עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. הקובץ הזה יאפשר לכם להריץ יישומי DOS בעברית, במסך מלא בWindows XP! פשוט כנסו לcmd, הגדילו למסך מלא (ALT + ENTER) ופתחו את הקובץ המצורף!! (אחרי שחילצתם אותו כמובן...) זה עובד כמו גדול במסך מלא!

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  2. Started by shlomoreuven,

ישנם 2 אופציות של סוגי משתמשים: 1. משתמש מקומי 2. משתמש עם חשבון MICROSOFT מה ההבדל בין השניים ומה עדיף לבחור?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. אני שם את בפורום כללי בכוונה שהסקר יהיה יותר "אובייקטיבי"

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by asdasdasd,

לא עולה לי דברים שקשורים אני חושב ..לג'אווה או משהו בסגנון ..... דוגמא האתר הזה http://www.tapuz.co.il/blogtv/ כאשר לוחצים על אחד הבלוגים אמור להיפתח חלון נוסף (של צ'אט ) וזה לא פועל יותר אני לוחץ ושום חלון לא ניפתח ניסיתי אפילו להתקין ג'אווה חדש וזה לא עזר או HWZONE עצמו כשמעלים את האתר אמור להיות סרגל כלים שרשום שם "פורומים".....מדריכים" וכו ..... משהו נידפק לי באקספלורר !!! הכל עבד טוב מאוד עד לפני שהתקנתי איזה סרגל כלים כזה והסרתי אותו מישהו יודע לפתור ת'בעיה הזו ?

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  5. היי חבריה, כפי הכותרת: מחשב עולה לדף "safe mode "ומאתחל מחדש.לא נטען בכל הפרמטרים המופיעים בדף השחור הנ"ל שיש בו את העלאה במצב בטוח. המחשב מגיע לדף הנ"ל חושב עד 30 ושוב מאתחל, מה הבעיה ומה הפתרון? מחשה ,אינטל dq965gf דיסקים sata מערכת הפעלה ווינ אקספי הום תודה אחרי כ20 ניסיונותה המחשב עלה,מוזר לא כן? אני עושה איתחול ושוב חוזרת הבעיה יש מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  6. Started by ben007,

שלום לכולם, אני כרגע אחרי פירמוט והתקנה מחדש של חלונות xp pro בהתקנה חילקתי את הדיסק לשני מחיצות, אחת 8 גי'גה למערכת הפעלה והשאר (30) להכל עכשיו אני שם לב, שהמחיצה השנייה, עם ה- 30 ג'יגה פשוט נעלמה. מופיע לי דיסק אחד של 8 גי'גה. מה עושים? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  7. שלום כולם אני פותח את הפוסט הזה בשביל חבר... להלן תלונות המשתמש : אז ככה: יש לי פנטיום 3 500 מגה הרץ ו192RAM לפני כמה ימים היו לי כמה וירוסים, מחקתי אותם אך מחשב החל לזוז באיטיות כזאת שבחיים שלי לא ראיתי. אם לפני הבעיה לקח לו 1.5-2 דקות לעלות את האקס פי, עכשיו לוקח לו 10 דקות!!! (נבדק עם שעון) פירטמתי את המחשב ועדיין הבעיה לא תוקנה. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. זה אולי ישמע קצת קטנוני... אני מאד אוהב את ויסטה ואין לי שום כוונה לחזור ל XP אבל אהבתי יותר את התצוגה המקדימה של התיקיות שהיתה ב XP כמו שאפשר לראות בתמונות אני קצת אובססיבי בקטע של סדר במוזיקה במחשב (וזה בערך גם הדבר היחידי שאני מסודר בו) מה שהיה נראה פעם ככה נראה עכשיו ככה יש דרך להחזיר את התצוגה של התיקיות שתיהיה דומה למה שהיה ב XP? תודה!

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  9. Started by sagi_10,

מערכת ההפעלה החדשה של מיקרוסופט תתמוך 64 ביט??????

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  10. Started by Mistake,

אהלן אנשים. כשניתקלתי בבעיה של התקנת XP על כונן SATA חקרתי את הנושא על בוריו. להלן הממצאים: XP יצא בשנת 2001 (לפני התקני ה SATA) ולכן אין בו תמיכה מובנית להתקן זה. ישנן כמה פתרונות להתקנת עותק חדש (Fresh Copy) של XP על התקן SATA: יש להשיג את דרייבר ה SATA מיצרן לוח האם, או מיצרן הבאס (הצ'יפסט עצמו), אינטל למשל נותנת תמיכה מלאה ל SATA BUS שלה באתר Intel.com. ולהתקנה: ישנן שתי דרכים, האחת עם שימוש בכונן 1.44 והשניה ללא (עדיפה לניידים למשל). את הדרך עם ה 1.44 לא אפרט כאן כי היא נפוצה ומוכרת. להלן הדרך השניה (אני קורא לה עוקף-מייקרוסופט): 1. יש להעתיק את כל התוכן של תקליטור ה XP למחשב תקין. 2. יש להטמיע את הדרייבר של ה SATA בתיקייה שאליה הועתק ה XP. * מה שקורה כאן בעצם זה שה …

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  11. איך ניתן לצרוב בXP ושהתאריך ישאר אותו דבר ולא ישתנה לזמן הצריבה (מדובר על צריבה עם מערכת ההפעלה ולא ע"י תוכנה חיצונית) בבברכה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אהלן, התקנתי ויסטה.. אני מבין שבהתקנה לא צריך סריאל.. שאפשר להשתמש במערכת ההפעלה 30 יום ואז יש להכניס סריאל או שהיא תזוהה כלא חוקית.. יש לי כמה שאלות.. איך אני יכול לדעת אם הויסטה מזוהה כחוקית או כלא חוקית? איך אני יכול לדעת כמה ימים נשארו לשימוש חוקי? אני מעוניין לקנות ויסטה מקורית.. אני מבין שלמעשה אני קונה אותה בשביל הסריאל (חתיכת הוצאה אוף).. מה אני אמור לעשות איתו? להכניס את הPRODUCT KEY לאחר שתמים ה30 יום?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  13. חברה אני צריך לבצע כמה שינויים בתצורת מערכת במשתמש רגיל אצלי במחשב ואני לא מצליח להיכנס לקביעת תצורת מערכת כמנהל הוא אומר לי שאני צריך להיות administartor ויש לי משתמש admin במחשב איך זה הגיוני?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by c5123,

hi i got a problem i create 2 user accounts on my xp and i started a game and few porgrams on it then i tryed to swich to the other user (start/log of/swich user)and it works but there is a problem the screen size is limit up to 800x600 and color are limit to like 4 and this not leting me chang it the setings works fine when i am not runing the game on the other user is there any way to fix this so i can run a game on one and swich to the other and run other games?? thx

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  15. אז החלטתי להתקין XP בנוסף על הVISTA הבעייתי שיש לי על המחשב.... עקבתי אחרי כל שלב במדריך של APCMAG,והגעתי לשלב שבו צריך להכניס את הדיסקהתקנה של XP ולעשות RESTART כדי שהדיסק יעלה ותתחיל ההתקנה, אבל אחרי הRESTART המחשב עולה חזרה לויסטה למרות שבBIOS מוגדר לו לעשות BOOT קודם מה-CD ורק אז מההרדדיסק. אם אני משאיר בהגדרות של הBOOT רק את הכונן CD אז הוא אומר שאין דיסק BOOTABLE בכונן. הדיסק נראה לי טוב כי כשאני מכניס אותו בויסטה הוא מזהה אותו נכון. יש למישהו רעיון מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  16. Started by boogie,

לא רק בEXPLORER אלא גם אם אני מפעיל איזה תוכנה ברוסית?

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  17. Started by nahum8,

חבר'ה,החלפתי WINDOWS מ-7 לVISTA וזה לא מזהה לי את הHD השני. בביוס זה כן מזהה, ניסיתי הכל (אני מניח) וזה עדיין לא מזהה, יכול להיות שזה FAT32?(סביר להניח שלא)

• 12 תגובות
    • 805 צפיות
  18. Started by danezeq,

הWMP עובד ברקע על משהו לא ברור ומנצל את המעבד. יש משהו קל יותר? VLC לא עובד עם כפתורי המדיה במקלדת ומתחיל לנגן כל פלייליסט מהשיר האחרון. WINAMP נראה לי קצת ליצן, יש המלצה למשהו פשוט ומהיר?

19. Started by yigal33,

שלום לכולם יש לי בעיה שאני נכנסתי להגדרת השפה בלשונית מתקדם שאני מנסה לבחור שם את העברית הוא רושם לי setup was unable to install the chosen locale. please contact your system administrator מישהו יודע מה הבעיה מה צריך לעשות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  20. Started by Tharbad,

לפעמים, כשמחפשים באימיול קבצים מתווספות להן 3 תוצאות, עם הרבה מקורות שעם הופעתן נפסק החיפוש. אל תוגעו בתוצאות האלה, אם הורדתם אל תתקינו. הדבר הזה מוריד משהו למחשב הבו הוא הותקן וזה לוקח לו כמה ימים במהלכם למחשב שבוזה הותקן אין יכולת ליזום שיחות בפרוטוקול tcp/ip, כמוכן אם המחשב מחובר בנתב שאר הנוכחים ברשת ירגישו בהאטה רצינית במהירות (מקצה הורדה של 250~ ל- 3~ ק"ב לשנייה). בהנחה וכן הורדתם: לתת לזה לסיים להוריד ולראות מה קורה (ללא יודע מה קורה, לא נתתי לו את האפשרות הזו) או לפרמט. שבת שלום

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  21. Started by B@By-KiLLeR,

שכחתי את הסיסמא של הלוג אין שלי :'( היוזר שלי הוא ה אדמיין, אבל אני יכל לעשות הכל גם בלי סיסמא הבעייה היא : שאחרי שאני נכנס לווינדוס נוצרת הודעה : the password will be expire in 13 days, to u want to change it yes no איך אפשר לגלות מה הסיסמא ? ???

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  22. Started by ish,

אני ממש מעונין להתקין את הVISTA על המערכת שלי יש לי לוח ASUS P5W DH עם בקר RAID אני רוצה להתקין את הויסטה על הRAID דרייבר לא מצאתי, יש פתרון לזה?:\ זה יכול לעבוד ככה? כרגע עם XP זה עובד נהדר אשמח לתגובות או משהו שהתקין כבר על RAID דומה

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  23. Started by The UnKnown,

אני רואה שהרבה מרוצים ממנה, וטוענים שהיא יציבה ומצויינת, אני רוצה לדעת האם קל להתקין אותה ? האם היא כבדה יחסית לXP? ואם מישהו יוכל להגיד לי מה שאר היתרונות שלה על פני מערכת ההפעלה XP אני אשמח לשמוע. תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. נכון שתמיד מפעילים את המחשב ואז הולכים לעשות משהו, אז זהוא שהמחשב שלי עושה חצי העלה ואז אני צריך לבחור לו USER (יש רק אחד- אשקרה ללכת עם הראש בקיר! ) ואז הוא עושה את החצי השני של העלה (עד שהוא תוען את ה אנטי ווירוס וכו...) אני רוצה לבטל את זה שכאשר אני לוחץ על הכפתו להפעלה ואני יכול להכין קפה וכאשר אני חוזר המחשב מוכן לשימוש על שולחן העבודה! איך אני עושה את זה? לא יודע אם זה חשוב אבל בהתחלה המחשב עשה את זה ואז פתאום הוא מחילט שהוא מפסיק ואני צריך ללחוץ על הUSER המעצבן הזה! וזה דבר קטן אבל מעצבן שאחרי זמן מה משגע אותך! אם זה ימשיך כך אני עובר ללינוקס!!!

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  25. תגידו יש איזשהו הבדל בין גרסת ה-RTM 7600 שחולקה ליצרניות לבין הגירסא שהושקה לחנויות ב-22 באוקטובר?? אני מדבר על גרסאת האולימיט. תודה לעונים..

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.