיר אותו? מה יקרה אם אני אסיר אותו? (אי אפשר לעשות לו END PROCESS)

• 4 תגובות
    • 988 צפיות
  6. Started by Oranili,

שלום, אני רוצה להפעיל DIREXT 10 בוויסטה ! שיהיה ליבמשחקים... תודה רבה

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  7. Started by Jetleg,

איך אני מפעיל את הווינדוס במצב Safe Mode?

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  8. ניסיתי דרך "זיהוי הדיבור של Windows", לא עובד. כותב "אין תמיכה בזיהוי דיבור בשפה הנוכחית" WTF? יש דרך לגרום לו לפעול? (זאת אומרת מתי שאני רוצה, לא באופן קבוע). Vista Ultimate 32Bit Hebrew

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. התקנתי ויסטה ultimate וזה אמור לבוא עם aero 3d (זאת התוכנה שעושה את החלונות תלת מימדיים לא?) איך אני מפעיל את האופציה הזאת? תודה

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  10. Started by Leo101,

יש לי איזה קובץ מסוים שניסיתי להפעיל ושאני מנסה להפעיל אותו הוא רושם לי את ההודעה הזאת.... מה אני צריך לעשות כדי להפעיל את הקובץ???

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  11. Started by ofir123,

אני רוצה לבדוק בד סקטורים

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  12. איך אני מפעיל מצלמת אינטרנט דרך! MOVEMAKER ??? תודה לעוזרים תנו ליי בבקשה הסבר לאן ולאיפה להיכנס כדי לעפיל ! [attachment deleted by admin]

13. שלום רב, לפני כמה זמן התקנתי Vista 62 Bit על המחשב שלי , ויש לי משחק שקוראים לו Generals (מכירים ? ) הוא עבד לי על XP אבל הוא לא עובד על ויסטה .. יש איזו דרך להפעיל את המשחק על Vista 62 Bit ? בתודה מראש Mystery

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  14. לחלק מהחברים שהתקינו מסנג'ר 6.2 יש לוח ציור ושיתוף ישומים..למה שאני התקנתי ת6.2 רגיל אין את זה? איך אפשר לעשות את זה ב6.2 .. אל תגידו לי תוריד 4.7

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by hadash,

חבר"ה קניתי עכשיו מחשב חדש ויש לי 250GB איך אני מפצל אותו לשניים? מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  16. שלום רב. אבי הביא ממקום עבודתו מחשב Dell OptiPlex GX260 אשר בא מותקן עם Windows XP OEM (כלומר מערכת הפעלה אשר מותקנת בייצור המחשב אצל DELL ואשר מורשת לשימוש רק על המחשב המסויים עליה היא הותקנה לראשונה; נגיד שאם אני אחליף פתאום את המעבד או את הלוח אם, ההתקנה תזהה שינוי דרסטי במפרט המחשב ותהפוך לUnregistred או משהו כזה. יענו לא תהיה חוקית) -בקיצור אין לי דיסקים ולא כלום, האם אני יכול לקחת את הProduct Key שרשום על גב המחשב(במדבקה) ולהשתמש בו עם דיסק XP לא מקורי שחברי ישאיל לי? (דרך אגב, ישנם תוכנות אשר מראות לי Key אחר. מה לעשות עם זה?) תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  17. Started by eliXir,

חובה שיהיה לי דיסק של Vista בשביל לפרמט? אני יודע איך זה עובד ב XP.. פשוט מכניסים את הדיסק, מגיעים למסך הכחול של ההתקנה ומפרמטים. אותו תהליך בויסטה? ניסיתי לעשות את התהליך עם הדיסק של XP, אבל זה עושה שגיאה כשזה מגיע למסך הכחול של ההתקנה.

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  18. Started by hagay,

?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. תודה..

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  20. יש לי H.D 40 ג'יגה שמחולק ל 2 מחיצות C=10 D=30 NTFS מה שקרה לי זה אסון. רציתי להתקין win me במקום ה xp לא הצלחתי לפרמט את הדיסק .נסיתי עם דיסקט הפעלה של ה win me ,ניסיתי דרך fdisk ניסיתי אפילו עםmagik 7 partitation ולא הצלחתי . מה שעשיתי זה הכנסתי דיסקט הפעלה של win 98 וכשנשאלתי האם אני רוצה לפרמט ? עניתי בחיוב. וראיתי בפירוש שהמחשב מפרמט את כונן c. לאחר ההתקנה של ה win me חשכו עיניי. פשוט היה לי דיסק אחד של 40 ג'יגה במערכת קבצים FAT32 . 30 ג'יגה של מידע מוזיקה ועבודה עפו לשמיים. שאלתי היא האם אפשר לשחזר משהו? איפה טעיתי ? ומה באמת עושים אם רוצים לחזור למערכת הפעלה יותר ישנה?ואיך מפרמטים כונן עם NTFS?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. העברתי את הוינדוס לדיסקונקי ואין לי boot ניסיתי הרבה מדריכים ברשת אף אחד לא עזר לי בדקתי את התאימות של הדיסקונקי שלי והוא בסדר אני רוצה לפרמט לוינדוס 7 מישהו יכול להדריך אותי בצורה מסודרת?

22. שלום לכולם, אני מוכר מחשב ישן שלי ואני רוצה לפרמט אותו מבחינתי גם למחוק את הווינדוס איך אני עושה את זה? כשאני מנסה לפרמט את כונן C המחשב לא נותן לי. תודה

• 4 תגובות
    • 16.6k צפיות
  23. Started by alonkl,

להתקין ווינדוס אני ידוע לא בעיה. אבל איך אני מפרט כולל מחיקה טוטאלית של כל המידע?

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  24. היי, ב XP היית צריך רק לסמן את העדכון ולראות פרטים בחלק התחתון של חלון העדכונים. איך רואים את הפרטים של העדכונים בויסטה? ויסטה מציג רק את הכותרת והשם של העדכון בחלון עדכונים ולא את הפירוט. אופיר

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  25. היו לי שני פרטישנים במחשב, אחד system, השני data ושניהם ntfs עם הרשאות רק למשתמש שלי. התקנתי את הwindows מחדש ואחרי ההתקנה אני לא יכול לגשת אל הפרטישן של הdata. מה עושים ???

• 5 תגובות
    • 955 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.