Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום, זה הקוד שאני מקבל: OxAD59111C , Ox00000002 , Ox00000000 , Ox8346F5CA נוצר גם קובץ memory dump שאני לא יודע לנתח (אשמח לקבל הסבר). לא יודע אם זה קשור אבל יש דרייבר אחד במנהל התקנים שלא מותקן כהלכה. ניסיתי למחוק אותו ולעשות סרוק שינויים בחומרה או עדכן דרייבר אבל זה חזור לאותו המצב (מצורפת תמונה). תודה רבה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק של וינדוס XP ואני מנסה להפעיל אותו דרך הBOOT כלומר שאני עושה ריסט אז אני רוצה שהוא יפעיל לי את ההתקנה שאני אוכל לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש הבעיה היא שלמרות שעידכנתי בביוס שיזהה את הדיסק ראשון הוא מנסה לקרוא ממנו אבל מעלה לי את הוינדוס הקיים מבלי להפעיל את שלבי ההתקנה. מישהו יכול לעזור לי ??? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
הפעלתי היום את Windows Media Center (ב Windows 7 Ultimate x64) לראשונה. לאחר תהליך ה Setup אני יכול לנגן ברטים - בעיקר קבצי MKV אך אינני רואה את הכתוביות בעברית. מישהו יודע מה צריך לעשות כדי שיוצגו הכתוביות (בעברית) לסרטים ב Media Center ??
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי (149GB(160 GB במחשב. הדיסק מתחלק ל-3 חלקים. אחד מהחלקים הוא דיסק F בו מותקן ה-WINDOWS VISTA הכולל 32GB. החלטתי לא להתקין על הדיסק הזה שום דבר למעט תוכנות קטנות כמו ACROBAT READER ודרייברים לכרטיס מסך וכ'ו. ה-WINDOWS עובד דרך אגב מעולה, מהר וללא בעיות. נשאר לי 3.5GB פנוי מתוך 32GB כאשר תיקיית ה-WINDOWS תופסת 17.2GB, תיקיית ה-USER תופסת 5.5 GB, תיקיית ה-PROGRAM FILES תופסת 2.2 GB. הכל ביחד 25GB, איפה כל השאר? בעיות נוספות: 1)לפעמים כשאני נכנס לאינטרנט הדיסק מתחיל להתכווץ(לאבד מקום פנוי) עד נקודה מסויימת, אני לא יודע למה. 2)כאשר אני מנסה לפתוח למשל 90 קבצי RAR ולהוציא מהם את הקובץ ISO אז פשוט דיסק F מתחיל לאבד מקום כאילו אני מעביר את הקובץ לדיסק F בזמן שניסיתי ל…
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של של טושיבה עם ווינדוס ויסטה יש לי אותו כבר שנתיים וחצי בזמן האחרון הוא נעשה איטי כל החלונות עולים בצורה איטית האינטרנט עובד לאט. עשיתי סריקה של וירוסים ולא מצא לי אף וירוס מישהו יודע כיצד אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
התמונה ממחישה הכל משום מה פתאום זההפסיק לכתוב לי בעברית בדפדפן בחלון חיפוש (למעלה מימין) של גוגל וכמו כן אם אני פותח חיפוש CTRL + F גם אי אפשר לכתוב בעברית חייב כל פעם ללכת יישר לגוגל עצמו במיקרה הראשון - זה מעצבן ! ובמקרה השני פותח שניה התחל - הפעלה - רושם בעברית את הטקסט ואז מדביק אותו בחיפוש זה דבילי ומעיק ! ואין לי מושג ממה זה נובע מישהו ? תודה מראש !!!!!! נ.ב ב FIREFOX זה לא קורה אגב מה שאומר לי שזה כנראה לא מ WINDOWS רק הדפדפן ... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מאז שרכשתי דיסק קשיח נייד SAMASUNG F3 SPINPOINT 1TH 32MB , בנוסף לקיים שלי של WD יש לי בעיה שאני לא בטוח שהיא קשורה ישירות לכוננים הנ"ל. אני מנסה להתקין את WIN7 אבל כשאמור להופיע חלון ההתקנה הראשוני כדי לבחור שפה, הוא לא מופיע. המחשב מחובר בצורה קבועה ל TV LG 26 אינץ'. כדלקמן תצלומי מסך שיסבירו את הבעיה: TV: מסך מחשב :
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי! יש לי תופעה מוזרה שפתאום צצה בXP. יש סימנים שלא משנה מה עושים - לא ניתן להסיר אותם מהשולחן העבודה. הדבר מתואר בצילום מסך... יש לציין שביצעתי סריקות עם HiJackThis ועם ESET NOD. המון תודה לעוזרים [חיוך] [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום לכולם ארררג אני מאמין שאני הולך לשאול שאלה דיי חרושה אך משום מה לא מצאתי לה מענה בחיפוש אני במסגרת סידורים במחשב החלטתי להעביר מידע מ: d ל c. והמטרה למלא את c עד תום. הכונן הוא של 500 ג'יגה, התוכנה הכי כבדה שמותקנת עליו היא הווינדוס עצמו. יש לי וודוס 7 64 ביט ו8 ג'יגה של ראמ הכונן גם משמש לצפיה בסרטי בלוריי. והשאלה היא כמה מקום פנוי כדאי להשאיר על מנת שלא תהיה שום ירידה בביצועים של ויינדוס או של כל תוכנה אחרת. כרגע אני משאיר 20 ג'יגה פנויים אבל זה דיי נראה לי overkill מה דעתכם? תודה מראש, דימה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה מאוד עם וינדוס 7. כל פעם כאשר אני מפעיל את המחשב, אחרי המסך WELCOME, הוינדוס נשאר כמה דקות על חלון ובו רשום "Preparing you desktop" ואחרי זה אני מקבל שולחן עבודה ריק. לפני זה היה מותקן לי על המחשב וינדוס XP + וינדוס 7. מחקתי את הPARTITION של וינדוס XP ועשיתי לPARTITION של וינדוס 7 EXTEND ככה שהיא תתפוס את כל המקום. ומאז צצה לי הבעיה. לפי מה שהבנתי הוינדוס יוצר פרופיל חדש כל פעם שאני מפעיל את המחשב. פרופיל בשם TEMP. אחרי כמה שעות של ניסיונות הצלחתי להפעיל את הפרופיל הקודם שלי. אבל שום דבר לא עבד. קיצורי דרך לא עבדו, תיקיות, שום דבר. ( כדי להגיע לפרופיל הייתי צריך גם להריץ את ה EXPLORER ידנית מה RUN ) למישה יש מושג מה לעשות? ניסיתי כבר לערוך את ה REGI…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני קונה מחשב נייד חדש, שעליו יהיה מותקן חלונות 7, רק שאני חייב שיהיה על המחשב גם את XP, כמערכת עצמאית נוספת ולא רק כXP Mode האם יש דרך להתקין את XP על מחשב שכבר מותקן עליו חלונות 7 ואז ליצור תפריט שיאפשר לי לבחור איזה מערכת הפעלה לעלות ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם בחלונות XP היה לי מסך בחירה ואפשרות לחפש תמונה, וידאו, או מסמך בחלונות 7 זה נעלם מהחיפוש המובנה מישהו מכיר דרך להפעיל אופציות דומות בחיפוש המובנה של חלונות 7 ? או תוכנת חיפוש זהה לזאת שהיה בXP עבור חלונות 7 ?
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב שמשמש אותי רק לאינטרנט (לא יותר). אבל הוא ישן, ובעל מעבד Celeron. ה אשמח אם תמליצו להדיוט כמוני על מערכת הפעלה קלה מאוד (הכי קלה שיש!). תודה
-
- 5 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
להתקנה מהירה על מחשבים עם חומרה שונה, אשמח לכל מידע בנושא, או למדריך שאתם יודעים שעובד.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום בזמן ששיחקתי במחשב הנייד שלי פתאום התחלתי לקבל הודעות מהאנטיוירוס שהוא לא מצליח לסרוק כל מיני קבצים כי הם מושחתים. עשיתי ריסטרט ואחרי הריסטרט פתאום כל קבצי ההפעלה וקיצורי הדרך הפכו לאייקונים של קבצים שלא מוגדר איזו תוכנה פותחת אותם. כשאני מנסה לפתוח אותם נפתחת תוכנה שנקראת mediainfo. מישהו יודע איך מסדרים את זה? אני נואש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום האם פריט האתחול המסומן בתמונה,אמור להיות? זה נורמלי? אני לא מבין בזה יותר מדיי... (ב'תהליכים',הוא אינו מופע) שמתי לב גם שה-boot time לוקח יותר זמן מהרגיל - 6-8 שניות... זה קשור? - חוץ מזה,הכל כרגיל... רוב תודות
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כנראה בגלל שהגרסה שלי אינה חוקית ביצוע עדכונים במחשב נכשלת (WIN UPDATE) האם ניתן להתקין עדכונים בצורה אחרת-במיוחד העדכון שמופץ היום גל
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
-
שלום יש לי EEEPC וכידוע לכם אין בו כונן דיסקים, אני מעוניין לבצע פרמוט של המחשב ולהתקין עליו מחדש windows XP. חשבתי לעשות את זה עם Disk on key, העברתי את קובץ הISO של הווינדוס לDOK בחרתי boot from removable drive בBIOS אבל הוא לא עושה בוט ועובר ישר לטעינת הXP הישן. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
אהלן. כשאני פותח את My computer, מופיעים הכוננים הקשיחים שלי, נכון? ואז, double click על הכונן אמור להראות את כל התיקיות שיש באותו כונן, נכון? אז זהו, שאצלי זה לא קורה... יש לי 3 כוננים, )C;D;E) וכשאני לוחץ double click על כוננים C ו D, במקום לפתוח אותם - הוא פותח חלון ששואל באיזה אפליקציה אני רוצה להשתמש כדי לפתוח אותם. מה לעזאזל קרה כאן, ואיך אפשר לפתור את זה? כונן E נפתח רגיל והכל סבבה איתו... לא זכור לי שהתקנתי משהו... אההה... התקנתי אפליקציה של סוני, עבור המצלמה שקניתי - אבל אנ'לא יודע אם זה קשור. תודה רבה, אייל
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
http://dotnetwizard.net/hacks/how-to-clear-file-search-history-in-windows-7/ האם יש אפשרות לעשות את זה בלי להתעסק עם הר'גסטרי או להתקין תוכנה חיצונית? לא שמעו על פרטיות במיקרוסופט?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם קיימת אפשרות לביצוע Raid עם תוכנה, שכל מה שנכתב למחיצות מסויימות - יזכה לגיבוי במחיצה \ דיסק קשיח אחר - בזמן אמת ? הבנתי שיש אפשרות מובנית כזאת - בחלונות 7 אשמח לקבל מידע או המלצה על תוכנה חיצונית שמבצעת "גיבוי בזמן אמת"
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מערכת XP עדכנית. בתוך חלונות הכל בסדר. בחלון CMD וגם ב COMMAND המקלדת מתפקדת בקוד שפה מוזר ולא ברור, כאשר האותיות מוצגות כראוי אבל אחרות מהמוקלדות. כך הקלדה על J נותנת אות אחרת, הקלדה על P נותנת אות אחרת וכו'. בחלון COMMAND מוצגת הודעה one or more CON code pages invalid for given keyboard code לא מצאתי כל הפניה או איזכור להגדרות קודי שפה או מקלדת בקבצי autoexec.nt config.nt אשמח להצעה לתיקון וגם להסבר.
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
קודם כל WINXP סוחב על הדבר הזה? מצאתי איזה גרסא קלה שלא הצלחתי בכלל לעלות בכל מקרה זה לא הנושא. אני מנסה להתקין, מגיע לאזור בחירת המחיצה להתקנה וההתקנה בכלל לא מזהה את ההרדיסק , היא מזה את הכונן פלאש בתור "C" כשבכלל מוגדרות על הרד דיסק של המחשב שני מחיצות C,D ומשומה ההתקנה מזהה את רק את הכונן פלאש למישהו יש פתרון? השתמשתי בUSB_MultiBoot_10 כדי לעשות את הפלאש BOOTABLE
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
בכול פעם שאני מפעיל את המחשב אני מקבל למטה בצד שמאל את ההודעה הבאה כשאני נכנס ללוח הבקרה ומשם לחומת האש אני רואה שהכל מוגדר בסדר כיצד אני יכול לבטל את הודעת האזהרה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-