עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Godmoney,

אני החלטתי לחזור ל XP מה-Vista אחרי כמה חודשים של שימוש מאחר שעדיין אין תמיכה נרחבת מספיק בדרייברים לדעתי. בתכלס, הדבר שהכי כואב לי לאבד במעבר חזרה אחורה זה את ה Vista DVD Maker. התפריטים ש פשוט מדהימים... ולא מצאתי שום תוכנה חינמית או מסחרית שאפילו מתקרבת לרמה הזו... מישהו יכול אולי להמתיק לי את הגלולה ומכיר איזו תוכנה שעונה על התאור?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  2. ראשית: יבגני טרכטינוב, סליחה על שהקפצתי הודעות מלפני 4 שנים! ועכשיו לשאלה שלא קיבלתי עליה תשובה מלאה: ברשת WOORKGROUP הבנתי שניתן להוסיף ולהגביל משתמש מסויים ממחשב אחר או מחשבים אחרים מסויימים - לגישה לקבצים. איך עושים זאת? (כשאני עושה את כל התהליך כפי שהוסבר בפירוט בהודעה מלפני 4 שנים ואני מנסה להוסיף משתמש ממחשב אחר או שם של מחשב אחר אני לא רואה שום אפשרות לעשות זאת. גם ניסיתי זאת עם התוכנה המוזכרת שם Folder Guard).

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  3. Started by d1v,

שלום לכולם, בזמן האחרון המחשב התחיל להתחרפן..זה התחיל בכך שמדי פעם בלי התראה מראש היה מופעי מסך כחול.עם הזמן התדירות של זה נהייתה גבוהה יותר. לפני כמה ימים המחשב החליט שהוא לא רוצה להעלות את עצמו בכלל והיו 2 שגיאות -הראשונה היא שאיך שאני מדליק את המחשב היה bios error :BIOS ROM checksum error עם צפצופים. -לאחר כמה ריסטים הייתה שגיאה אחרת : cpu settings has changed or unworkable. יום אחרי אני מנסה להפעיל את המחשב ופתאום הוא עובד..אבל השאלה לכמה זמן,במיוחד שהאחריות של השלוש שנים מסתיימת עוד 5 ימים. כפי שהבנתי עליי לעדכן את הביוס.האם לשלוח את המחשב ל TMS שמשם הוא נקנה או שניתן לעשות זאת לבד ? תודה מראש . המפרט בצד והמעבד על optimized defults 2.4GHZ.. Problem signature: Probl…

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  4. אני לא יוכל לעלות חלונות עשויים ב JAVA זה כותב לי error on page ניסיתי לשחק עם כל האופציות שיש ב advanced (ב interenet options) ועדין יש לי את זה לדוגמא אני הולך לאתר של oragnge ואני רוצה לשלוח sms וכדי לשלוח את זה צריך לקפוץ לי מין חלון קטן שאני שם בו סיסמה וזה לא פועל (ב מוזילה זה פועל הבעיה שם חוץ מזה שום דבר אחר לא פועל זאת אומרת האתרים הישראליים לא בנויים למוזילה דבר שמאוד מעצבן) וזהו ככה לא פועל מישהו בבקשה יכול לעזור לי?? :( :(

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  5. Started by Evyatar,

שלום לכולם, אני מתכוון לפרמט אבל כל הארגז של הדיסקים של המחשב נעלם לי ואין לי מושג איפה הוא. זאת אומרת שגם הדיסק של הלוח אם שלי נעלם. האם אחרי הפרמוט זה הכרחי להתקין את הצ'יפסט ע"י הדיסק או שזה לא חייב? ואם כן יש אפשרות להוריד את ההתקנה של הצ'יפסט ושל הLAN דרך האינטרנט? כי בתוך הדיסק של הלוח יש שם התקנות לצ'יפסט ולLAN. תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 701 צפיות
  6. Started by M7a,

ממש לא איכפת לי עם היא טובה יותר או באותה הרמה של האקספי.... וגם עניין הזיכרון לא ממש מפריע לי! אבל למישהו כאן יש אולי את גירסת הבטא שהוא יכול לשלוח לי או איזה לינק לתוכנה! 153270830 זה האיי סי קיו שלי תהיו גברים בא לי בטירוף להתקין אותה אני רוצה משהו חדששששששששששששש נמאס לי מהאקספי הזה1 תודה

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  7. Started by maorwtf,

קודם כל שלום לכולם, אם מישהו פה עוד זוכר אותי פירמטי אתמול (XP HOME), והתעוררו מספר בעיות: 1. המדייה פלייר לא עובד (גרסה 10):אני פותח אותו, רואה אותו למטה בשורת המשימות, לוחץ עליו אבל הוא פשוט לא עולה. הוא נשאר למטה, minimized. זה לא התחיל ישר אחרי שפירמטתי, אלא מתישהו היום. חשוב לציין שבזמן שהוא למטה ואי אפשר לפתוח אותו (כאילו שהוא פועל אבל אי אפשר ממש לראות תתוכנה) הוא עעדין עובד ואפשר לשמוע שירים וכו' 2. כשאני מזיז את העכבר ימינה, יש שם כאילו איזה חלל, אני אנסה להסביר: במצב תקין, לא משנה כמה תזיזו את העכבר ימינה (או למעלה למשל, אבל אצלי הבעיה היא רק בצד הימני) הוא ישאר בקצה הימני של המסך. אצלי, משום מה אפשר לגרור אותו עוד ימינה ולא לראות את הסמן, ואז כשגוררים אותו שמאל…

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  8. שלום לכולם, בתיקיית MY PICTURES אני שומר את כל התמונות שאני מצלם במצלמה הדיגטלית שלי, עד היום הכל היה טוב ויפה בלי בעיות, אבל היום, העברתי תמונות חדשות שצילמתי, והתיקייה שלהם עושה לי בעייה. הבעייה היא שכשאני משנה את תצוגת האייקונים למשל אם אני הופך את זה ל-THUMBNAILS, אז ישר אוטומטית הקבצים בספריית MY PICTURES הופכים להיות גם הם בתצוגת THUMBNAILS, וזה קורה רק בספריית התמונות שהוספתי היום. אם למישהו יש הצעה איך לסדר את זה אני יודה לו מאוד כי אומנם זה נשמע מצחיק אבל זה מפריע לי מאוד... תודה מראש, דודי. ***עידכון: שמתי לב שהקובץ ZbThumbnail.info מתווסף לי אך ורק בספרייה החדשה שהוספתי היום.

9. Started by wolf_silver,

המחשב שלי הוא סבבה לגמרי אבל בזמן האחרון הוא עובד לי ממש לאט וכול זה וזה משגע אותי מה אתם אומרים איך אני יכול לטפל במחשב שחי שהיה כמו שהוא היה פעם (לפני חודש חודשיים ) הוא מחשב חדש !! אז מה אני צריך תסתכלו אני עושה לו בדיקות ב ad aware יש לי הורדה של עידכונים לוידנוס אוטומטית כזאת ככה איך שיש עדכונים הוא מתחיל להוריד ולהתקין לי אותם יש לי אנטי וירוס שאני עושה בדיקטת מידי פעם מה עוד אני יכול לעשות כדי לשמור על המחשב שלי שיעבוד טוב כמו שהוא עבד לפני חודש משהו כזה תודה רבה אנשים

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  10. שלום, קיבלתי מסך כחול. לא קורה כלום אחרי שלוחץ F8 או כל דבר אחר. המסך פשוט מרצד בכל לחיצה (filcker). לא מצליח להגיע לסייף מוד או כל דבר אחר. כשאני לוחץ F8 אחרי שמדליק את המחשב אני פשוט מקבל מסך ששואל מאיפה לעשות בוט (דיסק, הרדיסק וכו'). אני חייב להגיע למצב שאני יכול לרשום פקודה על מנת לפתור את התקלה. איך אני עושה זאת? פה נמצא הפיתרון לבעיה: https://answers.microsoft.com/en-us/insider/forum/insider_wintp-insider_install/0xc0000017-0xc1900101-0x20017-when-upgrading-to/c96858ef-af7f-4417-9c77-9b1a80d81853

• 7 תגובות
    • 4.2k צפיות
  11. Started by yuvalkosh,

כאשר עמוד ההתקנה מודיע שנותרו עוד 34 דקות לסיום. לפתע המסך כבה ומופיע הודעה על המסך No Signal. כלומר, המסך לא מזהה שום תמונה מהמחשב. אני מניח שתוך כדי ההתקנה משהו קרה והקפיא את המחשב או משהו כזה. רעיונות? תודה

• 10 תגובות
    • 943 צפיות
  12. לעפמים שאני גולש אז מופיעה לי הודעה שאני לא בדיוק זוכר מה היא אומרת , יש לי בחירה בין no ל yes , אם אני עושה yes אז נפתחת לי תוכנה אחרת , שאני סוגר אותה החלון של האקספלורר נסגר לי , שאני עושה no לא קורה שום דבר מה זאת הבעיה הזאת? איך אפשר להפתר ממנה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. כמעט כל תוכנה מתוצרת מיקורוסופט כיום מחייבת בעת ההורדה/התקנה, אימות חוקיות של מערכת ההפעלה. פעם היה זה מדיה פלייר, פעם אינטרנט אקספלורר 7, לאחר מכן Windows XP mode ו-Virtual PC (האחרון דרך אגב, לא יוצר בהתחלה ע"י מיקרוסופט), ולאחרונה גם Windows Defender וכן Microsoft Security Essentials, אשר בתקופה האחרונה החלו לדרוש גם הן אימות חוקיות של מערכת ההפעלה לפני ההתקנה, זאת למרות שלא דרשו זאת לפני כן. מהתנהגות חוצפנית זאת של מיקרוסופט, הנני חושש כי אם מיקרוסופט קונים את סקייפ, והתוכנה תהייה אז שייכת למיקרוסופט, יתכן שהם יתחילו גם בהורדה/התקנה של סקייפ לדרוש אימות חוקיות של מערכת ההפעלה. יש פה התנהגות פולשנית של מיקרוסופט כלפי משתמשי המערכת שלה, וגם פגיעה בחופש הביטוי בשימוש במח…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by i022052,

אחרי שהמחשב נדלק רואים רק את הרקע. אפשר לגשת ליישומים רק דרך מנהל משימות ניקיתי מוירוסים וזה עדיין לא עזר. רעיון למישהו

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  15. Started by tzahi16,

שלום לכולם יש לי מדפסת שמחוברת למחשב שיש בו WIN 7 RC והיא משותפת. מבחינת הרשאות אין שום בעיה כי אני הייתי מסוגל להדפיס ממחשב אחר. זה התחיל מבעיה שלא נישלח להדפסה והנתקתי מהמדפסת ורציתי להתחבר מחדש. אבל כאשר רציתי להתחבר מחדש קיבלתי הודעת שגיאה (מצורף בתמונה). המדפסת שלי היא HP4355 ומקומית ניתן לשלוח להדפסה ללא בעיה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 975 צפיות
  16. שלום, היה לי מחשב קודם עם ארדיסק מלא חומר, קניתי מחשב חדש עם ארדיסק חדש והתקנתי עליו את הווידוס, עכשיו הוא לו נכנס לי לארדיסק הישן, כלומר הוא נכנס אבל לתיקייה "OWNER" ששם בעצם נימצא כל החומר, הוא לא נכנס... הוא כותה לי "אין גישה אל "OWNER""... אני רואה שהדיסק בגודל בדיוק כמו שהיה ואין מצב שנמחק... מה אני יכול לעשות ? :'( :'( :'(

• 12 תגובות
    • 983 צפיות
  17. Started by Ymac,

שלום, חלקכם ראיתם את הבעיה שלי שהצגתי אותה בת'ראד אחר כאן (מתי יוצא ווינדוס 8.1) אני אסביר מההתחלה: ניגשתי לשדרוג, שמח וטוב לב, הורדתי את העדכון ונעשיתי רעב. השארתי את המחשב לעשות את הקטע שלו. לאחר הורדה לא ארוכה מדי, המחשב ביקש לעשות ריסטרט. המחשב מאתחל, ומתחיל בהליך ההתקנה. לאחר האתחול הראשון תוך כדי ההתקנה, ההתקנה "נעצרה" על 84% ב-Applying PC Changes כך ההתקנה הייתה בקלות חצי שעה, ופתאום! 85%! אז אמרתי לעצמי, יופי, אין סיבה לדאגה. כן, על 85% ההתקנה נשארה זמן דומה (חצי שעה) כשפתאום! המונה מזנק ל-100% (ואני מאושר) והמסך נהיה שחור. ככה המסך שחור בערך רבע שעה ואז...בום! BSOD והמחשב עושה ריסטרט. ונתקע על לוגו של ווינדוס. ואני עושה הארד ריסט. והוא "מנסה לשחזר את…

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. Started by -JobNick-,

מחר אני מקבל צורב, ויש לי וינדוס XP רציתי לשאול אחרי שאני מתקין את הצורב והכל מה אני צריך לעשות בוינדוס שהוא יעבוד אם אני אתקין את התוכנה NERO או EASY CD הכי חדשים זה יעבוד או שאני אצתרך להתקין איזה פאטצ' מסויים שהוא יוכל לצרוב כי כאשר הXP רק יצא שמעתי שצריך להתקין איזה פאטצ' כי אחרת התוכנת צריבה לא לתת פוקדות לצורב שיצרוב (קיצר לא יצרוב)

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. אהלן. פתאום כשאני מעלה את המחשב אני מקבל שתי הודעות שגיאה. צירפתי תמונה. עשיתי סריקת spyware ולא עזר. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה.. [attachment deleted by admin]

20. שלום אני אורח חדש בפורום עם מחשב חדש, יש לי מספר שאלות, אודה מאד למי שיתאמץ ויענה לי. 1) אני קיבלתי מחשב עם ויסטה ביזנס 32 ביט שפועלת באנגלית, האם יש אפשרות להחליף אותה למערכת שתפעל בעברית (תפריטים, עזרה , ממשק המשתמש) אני עיינתי באתר של מיקרוסופט והדבר היחידי שהצלחתי לעשות הוא ששפת הקלט תהיה בעברית. אז האם אפשר לשדרג ללא תשלום? ובתשלום? אני לא הצלחתי להבין איך לשדרג ויסטה לויסטה? 2)משום מה אין בויסטה את המשחקים הרגילים והחדשים שמגיעים בדר"כ עם מערכת הפעלה כמו שולה המוקשים וכו' . למה? ואיך אפשר להוריד? 3) האם אפשר להחליף ביזנס להום פרימיום ללא תשלום? אני יודע שאולי אין זה המקום לשאול אך לא הצלחתי באתר של מיקרוסופט. פרט נוסף: אני קיבלתי את המחשב עם דיסק התקנה של Dell .

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  21. Started by Necessary_Evil,

חיפשתי ולא מצאתי...אולי אתם יכולים לעזור? cirrus logic pnp v34 modem מערכת הפעלה win98 se תודה, חציל

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by lidor_abo,

חברה שהתקנתי את הויסטה בהתחלה היא הייתה לי מהירה ביותר פירמטתי את המחשב שוב סתם כי הרגשתי באיטיות אחרי הפירמוט אני מרגיש המחשב לא מהיר כמו שהיה בהתחלה שהתקנתי את הויסטה מישהו מכיר את התופעה הזו בויסטה?

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  23. Started by The-Devil,

בוינדוס XP יש אפשרות ללחוץ על ctrl+alt+del ובמקום Task manger הוא נותן לך 6 אפשרויות שאחת מהן זה לנעול את המחשב הבעיה זה ששכחתי איפה אני מדליק ומכבה את הפונקציה הזו...

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  24. Started by Ac-Boy,

מה ההבדלים בין ווינדוס home edition ל ווינדוס פרופשנל? [XP]

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  25. הwindows של חבר שלי עבד מצויין ואז הוא הוריד את divx 6 (מהאתר הרשמי של divx), אחרי שהוא התקין את הקובץ שירד לו פתאום נעלמו לו כל האייקונים בשולחן עבודה וגם שורת המשימות ולכן הוא לא יכול לגשת לשום דבר במחשב הדבר היחיד שהוא כן הצליח לעשות זה להיכנס למנהל המשימות (דרך alt+ctrl+del). הוא ניסה כבר לעשות איתחול וגם הוא ניסה במנהל המשימות לסיים את תהליך הexplorer ולהתחיל אותו מחדש (קראתי שבחלק מהמקרים זה עוזר) אף אחד מהדברים לא עזר מה עושים?

• 1 תגובה
    • 574 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.