Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום, כיום יש לי Windows 7 חוקי שקניתי לפני מספר שנים, וכמובן שיש לי גם את ה-serial שלו. הזמנתי DVD עם גרסת שדרוג ל-Windows 8, הוא אמור להישלח אליי בימים הקרובים. בנוסף, קניתי עכשיו כונן SSD חדש. אני לא מעוניין לשדרג את ההתקנה הנוכחית, אלא לבצע התקנה נקייה של Windows 8 על ה-SSD החדש. אפשר לעשות את זה? אם כן, אשמח להסבר איך. תודה לעונים!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם, כמו שאתם בטח יודעים, אין כ"כ תמיכה למערכת הזו, אבל מצאתי (אחרי עמל רב ) רשימת עדכונים באתר microsoft update. הבעיה היא שזו רשימה די ארוכה והכל ידני ומסורבל ולא ברור כ"כ אם העדכונים מתאימים ל-98 רגיל או SE . רציתי לדעת האם יש איזושהי דרך אוטומטית או חצי אוטומטית להוריד את העדכונים האלו, או האם אפשר להוריד איזושהי חבילת עדכונים מלאה, אבל כזאת שלא דופקת את המחשב (פעם הורדתי חבילה לא רשמית והיא רק גרמה לי להתקין 98SE מחדש ). תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב אם שני כרטיסי רשת ( אחד לאינטרנט ואחד לרשת פנימית ) ומערכת הפעלה של win 2000 pro האינטרנט עובד על tcp/ip ויש לו הגדרות של ip ,אבל שניסיתי לעבוד אם הרשת הפנימית עם tcp/ip והגדרתי ip המחשב לא עבד עם האינטרנט כאלו שיש התנגשות ?????? מישהו יודע מה עושים ???? דחוף !!!! :AR15:
-
שלום לכולם, כרגע יש לי במחשב כונני SSD של Intel בגודל 120GB שניהם בנויים בRAID0 מזה שנה ו8 חודשים מותקן עליהם WINDOWS 7. היום ניגשתי לפרמט את המחשב איך אי אפשר. בבחירת ההארד דיסק שאותו אני רוצה לפרמט ולהתקין את הווינדס לא מופיע שום דבר. האם מישהו יודע מה ניתן לעסק אני חייב לפרמט את המחשב כמה שיותר דחוף. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי XP . וניסיתי לעשות RESTART אבל זה עושה RESTART גם כן
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חב'רה אני צריך את עזרתכם חזרתי הרגע הביתה וראיתי שהמחשב כנראה נדלק מחדש כי ראיתי את הווינדוס עולה (יש לי XP PRO SP2) לאחר שהכל עלה פתאום מופיעה לי הודעת שגיאה על שולחן העבודה (מצורפת התמונה של ההודעת שגיאה).. בבקשה מה אני עושה איך אני מסדר את זה ומה זה אומר.. נ.ב: אם זה משנה הפעלתי את האימיול אחרי דיי הרבה זמן שהוא לא היה בשימוש אבל זה לא קרה ישר , מדובר על כ 3 שעות לפני שהמחשב אותחל מחדש כשחזרתי. הודעת השגיאה קישור לראות את ההודעת שגיאה http://www.img-il.com/file.php?file=mzzjtk4kyz3k.jpg תודה מראש על עזרתכם אסף
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אנשים קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו WIN7 על המחשב הקודם היה XP SP3 ניסיתי להעביר את המערכת הפעלה למחשב החדש, עשיתי FIXBOOT ולא עזר אז עשיתי גם התקנת תיקון שגם לא עזרה יש איזושהי דרך לגרום לזה לעבוד? לא אכפת לי אם המערכת תצא דפוקה בסוף, העיקר שהקיובייס יעבוד. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נתקלתי במסך הבא כאשר ניסיתי להריץ מחשב שעליו פועלת מערכת הפעלה Windows XP. הבעיה מופיעה מיד עם הפעלת המחשב. שימו לב שבתמונה זו הבעיה מוצגת כאשר מנסים להריץ את המחשב דרך safe mode. הייתי רוצה לדעת אם מישהו נתקל בעבר בבעיה הזו ואם אתם יודעים איך ניתן לפתור אותה? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אולי תוכלו לעזור לי. רכשתי לפני 6 שנים בערך את WIN XP המקורי (כן אני מאלו) והחיים היו טובים. לפני כשנה בערך רכשתי בארה"ב את גרסת השדרוג ל WIN 7 והחיים היו עוד יותר טובים ! מידי פעם אני נאלץ לפרמט את המחשב. לפני מספר ימים פרמטתי את המחשב ובעודי מתקין את WIN XP הדיסק פשוט התפוצץ לי בתוך ה DVD (שמעתי שלעיתים נדירות זה קורה- אבל למה דוקא כאשר WIN XP מקורי בתוכו ?!) עכשיו הבעיה היא שיש לי את גירסת השדרוג ל WIN 7 אבל אין שום מערכת הפעלה לשדרג ממנה ! XP כבר לא נמכר כמובן ומיקרוסופט מבקשים ממני לאתר קבלה מלפני 6 שנים וגם אז הם רצו שאפנה למשווק מורשה בזמן שכבר אינו נמצא במלאי (ואני לא ממש רוצה לשלם שוב 1000 ש"ח עבור WIN). שאלתי היא, מה ניתן לעשות עם גירסת השדרוג בזמן שאין מער…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי היום מחשב נייח עם ווינדוס 10. אם אני רוצה לקנות מחשב חדש ולעביר את הווינדוס למחשב החדש. מה עליי לעשות? לעביר את ssd מהישן לחדש? האם זה אפשרי בכלל? מה הדרך הנכונה לעשות זאת? ראיתי באתר של מייקרוסופט אפשרויות אם מחליפים לוח אם למשל, אך פה אני מדבר על סט קומפלט חדש. אשמח לעזרה בנידון, אני כנראה חושב על מכירת המחשב הנוכחי לטובת חדש ולא יודע איך לבצע את החלפת מערכת ההפעלה. בתודה, בן.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כבר המון זמן יש לי את ההודעה הזאת ואין לי מושג איך לסדר אותה ראיתי סרטונים ביוטיוב אבל האיכות על הפנים איך מסדרים את הבעיה הזאת ? תודה לעונים Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום התקנתי את התוכנה Vista Transformation Pack 6.0 ולא אהבתי את העיצוב ומחקתי את התוכנה וכל הסמלים של ויסטה נשארו ולא נמחקו זה מעצבן מאוד עם מישהו יודע איך למחוק אותם דברו איתי ....
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ניסיתי לשחזר את המחשב אבל הוא רושם שתמונת המערכת נוצרה ב(efi) ומחשב זה משתמש ב (BIOS) יש אפשרות לעשות בכל זאת את השחזור? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מחשב Dell Studio 1537 הוא מגיע בלי ווינדוס ורציתי להתקין עליו וינדוס ויסטה אולטימייט הכל הולך חלק... המחשב מפעיל את עצמו מחדש, ומגיע לשלב completing installation השארתי אותו ל 40 דקות והוא עדיין היה תקוע באותו מצב (רואים סימני טעינה, אבל אין התקדמות) ניסיתי להתקין מחדש, וזה לא עזר התייאשתי מהויסטה וניסיתי להתקין XP וגם כאן לא הצלחתי ב XP אני מקבל מסך כחול עוד לפני שההתקנה הספיקה לעלות הרצתי MEMTEST כדי לבדוק אם יש בעיה בזיכרון - אבל הכל פיקס מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי פה סוג של ויכוח עם חבר הוא אומר שיש לו כל הזמן בעיות עם הWIN כי הוא צרוב, לי יש את אותו WIN ואין לי בכלל בעיות חבר שלי טוען שזה בגלל שזה לא חוקי, ואני טוען שהוא לא יודע להשתמש במחשב בגלל זה יש לו בעיות.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות גירסה מצומצת של וינדוס XP, ואני רוצה לראות אם הכל עובד טוב קודם לכן. אשמח למדריך לתוכנה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי Windows 7 64bit. מבחינת ההגדרות הכל נראה תקין, אני לא מדבר על מצב שינה של המחשב. אני פשוט מדבר שהמסך נכבה עד שמזיזים את העכבר כדי "להעיר" אותו. כולכם מכירים את זה. בכל מקרה המסך לא נכנס למצב הזה גם או מוגדר שהוא כן יכנס. מה עושים? הבנתי שזה יכול להיות קשור משהו ליציאות של הUSB. איכשהו, כי היה לי את זה במחשב הישן. זה קשור? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ההתקנה של ווינדוס 7 פרו בנייד היא כמו בנייח?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב: התקנתי היום 5 עדכוני אבטחה של אופיס 2010 עם Windows Update של Windows 7. לתדהמתי הרבה, עם סיום העדכונים, Windows Update ביקש ממני להפעיל מחדש את המחשב, למרות שאלו עדכונים לאופיס, לא ל-Windows. איך זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
באירוע בסוף החודש תציג מיקרוסופט גם את שמה של הגרסה הבאה של ווינדוס, אך הדלפה של מיקרוסופט נותנת לנו הצצה מוקדמת לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%95%d7%95%d7%99%d7%a0%d7%93%d7%95%d7%a1-th-%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%a7%d7%a0%d7%99%d7%98%d7%94-%d7%95%d7%90%d7%96-%d7%9e%d7%93%d7%9c%d7%99%d7%a4%d7%94/
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך יוצרים בוט בדיסק און קי בווינדוס אקס פי?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחר הסרת תוכנה, נשאר ערך מסויים בהרבה מאוד מקומות ברגיסטרי. איזו תוכנה יכולה למחוק בפעם אחת את הערך הזה מכל המקומות באופן אוטומטי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.windows-now.com/blogs/robert/mark-russinovich-explains-minwin-once-and-for-all.aspx
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחר התקנה נקייה של win7 שמתי לב שכל פעם שהמערכת עולה היא מראה את ההודעה "Windows Loading Operating System". חיפשתי כאן בפורום וגיליתי עוד מישהו שהיה לו את זה אבל לא קיבל תשובה חד משמעית, או שלפחות הוא לא כתב האם באמת הפתרון היה מה שבקשו ממנו לבדוק. המשותף בשני המקרים הוא התקנה על דיסק SSD. ראו את התופעה בפוסט של הבחור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=514633.msg4398209#msg4398209 האם זה באמת קשור להגדרות ביוס? אני עובד עם לוח Gigabyte Z68X-UD3H-B3 תודה לכול העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-