Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום, 1. קניתי דרך חותם רשיונות ל3 מחשבים בגרסת update ואני ושמתי לב שבשני המחשבים של הילדים שלי, הם הורידו win7 לא חוקי ודרסו את הרשיונות החוקיים שהיו לי ואני לא מוצא את הדיסקים של הרשיונות החוקיים שהיו להם (XP OEM). מה צריך לעשות כדי שבכל זאת אוכל התקין את הגרסאות update החוקיות שקניתי? 2. אחד הרשיונות הוא Windows 7 Ultimate English Upgrade 64BIT וכן ערכת שפה. האם זה יהיה אותו דבר קאילו קניתי Windows 7 Ultimate Hebrew Upgrade 64BIT? 3. קניתי גם באתר חותם רשיון אחד של Office professional plus 2010 Hebrew, בכמה מחשבים ניתן להתקין אותו באופן חוקי? סליחה, אבל שלחתי בטעות הודעה זו בהתחלה לפורום תוכנות ורק אחרי זה ראיתי שיש פורום windows.... תודה
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לא מזמן פירמטתי את המחשב ,אבל לפני שבוע בערך התחיל להיות לי בעיה שאני לפעמים פותח סרט עם ה-BSPLAYER או סתם פותח הרבה חלונות ב-FIREFOX ולפעמים אפילו סתם ככה בלי סיבה יש עומס על המעבד בדקתי ב-TASK MANAGER וראיתי ש EXPLORER.EXE לוקח ל-25 עד 30 % כוח עיבוד בלי שום סיבה זה כבר קרה יותר מ- 3 פעמים הדרך היחידה להפסיק את זה היא לעשות RESTART או LOG OFF וזה כמעט תמיד חוזר :-\ וזה עושה גם עוד בעיות שאני חושב שגם קשורות לזה הייתה כבר פעם אחת שה-AERO נסגר לי וגם פעם אחת הייתה קריסה של משהו שנקרא WINDOWS CONTROLLER ואז הייתי חייב לעשות ריסט זה וירוס?? אפשר לתקן את זה בלי פורמט?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיות שלי הן כאלו: כשאני עושה עדכון לפיירפוקס- החלון של העדכון עולה שוב ושוב- אם אני סוגרת אותו הוא חוזר ואני לא מצליחה להיפתר מהחלון של העדכון שקופץ ב-loop שוב ושוב אני משתמשת בתוכנות שרכשתי מהייצרן ואפילו איתן אני לא מצליחה לעשות update כמו שצריך- משהו מתחרבש גם שם.. כשאני מקבלת מקספרסקי הודעה "fix it now" כלומר הודעה שמצביעה על בעיה שאני צריכה לתקן- התוכנה לא מגיבה כמו כן, אין באפשרותי להתחבר למחשב אחר דרך תוכנת team viewr כלומר שאני לא יכולה לעשות פעולות שמצריכות קשר בין כתובת המחשב שלי לכתובת של ספק אחר הסתכלתי ב-event viewr ומצאתי הודעה שגיאה שקשורות לבעיה שלי, אך אני לא יודעת אם מה שכתוב בהם מצביע על בעייה של הוינדאוס, של הכרטיס רשת שלי או של ספק האינרנט שלי…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב Dell XPS M1530, עם כ. מסך של NVIDIA. המחשב הגיע עם ווינדוס ויסטה, וסרטים (AVI, MPEG וכד'), עבדו נפלא, עכשיו לאחר שעברתי ל ווינדוס 7, אני רואה את הסרטים באיכות ירודה (מטושטש קצת), זה לא שזה ממש בלתי נסבל, אבל האיכות ירדה ממש. התקנתי את הדרייברים מהאתר של Dell, (הגרסא האחרונה מ 2008) וזה לא שיפר כלום, התקנתי את הדרייברים ישר מהאתר של NVIDIA שהם מהשנה, ועדיין שום שיפור. ניסיתי את הנ"ל: VLC BSPlayer K-Lite Codec pack ניסיתי מסך חיצוני (זה מחשב נייד), גם 1366X768, וגם 800X600. ועדיין זה מטושטש. אני ממש אובד עצות. יש למישהו רעיון :s05: ד"א ה ServiceTag של המחשב הוא: 6ZZLNH1 . אתם יכולים לראות את המפרט של המחשב דרך האתר של DELL, תשתמשו ב ST הזה.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש ברשותי וונדוס 7 64 ביט ובכונן של הוינדוס יש רק 6.88 ג'יגה פנויים מתוך 63.4 וכשאני מסמן את כל התקיות ועושה מאפיינים רשום ההגודל הכולל זה 22 ג'יגה תפוס!! עכשיו איפה ה40 ג'יגה שנעלמו? מחקתי קבצים ישנים עשיתי ניקוי דיסק ואני לא מוצא את הבעיה תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן. שמתי לב שבwindows 7 ultimate x64 (לפחות שם) אין את התפריט הזה שהיה בXP. דרך אגב מישהוא יכול להזכיר לי למה היו צריכים את זה? יתכן והתפריט הזה יעיל לפנטיום 2/1 וקודמיו שהתקשו באפקטים גרפים בסיסיים? אני זוכר בימים של Windows 95/98 הייתי מזיז את זה עם היה בעיו במשחקים. ודרך אגב עוד דבר מאד מעצבן בWINDOWS 7 הוא שהאיקון של הרשתות צריך להיכנס למלא תפריטים כדי להגיע למצב הזה בXP שכתב כמה זמן. היתכן וישתנו הזמנים ופעם התפריט הזה היה שימושי למדוד זמן גלישה במודם? נכון שיש גאג'טים אבל זה די מעצבן. ועוד דבר יש אפשרות להחזיר את כפתור העץ הותיק?. תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום לכולם,אתמול סוף סוף פרמטתי את המחשב שלי והתקנתי מערכת הפעלה של x64 bit התקנתי את כל הדרייברים,האפדייטים וכו'. אבל נתקלתי בבעיה קטנה - משום מה הוינדואס לא מציב רוסית/עברית (השפות היחידות שהתקנתי מבלד אנגלית שזה ה default של הוינדוס) למה אני מתכוון - לדוגמה ב WMP שמות של שירים ברוסית/עברית נראים כמו גי'בריש בתקיות של קבצים ה title בגי'בריש וכו' הנה דוגמה : מישהו יודע מה עושים? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מנסה לעזור לחבר שנמצא בחו"ל אז אני מתחבר לו למחשב מרחוק ואת הסרטים הוא רואה עם ג'יבריש ואי אפשר לבחור עברית בפונט. הלכתי ללוח הבקרה איפה שהשפות וניסיתי לשים שם HEBREW אבל הוא מבקש את הדיסק. שמתי לב שהוא רוצה לחפש בתוך תיקיה i386 שיש לו אותה על C אבל אחרי שאני בוחר בה הוא לא נותן יכול להיות שאני צריך משהו אחר ויכול להשיג אותו מהרשת בלי דיסק ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7 ULTIMATE 64 ואני מקבל עידכונים שוטפים כמו שצריך. אתמול קיבלתי עידכונים לשדרג את המסנג'ר ואת המייל לשנת 2011. התקנתי את העידכונים הנ"ל ופתאום התוכנה של המייל ושל המסנגר נהפכו כולם לשפה האנגלית והמסנגר ממש "התנפחה" וכוללת בתוכה כל מיני שטויות שאני ממש לא מעוניין בהם כמו אתר MSN שפועל ברקע. כמו כן נוספו לי 2 תהליכים של WINDOWS LIVE שאי אפשר לכבות אותם. איך ניתן לשנות את זה בחזרה לשפה העברית? ואת המסנגר לגירסה הקודמת? האם יש דרך להימנע מהתקנת כל עידכון "חשוב" שאני מקבל? בתודה מראש,אורי.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נראה לי שככל שמעדכנים מערכת הפעלה כך היא עובדת יותר לאט. האם זה נכון לדעתכם?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה כבר כמה ימים ככה, שפשוט לוקח למחשב המון זמן (בערך 10 דקות) לעלות לגמרי. יש כבר את הDESKTOP על הצג אבל אי אפשר לעשות כלום עד שהמחשב לא עולה עד הסוף, יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לחבר שלי הייתה התקפה של וירוסים על הנייד שלו, הוא קנה אותו עם מערכת הפעלה חוקית וכל העניין הזה אך זהו win 7 לי יש ויסטה, גם כן מקורית, באמת! עכשיו, הוא לא כ"כ מבין בעיניינים האלו נשאלת השאלה, האם אפשרי לתקן את המערכת שלו עם הדיסק שלי, רק לתקן לא להתקין וכל העניין הזה, אני יודע שאסור לכן אל עושה את זה תודה מראש אוריה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני אחריי פירמוט והתקנת וינדוס 7 32 ביט התקנתי כמה תוכנות, אחת מהם זה דרייבר לכרטיס מסך שלי. עשיתי ריסטארט ומאז המחשב מגיע למסך של הווינדוס (נראה כמו דסקטופ רק בלי אייקונים ושורת משימות) ומשם לא קורה כלום, לפעמים זה אפילו לא מגיע לשם ונהיה מסך שחור אחרי ה Loading של וינדוס ניסיתי להיכנס דרך safe mode . זה נכנס אבל לא נותן לי להסיר את הדרייבר של ATI חייב עזרה תודה נ.ב גם דרך הדיסק התקנה ו repair לא מצאתי פתרון
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעייה להתקין את מערכת ההפעלה הזו על המחשב. לאחר ההרצה של הקבצים החיונים להתקנה של ה WINDOWS איפה שבוחרים באיזה כונן להתקין את הWIN זה אומר לי שהוא לא מזהה שום HD למרות שכרגע יש עליו WIN XP על המחשב וזה עולה כרגיל.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי תוכנה ישנה יחסית, שלא עובדת ב- Windows 7. לחיצה על קובץ ההפעלה גורמת להצגת ההודעה הבאה: The version of this file is not compatible with the version of Windows you're running. Check your computer's system information to see whether you need an x86 (32-bit) or x64 (64-bit) version of the program, and then contact the software publisher. מה אפשר לעשות? ניסיתי לשנות את ה- Compatibility של הקובץ לגרסאות קודמות של Windows, אך זה לא עבד.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב ני'יד ThinkPad T43 של IBM. משום מה כל פעם שאני מתקין ווינדוס 7 הוא כותב לי כך: Windows could not set the offline locale information. Error Code: 0x80FE0000 ניסיתי כמה דיסקים של ווינדוס. פירמטתי את ההארד דיסק והתקנתי מחדש. ניתקתי את כל ה USB האפשרי. כלום לא עוזר.. אני עוד שני'ה מתי'יאש! עזרה בבקשה! (אם עברתי על חוקי הפורום - אני מצטער. ניסיתי לקרוא אותם והי'ה כתוב לי "אזור זה מחוץ לתחום בשבילך".. תמיד אמרו לי שאני פושע ) תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
כרטיס הרשת האלחוטי מבוטל, אני נכנס למנהל ההתקנים, ורואה שיש עליו X. אין לי אפשרות לעשות לו Enable כי החשבון הוא לא Admin. יש לציין שאין עוד חשבון על המחשב. מה עושים?
-
- 18 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, מאז שקניתי את המחשב החדש והתקנתי עליו WIN7 UNLIMITED המחשב לא מכבה את עצמו. הוא עשה את זה כמה פעמים אבל זה נדיר. נכון להיום הוא מכבה את המסך בלבד. אני רוצה שהוא יכבה את הכול כולל הכול. כמובן שבלוח הבקרה בחרתי במצב המתאים אבל אולי פספסתי משהו? תודה על כל עזרה...
-
- 6 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן אתלון ישן בתושבת K7 462PIN ופנטיום 4 עם כוננים קשיחים ישנים 20GB וזיכרון קטן 256-512 חשבתי להתקין עליהם WIN98S השאלה אם יש עדיין תמיכה למערכת ההפעלה הזאת ואם תוכנות כמו אנטי וירוס או מסנגר וכו' עובדים איתם ? כי לפי מה שהבנתי אין יותר עידכונים ל 98
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
היי, כרגע יש לי מערכת הפעלה WINDOWS 7 x64 ultimate. רציתי לדעת איך אני יכול להתקין בנוסף למערכת הפעלה הזו, windows 7 32 bit או windows xp. האם זה אפשרי? איך עושים את זה? תודה!
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי Win7 Premium ויש לי בעיה, כל פעם שאני מדליק את המחשב זה רושם לי הודעה כזו: "There was a problem starting winaco32.rom" "The specified module could nott be found" אני יודע מה הם אומרים לי פה, אבל חיפשתי בגוגל את השם של הקובץ ולא מצאתי, אני צריך עזרה. אני חושש שהאנטי וירוס מחק אותו.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני לא יודע אם זה מתאים לכאן אבל ננסה כי נראה לי שהבעייה היא ב windows: יש לי שתי תמונות bmp האחת נקראת 1 והשנייה נקראת שתיים, הן יושבות באותה ספרייה. אני מחליף את שם התמונה 2 ל- 3new אני מחליף את שם תמונה 1 ל- 2 ועכשיו אני מקבל את תמונה 2 (עכשיו 3new) בשני הקבצים! זו בעייה של ה windows? [br]פורסם בתאריך: 20.10.2010 בשעה 09:55:43 סליחה חברה,הקבצים של התמונות עצמן היו דפוקים. . .
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום, התקנתי בדיוק את WIN 7 32 BIT בגירסה באנגלית. הורדתי את חבילת השפות העברית מ WINDOWS UPDATE ופשוט כל פעם ההתקנה נכשלת. עכשיו ניסיתי להוריד את החבילה בניפרד וגם להתקין דרך SAFE MODE וגם זה נכשל. גם ניסיתי דרך ADMIN להתקין את זה. ומספר השגיאה שאני מקבל הוא: 80073715 ניסיתי לחפש על זה אבל יש מעט תוצאות שעזרו לי... אולי זה קשור לזה ששיניתי את ההרשאות בכוננים? פשוט שמתי שתיהיה שליטה מלאה בכונן וכמו כן את שאר העדכונים הוא התקין כמו שצריך מלבד חבילת השפות. אודה לעצה כלשהי. תודה מראש נ.ב. זה WINDOWS ULTIMATE
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני משתמש בחלונות 7 64 ביט. לאחרונה נתקלתי בבעיה מוזרה. בכל פעם כאשר אני נכנס לתיקייה גדולה מסוימת על דיסק חיצוני, סייר הווינדוס קורס ומפסיק לפעול. ביצעתי את כל פעולות התחזוקה המוכרות לי, כגון ניקוי, בדיקת שגיאות, איחוי- אך כל זה לא מועיל. יש לציין שהסייר עובד כשורה בתיקיות אחרות על אותו דיסק, וכן גם בתיקיות השמורות על הדיסק הפנימי של המחשב. הוספה: העתקתי את התיקייה לכונן חיצוני אחר, וגם שם בדיוק אותה תופעה- הסייר נסגר ומפסיק לפעול. אם כך זה בעצם פוסל את האפשרות, שמדובר בפגם כלשהו בדיסק עצמו. מה יכולה להיות הבעיה, וכיצד ניתן לסדר זאת? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן. חבר שלי מנסה לפרמט את הלפטופ שלו. יש לנו דיסק של וינדוס XP PRO. כרגע XP כבר מותקן על המחשב שלו, יש רק מחיצה C ועליה זה מותקן. אני מכניס תדיסק למחשב, עושה ריסט, נBOOT SEQUENCE שם את הכונן CD ראשון, שומר שינויים, וזה פשוט לא קולט שיש שם דיסק. העלנו את המחשב, נכנסנו לדיסק וזה פותח את החלון של התקנת WIN XP. עשינו התקנה דרך שם, זה עשה ריסט ואז כן נכנס למסך הכחול ולהתקנה והכל.. רק שבחלק שבו אני אמור לבחור לבחור מחיצה להתקין עליה, אני יכול רק להתקין על מחיצה C שכבר יש עליה וינדוס. ניסיתי למחוק אותה כדי ליצור חדשה ולעשות עליה, אבל זה אומר שאי אפשר למחוק את המחיצה כי יש עליה קבצים שנחוצים להתקנה. אז עכשיו זה מוחק את הקבצי וינדוס הישנים ומתקין את הוינדוס החדש, שזה בעצם לא עוז…
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-