עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. רקע: לאחר חצי שנה עם Windows 7 public beta רציתי לעבור ל-Windows 7 Ultimate הסופי. לאחר שגיביתי את כל החומר על כונן WD Passport חיצוני של רבע טרה, יצרתי אצלי על המחשב מערך RAID 1 משני כונני 640GB והמערך נבנה באופן מושלם. סדר העלייה היה: 1) FLOPPY 2) RAID1 של שני הכוננים 3) CD ROM כאשר לאחר הכנסת דיסק Windows 7 64 bit לכונן החל ההפעלה, הגעתי למסך של בחירת על איזה כונן אני רוצה להתקין את מערכת ההפעלה. ברשימה היה מן הסתם רק הכונן הבודד (הוא נראה בודד כי RAID 1 אומר שמידע מועתק בו זמנית לשני הכוננים ושני כונני 640GB נראים כ-640GB בודד). השגיאה שקיבלתי הייתה: "setup was unable to create a new system partition or locate an existing system partition" http://img91.imag…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אני יודע שקימת האפשרות אך אני לא זוכר לאן אני צריך להכנס מישהו יכול לעזור בבקשה?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. עשיתי בשעתו שדרוג חינמי ברשת מוינדוס 8.1 ל10 פרו. בהגדרות מופיע אצלי activated with digital license קראתי במספר מקומות על הדרך להתקין מחדש את הוינדוס על מחשב חדש שאני קונה. הבנתי גם שהוינדוס שהתקבל בדרך הזו משויך לחומרה של המחשב. אז לפני שאני מתקין במחשב החדש אני צריך לנטרל אותו במחשב הקיים? הוינדוס יושב במחשב הקיים על כונן ssd . בחדש אשתמש בכונן ssd אחר חדש. בתמיכה של מייקרוסופט כותבים את זה: If you have a digital license, run the Activation troubleshooter. You’ll need to first add your Microsoft account and link your account to the digital license on your device. After linking your Microsoft account, run the Act…

4. Started by puNani,

אוקיי אז התחלתי להתקין והוא אמר לי שהעותק שלי לא חוקי! זו לא בעיה יש לי סי די קי חוקי שקניתי, אבל WINXP HOME. החלטתי לעבור לPRO אבל הCD KEY לא התאים, אז השתמשתי באחד שחבר שלי נתן לי. איך בדיוק אני משנה את המספר סי די קי שלי? אני רוצה להכניס את המקורי כדי להתקין את ה SP1.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. תופעה שהחלה פתאום: windows xp home edition בתיקיית "network connections" אין כלום, היא ריקה. ניסיתי להפעיל sfc /scannow והוא נפתח ולא עשה כלום. רשמתי מחדש קובץ DLL בפקודה: regsvr32 initpki.dll ואז הצלחתי לבצע בדיקת SFC (אולי) ניסיתי לבצע רישום גורף של כל קבצי ה DLL וה OCX בתיקיית windows/system32 אבל לא עזר. ייתכן שמשהו באיתחול משבש את רישום הדרייברים. ניסיתי להפעיל ב SERVICES את network connections וקיבלתי שגיאה. החיווי הוא שהשירות מופסק. יש למישהו ניסיון עם תופעה כזו?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אני צריך עזרה בעניין... המחשב בסך הכל דיי מעפן ואין לי 2GB זיכרון אבל הוא בנוי להתמודד עם ויסטה... רציתי בעיקר לדעת איזה גירסא כדאי לי להתקין על מחשב חלש... הכי חשוב לי שמשחקים יעבדו סבבה ולא יהיו הרבה בעיות של דרייברים תוכנות וכדומה... יש לי מעבד 6300D (אני חושב שזה D...) שתי סטיקים של 512MB (אני חושב...ואגב למישהו יש הערכה כמה יעלה להחליף ל 2 של 1GB?) וכל השאר בטח לא מעניין.. תודה...

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. איך יוצרים בוט בדיסק און קי בווינדוס אקס פי?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. בינתים, שיניתי את התאריך ונראה שהפסיקו לקפוץ הודעות. יש מצב שזה יעבוד? (כעקרון, החל ממחר זה יתחיל לעשות כיבוי כל שעתיים) אשמח לתשובה זריזה - אחרת אני מפרמט ומתקין XP... תודה!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by ברדוש,

יש לי WIN 7 רוצה להחליף אותו עם XP PRO בלי למחוק או לפרמט את כל המחשב. התקנה מדיסק אך אני עושה זאת ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. ???

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by -JobNick-,

אז ככה יש לי מערכת הפעלה WIN XP PRO לוח אם של SHUTTLE דגם:AV61 כשהיה לי וינדוס 98 היה מותקן לי 4IN1 הכי חדשים לאותה תקופה שהורדתי מהאינטרנט אז כדאי להתקין את זה או לא? או שהדרברים של XP מספיק טובים?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by zoomdia99,

https://www.g2a.com/windows-8-professional-32-64-bit-cd-key-global.html האם הרכישה דרך המוכר הזה\הלינק הזה בטוחה?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by yigal83,

שלום ברשותי מחשב עם 3 כוננים רגילים ומותקן עליו Windows 7 חוקי. הכוננים שלי די מלאים וכן מותקנים על המחשב משחקים (חוקיים גם כן) שחלקם נקנו דרך האינטרנט. אני רוצה להוסיף למחשב כונן נוסף מסוג SSD לטובת Windows 10. אני זקוק לייעוץ איך לעשות זאת בצורה הטובה ביותר. התנאים: 1) ההתקנה של Windows 10 צריכה להיות נקייה (כלומר לא שדרוג אלא התקנה חדשה על הכונן החדש שאני מוסיף). 2) שתי מערכות ההפעלה יישארו ובשלב ה Boot (הפעלת המחשב) אוכל לבחור האם לעלות מ Win 10 או Win 7. 3) בעתיד ארצה להוריד את הכוננים הרגילים - אני רוצה שה Win10 ימשיך להיות על המחשב ללא צורך בהתקנה חדשה (Win 7 כמובן שלא יהיה יותר). שאלות: 1) איך אני מתקין Win 10 64bit כאשר ה Win 7 שלי הוא 32bit ? האם זה אפשרי ? (אני…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by FatherBoard,

מאיפה אני יכול להוריד את ה-Q306676 (ערכת SP1) לוינדוס XP בעברית? ואל תגידו לי שלא קיים כזה דבר, כי הורדתי פעם מאיזה אתר.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. לאחר הסרת תוכנה, נשאר ערך מסויים בהרבה מאוד מקומות ברגיסטרי. איזו תוכנה יכולה למחוק בפעם אחת את הערך הזה מכל המקומות באופן אוטומטי? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום, מדובר על מ"ה WIN 7 שרצה על מחשב INTEL I3 עם 3 GB זכרון. לאחרונה, בעת ניסיון להעתיק קבצים (למשל MP3) מהמחשב לטלפון נייד, מתקבלת הודעת השגיאה הבאה: An unexpected error is keeping you from copying the file. error Ox80070057: the parameter is incorrect מה יכולה להיות הסיבה? (מדובר על מחשב חדש, בן כחודש)

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. הורדתי מהאימיול את הקובץ Windows Xp Professional Corporate Vlk Sp2 Hebrew ,והורדתי אותו כ winrar , עכשיו איך אני יכול לצרוב אותו בנרו כimage כדי שיעלה כדיסק איתחול ל xp ? האם אני קודם מחלץ את הקבצים מה winrar , אם כן מה אני עושה אחרי זה?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אוקי, כולנו יודעים שתוכנות מסויימות ובעיקר משחקים רצים טוב יותר בלי ערימה של תוכנות הרקע שיש לנו. אפילו ראיתי פה איזה לינק לאתר שממליץ להעיף כמות נרחבת של services. ואז עלה לי רעיון שאני לא יודע אם אפשר לעשות אותו ואם כן אז איך בדיוק. האם אפשר לעשות (והאם זה שווה בכלל) מעין "משתמש משחקים" ל XP? משהו כמו boot disk למשחקי ה DOS? הכוונה היא ליצור account חדש על ה XP שיהיו לו זכויות admin כמובן אבל ה desktop שלו יעלה בלי כל הצעצועים המגניבים של ה XP, לא יהיה לו wallpaper כבד, מינימום של services רצים ברקע וכמובן מספר מינמלי של תוכנות רקע. האם אפשר לבצע קונפיגורציה ספיציפית לכל משתמש של תוכנות ה startup שעולות בבוט מתוך msconfig וכשאני אעשה login עם משתמש אחר אז הכל יעלה כרגי…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום לכם רציתי לדעת אם יש אפשרות לשנות את ההגדרת ברירת מחדל למיקום ההתקנות של הוינדוס ואיך. תודה...

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Bug2000,

יש לי XP . וניסיתי לעשות RESTART אבל זה עושה RESTART גם כן

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. לעתים תכופות לאחר אתחול המחשב כול האייקונים מתקבצים כולם בפינת שולחן העבודה. מה הבעיה ? נמאס לסדרם כול פעם מחדש. היש פתרון ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום, אני מעוניין לשדרג את המערכת בקרוב מXP לwin 7 חוקי למי שמתעניין. הבעיה היחידה היא שיש לי כרטיס טלוויזיה ולא מצאתי לו דרייברים מתאימים לWIN7. ניסיתי לבדוק בWINDOWS 7 UPDATE ADVISER והוא דווקא רושם שלא תיהיה שום בעיה רק להריץ UPDATE האם ניתן לסמוך עליו? פשוט ניתקלתי כבר במישהו שקיבל תשובה חיובית מה"יועץ" אבל לא הצליח להתקין את הדרייברים. אני שואל כי פשוט אין לי כח לבצע התקנה ואז לגלות שזה לא יעבוד ולבצע התקנה חוזרת של XP? מקסימום האם ניתן יהיה להפעיל את התוכנה בWindows XP Modeבwin7? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום לכולם!! שאלה דחופההה... יש לי בעיה דחופה מאוד שהיא שהמחשב לא מצליח להעלות לי את הוינדוס ולאחר נסיונות רבים אשר לא הצליחו החלטתי לפרמט את הכונן ולתקין את מערכת ההפעלה מחדש... כיצד אני מפרמט ומתקין מחדש את הוינדוס ללא מערכת הפעלה (אשר לא עולה) ? אודה מאוד אם תוכלו לעזור לי משום שזה דחוףף מאוד...

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by yniq,

האם אפשר להתקין Windows על HD נייד (כלשהו - USB, Firewire...) כך שהמחשב יעלה ממנו? והאם אפשר אח"כ להעביר אותו למחשב אחר, כך שגם הוא יעלה ממנו? המטרה היא ליצור מעין מחשב נייד זול, שבמקום להיסחב עם מחשב נייד אמיתי, להעביר רק HD ממקום למקום, ולהעלות את הווינדוס ממחשבים שונים. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. היי איך מגבים את הפתקים הנדבקים בוינדוס 10? לפני פירמוט תודה

דיונים חדשים בפורומים