עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. מדובר בWIN7 64BIT. מה שכן הקבצים לא נמחקו והם עדיין במחשב תחת users->Alex->desktop. גם הסמל של סל מחזור לא מופיע ולא רוצה להופיע.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by ofrine,

אני רוצה לפרמט לגמרי את המחשב שלי (נייח) שעליו מותקן כרגע וינדוס 7 32 ביט. החלטתי שאם כבר אני מפרמט, אני אעבור ל-64 ביט על הדרך. לא קיבלתי עם המחשב דיסק עם דרייברים אבל כן יש לי קבצים בכונן שעליו לא מותקן הווינדוס (ווינדוס נמצא ב-C, ספרייה עם הרבה קבצים שקשורים לאודיו, מאדרבורד וכו' בכונן נפרד F). אני מניח שאלו הדרייברים. השאלה היא כזאת, אם אני אפרמט את המחשב, אתקין וינדוס 7 64 ביט, מה יקרה? אני אכניס לבוט דרך CD, אפרמט, אתקין, ואז מה יקרה? המאדרבורד ידע לעבוד? המעבד? הכרטיס מסך? אינטרנט? אם לא, הדרייברים שיש לי בכונן F יעבדו עם ה-64 ביט? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by RoNeR,

שלום ! יש לי ווינדוס 7 64bit עם 6 גיגה זיכרון משום מה בלי שום תוכנה מיוחדת המחשב מאמץ 70 אחוז מהזיכרון 4 גיגה.. נכנסתי למנהל המשימות אין שם משו חריג שלוקח הרבה זיכרון המחשב כיאלו משתמש ב3 גיגה זיכרון מתוך ה6 למשהו שהוא לא אומר לי עליו.. זה ממש מציק... מישו יודע מה קורה פה? יש לי גם ווינדוס אקספי שעובד בדואל על אותו מחשב.. איתו אין בעיה.. גם שהוא משתמש רק ב3 גיגה זיכרון כי הוא 32ביט הוא משתמש רק באחוזים בודדים למשאבי מערכת.... למישו יש מושג מה הבעיה עם ווינדוס 7?? הוא אמור ליהיות קלייל

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by MrSpicyShot,

יש לי עכשיו WIN8 פרוץ ואני רוצה לקנות WIN10 מקורי, לאחר שאני משדרג לWIN 10 לפי ההוראות של מייקרוסופט אני אוכל לקנות את הגרסא המלאה של הwindows?

5. Started by urich,

המחשב נידלק מערכת ההפעלה (me) עולה ואז קופץ מסך (windows socket error: (10048 'on API 'bind מסך על גבי מסך עם אותה ההועדעה במשך כחצי שעה אפילו שלוחצים על כולםok זה לא עוזר הבעיה חמורה ומשגעת את המוח.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. היי איך מגבים את הפתקים הנדבקים בוינדוס 10? לפני פירמוט תודה

7. Started by Nihility,

אם התקנתם את המסנג'ר החדש בחלונות 7 בוודאי שמתם לב למספר דברים: 1. הוא לא מתמזער, במקום זה הוא נשאר תקוע בשורת המשימות ותופס מלא מקום. 2. הוא כאילו פתוח על 2 חלונות כל הזמן ככה שאי אפשר למזער אותו בלחיצה על האייקון שלו בשורת משימות. 3. הוא כל הזמן קופץ גם אם הוא ממוזער כשממזערים את פיירפוקס. יש לזה פתרון די פשוט. ניתן להריץ את Live Messenger בcompatibility mode לחלונות vista. זה מאפשר למזער אותו כרגיל ופותר את כל הבעיות.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by huan,

אהלן אנשים קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו WIN7 על המחשב הקודם היה XP SP3 ניסיתי להעביר את המערכת הפעלה למחשב החדש, עשיתי FIXBOOT ולא עזר אז עשיתי גם התקנת תיקון שגם לא עזרה יש איזושהי דרך לגרום לזה לעבוד? לא אכפת לי אם המערכת תצא דפוקה בסוף, העיקר שהקיובייס יעבוד. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by דודי הסטלן,

שלום לכם חברים, אתם חייבים לעזור לי אני בבעייה גדולה שאני לא יכול לפרט עליה יש לי בלאגן גדול, אני חייב שתעזרו לי לחסום את הצ'אטים במחשב שלי, לא יודע באיזה דרך רק תתנו לי דרך כלשהי לחסום שאנשים לא יוכלו להיכנס לצ'אטים אצלי במחשב בבקשה מכם זה חשוב מאוד.

10. קראתי איפשהו שwindows 10 תומך בremote desktop רק בגירסת הPRO ולא בHome. זה נכון?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. מצורף הבעיה עם קובץ Win32k.old והפיתרון http://www.pcreview.co.uk/forums/thread-94921.php אבל אני לא יכול לשנות את השם של הקובץ כי המערכת רושמת שאין לי הרשאה למרות שאני רשום כאדמיניסטרטור מה עושים ?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. היי חבריה קיבלתי EEE שיש בו וינדוס אקס פי באנגלית אני מעוניין להפוך את הוינדוס לעברית ובנוסף אני מעוניין לשנות את שורת ה''התחל'' , מהממשק בצבע האפור שקיים כרגע (כמו של וינדוס 98) לוינדוס אקס פי ולצורה כמו שאני מכיר בצבע כחול.. יש קבצים שאני צריך להוריד בישביל לעשות את זה? איך עושים את זה? תודה לעוזרים נ.ב , אין אפשרות לשנות דרך חלון ה''מאפיינים''

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אני מצטט : "בניגוד ל-Windows XP שם ניתן להעביר את הרישיון בין מספר מחשבים ללא הגבלה (כל עוד מוסרת ההתקנה הקודמת)". מאיפה הבאתם את זה ? אי אפשר להעביר ולא נעליים,אלא אם קנית את גרסת הריטייל שעולה מעל 1000 ש"ח וגם היא מוגבלת למספר הפעמים. הכי מצחיק,שבפורום זה נפתחו מספר אשכולות בנושא ותמיד הסברתם שלא ניתן להעביר,גם במקרה של החלפת מחשב וגם במקרה שהלוח אם נשרף.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. יש לי כל מיני בעיות קטנות ומעצבנות במחשב (תוכניות לא מגיבות , המחשב פועל לאט וכו'.....) בגלל בעיה אחרת אני לא יכול לבצע FORMAT לכונן C וחשבתי - אולי פשוט להתקין WINDOWS מבלי לפרמט. השאלות שלי הם: האם זה אמור לתקן תקלות מהסוג שציינתי? האם זה יסיר התקנות של תוכנות חשובות מה - REGISTRY ויסבך כל מיני דברים (כמו אנטי וירוס למשל) ? האם לדעתכם כדאי לי לעשות את זה??????? (זאת השאלה העיקרית - נמקו בבקשה)

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by puNani,

אוקיי אז התחלתי להתקין והוא אמר לי שהעותק שלי לא חוקי! זו לא בעיה יש לי סי די קי חוקי שקניתי, אבל WINXP HOME. החלטתי לעבור לPRO אבל הCD KEY לא התאים, אז השתמשתי באחד שחבר שלי נתן לי. איך בדיוק אני משנה את המספר סי די קי שלי? אני רוצה להכניס את המקורי כדי להתקין את ה SP1.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by netanel1234,

הוסיפו לי "דיסק קשיח" ועכשיו המחשב קורא את ה"דיסק קשיח" בתור תיקיה של מוזיקה! מישהו יודע למה זה?? תודה אחים שלי!!

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by omri_ro,

מישהו אולי יודע איך אפשר לסדר את זה שיראו עיברית כמו שצריך?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. שלום רב: התקנתי היום 5 עדכוני אבטחה של אופיס 2010 עם Windows Update של Windows 7. לתדהמתי הרבה, עם סיום העדכונים, Windows Update ביקש ממני להפעיל מחדש את המחשב, למרות שאלו עדכונים לאופיס, לא ל-Windows. איך זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום לפי הרבה זמן עידכנתי את הדרבר של כרטיס המסך ומאז אני לא מקבל דירוג דירוג אני מתכוון לציון שהמערכת נותנת למחשב הוא פשוט כותב אין דרוג אם אני לוחץ עדכן דירוג אז הוא מבטל את האירו ומעביר לחבילה הבסיסית ואטז אם אני לוחץ שוב הוא מודיע שאי אפשר לעדכן כי חבילת השימוש הוחזרה לבסיסית אשמח למצוא פתרון לבעיה הזו היא לא מפריע אבל זה מרגיז שזה לא פועל

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by yagelk,

ביומיים האחרונים המחשב שלי קורס בפתאומיות. לא יודע למה אבל הוא נהיה איטי מאד לדקה-שתיים ואז מופיע לי המסך הכחול. צילמתי את המסך לעיונכם. אשמח לעעזרה איך לטפל בדבר הזה. תמונה:

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. אז אני מבין המאמצים הראשונים של ווינדוס 8, ישר הורדתי את הרליס פריוויו וקניתי את הגרסא המלאה מספר ימים אחרי השחרור ושדרגתי מווינדוס 7. הבעיה שלי היא שאני לא מצליח למחוק את התיקייה ווינדוס.OLD מהסיבה שפשוט אין לי הרשאה לכן (אני אדמין). האם ווינדוס 8 משתמשת בקובצי מערכת מווינדוס 7? כי אין בתיקייה הזו כלום חוץ מתיקיית ווינדוס ופרוגרם פיילס (שריקים, חוץ מדברים של מיקרוסופט) כל התיקייה תופסת נפח עצום של 18 גיגה (!) וזה המווון על SSD של 120GB... יש פתרון?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by a1x,

אני לא כל כך מבין למה מיקרוסופט לא מוכרת בצורה נורמלית את הגרסה המלאה? הייתי אם הפרוצים וחשבתי לי לקנות הפעם מקורי, אבל בכל מקום מוכרים רק שידרוג או "עם מחשב חדש בלבד" וזה גם תמיד גרסת OEM שזה רק למחשב אחד. מישהו יכול לעזור לי ולהפנות אותי למקום איפה אפשר לקנות בצורה נורמלית ואמינה גרסה מלאה. אם אפשר RETAIL. אבל אם זה רק OEM, גם אפשרי ועוד משהו , מה דעתכם על המכירה הזאת בEBAY? http://www.ebay.com/itm/221196409190?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. Started by topgun,

כפי שאתם יודעים, יש הרבה סוגים של קובצי וידאו: MPEG, MPG, WMV, AVI ועוד. עכשיו, באופן רגיל הקבצים האלו נפתחים ב-MP. בגלל שהתוכנה הזו עושה לי בעיות וגם אני לא ממש מת עליה, ניסיתי להגדיר שכל הקבצים יפתחו ב-REAL PLAYER. בהגדרות של ה-REAL הצלחתי לשייך אליו את רוב הסוגים המוכרים (MPEG, AVI וכו'). אבל יש סוגים (WMV למשל) שלא מופיעים בהגדרות שלו, אבל הוא מסוגל לנגן אותם. ניסיתי להכנס גם ל"הגדר גישה לתכניות וברירות מחדל", אבל לא מצאתי שם משהו שיעזור לי :-\ עכשיו, כשאני פותח קובץ WMV אני עושה "פתיחה באמצעות" ובוחר ב-REAL. הבעיה היא, שאפילו אם אני מסמן V בתיבה של "פתח תמיד באמצעות תוכנה זו", עדיין בפעם הבאה שאני אפתח את הקובץ בצורה הרגילה זה יפתח את ה-MP. איך אני משנה ככה שגם הסוג…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Home או Pro? במיקרוסופט פירסמו מדריכון שמסביר את ההבדלים בין כל הגירסאות המרכזיות של מערכת ההפעלה שבדרך לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9b%d7%9c-%d7%94%d7%94%d7%91%d7%93%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%99%d7%9f-%d7%94%d7%92%d7%99%d7%a8%d7%a1%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-10/

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Funkyzord,

עשיתי user account חדש ועשיו אני לא יכול ליכנס לקודם :'( מה לעשות אני חייב ליכנס account הקודם לפני שאבא שלי ירצח אותי נ.ב אני computer administrator

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.