Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, כרגע יש לי במחשב כונני SSD של Intel בגודל 120GB שניהם בנויים בRAID0 מזה שנה ו8 חודשים מותקן עליהם WINDOWS 7. היום ניגשתי לפרמט את המחשב איך אי אפשר. בבחירת ההארד דיסק שאותו אני רוצה לפרמט ולהתקין את הווינדס לא מופיע שום דבר. האם מישהו יודע מה ניתן לעסק אני חייב לפרמט את המחשב כמה שיותר דחוף. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
בוקר טוב אני מנסה לעדכן את המחשב ומשום מה וזו הפעם הראשונה שאני לא מצליח ואין לי מושג מהיכן מתחילים בכדי לפתור את הבעיה אשמח לקבל עזרתכם בנושא מצורף תמונה תודה רבה ויום טוב רובי
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קראתי את הטרדים שהיו כאן לפני כמה שבועות, אל תצעקו ישר דווקא לא התעצלתי (אולי כי יש לי אנגלית יחסית טובה ) וקראתי את http://www.aumha.org/a/shtdwnxpz.htm . הבעיה אצלי זה שאני אומר לו לעשות כיבוי הוא עושה ריסטרט. הצלחתי לבודד את הבעיה: או שזה הלוח או שזה הכרטיס הגרפי. רוב הסיכויים שזה הלוח אבל כדי להיות בטוח: ------- VIDEO CARDS: Hercules 3D Prophet 4500 and all other video cards based on the Kyro II video chip. Causes restart and shutdown issues (or, in some cases, only restart issues) until the video adapter is removed. SOLUTION: New XP-specific drivers are now available from Hercules. At present, they remain uncertified (PowerVR, who makes the Kyro II chip, is w…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לשנות את צליל האתחול שיש לי במחשב (וינדוס 8.1) מברירת המחדל לצליל של "אללה אכבר" שנמצא בקישור הבא: https://soundcloud.com/leahisabella/001-allah-akbar-wav הצליל הינו בקובץ microsoft wave sound format. אני נכנס להגדרות ומשנה את ההגדרות באופן הבא: http://imageshack.us/photo/my-images/854/7bej.jpg/ הבעיה היא שלמרות השינוי בהגדרות, בפועל לא חל שום שינוי ואני עדיין שומע את הצליל הישן והרע של וינדוס. אשמח לקבל את עזרתכם בעניין. אגב, אני מארגן מתיחה טובה לחבר ולכן בחרתי את הצליל של אללה אכבר...
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב נידלק מערכת ההפעלה (me) עולה ואז קופץ מסך (windows socket error: (10048 'on API 'bind מסך על גבי מסך עם אותה ההועדעה במשך כחצי שעה אפילו שלוחצים על כולםok זה לא עוזר הבעיה חמורה ומשגעת את המוח.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
למישהו יש מושג למה ב photos ב whbdows 10 אני מזין סרטונים קצרים לstoryboard אבל בסרטון הוא מריץ הכל מבלי להתחשב באורך שהגדרתי
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה האם פירמות מחשב של XP ב 98 יש לי מספיק זיכרון מה הבעיה .................... (לא לידוג יש לי בבית XP יש לי שתי מחשבים)
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מאיפה אפשר להוריד כל מיני ערכות לשולחן עבודה שמחליפות את העיצוב וכל מיני רקעים איקונים ושטויות, אבל שיהיו דברים יפים. תודה מראש, מתן.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
ניסיתי לשחזר את המחשב אבל הוא רושם שתמונת המערכת נוצרה ב(efi) ומחשב זה משתמש ב (BIOS) יש אפשרות לעשות בכל זאת את השחזור? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם התקנתם את המסנג'ר החדש בחלונות 7 בוודאי שמתם לב למספר דברים: 1. הוא לא מתמזער, במקום זה הוא נשאר תקוע בשורת המשימות ותופס מלא מקום. 2. הוא כאילו פתוח על 2 חלונות כל הזמן ככה שאי אפשר למזער אותו בלחיצה על האייקון שלו בשורת משימות. 3. הוא כל הזמן קופץ גם אם הוא ממוזער כשממזערים את פיירפוקס. יש לזה פתרון די פשוט. ניתן להריץ את Live Messenger בcompatibility mode לחלונות vista. זה מאפשר למזער אותו כרגיל ופותר את כל הבעיות.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי פה סוג של ויכוח עם חבר הוא אומר שיש לו כל הזמן בעיות עם הWIN כי הוא צרוב, לי יש את אותו WIN ואין לי בכלל בעיות חבר שלי טוען שזה בגלל שזה לא חוקי, ואני טוען שהוא לא יודע להשתמש במחשב בגלל זה יש לו בעיות.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תקשיבו יש לי WIN 7 32BIT פרוץ! עכשיו הרבה זמן לא עדכנתי עדכונים ולא נגעתי בקראק שלי רימוב וואט... עכשיו אני יודע שתמיד צריך לעשות רימוב וואט נכון??? אז למה אצלי זה ככה ולא על הרימוב וואט?????חבר שלי יש אצלו ואצלו זה לחוץ!!! ללחוץ על זה??ואני לאא יודע מה קרה כי במאפייני מערכת מראה שיש לי מקורי =/ ללחוץ על זה או לא??? אני מזכיר שוב! זה מראה לי שיש לי WIN מקורי בלבד! במחשב שלי >> מאפייני מערכת! מה לעשות פה? הוא אומר שזה בסדר??? ^^^ לעזוב את זה ככה.?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השאלה בכותרת, תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ביומיים האחרונים המחשב שלי קורס בפתאומיות. לא יודע למה אבל הוא נהיה איטי מאד לדקה-שתיים ואז מופיע לי המסך הכחול. צילמתי את המסך לעיונכם. אשמח לעעזרה איך לטפל בדבר הזה. תמונה:
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי . אם אני מבטל את הזיכרון הווירטואלי , זה יתרום לביצועים??? יש לי 2 ג'יגה ראם. תודה לעונים !!!
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה, עוד כמה ימים אני מתכנן לקנות מחשב חדש למשחקים כבדים, ואני מתלבט מאוד אם להתקין ויסטה או XP. קראתי המון דעות בנושא ואני די מבולבל. אם מישהו יוכל לפרט לי את היתרונות והחסרונות בצורה מסודרת אני אודה לו מאוד. נ.ב יש לשים דגש לכיוון של תמיכה במשחקים (שמעתי שיש הרבה בעיות להפעיל משחקים על ויסטה, או שזה רק משחקים פרוצים?) אם אפשר כמובן להתחשב בגרסאות השונות (32 BIT או 64 BIT) תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי מחדש XP והפונקציה של צפייה בתמונות כשהן מתוחות למסך מלא חסרה לי. הורדתי כמה תוכנות אבל אף אחת לא מסתדרת עם תיקיות בעברית. האם יש אפשרות שהפיצ'ר של המצגת בXP יהיה כמו בווינדאוס 7 וימתח את התמונות למסך מלא תוך כדי שמירה על איכות התמונה?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Home או Pro? במיקרוסופט פירסמו מדריכון שמסביר את ההבדלים בין כל הגירסאות המרכזיות של מערכת ההפעלה שבדרך לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9b%d7%9c-%d7%94%d7%94%d7%91%d7%93%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%99%d7%9f-%d7%94%d7%92%d7%99%d7%a8%d7%a1%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-10/
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתקין על אותו דיסק קשיח ואותה מחיצה (כונן יחיד) גם WINDOWS וגם לינוקס (לא משנה גירסאות). נניח ויצרתי מסמך TXT במערכת ההפעלה ווינדוס שנמצא בתיקיה c:/X. איך אני אמור לראות את הקובץ בשני מערכות ההפעלה? כלומר: 1) מסלול הקובץ במחשב יהיה זהה בשני המערכות הפעלה? 2) מסלול הספרייה שבה שמור הקובץ יהיה זהה? 3) תוכן הקובץ TXT שבו רשמתי משהו אמור להיות זהה בשני מערכות ההפעלה? 4) אם נניח יצרתי בלינוקס עוד קובץ נוסף מסוג TXT, האם בווינדוס אני אראה אותו גם באותה תיקיה? 5) האם רשימת פסיקות החומרה בשני מערכות ההפעלה תיהיה זהה? 6) האם רשימת פסיקות התוכנה בשני מערכות ההפעלה תיהיה זהה? 7) רשימת פסיקות החריגות של המחשב תי…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב יש לי כרגע מחיצה c ריקה ומחיצה d עם ויסטה אני עכשיו רוצה להכניס את הדסיק של האקס פי ולתהקין אותו על כונן c האם תהיה בעיה עם זה ? אם זה יעבוד ואחרי זה תהיה לי אפשרות לבחור בין ויסטה לאקס פי זה יהיה מעולה אם לא אז אני אוצה למחוק את הויסטה מכונן d זה יהיה בעייתי ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי היום מחשב נייח עם ווינדוס 10. אם אני רוצה לקנות מחשב חדש ולעביר את הווינדוס למחשב החדש. מה עליי לעשות? לעביר את ssd מהישן לחדש? האם זה אפשרי בכלל? מה הדרך הנכונה לעשות זאת? ראיתי באתר של מייקרוסופט אפשרויות אם מחליפים לוח אם למשל, אך פה אני מדבר על סט קומפלט חדש. אשמח לעזרה בנידון, אני כנראה חושב על מכירת המחשב הנוכחי לטובת חדש ולא יודע איך לבצע את החלפת מערכת ההפעלה. בתודה, בן.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
כמו mp3, avi וכו'
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת הפעלה WIN XP. יש תקלת מסך כחול Unmountable_Boot_Volume מה אני צריך לעשות? כיצד אני יכול לתקן את התקלה? ניסית לבצע RESTART לא עוזר. ניסיתי להכניס דיסק עם WIN ולעשות Repair לא עוזר. אשמח לקבל עזרה תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אלה בכותרת, המפרט בצד (מערכת ההפעלה על SSD). 8GB זה קצת יותר מידי בשבילי...
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-