עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Overkiller,

שבת שלום לכולם; אז ככה, התקנתי חבילה שמשנה את המראה של הווינדוס XP לווינדוס וויסטה, משהו קטן..... בכל מקרה, לאחר שהסרתי אותה, האייקון של כונן C נעלם ומופיע האייקון עם הדף הלבן ובו חלון פתוח, נו האייקון הזה כשחסר אייקון (מן הסתם), איך אני מחזיר את התמונה של כונן C???; תודה לעונים. -רון.

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  2. Started by gigi,

התקנתי על המחשב ווינדוס אקס פי בעברית עכשיו יש לי אייקון של מדפסות ופקסים במחשב שלי ובכלל אני לא משתמש בדברים האלו איך אני מסיר את האייקון? (כשאני לוחץ מקש ימיני זה נותן לי רק אפשרות של פתח,סייר,צור קיצור דרך)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by zik125,

שלום לכולם נעלם לי האייקון של מעבר בין חלונות (יש לי ויסטה אולטימייט) איך אני מחזיר אותו?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by yot,

בתקנתי איי סי קיו לפני כמה זמן, אחרי פירמוט, ואתם יודעים שזה מתקין איתו קישור ל-AOL ועוד כל מיני חרא כזה. רציתי למחוק את האייקון, וגיליתי שהוא לא נמחק! ניסיתי הכל, הלכתי לרג'יסטרי ומחקתי כל מה שקשור ל-AOL שמה, ועדיין, הוא תקוע בשולחן עבודה שלי. אם אני מנסה להעביר אותו לתיקיה כל שהיא, הוא יוצר עותק. אין אפשרות להכניס אותו לסל מחזור. ניסיתי Ad-Aware, ו-SpybotS&D, גם לא. יש איזושהיא דרך למחוק את האייקון השטני הזה? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  5. זה לא כל כך בעיה כמו שזה מרגיז בטרוף שאני לא מצליח להבין איך לעזאזל אפשר למחוק אייקון שמתמקם לך בשולחן העבודה ולא מאפשר בשום דרך וצורה למחוק אותו ומה שניסיתי זה ככה.... אקדים ואומר שאני משתמש בתוכנות הבאות כולם מעודכנות כולל עידכוני חלונות internet sececurity,anti virus,spybot,ad-aware,reg clean נורטון שם האייקון הוא....free aol & unlimited internet.url אוקי אז ניסיתי ככה לחיצה ימנית עליו מאפשרת רק יצירת קיצור דרך לחיצה ימנית בשולחן העבודה וסימון arrange icons by ואז ביטול הסימון lock web items on desktop במצב safe mode with c-p בתיקייה שהוא אמור להיות הוא לא נמצא וחיפשתי גם קבצים מוסתרים,מערכת,וכי"ב בסייר חלונות הדגשה שלו ולחיצה על delete לא עושה כלום הוא עדיין שם…

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. האייקונים אינם שקופים על הדסקטופ ויוצרים מסגרת סביב הכיתוב [ראו בתמונה]. כיצד ניתן לתקן זאת? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ate5502,

קושיה: יש למישהו קישור לאתר חינמי ואיכותי של אייקונים לויסטה? מצאתי הרבה, אבל או בתשלום או דברים שלא אהבתי. יש המלצות? דבר שני: הרבה אייקונים שראיתי היו בפורמט png, וכשאני מנסה להגדיר את זה בתור סמל לתיקיה למשל, ויסטה אומר לי שזה לא מתאים. אני צריך לשנות את סיומת הקובץ? משהו אחר? תודה מראש! עריכה: מצאתי אתר נהדר למי שמעוניין: http://www.iconarchive.com יש גרסאות לאייקונים לווינדוס לינוקס ומאק. כל מיני רזולוציות. הכל חינם. עכשיו מחפש תוכנה שתשנה סמלים של תיקיות וקבצים. אם יודעים על משהו אשמח לשמוע.

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  8. Started by frenzy,

אהלן, אני עובד עם Win2k + SP4, רציתי לדעת איך אפשרי לגרום לאייקונים שעל הדסקטופ לקבל רקע שקוף מבלי להריץ תוכנה ברקע תוכנה יעודית בשביל זה. מישהו ? אני יודע שבXP זה ככה, אבל בWin2k זה לא. עריכה: התקנתי Microangelo אבל זה לא עזר.

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  9. האם קיים Patch או Tweak ל-Windows 2000 Professional SP4 שמאפשר תמיכה מלאה באייקונים בפורמט Windows XP? אני מתכוון לאייקונים עם צלליות ושקיפות חלקית. Windows 98 ו-Windows 2000 מציגים אייקונים כאלה בצורה מעוותת עם כתמים שחורים במקום צלליות.

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  10. יש לי מערכת הפעלה XP PRO + SP2 והאייקונים ניטענים באיטיות ואם לפעמים אני ממזער חלון גם כן זה ניטען באטיול ויש לי מחשב מהיר ג'יגה ראם ו-3.06 ג'יגה הרץ והמחשב שלי נקי הוא מריץ בלבד אנטיוירוס ודרייבר כרטיס מסך ככה שלא ניטען כלום (בדקתי גם במנהל המשימות) מה אני עושה ? תודה מראש ...

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  11. שלום לכולם. אני לא זוכר מה עשיתי ואיך זה קרה, אבל עכשיו הסמלים בתפריט התחל נראים כמו בתמונה ואין לי מושג איך לסדר את זה. אני אשמח לקבל קצת עזרה, תודה.

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  12. Started by __MIKO__,

לפני יוממים שמתי לב שהאייקונים שלי השתגעו. חלק מהקבצים\ קבצי הפעלה איבדו את האייקון המקורי וכעת ישנו אייקון גנרי. במקרה אחר, בtask bar --> properties --->customize האייקונים פשוט התבלבלו לגמרי ( אני מדבר על האייקונים הישנים ) איך ניתן לפתור את זה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. האייקונים בשורת ההתחל פשוט התהפכו לפתע הפעלה מחדש על ה WIN לא פתר את הבעיה מישהו יודע איך לסדר את זה ? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  14. היי לכם, לאחרונה ניסיתי את אפשרות הוספת שולחנות העבודה בחלונות 11, מתוך שאיפה שבכל שולחן עבודה יהיו אייקונים שונים למטרות שונות (ניהול, ישומי עיבוד גרפי, ישומי אודיו/וידאו), כמו מה שמתאפשר כשיש יותר מחשבון משתמש אחד במחשב, אלא שזה לא מה שקרה. בעת יצירת שולחן עבודה חדש, כל האייקונים של שולחן העבודה במקורי השתכפלו לשולחן העבודה החדש. כאשר מחקתי אייקון בשולחן החדש, הוא נמחק גם מהשולחן המקורי, ולהפך. יש משהו לא נכון בעבודה שלי? פיספסתי משהו?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by erbrt,

הי, כמעט כל פעם שאני מדליק את המחשב או יוצא ממשחק האייקונים על השולחן עבודה משנים מקום בלי שאי נוגע בהם... זה ממש מעצבן כי אני צריך לחפש אותם כל פעם מחדש! איך אפשר לסדר את זה?? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by __MIKO__,

איבדתי את התמונות של האייקונים שלי. איך אני מתקן ? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  17. רוב האייקונים במחשב שלי לא מוצגים טוב או שבכלל לא! המחשב נהיה פתאום איטי יותר וכל ספיי שהיה במחשב הוסר. גם ב"מחשב שלי" היה בצד את הדבר בכחול הזה שאומר כמה מקום בשימוש וכל מיני קיצורים והוא גם נעלם.. מה הפתרון ? חוץ מפרמוט. תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  18. Started by ag43,

יש לי בעיה מאוד מעצבנת - כשהמחשב עולה האייקונים שעולים אוטומטית לא מופיעים לי בSYSTEM TRAY אני חייב לעשות LOGOFF וLOGON כדי שהם יופיעו. התהליכים עצמם נטענים פשוט לא ניתן לגשת אליהם. מישהו מכיר את התופעה הזו ויודע איך לתקנה?

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  19. היי. מתוך 4 כוננים קשיחים, 2 מקבלים אייקון של כונני תקליטורים. (כל כונן הוא מחיצה בפני עצמו מלבד כונן אחד שאינו קשור) אני לא זוכר מתי זה התחיל אבל זה לא היה כך, פשוט התעלמתי מזה כי זה לא משנה שום דבר אבל כרגע בא לי לסדר את זה. כשזה התחיל היו לי 3 כוננים ורק לאחד מהם היה אייקון שכזה (לא היה כך בהתחלה, שכחתי מה גרם לזה, יתכן שזה משום שניתקתי וחיברתי מחדש כמה כוננים), הכונן הוא HD103UJ של סמסונג. הוספתי עוד HD103UJ למערכת והוא מההתחלה קיבל אייקון של כונן תקליטורים. בקיצור, זה מציק.. ניסיתי את ה-Repair Icons בכלים של ווינדוס (PowerToys?) תודה מראש. עריכה- עכשיו שמתי לב שישנה מחיצה נוספת שמקבלת אייקון שכזה. הכונן הראשי של מערכת ההפעלה מחולק ל-2, במחיצה אחת נמצאת מערכת ההפעלה ו…

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  20. Started by snupon,

שלום אני חדש, רק נירשמתי אני מקווה שאני במקום הנכון, אם לאו אני אלמד במשך הזמן. נעלמו לי האייקונים משורת המשימות - של העוצמה , ושל הוצאת החומרה באופן בטוח. אם תוכלו עזור לי להחזירם אני אודה לכם . (לפעמים פתאום הם מופיעים אך רוב הזמן הם אינם) תודה

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  21. שלום, מצאתי שרשורים באתר עם בעיות בקשר לאייקונים אבל לא כזו כמו שלי: כאשר אני פותח תיקיה כלשהי אני שם לב שה-desktop "קופץ" - ז"א כאילו הדברים נעלמים ל1/1000 השניה וחוזרים- זה כל כך מהר שזה פשוט נראה כמו הבהוב מהיר, וכשאני נכנס לתת תיקיה, או כשאני פותח קובץ כלשהוא (בדר"כ של אופיס, אבל לא בהכרח) אז כל האייקונים של הקיצורי דרך שעל desktop הופכים לאייקון default של xp והמחשב מתנהג כאילו חישמלתי אותו, כולו בשוק, ותוך כמה שניות חוזרים האייקונים המקוריים של קיצורי הדרך- מה זו התופעה המרגיזה הזו? מישהו מכיר ?

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  22. חג שמח! מקווה שכולכם נהנתם בליל הסדר, יש לי בעיה שלא הצלחתי לפתור לאחרונה ואשמח להתייעץ איתכם, האיקונים בשולחן העבודה נעלמו - כשאני אומר נעלמו,אני מתכוון שהם נמצאים על שולחן העבודה אך כיביכול לא משוייכים לאף תוכנה, ז"א שלמשל קובץ של Word נראה כאילו הוא קובץ שלא משוייך לאף תוכנה (דף לבן עם חלון קטן בתוכו של windows). ניסיתי הסרת רוגלות, וירוסים, כלום לא עזר. שיחזור מערכת לא בא בחשבון - יש הצעות? חג שמח! תודה!

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. בעיה מאוד מוזרה אחרי שאני סתם מאתחל את המחשב האייקונים בסדר רוב הזמן אני משתמש ב שנתחורף ואם אני עושה איתחול אחרי זה אייקונים נעלמים, מספיק שרק פעם אחת אני מכניס את המחשב למצב ועושה אתחול האייקונים נעלמים ואני צריך ללחוץ כפתור ימני ולהחזירם זה לא בעיה קריטית אך בהחלט מציקה . עד שגיליתי אחרי איזו פעולה זה קורה לכך הרבה זמן חח. ניסיתי למצוא מידע בגוגל אך ללא הצלחה אשמח לעזרה תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  24. טוב חברה לפני כשבוע התקנתי את ווינדוס 7 והכל רץ מצויין ואני דיי מרוצה ממנו אך לפני כמה ימים אני מדליק את המחשב ואופס כל האייקונים והתיקיות שהיו על שולחן העבודה נעלמו(המסך פשוט ריק).נסיתי לפתור את הבעיה על ידי לחצן ימני וכניסה להגדרות של שולחן העבודה אך לצערי הוא מראה שהאייקונים צריכים להיות על שולחן אבל העובדה היא שהם אינם מופעים במסך שולחן העבודה. תודה מראש ערב טוב

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by ag43,

האייקונים שנמצאים בתחתית המסך נעלמים לפעמים אחרי הפעלה מחדש למרות שהתוכנות נטענו לזכרון. ניתוק וחיבור מחדש גורם להם לחזור. מישהו יודע מה גורם לבעייה הזו?

• 0 תגובות
    • 792 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.