עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום חבר שלי שידרג לווינדוס 7 אז הוא נתן לי את הויסטה שהיה לו הוא נתן לי רק רישיון/קוד של ויסטה בלי הדיסק התקנה הוא לא קיבל דיסק שהוא קנה את המחשב שלו איך אני אמור להתקין את התוכנה על המחשב שלי ? תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=463713.msg3962500#msg3962500 פשוט סיוט... לא היה ניתן לפרמט/למחוק את ויסטה דרך ניהול דיסקים של ווינדוס 7 עקב קובץ/יישום DUMB או DUMP (לא זוכר בדיוק). לכן הכנסתי את דיסק התקנה של 7 משם מחקתי את המחיצה הזו ואיחדתי אותה עם מחיצה G. הפעלתי מחדש ואז היה לי: Bootmgr is missing press ctrl+alt+del to restart. עשיתי תיקון ואז בא לי: NTLDR is missing press ctrl+alt+del to restart. ואז אחרי תיקונים רבים שלא עזרו כמעט התיאשתי, אבל הכנסתי את הדיסק של ויסטה ומשם ביצעתי תיקון וזה עבד. יש לי עכשיו מחיצה גדולה אבל של ווינדוס 7 רק בכונן G ולא ניתן לשנות בכלל ל C מה שקרה פשוט... הווינדוס ויסטה שהיה פעיל, ובעקבות השידרוג הפך גם את 7 לפעיל, פתאום …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. מעולם לא היה לי דבר כזה פתאום לא רואה יותר דואר נכנס תחת קטגוריה INBOX יכול אבל לראותו רק אם לוחץ על תיבת "דואר שלא נקרא "אבל זה לא פיתרון!! בטעות ריפרפתי על כל הדואר (קיבלתי 7 הודעות חדשות חשובות שבינהם גם איפוס חשבון הבנק שלי) והופ הכל נעלם מן הסתם כאשר יצאתי חזרה לצור הודעה חדשה או כל דבר אחר כי מבחינת הOUTLOOK כבר "קראתי אותם" .... מישהו ניתקל !? צירפתי תמונה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום היום ניסיתי להפעיל את ה XP במצב SAFE MODE ולאחר שבנעשה נסיון של מחיקה של NORTON עשיתי שוב הפעלה מחדש על מנת להפעיל את המערכת מחדש ,אבל לצערי ברגע שהגעתי למסך עם הלוגו של XP והקו שזז זה ביצע RESTART וככה המשיך כל הזמן מאז, בגדול נעשה נסיון שוב להפעיל את המערכת דרך SAFE MODE אבל גם זה הפסיק לעלות ... אשמח לשמוע רעיון איך אני מתקן את הבעיה . תודה אסף

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  5. שלום עד עכשיו בויסטה היה מוגדר לי ה-Windows aero ועבד כמו שצריך, ועכשיו ככה סתם זה חזר למצב הרגיל וכשאני רוצה לשנות לWindows Aero הוא פשוט לא נותן לי הוא לא רושם שום שגיאה, הוא פשוט לא מעביר אותי לסגנון הזה. מישהו יודע היכן יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  6. האם יש תוכנה שיכולה להעלים את סרגל הכלים ב-DESKTOP ולא להעלים גם את האייקונים שפועלים למטה. ? ניסיתי כבר מספיק תוכנות ואף אחת לא עושה את העבודה כמו שצריך. תודה.

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  7. Started by yakird,

אהלן , כל פעם מופיע לי מסך כחול עם זמן שעולה 70 , 80 עד 100 ואז הוא מאתחל את המחשב מחדש , שהמחשב עולה מופיעות לי כמה אופציות כמו לעלות את הווינדוס במצב בטוח או להעלות אותו במצב נורמלי , אני בוחר באופציה להעלות במצב נורמלי והווינדוס עולה כרגל , אחרי כמה זמן שוב מופיע המסך וככה חוזר כל הזמן. בדקתי בעזרת תוכנה את הקבצי קריסה בווינדוס , שמעתי שאולי זאת בעית חומרה , אני מעלה לפה את מה שהתכונה הציגה לי , אשמח לפיתרון לבעיה : ================================================== Dump File : 071810-18078-01.dmp Crash Time : 18/07/2010 19:06:12 Bug Check String : PFN_LIST_CORRUPT Bug Check Code : 0x0000004e Parameter 1 : 0x00000099 Parameter 2 : 0x0003b248 Parameter 3 : 0x00000002 P…

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. Started by etay34,

שלום התקנתי את הוינדוס החדש בגירסא 7 ובבחירת הכוננים בהתקנה פתחתי כונן C שהוא הראשי והגדרתי אותו ל100 גיגה מתוך 300 שיש לי כנראה ששכחתי להגדיר את ה200 הנוספים וכרגע מה שמופיע לי אחרי ההתקנה זה רק הכונן עם ה100 גיגה איך אני פותח את הכונן D השני עם שאר הנפח ששכחתי? תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by guyl3,

שלום לכולם, יש לי WIN 7 PRO והתקנתי XP mode , שאלתי היא האם יש HEBREW MUI ל XP MODE מאחר והתוכנה שאני עובד איתה היא בעברית

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by pazer005,

קניתי לוח P55A-UD3. יש לי מערך רייד של 3 כונני 250 ועוד כונן של 2TB. אני מנסה להפעיל התקנה של windows 7 דרך דיסק ההתקנה מה-BOOT. כל הזמן הוא נתקע ברקע הכחול של ההתקנה ולא ממשיך אפילו לשלב הראשון של ההתקנה. מסתבר שזו בעיה מוכרת וחרשתי על אתרי האינטרנט ופשוט ניטרלתי את כל יתר הרכיבים בלוח ועדיין זה לא עוזר. בכל מקרה, ניסיתי להתקין ויסטה והוא מגיע לשלב ההתקנה עד שהוא מגיע לשלב ראשון שבו הוא מבקש שאני אשים דיסק דרייברים, כנראה של הכוננים עצמם. אני שם את הדיסק שקיבלתי עם הלוח והוא לא קורא אותו. נקצר את התהליך - העתקי את הדיסק לאחד הכוננים שלו ברייד ואפילו הורדתי מאתר היצרן את כל הדרייברם האפשריים. הלחתי להביא אותו למצב שהוא נותן לי רשימת אפשרויות של דרייברים ואף אחד לא מתאים..…

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  11. היי חברים, יש לי בעיה מאוד מעצבנת שקורת לי ואני לא יודע מה לעשות איתה אני מכניס את המחושב למצב שינה (SLEEP לא HIBRATE) ואחרי שהוא לא בשימוש כמה שעות אני מדליק אותו,הוא נדלק מראה מסך הLOGIN ואז אחרי מספר שניות נכנס שוב למצב שינה וככה אין סוף פעמים, מפעיל -> מספר שניות נדלק -> שינה. אני משתמש במערכת WINDOWS 7 אבל השתמשתי מזמן גם WINDOWS XP וגם שם זה היה. גם רוב הרכיבים במחשב הוחלפו מאז: ספק כוח,זכרון,לוח אם,דיסק קשיח,כרטיס מסך ככה שאני מניח שזאת לא תקלה בחומרה של המחשב אלא הגדרות או איזה שהוא באג. בBIOS הSUSPEND MODE הוא S1&S3 ודבר נוסף זה שאם אני שם אותו לSLEEP ואז אחרי מספר דקות מדליק הוא כן נדלק ולא מתכבה בגדרות בPOWER OPTIONS ואין שם שום טיימרים או משהו מוזר …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. עד היום בווינדוס XP כשהייתי עושה שומר מסך עם סיסמא המחשב היה מנתק את האינטרנט והורס לי הורדות היום אני משתמש WIN7 ורציתי לשאול 2 שאלות האם עדיין כאשר אני יעשה עבור לסיסמא לאחר שומר מסך האינטרנט עדין יתנתק לי (למקרה שזה חשוב אני משתמש בכבל רשת ולא אלחוטי לא יודע אם זה עוזר) ואם כן איך אני עובר את זה (אני רוצה למנוע שימוש של אחרים במחשב כי הוא רוב הזמן דלוק ) תודה על העזרה..

13. Started by orenmj23,

שלום רב, ברשותי מחשב חדש (מעבד I5 עם חלונות 7 64 ביט באנגלית, אם תרצו מפרט מלא אכתוב), בכל מקרה אני סובל ממספר בעיות והייתי שמח לשמוע דרך לפתור אותן, 1. כונן הפלופי (1.44), ששמתי במחשב (לשימוש משרדי בעיקר ממחשבים ישנים שה-USB בהם לא תקין), דלוק כל הזמן, ופשוט לא קורא אף דיסק, ממה שאני קורא ברשת, יתכן ומדובר באיזה פאק בהגדרות של הלוח אם, האם יש דרך לפתור את זה מבלי לפתוח את המחשב פיזית? 2. תוכנות רבות בהן אני עובד, מציגות ג'יבריש במהלך ההתקנה במקום עברית, יתכן ומדובר בבעיה בפונטים, כי העברית עובדת בצורה חלקה ברוב התוכנות (אופיס, ואינטרנט כמובן). 3. השומר מסך, משום מה הפסיק לעבוד, לאחר הגדרה ראשונה הוא עבד, אבל לאחר שניסיתי לשנות אותו הוא הפסיק לעבוד ולא נכנס למצב פעולה, אל…

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  14. שלום. לא מזמן התקנתי את הדרייבר של כרטיס המסך שלי, ואת הדרייבר של כרטיס הקול, ובנוסף על אלו, מערכת ה Windows Update ביקשה שאתקין גם את הדרייבר של המודם האלחוטי. דא עקא, לא רק שהדרייברים התוקנו, אלא גם תוכנות לצידם. למשל - לצד הדרייבר של הכרטיס (ATI) הותקנה גם ה Catalyst Control Center, למשל. וכך גם לגבי ה IDT Audio. שני אלה, לא רק שמופעלים אוטומאטית עם הפעלת הווינדוס (msconfig גילה זאת), אלא מופיעים ברשימת ה Processes הרצים. אשר על כן, רציתי לדעת האם יש צורך גם בתוכנה - או שאוכל להוציאם מההפעלה אוטומאטית (msconfig) ולבטל את המשימה (process) הרצה. יתר על כן - האם אפשר ללכת צעד נוסף ולעשות uninstall לתוכנות אלו? תודה מראש (סליחה על השאלה הארוכה)

• 4 תגובות
    • 949 צפיות
  15. Started by Classic notion,

שלום לכולם, ניסיתי בימים האחרונים לשחק במשחק הישן והטוב Age Of Empires II ברשת עם חברים, כמובן שזה לא עבד והסיבה היא שwindows 7 לא תומך בפרוטוקול NWLink IPX/SPX/NetBIOS Compatible Transport Protocol שהמשחק הזה ועוד הרבה משחקים ישנים אחרים, משתמשים בו. האם למישהו יש מושג מה אני יכול לעשות כדי בכל זאת להתקין את הפרוטוקול על המערכת או שאולי קיימת דרך עקיפה לשחק ברשת? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  16. Started by LeaRSi,

אז ככה מעניין אותי לדעת מה בדיוק צורך חשמל במצב Hibernate (עד כמה שאני ידעתי שום דבר לא צרך חשמל) אבל ע"פ אתר מיקרוסופט: נלקח מאתר מקירוסופט. עכשיו הם סותרים את עצמם אז מעניין אותי לדעת בדיוק, אם הכל כבוי (כרטיס מסך, דיסק קשיח, מעבד, התקני USB וכו') אז מה בדיוק צורך חשמל? ובנוסף לכך, למכר יש מחשב נייד שבו יש נורית המהבהבת ומציינת כי המחשב נמצא במצב Hibernate. נ.ב. אתר נוסף שממנו ניתן להסיק כי אין צריכת סוללה (אף על-פי שאינו מקור מהימן) תודה רבה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. שלום, רכשתי דיסק קשיח מסוג WD 1002FAEX 1TB ומשום מה בתוכנת הביצועים של וינדוס הוא מקבל ציון של 5.9 בלבד למרות שהוא מחובר ב SATA3. האם זוהי תוצאה הגיונית לדיסק שכזה? תודה

18. ערב טוב! פעם ראשונה אני הולך לעשות את זה יש לי מחשב בן 3 עם כונן CD פנימי אני רוצה להתקין ווידוס 7 מקורי שהוא על גבי דיסק DVD השגתי כונן DVD חיצוני שהוא מתחבר דרך USB איך בעצם אני מפרמט ומתקין את הווינדוס? אני רוצה שהמחשב יעלה בעצם מהכונן DVD חיצוני שהוא מחובר למחשב דרך USB האם זה אפשרי? אפשר לקבל בבקשה עזרה? תודה רבה ולילה טוב ליאור

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. קניתי מחשב חדש - E7500 , זיכרון 2GB התקנתי על המחשב XP (מחשב של סבא, בגלל זה לא 7 בשביל לא לסבך סתם) המחשב עבד בסדר למשך כשבועיים עד היום. ניסיתי להפוך את החייגן לאוטומטי ( היה צורך ללחוץ על החייגן בשביל להתחבר והוא רצה שזה יעבוד אוטומטי) מסיבה מוזרה מאז שעשיתי את זה לוקח למחשב הרבה יותר זמן לטעון את התוכנות הראשוניות (רק אנטי וירוס, ווסת רמקולים ודרייבר של הכ.מסך של אינטל) לוקח משהו כמו 2-3 דקות עד שהוא מגיב למשהו. החזרתי את החייגן שיהיה לא אוטומטי וזה נשאר ככה תקוע. אתה לוחץ על הכפתור של הפייפוקס ולוקח לו דקה שלמה עד שהוא בכלל מגיב, ולחייגן לוקח אפילו יותר זמן להגיב בשביל להתחבר. האופציה האחרונה שלי היא עכשיו לפרמט, ניסיתי להשתמש באיזה תוכנה של ווינדוס שאני לא זוכר את …

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  20. יש לי ווינדוס 7 חדש, וכאשר השארתי את המחשב דלוק בלילה, הוא אחרי איזה חצי שעה עבר למצב שינה בצורה אוטומטית. האם יש דרך לשנות את זה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. יש לי WIN7 HOME PREMIUM 64 BIT ואני לא מצליח לפתוח כמעט אף קובץ EXE מתי שאני מנסה לפתוח קובץ התקנה (לדוגמא הדמו של UT3) זה רושם לי COULD NOT OPEN ARCHIVE FILE IS EITHER UNKNOWN FORMAT OR DAMAGED הרבה קבצים ותוכנות שפעם עבדו לי עם WIN XP לא עובדים עכשיו בדקתי עם אותו קובץ בווינדוס XP ובמקום דף לבן (קובץ FILE) היה קובץ התקנה וזה עבד מה עושים? ???

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  22. שלום, בכל פעם שאני מנגן שיר במדיה פלייר, הוא מעלה את תמונות האלבום לאותה ספריה. איך אני מבטל את זה ? תודה

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  23. לכל מי שרוצה לדעת, התקנתי את הווינדוס שקניתי מחותם(של הסתדרות המורים) בהצלחה. רק שאלה אחת, אני זוכר שבויסטה אולטימט הייתה אפשרות לעשות וולפאפר שזז, כמו וידאו ומשום מה אני לא מוצא את האפשרות הזאת בווינדוס 7..יש למישהו מושג איפה זה נמצא? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  24. שלום, יש לי מערכת הפעלה Win 7 Ultimate על מחשב עדכני AMD Phenom II 720 + 4GB RAM. שמתי לב שלאחר שהמחשב דלוק זמן מה (נניח כמה ימים) יש ירידת ביצועים בכמה תחומים. 1. בעיה בניגון תכנים ראו דיון ישן בנושא 2. זמני כיבוי (Log off) ארוכים מאוד - אולי 10-15 דקות של טחינת דיסק עד לכיבוי. כמובן שלאחר אתחול הכל חוזר להיות נורמלי מהיר ומגיב. לא רואים שום בעיה של עומס על המעבד, זיכרון. יש למישהו רעיון למה Win 7 כושלת פה בניהול יעיל של המשאבים?

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  25. Started by maxwell10,

I had mallware in computer, I removed by using anti mallware and the restart computer then the log on user apear and when I write in user name : Admin it show me the "wallcome" windows but after 1 sec it log off, I cant get to desktop what to do?

דיונים חדשים בפורומים