עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by matizami,

קראתי בדביק על תיקון קבצי מערכת בויסטה ע"י הרצת הפקודה sfc /scannow. לאחר סיום, היה כתוב שהוא מצא שגיאה ויתקן אותה אחרי ריסט. האם אחרי הריסט אני צריך עדיין להשאיר את הדיסק של הוינדוס בפנים, כלומר בוט מהדיסק, או להוציא את הדיסק ולעשות ריסט רגיל

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. את שאר הדברים דווקא כן הצלחתי אבל משום מה את הקובץ רגדיט של המדיה פלאייר אני לא מוצא. אני מדבר רק על האפשרות ביטול שבלחיצה ימנית עם העכבר לא אראה אותו. יש למישהו מושג איפה הוא כדי שאוכל למחוק אותו? שלושה אפשרויות(שלושתם של המדיה פלאייר) שברצוני לבטל\למחוק: Add to windows media player list Play with windows media player Shop for music online ניסיתי גם עם התוכנה FileMenuTools, וגם שם אין את האפשרות. תודה.

3. כל הזמן הexplorer קורס לי. יש דרך לתקן את זה ? מערכת WIN7 64

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום לכולם, נתקלתי בבעיה מוזרה ובהיותי איש רשתות ולא כ"כ מתמחה בסביבת ווינדווס רציתי לבקש את עזרתכם. המפרט: INTEL PENTIUM DUAL CORE E5300 LOW END LENOVO G31 MOBO 2GB RAM SAPPHIRE HD4850 @ CATALYST WINDOWS 7 PROFESSIONAL בעקרון הבעיה היא כזאת: הכרטיס מסך מוציא תמונה משתי יציאות ה DVI שברשותו אך אחת מהיציאות (ה DEFAULT) התקלקלה ומוציאה תמונה עם פיקסלים ירוקים מרצדים. הבעיה הזאת נפתרה כאשר פשוט התחברתי ליציאה השנייה של ה כ.מ. , הבעיה הנוכחית היא שהווינדווס לא מוציא תמונה ביציאה השנייה ולפי ההגדרות (כמו שפטרתי בפעם האחרונה לפי ההגדרות בוונדווס ביקשתי מהמערכת להוציא לי את הדסקטופ מהיציאה השנייה ב SCREEN RESOLUTION). הבעיה היא ש המערכת מוציאה תמונה אך ורק ביציאה הראשונה כאשר…

5. (slipstream)

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  6. Started by esaly,

חב'רה, כל הניסיונות שלי למצוא דרייבר מתאים להתקן הבא עלו בתוהו. אשמח אם תוכלו לעזור. צירפתי את הHARDWARE ID של ההתקן. המון תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  7. Started by JonyPony,

חברים שלום! אני דיי מתוסכל פה. התקנתי לאחותי WIN7 ומסתבר שכל פעם שהמחשב שלה חוזר ממצב שינה (SLEEP) הוא נותן BSOD. ניסיתי לעדכן דרייברים של כ.מסך, ניסיתי לעשות WINDOWS UPDATE, הסתבכתי עם הקבצי DUMP... הצילו! :-\ (אם צריך מידע נוסף, אשמח לפרט.)

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  8. היי, התקנתי הרגע חלונות על המחשב החדש. כמו שאתם יכולים לראות יש לי שני כוננים פיזיים. כונן 0 - משמש לגיבויים - האם אפשר לשנות שיהיה כונן 1 ע"י שינוי החיבור ללוח האם? האם לא יהיה נזק או תידרש התקנה מחדש? כונן 1 - כונן ראשי עליו מותקנת המערכת. - האם אני יכול להעלים את כונן D או לחליפין לשנות לו את האות ל-Z? מפריע לי שהוא נתקע בין C ל E אבל אני לא רוצה לגרום נזק... בבקשה תענו רק אם אתם בטוחים!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by saidian,

חברים שלום... משהו מוזר קורה עם המחשב שלי. יש לי ווינדוס 7 אולטימיט עם אקטיבציה מלאה לגמרי ! - עובר אפילו בדיקות אתרים של מיקרוסופט והכל והוא עובד מצוין בכל פעם שאני מתקין או מסיר תוכנה מהמחשב ולאחר מכן מבצע הפעלה מחדש למחשב קורה משהו מוזר. בנוסף לחשבון היחידי שיש על המחשב נוצר חשבון בעל שם universal בעל גישת Administrator החשבון שלי הוא בעל גישת הניהול הכי גבוה, החשבון שנוצר בעת ההתקנה הורדתי לחשבון השני גישות הניהול ומחקתי גם אותו. כל פעם אני מוחק אתו מחדש וכל פעם הוא חוזר. מישהו שמע פעם על התופעה הזאת או מודע לדבר שכזה ?

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  10. Started by naoriko,

אז ככה יש לי ווינדוס 7 מותקן כבר והכל עכשיו יש לי אותו מאז שהוא יצא והוא קצת בעייתי אני רוצה להתקין שוב את ווינדוס 7 על המחשב אבל מבלי שיימחק כלום ושיישארו התוכנות מותקנות יש אפשרות כזו? או שחייב להתקין הכל מחדש? כי באפשרות "שדרוג" זה כן מוחק את התוכנות והדרייברים המותקנים..! ואם אפשר גם תוכנות טובות לתחזוק הווינדוס 7 למי שמכיר! תודה רבה חג שמח לכולם!!

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  11. Started by sgsg,

התקנתי תוכנה שיוצרת לי מעין דרייבר וירטואלי לרמקולים. הבעיה שמאפייני האיכות מוגדרים כברירת מחדל על איכות נמוכה מאוד - 16 סיביות 8000 Hz. הייתי רוצה לשנות את ההגדרה, אבל זה לא אפשרי בדרך הרגילה, כי התיבה של המאפיינים אפורה. רציתי לדעת אם יש אפשרות לשנות את ההגדרות דרך הרגיסטרי. אם אתם לא מבינים על איזו הגדרה אני מדבר: לוח הבקרה -> חומרה וקול -> נהל התקני שמע -> בחירת הרמקולים -> מאפיינים -> מתקדם (אני לא יודע איך ההגדרות נקראות באנגלית)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום ותודה על הקריאה מראש. אני משתמש בווינדוס XP כבר המון שנים וחשבתי להחליף לווינדוס 7 ULTIMATE. אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים ואחד הדברים היותר חשובים לי זה שאם אני מחליף ווינדוס המשחקים יעבדו באותה צורה כמו שהם עובדים לי ב XP.. המפרט שלי הוא כזה: יש לי מעבד AMD athlon 62 X2 5200+ שעובד במהירות 2.6 ג'יגה הרץ. dual core כמובן. 2 זיכרונות של ג'יגה כל אחד של corsair DDR2 800 מגה הרץ. כלומר 2 ג'יגה זיכרון. לוח אם של ג'יגהבייט GA-M56S-S3 כרטיס מסך של Nvidia Geforce 9800GT 512MB. המחשב הזה הוא בן 3 שנים וההתלבטות העיקרית שלי היא האם כאשר אני אתקין ווינדוס 7 הוא יצרוך לי יותר זיכרון בהתחלה ויותר ביצועי מעבד ובכך יגרע מהביצועים במשחקים. אם יש עוד דברים שעולים לכם בלי קשר למשחקי…

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  13. התקנתי לפני כמה ימים ווינדוס 7 על מחשב שהיה ווינדוס XP,, פירמטתי את כונן C כאשר כונן D, השארתי אותו איך שהוא במטרה לשמור את הקבצים בו, לאחר סיום ההתקנה של ווינדוס 7, גיליתי שלמעשה כונן D לא מופיע במחשב שלי אך הוא מופיע בנתונים על הכונן אבל אי אפשר להפעיל או להיכנס אליו. מה לעשות??? איך אני גורם לכונן D להיות פעיל, יש לציין שזהו דיסק קשיח 1 שמפוצל פשוט, ואיך אני גורם לכונן D להיות פעיל בלי לפרמט את כונן D. ראו תמונה, [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by AmitDanan,

שלום לכולם חיפשתי תיקיה מסויימת ללא הצלחה, אני יודע שהתיקיה נימצאת בתיקיה של הווינדוס איפה שנימצאים קבצי ה minidump אים מישהו יכול לעזור לי תודה, עמית

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  15. היה Update, לא יודע בדיוק איזה (לא אני ישבתי על המחשב). אחרי ריסטרט המחשב עולה כרגיל, יש את הלוגו Starting Windows... ואז פוף! במקום הWelcome Screen שבו מופיע המשתמש יש מסך שחור וסמן של עכבר (שאני יכול להזיז). מעבר לזה הוא לא זז. ניסיתי הכל; להעלות את הTask Manager, להכנס בSafe Mode ובכל שאר המודים שיש בF8. לא עוזר, המסך השחור עודנו. עשיתי System Restore ללפני הUpdate (שבאופן מוזר לא מופיע בSystem Restore, אז עשיתי לזה שהיה לפניו). גם לא עזר. מה אפשר לעשות? וממה זה נובע לעזאזל? האפשרות האחרונה שאני חושב שנשארה היא לעשות התקנה מחדש... תקנו אותי אם אני טועה. בבקשה. .

• 5 תגובות
    • 5.6k צפיות
  16. Started by 2ten,

שלום לכולם אני רוצה לשאול אותכם אך אני עושה שמחשב שלי יכול להראות שפות אחרות; יש לי מסמך שכתוב ברוסית אבל שאני פותח את מסמך אני לא רואה רוסית אבל משהו לא מובן אך אני עושה שאני יראה רוסית ולא את משהו לא מובן יש לי WINDOWS 7

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  17. אחרי התקנת וינדוס 7 על כונן C , אני רואה את כונן D אבל משום מה הוא לא נותן לי גישה רושם: "אין גישה לכונן D" מה יכולה להיות הבעיה? זה חשוב לי מאוד ודחוף,כי לפני השידרוג וההתקנה של 7 , שמרתי על D דברים חשובים ועכשיו אני לא מצליח להיכנס אליו. הוא רושם לי על הכונן כונן D ומתחתיו NTFS תודה

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  18. Started by ychig,

אני רוצה להוריד מדיה פלייר 11 אבל הפלאג אין לא נטען, וגם לא הvalidation code

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. יש לי 6 ג'יגה זיכרון אמנם אבל זה נראה לי יותר מידי הכמות זיכרון הזו. ב-MSCONFIG רק האנטי וירוס, LOGMEIN ו-NETLIMITER מוגדרים לעלות כשהמערכת עולה. צירפתי תמונת מסך לכל מה שרץ לי על המחשב:

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  20. Started by naoriko,

שלום אז ככה יש תוכניות שגם שאני יוצא מהן הן מופיעות בסרגל משימות למטה לדוגמא : ICQ, MESSENGER אני רוצה שזה יהיה ממוזער בצד כמו האימיול והאנטי וירוס וכל שאר התוכנות ולא בסרגל למה איך עושים את זה? תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Yuron,

שלום רב. ברשותי כרגע מערכת הפעלה מקורים של ווינדווס VISTA HOME PREMIUM. האם יש איזו שהיא אפשרות לשדרג למערכת הפעלה WIN 7 מכורי ממיקרוסופת בלי תשלום? ואם צריך לשלם כמה? ואיך עושים זאת? תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by NaorYfrach,

אני הולך להביא בימים הקרובים מחשב שיהיה מבוסס על AMD אתלון 640 מרובע ליבה בנוסף יש לי 4 ג'יגה זיכרון . לפי מה שראיתי עדיף לי 64BIT כדי שיתמוך בכל הזכרון ובחרתי בWIN7 כי הוא נראה לי הכי עכשיוי ומתאים לי . את ההזמנה של המחשב אני יעשה כנראה מאייבורי ב"ש , לא קניתי עדיין מערכת הפעלה אבל מכיוון שאימי מורה הבנתי שדרך משרד החינוך זה זול משמעותית . זה טופס ההזמנה : https://www.scool.co.il/ness/index.aspx?id=2423 השאלה היא האם אני מקבל דיסקים מקוריים עם סריאל ויוכל להעביר אותם לאייבורי שיביאו לי מחשב מוכן או שאני מקבל רק סריאל ואת הוינדוס עצמו צריך להוריד לבד . בנוסף כתוב לי שם ככה Windows 7 Ultimate Hebrew Upgrade 64BIT [ ₪ 60.00 ] גרסאת שדרוג מזה אומר ?

• 4 תגובות
    • 960 צפיות
  23. Started by tirani8,

שלום, קיבלתי היום מחשב חדש שקניתי באייבורי. כשאני מנסה להתקין win 7 אני מקבל הודעה באמצע ההתקנה שמנהל התקן של כונן תקליטורים לא נמצא, הכנסתי את הדיסק עם הדרייברים של AMD שיש שמה גם את הדרייבר של הsata raid ותוכנית התקנה לא מוצאת שום קובץ התקנה מתאים, היא עושה סריקה ואומרת לי לא נמצא שום קובץ. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  24. Started by klips,

שלום לכולם כנראה נדבק לי המחשב מוירוס למרות האנטי וירוס שיש לי כרגע המחשב מתחבר לי רגיל לוינדוס אך מציג לי מסך שחור הכוונה ללא שולחן עבודה ומאפשר לי רק לפתוח חלונות.... כגון תיקיות ואינטרנט מבקש את עזרתכם במציאת פתרון מכיוון שאיני רוצה לפרמט את המחשב הודה לכם על עזרתכם .....

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  25. בוקר לכולם .התקנת מערכת הפעלה xp על כונן קשיח sata נתקעת באמצע מחשב פנטיום 4 סלרון p4i65g prescot 800 החלפתי דיסק מערכת הפעלה-לא עזר שיניתי בביוס ל-compatible -לא עזר מערכת ההפעלה שאני מתקין היא עם sp2 קראתי באינטרנט שהבעיה יכולה להיות בגין חוסר דרייבר ל-sata ,אך לצערי איני מוצא את הדרייבים הללו. אין לי כונן a ,אם הבעיה היא בדרייבר וצריך כונן a אשיג בהמשך תודה לכולם והמשך יום נעים אהוד

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים