Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
אנשים, האם יש דרך לקבע אותך ושלא יתבלגנו? מדובר על WINDOWS 7 64 BIT. תודה מראש לכולם
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המקוריים של האתרים השונים תודה
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה, שהמון תוכנות איבדו את האייקון המקורי שלהן והן מוצגות כאייקון לבן שווינדוס לא מזהה. בנוסף, יש לי בעיה דומה עם דיסק חיצוני, שאיבד את הסמל שיש לדיסקים בד"כ. איך מתקנים את הבעיות הללו? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
היי. לפני כמה דקות התקנתי עדכון אבטחה רגיל של Windows ולאחר מכן נדרשתי לעשות הפעלה מחדש למחשב; כמובן אישרתי והמתנתי. נתתי לזה להתקין את העדכונים והלכתי מהמחשב, אחרי כמה דקות חזרתי וראיתי שזה על 15% אז הלכתי, לאחר מכן חזרתי וראיתי שזה עדיין תקוע על 15%, כאן כבר הבנתי שמשהו לא בסדר; ניסיתי להזיז את העכבר אבל הוא היה תקוע, אך מצד שני המחשב עצמו הגיב כאשר ניסיתי לכבות ולהדליק את ה-"Num" (בעזרת מקש ה-"NumLock" שבמקלדת), ככל הנראה מערכת ההפעלה נתקעה. חיכיתי עוד כמה דקות אך כלום לא קרה, אז לחצתי על כפתור ההפעלה מחדש החיצוני של המארז, המחשב ביצע הפעלה מחדש ובעליית הווינדוס רשם "Applying update" בצירוף כמה מספרים, הבנתי שזה ממשיך להתקין לי את העדכונים משם אז המתנתי. המחשב עלה והכ…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברים שלום אני חייב סיוע דחוף התקנתי את מערכת WIN7 על כונן HD חדש לאותו מחשב שיש לי בכונן :C את מערכת XP נאמר לי שאוכל לבצע בחירה לאיזה מערכת אני יכול להשתמש כך שאוכל ללמוד על WIN7 ורק לאחר שליטה יעביר את כל התכולה לכונן החדש עכשיו אני לא מסוגל להכנס לXP הנמצא בכונן :C אבקש סיוע דחוף בברכה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי על מערכת הפעלה xp תוכנה "קונקורדנציה של התנך" ההתקנה היתה מלאה ובסדר הדיסק הוא מחלונות 95 התוכנה עולה וכתוב ברור במסך פתיחה אלא שאני מעלה את הקבצים של סיפורי התנך הפונטים כתובים בגיבריש אשמח לקבל עזרה עם פרוט מלא איך לבצע ולתקן את הבעיה . תודה
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
-
התכנתי חלונות xp ל כונן c נתתי נפח 30 גיגה . ואת כל שאר נפח הארד דיסק לכונן d , אבל שהחלונות עולה לא מופיע לי כונן d אלא רק כונן c בנפח 30 גיגה . בבקשה מה הם הפעולות שצריך לבצע כדי ליצור בסביבת חלונות כונן חדש ואיך גם משנים שם לכונן הצורב
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך לבטל 30 יום אקס פי???? מישהו יכול לתת לי את הקראק שמבטל בבקשהה זה דחוף!!
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
טוב, הורדתי איזה סקין לוויסטה ומחקתי אותו.העיניין הוא שהסקין הזה שינה לי גם את האייקונים בשולחן העבודה. ובהסרה של הסקין הסמלים שלו נשארו,אז השאלה שלי היא איך מחזירים את הסמלים לדיפולט?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל אל תיבהלו - זה לא נורא כמו שזה נשמע. אני צריך "לקלקל" מחשב כלומר לגרום לו לעבוד ממש גרוע או לא לעבוד בכלל כך שזה יראה כאילו וירוס עשה את זה. אני חשבתי למחוק משהו ברג'יסטרי ורציתי לשאול מה אפשר למחוק כדי לגרום נזק רציני אבל לא בלתי הפיך. אם יש למישהו עוד הצעות אני אשמח לשמוע.
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי ברצוני ל"צבוע" את הכתוביות (תמונה בסוף) מיתחת לקבצים, אם לא הבנתם, נכון שכתוב "המחשב שלי" אין אני הופך את זה לצבע אחר חוץ מהלבן? תמונה למה היתכוונתי: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום איך VISTA עובדת עם תוכנות שיתוף קבצים כמו אימיול ? טוב יותר / אין שינוי / אין ניסיון מספיק ?
-
- 18 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אם הנושא שייך לפורום אחר , אני אשמח אם תעבירו למקום הנכון אני קונה מחשב חדש אפשר לקרוא הכל על המחשב החדש כאן (פורום מפרטים) בעקרון, השדרוג מתבצע מפנטיום 3 ל AMD 64 אני מחליף כמעט הכל, כולל כרטיס מסך וזכרונות, אבל משאיר את הדיסקים הקשיחים שלי, ואיתם את מערכת ההפעלה. איך WINDOWS תתנהג כשהיא תגלה שהיא על מחשב חדש לגמרי ? האם היא תפעל בכלל ? האם כדאי לי להתקין מחדש על מחיצה נקייה על המחשב החדש את מערכת ההפעלה ? פרטים נוספים : XP-SP2 , שלא נקנתה בחנות, אם זה משנה משהו. כרגע יש לי שני כוננים - 200, 250 , מחוברים בתצורת ATA רגילה. אף אחד מהם לא מחולק למחיצות. פשוט כונן C וכונן D אשמח לשמוע מה דעתכם.
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
המתזמן יודע שיש לו 2 מעבדים? ועוד שאלה קטנה: צריך איזה פאץ' או משהו כזה?
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
שלום איך אוכל לדעת שמותקן לי ווינדוס ויסטה 64 ביט ולא 32? איפה אני בודק? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש לי בעיה מציקה מאוד, אני רוצה לחבר עכשיו 3 הארדיסקים של 250 ולבצע RAID עליהם, חוץ מזה קיימים אצלי עוד 2 של 250 ואחד של 160 שאותם אני רוצה להשאיר כמו שהם.. למעשה - פשוט... אבל לא עם WIN7, כמובן שברגע שאני מעביר את הבקר של הICH10R למצב RAID הזיהוי שלו במערכת ההפעלה משתנה.. אז עם XP אפשר פשוט לעשות REPAIR פשוט כאשר טענת את הדרייברים של הבקר RAID בתחילת ההתקנה על ידי לחיצה על F6 ואז REPAIR רגיל שלוקח חצי שעה והXP נשאר בידיוק כמו שהוא היה לפני שהעברנו למצב RAID בביוס. אבל לא עם WIN7... בWIN7 שנכנסים למצב RAID הוא מזהה את הבוט, אבל לא עולה.. אז נכון - אין לו את הדרייברים של הבקר כי המערכת הותקנה כרגיל ולא במצב RAID.. אז צריך לטעון לו דרייברים של הRAID בהתקנה... אז ניסיתי לעשו…
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
היי, בגלל שהרמקולים שלי רוב הזמן על ווליום גבוה ואני משנה את העוצמה דרך הנגן, אז קורה לי הרבה שהצלילים של XP נשמעים ממש חזק ומקפיצים לי ת'צורה.. איך אפשר להנמיך את זה? או אפילו לבטל לגמרי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היה לי את ה-firewall של מקפי כשהתקנתי את ה SP2 שאמור לבוא עם firewall משלו. של מקפי עבד נהדר אבל אז היה לי LOW ID באימיול והבנתי שהפורטים חסומים. את של המקפי פתחתי ולא עזר. שיערתי שזה קשור ל firewall של הSP2 אז קודם הסרתי את של מקפי אבל בכל דרך שניסיתי להגיע לזה של הSP2 קיבלתי את ההודעה הזו: windows firewall settings cannot be displayed because the associated service is not running. do you want to start the windows firewall/internet sharing (ICS) service? אם לחצתי על YES נפתח חלון שגיאה נוסף: WINDOWS CANNOT START THE WINDOWS firewall/INTERNET CONNECTION SHARING (ICS) SERVICE. וזהו! אין לי את הfirewall של SP2 ןגם לא נראה שאוכל להשיג. מה שכן, זה כנראה חוסם לי פורטים ומאט א…
-
רניתי רמקולים למחשב 4.1 עכשיו יש חיבור לרמקולים קדמיים ולאחוריים את הקדמיים חיברתי לחיבור הרגיל לאן אני מחבר את האחוריים?
-
- 8 תגובות
- 653 צפיות
-
-
איך אני "לוקח" 15GB מכונן C ומעביר לכונן D ב windows 7 ? אני מעדיף לעשות את זה דרך הווינדוס(אם זה אפשרי) ולא דרך תוכנה חיצונית.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כמה זמן אחד ההארד-דיסקים שלי התחיל לעשות הרבה בעיות. פעם אחת הCHKDSK רץ לפני הBOOT עשה שם איזה סריקה מחק קובץ כלשהו ומאז הכונן הסתדר. אבל שוב יש לי את אותה בעיה, רק שהפעם WINDOWS לו מריץ את הבדיקה על הכונן בBOOT. אז אני בעצם צריך דרך "לאלץ" (המילה FORCE היא המילה הנכונה) ביצוע של הCHKDSK על הכונן G בBOOT. איך אני עושה את זה? דרך גוגל מצאתי את זה אבל זה לא עבד בכלל משום מה (Vista Ultimate x86 Eng) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי בעיה קטנה עם ה BOOT.INI יש לי XP במחיצה C וסרבר 2008 במחיצה G איך אני אמור לערןך את הBOOT.INI כך שאני יוכל להפעיל את שניהם אגב עכשיו אני יכול להיכנס רק ל XP ויש לי רק דיסק קשיח אחד SATA
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום, איך אני אמור לצרוב WINDOWS XP PROFFESIONAL , SERVICE PACK 2, ככה שיהיה BOOTABLE, שהמחשב יקלוט אותו... האם צריך להוסיף איזה קובץ מסויים? האם צריך להיות קובץ AUTORUN או משהו בסגנון? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-