Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון אם היא הגירסא הסופית או משהו אחר? כי יש לי דיסק עם SP2 מוכן כבר בתוכו ואני רוצה לדעת אם הSP2 שבו זה הגירסא הסופית, בשהיל לדעת אני חייב להתקין אבל איך בודקים את זה אחרי ההתקנה? איפה רשום?
-
- 8 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום רב אני נכנס למצב ההמתנה -אני מנסה לחזור למצב הרגיל אנני מצליח לחזור שום מנורה לא זלוקה במקלדת רק על -ידי הפעלה מחדש אם כך זה מתבצע כאילו ביצעתי כיבוי מוחלט ולא מצב המתנה תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי אסוס עם הרדיסק של 500GB וSSD 24GB התקנתי את המערכת הפעלה על הSSD וגם ששניתי את הprograms files לD (להרדיסק) זה כל הזמן מתמלא לי ואין מקום פנוי. איפה להתקין את הווינדוס 8 ואיך אני מנצל הכי טוב את הSSD?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
השאלה שלי היא לגבי ה VISTA 64 או VISTA 32 . קראתי שיש חילוקי דעות , אך לא מצאתי דיון שעוסק אם לשימושים הסטנדרטים (אינטרנט אופיס וכו'...) נפעיל את המערכת דרך XP. ומשחקים שתומכים האם עדיף להפעיל דרך VISTA64/32 ?
-
- 8 תגובות
- 793 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה לא מובנת של העלמות עקבית של מקום פנוי בכונן C. גודל הדיסק נטו הוא 97.6 גיגה. הקבצים שלי תופסים 28.5 גיגה, שחזור המערכת תופס 16.5 גיגה (מסתכם ל-45 גיגה). מקום פנוי מוצג כ-20.5 גיגה. מכאן נובע שיש 32 גיגה שאין לי מושג היכן הם נמצאים. כבר קראתי בכל מיני פורומים את כל ההסברים השטותיים על יחסי גודל, שחזור מערכת, עותקי צל וניקוי וכל השאר, זאת לא הבעיה. יש פה מישהו שיכול בבקשה לעזור לי?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בס"ד היי שלום יש לי שתי מערכות הפעלה (XP,98) וברצוני לדעת, איך אני עושה שהמחשב יעלה ויתן לי בחירה איזה מבין המערכות להפעיל בתודה TZ
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ווינדוס 7 בכולם. בהתחלה הגדרתי שיתוף בין כולם וזה שיתף בסדר אבל כל המדריכים שקראתי הסבירו על שיתוף מלא לכולם EVERYONE. לא הצלחתי להגדיר הרשאות לפי מחשב(לדוגמא: שמחשב מרוחק יוכל רק לקרוא מתקייה מסוימת). כשהחלפתי שם לקבוצת העבודה במחשב הראשי ואפילו קבעתי ססמא לשיתוף , עדיין שאר המחשבים קבלו גישה למחשב למרות שהם לא בקבוצת העבודה. מה הבעיה? ואיך פותרים תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה די מעצבנת כל פעם שאני שומע דרך האינטרנט מוזיקה { רדיו, DEEZER ... } השמע יוצא רק מרמקול אחד חיפשתי בהגדרות של הדפדפן { גם באקספלורר וגם ב MAXTHON שבו אני משתמש } ואין שום אפשרות להגדיר את השמע שם בלוח הבקרה הרמקולים מודגרים כראוי { שאני שומע דרך ה MP3 אני שומע דרך כולם } למה זה קורה ? איך מסדרים שאני אשמע בכל הרמקולים נ.ב יש לי רמקולים של קראיטיב 6060 5.1
-
- 8 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני רוצה שEVEREST יעלה לי אוטומטי עם הווינדוס אבל כל פעם שנאי עושה ריסט הוא מנסה לפתוח את EVEREST אבל הוא מבקש ממני את האישור המעצבן הזה יש דרך להגיד לו שיפתח אותו בלי שיקפוץ האישור? כמו שנגיד בCMD יש לפקודה XCOPY פרמטר של Y/ שזה מאשר אוטומטית במקרה שהוא ישאל עם להעתיק על קובץ קיים או לא תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי HD 20G שאני רוצה לפרמט אותו בDOS לאחר מכן אני רוצה לחלק אותו ל 2G ו 18G ולהתקין WIN98 ב 2G. איך אני מחלק אותו? יש איזה מדריך או הסבר קצר. תודה, יוסי
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
...i have at the bottom of the screen next to the clock a minimize bar and inside it the language icon (eng,hwis there a way to remove the minimize bar and to have the language icon allways show next to the clock ??iv being looking in google for 1h now i tryd 1000 things and non of them workt windows 7
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, מערכת חלונות מתקינה בכל מחיצה בדיסק, תיקייה סמוייה בשם system volume information. באופן רגיל אין אפשרות לפתוח תיקייה זו כמו שפותחים תיקיות אחרות. לאחרונה, סריקת in-depth analysis שבצעתי ע"י האנטיווירוס nod32, זיהתה שני 'ג'וקים' שמסתתרים בתוך תיקייה כזו באחת ממחיצות הדיסק (לא C). סריקת וירוסים רגילה באמצעות אותו אנטיווירוס, לא גילתה דבר. nod לא הצליחה להסיר את אותם שני 'ג'וקים', וגם הגרסה החדשה של ad-aware נכשלה במשימה. האם יש דרך כלשהי לפתוח את התיקייה הזו באופן ידני? האם יש תוכנה שמסוגלת בוודאות לעשות זאת? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שהיה לי לינוקס ולא אהבתי, פירמטתי את ההארד דיסק דרך מחשב אחר. אחרי שהחזרתי אותו ניסיתי להתקין XP. המחשב זיהה את הדיסק ועלה עד הקטע של Setup will now inspect your computer hardware and configuration. אחרי זה היה מסך שחור ולא קרה כלום.. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 865 צפיות
-
-
היי! יש לי vista ultimate מקורי. הייתה לי בעיה בלוח האם אז החליפו לי אותו (לאותו דגם אבל חדש) ומאז אני לא מצליח להפעיל אותו. אני מקבל הודעה שהקוד שאני רושם כבר נמצא בשימוש! תגידו הם עושים ממני צחוק? אחרי המחיר ששילמתי עבוד זה?!
-
- 8 תגובות
- 719 צפיות
-
-
היי, הלפטופ הישן שלי התחיל להיות איטי וכבד ואני רוצה להתקין עליו מחדש את מערכת ההפעלה. קיבלתי אותו כבר עם windows 7 home basic מקורי מותקן וחוקי ויש לי את ה-product-key שלו. השאלה שלי אם אני יכול להוריד גרסא לא חוקית מהאינטרנט ולהשתמש ב-product-key המקורי שלי כדי להפעיל אותה ואם כל גרסא של windows 7 home basic שאני אוריד תתאים. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן יש לי המון שטויות בall programs שתופסות את כל השטח של המסך. יש אפשרות לשנות את זה לגלילה או משהו דומה? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כשאני מנסה להיכנס לקובץ מסויים שום דבר לא קורה. כשהסתכלתי על ההרשאות של הקובץ ראיתי 4 קבוצות שלכולן יש את אותן 2 ההרשאות (קריאה והפעלה, קריאה), פרט לקבוצה TrustedInstaller שלה יש את כל ההרשאות. בנוסף, כשאני מנסה לערוך את ההרשאות ולהוסיף לקבוצה שבה אני נמצא Users, אין אפשרות לעשות זאת. חשוב לציין שאת מע' ההפעלה לא אני התקנתי. תמונה מצורפת למטה. תודה על העזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הדפדפן של אקספלורר 7 אני צריך להתקין את אקספלורר 6 . איך אני מסיר את הדפדפן הקיים? יש לציין שהוא מובנה בWINDOWS שהתקנתי , לא הורדתי אותו כעדכון לWINDOWS. ניסיתי דרך ADD/REMOVE WINDOWS COMPONENTS אך כשרציתי להתקין את 6 קיבלתי הודעה שעדיין מותקן WINDOWS בגרסה חדשה יותר.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתמול ניסיתי להתקין מע' הפעלה XP באנגלית על מחשב חדש. לא הצלחתי משום מה, ורק לאחר שהתקנתי WIN 98 התאפשר לי להתקין את ה-XP למה בעצם אני לא הצלחתי להתקין את ה-XP ישר מבלי לשדרג? (שמעתי שזה דבר די נפוץ ,ולא חדש.)
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחקתי ספריה של 12G לאחר המחיקה גיליתי שהזכרון הפנוי בהרד דיסק נותר ללא שינוי!.הספריה שמחקתי לא מופיעה בשום מקום במחשב(לא בסל מיחזור ולא בשום מחיצה אחרת). איתחלתי את המחשב מחדש אך הבעיה לא נפתרה, ביצעתי אופטימזציה לדיסק באמצעות נורטון וגם תוכנת הoptmize disk הראתה לי שכביכול ההרד דיסק שלי מלא. התקלקל ההרד דיסק?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
כאשר אני שומע שירים שהורדתי מקאזה דרך המדיה פלייר שלי ,אין לי שום בעיה אבל כשאני רוצה לשמוע רדיו דרך המדיה פלייר אני לא מצליח, למרות שאני רואה שכן התחברתי לאתר ושהכל תקין חוץ מהעובדה שאני לא שומע רדיו. תודה מראש למי שמנסה לעזור המפרט: P 4 מדיה פלייר 9 חלונות XP פרו באנגלית
-
- 8 תגובות
- 943 צפיות
-
-
כבר התקנתי את הXP כמה וכמה פעמים (אני מפרמט את המחשב פעם בחודש בערך ) והכל היה בסדר עד שחבר שלי הביא אליי את ההארד דיסק שלו שהיה ב NTFS ובוינדווס 98 באותו הזמן שהיה במחשב שלי (זה היה אחרי שפירמטטי אותו-והתקנתי 98 בשביל להתקין על ה 98 XP) וזה התקין ל במחשב משהו של ה NTFS בשביל לקרוא את ההארד דיסק (אני אפילו לא יודע מה זה התקין כי זה התקין את זה לבד- בלי אישור) ומאז כל פעם שאני מנסה להתקין את ה XP אחרי שזה מסיים את הבדיקות של המחשב ועושה ריסט בשביל להתחיל להתקין הוא רושם לי שיש בעיה בקובץ ntdll.dll ושהוא לא יכול להמשיך את ההתקנה ניסיתי לפרמט את ההארד דיסק ולהתקין את הכל מחדש אבל הזה ממשיך לרשום לי את אותה ההודעת שגיאה מה אני יכול לעשות ??? בתודה מראש רועי
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש דחוף קוד ל windows98 בבקשה מאיפה אפשר להשיג?
-
נשבע לכם פעם ראשונה אני רואה קבצים כאלה ועוד הכתוב בהם בכחול, מה זה בכלל?! הנה תמונה : מישהו יודע אולי מה זה הקבצים האלה?