Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם האם ויסטה 32 ביט יודעת לנצל ולהשתמש בזיכרון מעל 2 גיה?? כרגע יש לי במחשב זיכרון 2 גיגה ,חשבתי לשדרג ל4 אבל אמרו לי שאין צורך כי ויסטה לא יודעת להשתמש בכמות זיכרון כזו (WINDOWS VISTA 32 BIT) אשמח ליעוץ תודה רבה שי
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם להתקין SERVEICE PACK 2 או שלהמנע מכך כרגע יש לי אופציה כי התקנתי ווינדווס מחדש. מה אתם מציעים ולמה ... אני אשמח אם לא יהיו תשובות של : לא , כן אלא משהו יותר מקצועי תודה וחג שמח
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם במחשב השני שלי (P4 2.8GHZ 512MB RAM) יש תקלה בזמן האחרון של מסך כחול שמוזכרים בו הדברים win32k.sys ו - PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA הרצתי חיפוש ומצאתי באינטרנט כל מיני דברים שאנשים טוענים: בעיית זיכרון, עדכון לווינדוס וכו'... העדפתי לשאול אתכם כאן מאשר לקפוץ ולהסיק מסקנות שבסופן סתם אוציא כסף מכיסי והתקלה לא תיפתר.. אשמח לעזרה תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נראה לי שככל שמעדכנים מערכת הפעלה כך היא עובדת יותר לאט. האם זה נכון לדעתכם?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Why the hell Windows XP PRO SP2 is so expensive 830 NIS!!! :-X dammit
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני משתמש בחלונות 7 H.P שפה עברית חלונות לא עולה רואים רק שחור ורק עכבר זז. וגם מצב בטוח לא עולה רק שחור זז עכבר. אני מעלה תוכנה חיצוני ERD בוט. תעזרו לי איך לימצוא קבצים של חלונות 7 בתוך התיקייה כמה קבצים לימחוק קבצים למשל : איזה קבצים של דרייבר כרטיס מסך לימחוק כדי ליבדוק להפעיל מחדש חלונות 7 לעלות רגיל וכאילו חלונות לא מוצא דרייבר כרטיס מסך חדש. ואז רואים חלונות עולה ורואים שולחן העבודה ומתקין דרייבר מחדש כ. מסך רגיל לא דרייבר של geforce שהכל עובד אז מתקין דרייבר כרטיס מסך מקורי.ובסוף הכל תקין. אל תידאגו לי לפני שאני מוחק קבצים אני מגבה גיבויי קבצים. אגב: אני בדקתי דיסק קשיח - הוא תקין גם בדקתי זיכרון - תקינים. לתמיכה מיקרוסופט אתם מכירים קבצים דרייברים נימצאים בת…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, האמת שיש לי את הבעיה הזו מלפני מספר שבועות, ונראה לי הגיע כבר הזמן לטפל בה. כרגע אני כותבת ממחשב אחר בבית שלי. אז הבעיה החלה כך: החלטתי לפרמט את המחשב ולהתקין ווינדוס XP מחדש כדי לפתור כמה בעיות שהיו לו. עשיתי זאת עם דיסק צרוב. הכל הלך טוב ויפה. הפעלתי קובץ אקטיבציה שהיה כלול בתוך הדיסק. ומאז - המחשב פשוט לא עובד! כשמדליקים אותו הוא עולה כרגיל, יש את המסך השחור הזה של ווינדוס עם הפסים האלה שזזים כאילו המחשב "חושב" ואז כשמגיע זמנו של הווינדוס לעלות נהיה מסך שחור ואז המחשב כאילו נדלק מחדש, ושוב עובר את אותם שלבים אך הווינדוס לא עולה. איך אני פותרת את הבעיה הזו??? אני מניחה שקיימת אפשרות לפרמט שוב? אבל הדיסק של ווינדוס XP שיש לי הוא לא bootable, ולכן הוא לא עול…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , יש את האתר הזה שמורידים את הכלי : https://www.microsoft.com/he-il/software-download/windows10 נראה על פניו שניתן להוריד , הבעיה שאני מפחד שתקרה שאני יוריד את התוכנה וינסה לשדרג ואחרי השידרוג בתוך ווינדוס 10 אז הוא יבקש מפתח מוצר ופתאום יגיד שזה לא תקין וצריך לקנות , או שמספיק שאני מצליח להוריד את WIN 10 דרך הכלי אז מבחינתי המחשב יקבל את המפתח המוצר של ווינדוס 8.1 המקורי של המחשב ב - WIN 10 בצורה חוקית ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להוריד את ה-Q306676 (ערכת SP1) לוינדוס XP בעברית? ואל תגידו לי שלא קיים כזה דבר, כי הורדתי פעם מאיזה אתר.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא שומע אודיו שאני מחבר את ה HDMI מהלפטופ ל LCD ב windows 7,מה אני צריך להגדיר? קניתי עוד כבל כדי להיות בטוח שהבעיה היא לא בכבל וגם הוא לא עובד.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום רב יש לי כרגע מחיצה c ריקה ומחיצה d עם ויסטה אני עכשיו רוצה להכניס את הדסיק של האקס פי ולתהקין אותו על כונן c האם תהיה בעיה עם זה ? אם זה יעבוד ואחרי זה תהיה לי אפשרות לבחור בין ויסטה לאקס פי זה יהיה מעולה אם לא אז אני אוצה למחוק את הויסטה מכונן d זה יהיה בעייתי ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עשיתי user account חדש ועשיו אני לא יכול ליכנס לקודם :'( מה לעשות אני חייב ליכנס account הקודם לפני שאבא שלי ירצח אותי נ.ב אני computer administrator
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי וודו וXP ומכיוון שוודו לא עובד טוב על XP הורדתי דרייבר שאמור לתקן את בעיה זו. במשל ההתקנה התחיל להיות לי כל מיני שגיאות שגרמו להתקנה להתמוטט כשהפעלתי מחדש את המחשב הוא עבד על 4 סיביות ואין לי אפשרות להחליף את זה במאפיינים של הWINDOS. בבקשה עזרה!!!!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קניתי מחשב חדש עם 512MB זכרון ושמתי לב שהרבה פעמים המחשב משתמש במעט מהזיכרון הפיסי שבמחשב ובהרבה מה- PAGING FILE על הדיסק הקשיח. מישהו יודע למה זה והאם ביטול ה- PAGING FILE יכול להאיץ את ביצועי המחשב או דווקא להאט אותם? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נכון אחרי שאתם עושים TASK MANAGER יש את החלון שאם אתה רוצה לשלוח לשרת של מיקרוסופט את הREPORT והם י"טפלו" בזה אני אומר רמאות אחת גדולה למה: 1. אין להם איך להתקשר אליך (E-MAIL) 2. מה רק בשבילך הם יפתרו את הבעיה 3. מעצבן
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה האם פירמות מחשב של XP ב 98 יש לי מספיק זיכרון מה הבעיה .................... (לא לידוג יש לי בבית XP יש לי שתי מחשבים)
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מבין שהיו על זה דיונים רבים ואף אחד לא מצא פתרון :\ אני מצאתי אז לכל מי שחשב שאין פתרון... הנא הוא: תורידו את הפונט המצורף, חלצו והתקינו אותו! כנסו למאפיינים של תוכנת הדוס בעברית אשר אתם רוצים להפעיל, לכו לכרטיסייה Font, בחרו בRaster Fonts ובגודל הכי גדול 10x19 (רק ככה זה יעבוד!) זה עובד!!! נבדק אצלי!! הערה: אי אפשר להגדיל את חלון הDOS לכל המסך או לשנות את גודלו...
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את המערכת בקרוב מXP לwin 7 חוקי למי שמתעניין. הבעיה היחידה היא שיש לי כרטיס טלוויזיה ולא מצאתי לו דרייברים מתאימים לWIN7. ניסיתי לבדוק בWINDOWS 7 UPDATE ADVISER והוא דווקא רושם שלא תיהיה שום בעיה רק להריץ UPDATE האם ניתן לסמוך עליו? פשוט ניתקלתי כבר במישהו שקיבל תשובה חיובית מה"יועץ" אבל לא הצליח להתקין את הדרייברים. אני שואל כי פשוט אין לי כח לבצע התקנה ואז לגלות שזה לא יעבוד ולבצע התקנה חוזרת של XP? מקסימום האם ניתן יהיה להפעיל את התוכנה בWindows XP Modeבwin7? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשאתם נמצאים בחלון כלשהו במחשב, בצד שמאל יש לינקים מועדפים, ניתן לערוך את הלינקים לאיזה מיקומים שתבחרו וזה מקל ממש על ההתמצאות במחשב.. התיקייה נמצאת ב C:\Users\Your-USER\Links ניתן לגרור לשם לינקים באופן ידני, לערוך את השם והאייקון שלהם. מאוד יעיל ממליץ בחום העלתי תמונה להמחשה. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי חלונות 8.1 גרסת הסטנדרט הביתית. אשמח לדעת האם בשלב ההתקנה, ניתן לבטל את סיסמת הכניסה? אם כן-כיצד? יש לציין שברשותי מחשב נוסף שעליו מותקן חלונות 8.1 שם אמנם מצאתי דרך שהסיסמא תופעל אוטומטית בכל הפעלת מחשב. אך הכוונה הפעם היא לבטל לגמרי את הצורך בסיסמא, כפי שהיה עד עכשיו בגרסאות הקודמות של חלונות תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כונן של LG מדגם GH22NS70 שהוא כונן וגם צורב דיסקים, בנוסף הוא נגן DVD. בכל מקרה אחרי הרבה זמן שלא השתמשתי בו הכנסתי אליו דיסק DVD, הדיסק לא זוהה והכונן לא קרא את הדיסק, ניסיתי עם עוד כמה דיסקים של DVD אבל הוא לא קרא אף אחד, הכנסתי אליו את דיסק רגיל שהיה בו בפנים עד לרגע שהוצאתי אותו בשביל להכניס את הדיסק DVD שלי וראיתי שאותו הוא כן מצליח לקרוא. ניסיתי לחפש פתרון באינטרנט לבעיה הזאת אבל לא מצאתי משהו... אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לתקן את הבעיה.. תודה מראש! נ.ב עדכנתי דרייברים והכל... יש לי WINDOWS 7 מקורי..
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי WIN XP ואני לא יודע אם זה באג או שזה בעיה במחש אבל באינטרנט אני לא יכול להחליף שפה רק שאני לוחץ על בחירת שפה ולוחץ כמה פעמים על השפה שאני רוצה להעביר אז השפה משתנה ??? ???תעזרו לי זה משגע אותי! ??? ???
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה מאוד עם וינדוס 7. כל פעם כאשר אני מפעיל את המחשב, אחרי המסך WELCOME, הוינדוס נשאר כמה דקות על חלון ובו רשום "Preparing you desktop" ואחרי זה אני מקבל שולחן עבודה ריק. לפני זה היה מותקן לי על המחשב וינדוס XP + וינדוס 7. מחקתי את הPARTITION של וינדוס XP ועשיתי לPARTITION של וינדוס 7 EXTEND ככה שהיא תתפוס את כל המקום. ומאז צצה לי הבעיה. לפי מה שהבנתי הוינדוס יוצר פרופיל חדש כל פעם שאני מפעיל את המחשב. פרופיל בשם TEMP. אחרי כמה שעות של ניסיונות הצלחתי להפעיל את הפרופיל הקודם שלי. אבל שום דבר לא עבד. קיצורי דרך לא עבדו, תיקיות, שום דבר. ( כדי להגיע לפרופיל הייתי צריך גם להריץ את ה EXPLORER ידנית מה RUN ) למישה יש מושג מה לעשות? ניסיתי כבר לערוך את ה REGI…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם מישהו יודע איך לעשות שהאימייל של וואלה יגיע לאאוטלוק?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-