Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
מתי ש ה XP עולה אז לכמה שניות יש אייקון כזה ליד השעון ואז הוא נעלם: מישהו יודע מה זה? חחח אני בקושי מצאתי את התמונה.. זה מאוד קטן להסתכל מתחת לחתימה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי את ווינדוס 7 על כונן D איך אני מוחק אותו ? (יש לי ויסטה על כונן C)
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. עשיתי כמה סידורים במחשב עם תוכנות רג'יסטרי, ואז הדלקתי אותו מחדש וקיבלתי את ההודעה הזו: Windows could not start beacouse of an error in the software: please report this problem as: Load needed DLLs for kernel. יש לי 2 מערכות הפעלה, לינוקס ווינדוס xp. אין לי דיסק התקנה של וינדוס בהישג יד. המחשב שלי, לנובו Т60. אם אני מנסה להיכנס למצב בטוח אני מקבל את הודעה השגיאה הבאה, שחסרתי הdll הבאים: ntoskrnl.exe hal.dll kdcom.dll הבנתי בחיפושי הפתרון שלי שאני צריך להריץ מהrecovery consule את chkdsk, bootcfg, fixmbr. אבל אין לי מושג איך אני נכנס לrecovery consule. אני גם לא יודע איך אני מקבל אפשרות סתם לכתוב בדוס. הבנתי שיש איזו פקודת bootcfg /rebuild שיכולה לעזור לי... קיצר, א…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש דרך לעשות שהשומר מסך לא יופעל בזמן שמשחקים פועלים?? (חוץ מלעשות שיקח יותר זמן עד שהוא יפעל) זה פשוט ממש מעצבן, אם אני בתוך משחק והולך ל-15 דקות השומר מסך פועל ואז לוקח איזה 2 דקות עד שאני מצליח לחזור למשחק כי אחרי השומר מסך עשיתי שיהיה את המסך של ה-Switch Users. וכשמשחק רץ ברקע כל העניין פועל מאוד לאט. בכל ה-Windows הקודמים השומר מסך לא פעל כשמשחקים פעלו! אז מה קרה הפעם?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בכל גרסא של וינדוז יש אחת מובנית אני חושב, והיום ילדה מהכתה ביקשה את זה ממני ולא הצלחתי למצוא. יש למישהו מושג?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני אומנם משתמש בthemes U וכל מיני שטויות אבל זה תופס 200 מגה מהזיכרון??? זה לא מוגזם? עשיתי חישוב וה"פ התמונה אמור להיות להיתפס רק 130 מגה זיכרון בערך. איך זה יכול להיות? וזה מוזר כי בהתחלה שאני פותח את המחשב המערכת לוקח רק איזה 220 מגה גג. ואחרי חצי שעה זה פתאום קופץ ל-400 ומשהו... [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי מחשב בבית שהלוח אם הלך החלפתי לוח אם ללוח אחר (EP45C-DS3) ולא פירמטתי תמחשב.. עכשיו, התקנתי דרייברים הכל ובשום דרך לא עובד מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים !
-
- 8 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אנשים אני צריך עזרה בלהחליט מה לשים... אני קניתי מחשב חדש והוא בדרך ואני לא יודע מה לשים לו XP\VISTA מה אתם ממליצים? המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 מארז: NZXT APOLLO w/o PSU ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT קרור למעבד: GLACIALTECH IGLOO 5700MC FOR INTEL S775 - QUIET PRODUCT LINE - TEMPERATURE CONTROL קרור למא…
-
- 8 תגובות
- 893 צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה שהוינדוס אינו עולה בגלל איזה קובץ דפוק. אני זוכר במערכות ההפעלה הקודמות היו יכולים ליצור תקליטור הצלה כדי להעלות את כונן \:A ומישם נכנסים לכונן \:C ורואים מה את הקבצים. תודה.
-
- 8 תגובות
- 778 צפיות
-
-
רציתי לשאול את השאלה המתבקשת, שאני בטוח ששאלו אותה פה אך פשוט לא מצאתי אותה, מה עדיף?? אני שמעתי הרבה דברים על כך שהויסטה עם באגים ולי כרגע יש XP ואני שוקל לעבור לויסטה.. אני מעוניים מאוד לשמוע דעתכם.. למנהלים, מצטער על השאלה אני חדש בתחום ואני פשוט חייב לדעת ולהבין מה עדיף פעם אחת ולתמיד ולמה??! תודה לעונים...
-
- 8 תגובות
- 916 צפיות
-
-
התקנתי ווינדווס על המחשב החדש שלי ואין לי את רשימת התוכנות שמותקנות ב-add / remove programs. יש לי את החלון אבל אין שם תוכנות ! מה עושים ? איך מתקנים ? תודה
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם, פרמטתי כונן שלם והתקנתי עליו את וינדוס 7, הכל טוב ויפה רק שהכונן הפיזי השני לא מזוהה, אותו לא פירמטתי כי יש לי עליו מידע חשוב. מה שמוזר הוא שלפי מנהל ההתקנים הכונן עובד טוב אבל אני לא רואה אותו במחשב שלי, תמונה להמחשה:
-
- 8 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום לכם חברים, אתם חייבים לעזור לי אני בבעייה גדולה שאני לא יכול לפרט עליה יש לי בלאגן גדול, אני חייב שתעזרו לי לחסום את הצ'אטים במחשב שלי, לא יודע באיזה דרך רק תתנו לי דרך כלשהי לחסום שאנשים לא יוכלו להיכנס לצ'אטים אצלי במחשב בבקשה מכם זה חשוב מאוד.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. לפי מה שראיתי באתר של מיקרוסופט ניתן לקנות רק גירסת שדרוג. אם אני רוצה לקנות גרסה מלאה בשביל מחשב שאין בו בכלל ווינדוס מה אני עושה?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
יש לי דיסק SP1, אני רוצה ליצור ממנו דיסק זהה רק עם כל העדכונים של מיקרוסופט מדייה פלייר 10, DX9, ועוד כמה טוויקים... המדריך בסטיקי לא אומר לפחות לי איך לעשות את זה.. תודה שמעתי על התוכנה NLITE היא עושה את זה? אפשר מדריכון אליה?
-
- 8 תגובות
- 722 צפיות
-
-
זה לא כל כך בעיה זה פשוט ממש מעצבן שהמחשב עולה זה מפעיל לי את האקספלורר עם כונן סי וזה ממש מעצבן וזה לא נמצא לא ב startup ולא ב win.ini
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי ווינדוס XP חוקי לחלוטין והקוד היה מודבק למחשב מהיום שקיבלתי אותו,כנראה שמישהו ניקה את המחשב וחצי מהקוד פשוט התקלף ועכשיו אין לי אותו יש דרך כלשהי להשיג אותו בחזרה???
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
C:\Documents and Settings\UserName\Local Settings\Temp האם יש אישור למחוק את כל הקבצים ?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי תיקיה ששוקלת 21 גיגה. וכל פעם שאני נכנס אליה החלון לא מגיב ורק אחרי דקה רואים את תוכן התיקיה. למה זה בכלל קורה?יש דרך לסדר את זה? תודה
-
- 8 תגובות
- 829 צפיות
-
-
יש לי זכרון של 2.5M RAM . על כמה אני צריל לכוון את הזכרון הוירטואלי של המחשב? קראתי שזה יכול לשנות מאוד את מהירות התפקוד של המחשב.
-
- 8 תגובות
- 791 צפיות
-
-
-
שלום, לפני כשבועיים קניתי מחשב חדש: Intel q6600 geforc8800gtx ultra 4gb ram Windows Vista Ultimate 64 bit עכשיו לאחר כמה ימים שקניתי את המחשב היה לי BSOD(blue screen of death). לפי מה שאמרו לי הבעיה יכולה להיות או עם ההארד דיסק או עם מע' הפעלה, אני די סבור שהבעיה לא עם ההארד דיסק כי בזמן אתחול המחשב לא מוצגת לי שיש בעיה איתו, אז הבנתי שהבעיה עם המע' הפעלה. לפי מה שאני יודע יש פקודה שרושמים בהפעלה שמסדרת את הקבצים של מע' הפעלה, ובכללי מסדרת את המחשב. אני אודה מאוד למי שיוכל להשיג לי את הפקודה הזאת..!
-
- 8 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7 64 ביט rtm . כאשר המחשב נכנס למצב שינה ואני בא להעיר אותו הוא נדלק ונכבה ככה בלי סוף אלא אם אני עושה ריסטרט ידני!! שיחקתי קצת עם הגדרות בביוס ובצריכת חשמל ביטלתי לגמרי כל מה שקשור לשינה היברידית ומה שקורה עכשיו המחשב מתעורר קבוע אבל המסך נשאר כחול כאילו אין אות בכלל!!! אשמח לקבל פיתרון לנושא
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יתכן ואלה מכם שמשתמשים בויסטה 64 שמו לב שלפעמים אחת התוכנות משתגעת ומתחילה לגמור את כל הזכרון. פתאום המחשב נהייה מאוד איטי ומתחיל לטחון את הדיסק הקשיח. בדיקה בtask manager מראה שכמעט כל הזכרון נוצל אבל כשמסתכלים על רשימת התוכנות הפעילות אף אחת מהן לא מודה באשמה (זה קורה הרבה כשמעתיקים קבצים גדולים ובעיקר דרך הרשת, מעל כמה מאות מגה). בחלונות 32 ביט, כל תוכנה מוגבלת במקסימום זכרון שהיא יכולה לקחת, אז גם אם היא משתגעת היא לא יכולה לנצל יותר מ1 ג'יגה של זכרון למטרת קאש. אבל בחלונות 64 ביט, ההגבלה הזאת היא של 8TB (!!!) אז לא משנה כמה זכרון יש לכם, היא תנצל אותו. אז מה עושים? (עדכון בסוף הפוסט) http://blogs.msdn.com/ntdebugging/archive/2007/11/27/too-much-cache.aspx במאמר הנ…
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-