עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by dark_zero,

טוב אז ככה כאשר אני מכניס את הדיסק ותדליק את המחשב הוא אומר לי ללחוץ על מקש כדי שאני יעש BOOT מהדיסק אני עושה את זה יש טעינה כזאת עם המסך השחור ויש את הWINDOWS STARTING אבל שאי מגיע שמסך שבו אני צריך להתקין לבחור שפות שום דבר לא מופיע רק הסמן של העכבר טוען איזה 5 שניות מפסיק ושום דבר לא מופיע ואני יכול להזיז אותו אבל פשוט אין שום חלון שום דבר ואמור להופיע החלון של בחירת שפות...בבקשה אני צריך עזרה ניסיתי 2 דיסקים שונים. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  2. Started by yosi2000,

אני עובד עם וינדוס xp ורק היום גיליתי שהמחשב הוא בעצם 64 ביט כדאי להחליף למערכ הפעלה מתאימה ואם כן אז כל התוכנות והמשחקים צריכים להיות מותאמים(אופיס למשל...)

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  3. הועתק מ PCSTATS Forums. How to make Windows Mail work in the Windows 7 Operating System Many people have been disappointed to discover that Windows Mail is not included in Microsoft's Windows 7 operating system. In it's place is a new email program called Windows Live Mail that's earned its fair share of scorn. Windows Live Mail does have nearly the same feature set as Windows Mail, except for a few crucial areas which seem to be deal breakers. In Windows Live Mail; 1) Email accounts are listed separately in the left column instead of combined into a single Inbox. With multiple email accounts this can get messy, fast. 2) Importing email from other mail programs can be m…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. עשיתי הכל כמו שצריך ב BIOS וזה מגיע למסך של PRESS ANY KEY TO BOOT FROM CD OR DVD אני מקיש ולא קורה כלום הקו התחתון שבסוף המשפט ממשיך להבהב ואין שינוי מה הבעיה? תודה שי

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום.. יש לי בעיה מוזרה אני לא יודע אם זה אמור להיות ככה אבל... נגיד שאני מוריד משחק מהאקספלורר זה גם קורה... הקבצים נפתחים לי בדיילי של 2 שניות.... כאילו יש תגלגלת הזאת שהיא חושבת 2 שניות ואז נפתח הקובץ... ושהמחשב לא עושה כלום אז הוא פותח לי ישר תקובץ.. זה אמור להיות ככה הדבר הזה?

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  6. Started by Wile E Coyote,

בגרסאות הקודמות של Windows לאחר ביצוע פעולת Analyze מופיעה הודעה, המאשרת או שוללת צורך בביצוע איחוי. ב- Windows 7 לא מופיעה הודעה כזו, ובמקום זאת ניתן סיכום איחוי באחוזים (0% fragmented). מה המשמעות של זה? האם זה אומר שיש או אין צורך לבצע איחוי? אם לא, אז מתי כן? או אם כן, אז מתי לא?

7. Started by Lior4543,

היי יש לי ווינדוס 7, עכשיו יש לי בעיה שנגרמת אחרי שאני משאיר את המחשב דלוק בלילה. אני משאיר את המחשב דלוק, הוא לא מוריד ולא נמצא על משחק או משהו, פשוט על הדקסטופ, אחרי 3 שעות בערך כל המחשב קופא, אבל העכבר זז, הדרך היחידה לשחרר אותו זה ריסטארט..

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by kfirbep,

קודם כל אני רוצה לפנות אל המנהלים.יכול להיות שאולי אני עובר פה על חוקי הפורום אבל אני בפלא ואמצעי הגישה שלי לדברים מוגבלים ולכן אם יש טופס שצריך למלא אני לא יכול לעשות את זה בגלל הטלפון לכן בבקשה אל תנעלו לי תודה. ועכשיו לבעיה שלי:היה לי מחשב הכל עבד בסדר הורדתי דברים למחשב וכנראה שבאחד מהם היה וירוס והרס לי את המחשב זה אמר לי להכניס התקנה של וינדוס הכנסתי והמחשב אומר לי שחסר לי WIN32 או system32 ושהוא לא מצליח להתקין את זה בתיקייה מסויימת ושאני אנסה בתיקייה אחרת ואחר כך הוא אומר שכנראה שזה קורהבגלל בגלל איזשהו כשל בכונן(אם אני לא טועה)או החיבור של האנטרנט(זה מה שהצלחתי להבין)חבר שלי אמר לי לפרמט את כל המחשב ולהתקין את וינדוס ואז אח שלי אמר לי שהמחשב כבר מפורמט ואין עליו …

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  9. Started by AmitDanan,

הרצת את התוכנה hijackthis עשיתי "חיפוש", לאחר מכן שמרתי את הלוג בשולחן עבודה, הרצתי את הלוג באתר של התוכנה, בלוג ישנם מספר קבצים "חשודים", רציתי קצת עזרה איזה תהליך קשור למערכת ואיזה הוא מרגל\וירוס, כמו שאפשר לראות תהליך אחד במיוחד: O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\aelupsvc.dll,-1 (AeLookupSvc) - Unknown owner - C:\Windows\system32\svchost.exe O23 - Service: @%systemroot%\system32\appinfo.dll,-100 (Appinfo) - Unknown owner - C:\Windows\system32\svchost.exe O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\audiosrv.dll,-204 (AudioEndpointBuilder) - Unknown owner - C:\Windows\System32\svchost.exe O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\audiosrv.dll,-200 (Audiosrv) - Unknown owner…

• 14 תגובות
    • 3k צפיות
  10. התוכנות ממש חשובות לי, כך שאין מצב שאני מפרמט (תוכנות מקוריות) הXP מתחיל לעלות, ונותן מסך כחול והמחשב מתאתחל. אותו דבר גם ב-Safe Mode. איך מתקנים בלי לפגוע בתוכנות?

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  11. Started by xytkhi,

התקנתי אקס פי חדש על לפטופ MSI אבל יש תוכנה שעולה עם הוינדוס ולא ניתן להסירה משם להלן צילום מסך ניסיתי להסיר כל תוכנה של אדובי או מה שנראה קשור אנא סייעו לאדם במצוקה תודה :bash: [attachment deleted by admin]

12. Started by POD,

אהלן, אני משתמש ב-XP SP2, יש לי דונגל BT גנרי תוצרת סין ואני לא מצליח להתקין עבורו דרייברים. ניסיתי BlueSoil- לא עבד. ניסיתי Widcomm- עובד רק בהתחלה, אבל כשאני מכבה את המחשב אני מקבל מסך כחול, יש בעיה עם ה- btwusb.sys. לבסוף התקנתי אותו עם הדרייברים הגנרים של XP, אבל במנהל ההתקנים הוא מופיע עם סימן קריאה צהוב ובמאפיינים כתוב שהדרייברים לא מותקנים . מישהו מכיר דרייברים אחרים שאני אוכל להשתמש בהם?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Belgid,

שלום לכולם, יש לי מחשב חדש, ווינ' 7 רגיל 32 ביט, וקניתי את הרכיב הבא על מנת להוסיף יציאת LPT (על הלוח אין בכלל): http://www.skypc.co.il/sg_product~M9762~109~0.htm המחשב התקין את הרכיב אוטומטית והוא מופיע תחת לשונית-"לא מוגדר" בעמוד של המדפסות. ויתרתי על האופציה הזאת כי אין לי זמן להתעסק בה, ומצאתי באינטרנט את הכרטיסים האלו: http://www.lineshop.co.il/Product.asp?Pid=7677770&Cat2Cat1ID=65&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE http://www.lineshop.co.il/Product.asp?Pid=6445645654654&Cat2Cat1ID=65&Cat2ID=0 אלה כרטיסי PCI 2 LPT. הבעייה היא שבכרטיס עם שתי היציאות לא כתוב שיש תמיכה בווינדוס 7, ובכרטיס עם היציאה האחת לא כתוב כלום על תמיכה. אני חייב לסדר את הבעייה עוד היום כי בא…

14. Started by ארז11,

אם אני מפרמט את המחשב אז הוא נתקע בשלב הכמעט סופי הוא מחשיך את המסך ולא קורה כלום למשך זמן ארוך. אז התקנתי xp ואז ניסיתי לעשות אפגרייד (משהו שכבר עשיתי לפני שנה וזה הצליח) ואז זה שולח לי את ההודעה הבאה: You can’t do a typical upgrade using an installation disc that’s different from the language installed on your computer. Go online to see how to install Windows 7 and keep your files and settings.

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  15. שלום לכולם, התקנתי וינדוס 7 אולטימט על מחשב נייד מסוג: LG M1 KB77E. לאחר ההתקנה - הפעלתי את WINDOWS UPDATE והרצתי לו עידכון שטוף ורציני. (כמו כן, גיליתי להפתעתי שהדרייבר של ה VIDEO אינו נתמך כלל בוינדוס 7)* כך שאין WINDOWS AERO.. לאחר שהפעלתי מחדש, להפתעתי קיבלתי מסך שחור. א) המחשב כן עולה במצב בטוח+רשת ב) גלשתי בעשרות פורומים וקראתי עשרות תשובות..אלו "הפתרונות" שניסיתי כבר: -- 1) התקנת "התיקון" מחברת האבטחה PRVEX 2) נסיון לשינוי הרזולוציה למירבית ולהפך, כמו כן נסיון לכניסה דרך רזולוציה נמוכה של 800X600 דרך F8 בעליית הוינדוס 3) אין כל קשר לחיבור נוסף של המסך, אני עובד עם המחשב של המחשב נייד בלבד 4) קובץ .BAT בתיקיית STARTUP שכלל כמה פקודות. 5) הסרת כל העדכונים של WINDOWS …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by dyn,

שלום, נתקלתי בבעיה עם אחד המחשבים שלי, בזמן שהוא עולה אני מקבל את השגיאה NTLDR is missing. בעבר נתקלתי בשגיאה והצלחתי לסדר אותה באמצעות הפקודה bootcfg \rebuild ב recovery console. ניסיתי להעלות את ה recovery console במחשב הספציפי עם הדיסק של מערכת ההפעלה, נכנסתי לבפנים ושם הייתי צריך להכניס סיסמת administrator. מה שמוזר הוא שלמחשב הזה אין שום סיסמה בכלל, לא על היוזר שלו ולא על היוזר של האדמין, לא קיימת סיסמה בכלל. בגלל זה אני לא יכול לרשום שום פקודה בrecovery console, אם אני לוחץ enter הוא מבקש עוד פעם סיסמה ל administrator ואחרי 3 פעמים המחשב עושה ריסט, אני לא מבין למה הוא מבקש סיסמה אם היא לא קיימת בכלל. חיפשתי במקומות שונים והבנתי שיש דרך לסדר את זה באמצעות שינוי …

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. יש לי i7 930. בפוסט אני רואה שהמהירות שעון שלי היא 2.93MHZ (העלתי טיפה את המהירות שעון) אבל ב-CPU-Z אני רואה 1600 למה זה ככה ?

18. שלום. יש לי בעייה של חלונות ש"יוצאים מהמסך" ואי אפשר לראות אותם בשלמותם וגם לא להזיז אותם. לפתור את הבעייה עם להגיע לתפריט של החלון ולבחור Move או ע"י קיצור הדרך Alt + Space לא עובד כי לרוב החלונות שאני מתייחס אליהם הם בתוך תוכנה אחרת[עריכת אודיו - Cubase 5]. האם יש דרך למנוע את זה מראש? כלומר לא לאפשר לווינדוס בכלל להציב חלונות "מחוץ לתחום המסך". ד"א - אני משתמש בשני מסכים בו זמנית.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני מקבל את ההודעה הזו ולא יודע מה לעשות. Search for a driver for your hard disk controller Your hard disk controller has stopped working properly because a compatible driver isn't available for this version of Windows. ויש לי הארד דיסק טרה של WD ואין לי מושג מה הדרייבר..ועוד משהו שאני עושה גיבוי לקבצים ב64 ביט איפה זה שומר? יש לי לוח אם GA-P55A עם היציאות של usb 3, ממה שהבנתי זה משהו בלוח אם שלא מזוהה? כשאני התקנתי את המערכת הפעלה לא שמתי את הדיסק של הדרייבר של הלוח, המערכת זיהתה את הלוח לבד. וגם את הכרטיס מסך 460gtx הווינדוס לבד הציע לי דרייבר. עכשיו בלוח הבקרה של וווינדוס זה מביא אותי לאתר הזה של מרווול שאני אוריד משם דרייבר, מה זה לעזעזעל המרוול הזה? זה קשור ללוח אם? …

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by alex.turovsky,

אני נלחם יומיים במחשב שהגיע אליי אחרי שהצעתי לעזור באתגר להציל מחשב מבלי לפרמט (פורמט זה לחלשים). השתמש בו ילד שהוריד מלא דברים בEMULE וכל המחשב מלא בוירוסים. המחשב לא עלה, היה ב LOOP של אתחולים וכדומה. משהו נוראי שטרם נתקלתי בו בכמות הבעיות (התרעות וירוסים, LOP של אתחולים,SAFE MODE שנתקע אחרי ה BOOT וGUI שלא עולה, בקיצור לא נעים. אחרי שניקיתי את כולו ע"י שימוש בתוכנה של הסטארטאפ הישראלי REIMAGE והחלפת קבצי המערכת במקוריים, נשארה הבעייה הבאה: WIndows XP PRO SP3 32bit עולה אבל אחרי ה "ברוך הבא" וטעינת ה-GUI, אני רק רואה את ה-WALLPAPER והאייקונים וה SHELL בעצם לא עולה. הכל סבבה אם אני לוחץ ALT+CTRL+DELETE ומפעיל ידנית EXPLORER.EXE ואז עולה ה-GUI והכל נגיד וסבבה. הרגע הרצתי …

• 14 תגובות
    • 3.5k צפיות
  21. שלום יש לי בעיה.. אני צריך לעקוף / לברר מה הסיסמא במסך הכניסה של Windows של אותו שם משתמש.. (שיצר את הסיסמא) אפשרי לעשות את זה..? תודה לעוזרים..

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by kalda01,

מדובר במחשב נייד LG X140 עם WIN7 STARTER. סגירת המיכסה מוגדרת ככניסה למצב שינה והבעייה שבהפעלת המחשב עולה מסך שחור עם הודעה שהמחשב לא נסגר בצורה מסודרת ויש לבצע איתחול מלא. ניסיתי גם סגירה עם HIBERNATE ואותה הבעייה בדיוק. יש דרך לפתור את זה ?

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  23. כמו בכותרת, מאז המעבר ל-7, ישנם שני דברים שממש מעצבנים אותי (בניגוד לשאר שמעצבנים אותי רק קצת), הראשון, כיצד ניתן לבטל את החיפוש בתוך קבצים? אני רוצה שבתור ברירת מחדל, החיפוש יחפש רק בשמות של הקבצים, ולא בתוכם. והשני, כאשר עושים Alt Tab ב-7, אז הוא מראה את שולחן העבודה בתור אפליקציה שניתן לעבור אליה באמצעות Alt tab. אני מעוניין לבטל את זה, שלעולם השולחן עבודה לא יופיע שם, אבל שעדיין יהיה Preview של החלון שאליו אני רוצה לעבור (ניתן בקלות לחזור ל-Alt tab סטייל XP, שבו אין את השולחן עבודה, אך אז גם מאבדים את ה-Preview של החלון) תודה לכל מי שיוכל לעזור...

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by ehud101,

שלום. לפני כחודש החלה בעיה בלפטופ שלי. אני משתמש בWINDOWS 7 וכל בוקר באותה שעה המחשב נדלק מעצמו. יש לי תחושה שמדובר בהגדרה אבל אין לי מושג מה המקור שלה. תודה.

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  25. Started by gshhar,

יש לי במחשב 3 הארד דיסקים זהים ששניים מהם מחוברים במערך RAID0 ועליהם מותקנת מערכת ההפעלה (WIN 7 X64). ביומיים האחרונים לאחר פעמיים שהמחשב נתקע לי ורק כיבוי והדלקה שלו פתרו את הבעיה שמתי לב אחרי הפוסט איפה שיש את הרשימת הארד דיסקים שמחוברים למערך RAID שבאחד מהם רשום באדום Error Occurred. כרגע המערכת הפעלה ממשיכה לעשות אולם ההודעה ממשיכה להופיע. יכול להיות שאחד מההארד דיסקים הולך למות או משהו ? (אני עם 3 סמסונגים F3 חדשים) תודה.

• 0 תגובות
    • 764 צפיות

דיונים חדשים בפורומים