Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אני מצטט : "בניגוד ל-Windows XP שם ניתן להעביר את הרישיון בין מספר מחשבים ללא הגבלה (כל עוד מוסרת ההתקנה הקודמת)". מאיפה הבאתם את זה ? אי אפשר להעביר ולא נעליים,אלא אם קנית את גרסת הריטייל שעולה מעל 1000 ש"ח וגם היא מוגבלת למספר הפעמים. הכי מצחיק,שבפורום זה נפתחו מספר אשכולות בנושא ותמיד הסברתם שלא ניתן להעביר,גם במקרה של החלפת מחשב וגם במקרה שהלוח אם נשרף.
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Why the hell Windows XP PRO SP2 is so expensive 830 NIS!!! :-X dammit
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מצורץ קובץ עם צילום מסך מהגדרות צריכת חשמל לגבי מצב שינה הבעיה שהמסך נשאר רגיל גם אחרי מספר שעות ולא נכנס למצב שינה- מה עוד נדרש להגדיר?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח. אני פונה אליכם בתקווה האחרונה לאחר שניסיתי כבר הכל ממה שאני יודע. (אני טכנאי מחשבים) יש לי עכבר העונה לשם speedlink sl-680000-bkrd. זה עכבר חוטי. קניתי אותו מksp לפני חצי שנה ויש לי אליו אחריות לשנה סה"כ. העכבר מאתמול (יום רביעי 5.4.17) פתאום התחיל להיתקע בתזוזה שלו, אפשר לקרוא לזה גם מרצד ולא זז בצורה חלקה. החלפתי את העכבר בעכבר פשוט וזה עבד בצורה חלקה. שבזה שללתי בעיית מחשב. בדקתי את העכבר במחשב אחר וזה גם ריצד לי. בזה הבנתי שמדובר בעכבר. אבל, היום לקחתי את העכבר ל ksp וכמו כל "מרפי" מעצבן זה עבד חלק והייתי בשוק!!!! איך זה יכול להיות!!!!!! ("שונא את מרפי!!!!!!!!!!!!!!!") המוכר הסביר שלפעמיים יש לכלוך ובגלל זה ז…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
ה NOD הצליח למחוק אותו, אבל לאחר כמה דקות המחשב לא הגיב. עשיתי ריסט ומאז הווינדוס נתקע לפני הכניסה לשולחן עבודה יש לציין שהוא עובד במצב בטוח מה אפשר לעשות ?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דוגמא: אני פותח שני חלונות של IE ושם בכל אחד מהם אתר ונגיד שהאתר בחלון 1 עולה לפני זה שבחלון 2 אז החלון 1 יתפוס את הפוקוס אפילו אם אני בתוכנה אחרת או בחלון השני, הבנתם בערך? וזה ככה עם כל סוגי החלונות, ברגע שמשהו קורא כמו הודעת שגיאה או סיום טעינה וכו' אז הוא תופס את הפוקוס באכזריות, מה שלא קרה כשהיה לי Win2000 רק לפני כמה שעות. מישהו יודע איך לעזור לי?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קראתי איפשהו שwindows 10 תומך בremote desktop רק בגירסת הPRO ולא בHome. זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
חייב עזרה דחוף : אם אני ממזער חלון מהשולחן הוא פשוט נעלם, במקום להופיע בסרגל למטה . גם חלונות פתוחים לא מופיעים למטה בסרגל ככפתורים. תודה מראש לכל אחד שיכול להציל אותי
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לפי הרבה זמן עידכנתי את הדרבר של כרטיס המסך ומאז אני לא מקבל דירוג דירוג אני מתכוון לציון שהמערכת נותנת למחשב הוא פשוט כותב אין דרוג אם אני לוחץ עדכן דירוג אז הוא מבטל את האירו ומעביר לחבילה הבסיסית ואטז אם אני לוחץ שוב הוא מודיע שאי אפשר לעדכן כי חבילת השימוש הוחזרה לבסיסית אשמח למצוא פתרון לבעיה הזו היא לא מפריע אבל זה מרגיז שזה לא פועל
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ברשותי Xp professional באנגלית מקורי.רציתי לדעת אם יש איזה משהו שאני הופך אותו לעברית?! והאם זה יעשה לי בעיות?? (אם יש דבר כזה ואינו עושה בעיות בווינדוס אני מאוד ישמח ללינק.) בתודה. בן.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני שנתיים קניתי XP HOME EDITION בעיברית. לאחרונה פירמטתי את המחשב ויש לי בעיה כי איבדתי או יותר נכון זרקתי את הקוד של הווינדוס(החכמים האלה ממיקרוסופט מדביקים את המדבקה עם הקוד על הניילון שעותף את הדיסק) ועכשיו יש לי הודעה שתוך 30 יום אני צריך את הקוד או משהו כזה. עכשיו הבעיה היא שהתקשרתי לחנות ,למייקרוסופט ולמי לא והם (מייקרוסופט) פשוט לא נותנים את הקוד ואומרים לי שאני צריך להשיג אותו ומהחנות אומרים לי שזה כבר קרה למישהו ופשוט חבל על הזמן כי מייקרוסופט פשוט לא נותנים את הקוד. זה ממש חוצפה!! זו תוכנה חוקית ששילמתי עליה הרבה כסף ועכשיו אין לי מה לעשות. עכשיו השאלה שלי היא האם יש איזה דרך(מלבד להתקין ווינדווס פרוץ) שאני מתקין את התוכנה שלי או שאפשר לשחזר איכשהו את הקוד?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא כל כך מבין למה מיקרוסופט לא מוכרת בצורה נורמלית את הגרסה המלאה? הייתי אם הפרוצים וחשבתי לי לקנות הפעם מקורי, אבל בכל מקום מוכרים רק שידרוג או "עם מחשב חדש בלבד" וזה גם תמיד גרסת OEM שזה רק למחשב אחד. מישהו יכול לעזור לי ולהפנות אותי למקום איפה אפשר לקנות בצורה נורמלית ואמינה גרסה מלאה. אם אפשר RETAIL. אבל אם זה רק OEM, גם אפשרי ועוד משהו , מה דעתכם על המכירה הזאת בEBAY? http://www.ebay.com/itm/221196409190?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
כפי שאתם יודעים, יש הרבה סוגים של קובצי וידאו: MPEG, MPG, WMV, AVI ועוד. עכשיו, באופן רגיל הקבצים האלו נפתחים ב-MP. בגלל שהתוכנה הזו עושה לי בעיות וגם אני לא ממש מת עליה, ניסיתי להגדיר שכל הקבצים יפתחו ב-REAL PLAYER. בהגדרות של ה-REAL הצלחתי לשייך אליו את רוב הסוגים המוכרים (MPEG, AVI וכו'). אבל יש סוגים (WMV למשל) שלא מופיעים בהגדרות שלו, אבל הוא מסוגל לנגן אותם. ניסיתי להכנס גם ל"הגדר גישה לתכניות וברירות מחדל", אבל לא מצאתי שם משהו שיעזור לי :-\ עכשיו, כשאני פותח קובץ WMV אני עושה "פתיחה באמצעות" ובוחר ב-REAL. הבעיה היא, שאפילו אם אני מסמן V בתיבה של "פתח תמיד באמצעות תוכנה זו", עדיין בפעם הבאה שאני אפתח את הקובץ בצורה הרגילה זה יפתח את ה-MP. איך אני משנה ככה שגם הסוג…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אנשים קודם כל אני יודע שמה שאני ירשום אולי קצת לא מתאים אבל אני נואש כבר קניתי משחק גינרלס אורגינלי אתם יודעים הישן לא ריד אלרט 3 או כל השטיות חבילה מהחברה והכל כמו שצריך אני מתקין והכל בסדר ואז שאני מנסה להיכנס הוא מתחיל לטעון ואז נעלם כאילו לא עשה כלום ועשיתי כבר פורמט וניסיתי הכל לא יודע מה ההבעיה אמרו לי שיש מצב שבגלל שיש לי ati 4870 אז זה לא תומך או משו בקשה עם מישהו יכול לעזור או רמז או משו אני יודה לו מאוד! יש לציין שהווינדוס הוא xp sp3 (חבל גם על ה 100 שקל ששילמתי על הגירנלס והגינרלז זירו )
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי SANSA M240 MP3 PLAYER והXP לא מזהה אותו ובכל פעם שאני מחבר אותו הוא כותב אירעה בעיה בהתקנת החומרה ומסרב לעדכן את החומרה ממנהל ההתקנים. לפי מיטב הבנתי צריך להוריד איזה קובץ שXP יזהה את הMP3 אז אם כן איך ומיאפה?? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Home או Pro? במיקרוסופט פירסמו מדריכון שמסביר את ההבדלים בין כל הגירסאות המרכזיות של מערכת ההפעלה שבדרך לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9b%d7%9c-%d7%94%d7%94%d7%91%d7%93%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%99%d7%9f-%d7%94%d7%92%d7%99%d7%a8%d7%a1%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-10/
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי ווינדוס 7 על מחשב נייח שכולו חדש אבל הארדיסקים קצת ישנם ועם אותו דיסק התקנתי אותו על מחשב נייד יש לי חבילה של תוכנות שאני מתקין על כל מחשב חדש ככה שיש אותם גם על הנייד וגם על הנייח יש לי בעיה ממש מוזרה עם המחשב הנייח...מה שעוד יותר מוזר זה שהיא הייתה קודם והיא חזרה גם אחרי פירמוט נגיד גוגל כרום נפתח רגיל ועובד ממש מהר אבל לפעמים במעבר בין טאבים כאילו אני רואה את השולחן עבודה או את סאפארי שפתוח מאחורה ובעבודה נגיד עם קיואימולטר [אימולטור של מחשב מאוד קל] החלון של המחשב הוירטואלי כאילו קופץ טיפה ימינה ולמטה וכתוב עליו "לא מגיב" אבל זה כאילו בקפיצות ממש מהירות בין מגיב ללא מגיב ואפשר בערך לעבוד ככה...זה קורה בעוד יישומים... עוד בעיה מוזרה זה כשאני פותח תדיסק און ק…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא מצליח לראות עברית למרות שבחרתי עברית ב-Regional Settings. אני עדיין רואה סימני שאלה... התקנתי SP3 ועדיין אותה בעיה. חוץ מזה אני לא מצליח לסגור את המחשב, בכיבוי אני מקבל את החלון שאפשר לכבות עכשיו את המחשב. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, נעלם לי האייקון של השפה. כיצד אני מחזיר אותו? הכוונה לשתי האותיות שמיצגות את עברית\אנגלית.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עשיתי user account חדש ועשיו אני לא יכול ליכנס לקודם :'( מה לעשות אני חייב ליכנס account הקודם לפני שאבא שלי ירצח אותי נ.ב אני computer administrator
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אחרי פירמוט מחשב P3 והתקנת ווינדוס XP מצאתי את הדבר הזה לא מותקן במנהל ההתקנים. מה זה ואיך מסדרים אותו ? אציין שאין לי את הדיסק של לוח האם (מחשב ישן...). תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מעבד קוואד סטיפינג... עכשוי מה כדאי לי ומה יעבוד יותר טוב על המערכת שלי 64 ביט או 32 ביט? ואם יש הבדל בין גירסת ריטל לגירסה הרגילה?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז אני מבין המאמצים הראשונים של ווינדוס 8, ישר הורדתי את הרליס פריוויו וקניתי את הגרסא המלאה מספר ימים אחרי השחרור ושדרגתי מווינדוס 7. הבעיה שלי היא שאני לא מצליח למחוק את התיקייה ווינדוס.OLD מהסיבה שפשוט אין לי הרשאה לכן (אני אדמין). האם ווינדוס 8 משתמשת בקובצי מערכת מווינדוס 7? כי אין בתיקייה הזו כלום חוץ מתיקיית ווינדוס ופרוגרם פיילס (שריקים, חוץ מדברים של מיקרוסופט) כל התיקייה תופסת נפח עצום של 18 גיגה (!) וזה המווון על SSD של 120GB... יש פתרון?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחרונה התחילה בעיה מציקה במחשב שלי, אני גולש להנאתי אך כל כמה דקות מופיע לי חלון שגיאה באינטרנט אקספלורר. להלן תמונה: ומיד לאחר שאני לוחץ אישור, זה קורה: זה קורה לי בכל אתר, לא באתר ספציפי. *** עוד בעיה. אני מסתכל לי בתהליכים (ctrl+alt+del) ורואה כמה תהליכים של iexplorer.exe, לא אחד, כמה! כלומר 4-3 כל פעם. למרות שהאינטרנט אקספלורר סגור. אז ... מה לעשות לגבי זה? תודה לעוזרים! ואשמח לכל עזרה שיש. אלעד.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! הבעיה שלי היא בדפדפן מקסטון וגם באקספלורר פונטים עיבריים מוצגים בצורה מוזרה מאוד גדולים יחסית לפונטים באנגלית ניסיתי דרך גודל טקסט לשנות את הגודל אבל זו לא הבעיה העניין הוא כנראה פונט לא נכון או משהו כזה! מישהו יודע איך אני משנה את זה?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-