עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Duke Of Luck,

ערב טוב אנשים שאלה חשובה לי אליכם יש לי בעיה קטנה באינטרנט, לי יש אינטרנט מהיר 0.5 מגה ואני משאיר את האינטרנט מחובר כל הלילה והוא לפעמים מתנתק בעצמו ללא שום סיבה הוא מתנתק וסוגר הכל, איימש ICQ וכו....... איך מפסיקים את זה שזה לא יתנתק בכלל? ??? תודה רבה :-* Duke Of Luck

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  2. Started by yan,

בעת הפעלת קבצי HTML פשוטים דרך השרת,השרת מראה אותם יפה אבל ברגע שאני מנסה להפעיל קובץ ASP מוצג דף עם שגיאה 500 מה אני אמור לעשות על מנת לפתור את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  3. אהלן, שאלה קצת מוזרה אבל מעניין אותי לדעת. אם נניח אני שיתפתי תקייה והבאתי ל-3 משתמשים הרשאה מלאה אליה, האם יש אפשרות לראות מי נכנס אליה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by itzik562,

יש לי בעייה. למרות שגופנים מסויימים מותקנים ב windows, ב office הם לא מופיעים (למשל euclid italic). מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  5. Started by ttwow,

באינטרנט אני מצליח לראות ולכתוב באנגלית וגם ב"שולחן העבודה" אבל יש מלא דברים במחשב שאני לא מצליח לכתוב או לקרוא בעברית וזה כותב לי בכתה"יודה" ולא בעברית(לדוגמא בPALM שבמחשב שלי זה כותב ככה)איך משנים לעברית? בתודה מראש....

• 4 תגובות
    • 985 צפיות
  6. Started by yousux,

יש לי מחשב נייד עם חלונות חוקי עליו, אבל אני לא מעוניין שה WGA יותקן לי על המחשב, האם יש דרך להשתמש ב WU אוטומטי (או עם בחירה ידנית) אבל שלא ידחוף/יתקין לי את ה WGA בכח ? אם לא, איזה ברירות יש לי (תוכנות כמו autopatcher מומלצות ?)

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שלום לכולם, לפני כמה חודשים החלפתי כרטיס מסך מג'יפה 4 MX440 לראדון 9700. בעיקרון שמתי לב לדבר שדי מפריע לי רק עכשיו אחרי כמה חודשים, הכתב בדרייברים של NVIDIA הרבה יותר יפה ובדרייברים של ATI הכתב נראה שבור מגעיל ולא חד כזה, ושמתי לב לזה במיוחד אתמול כי בדקתי במסך שלי מחשב של דוד שלי עם כרטיס ג'יפה 4 MX440 ובאמת ראו עם הכרטיס שלו הרבה יותר יפה, השאלה שלי איך אני יכול לעשות את זה עם דרייברים של ATI אולי יש אפשרות כזאת או איזשהו טלאי שאפשר לשנות בעזרתו את הגופן כי כרגע הוא ממש מגעיל ואני ממש רוצה לשנות אותו לזה של NVIDIA, והחלפת כרטיס לא באה בחשבון . תודה לעוזרים, דודי.

8. Started by barfadida,

שלום לכולם, יש לי בעיה שמאז שהתקנתי SKYPE, התחילו לי צרות בשמע של המחשב. כשאני אומר בעיות זה רעשים לא רצויים בתוכנות דיבור (VENT) כל מיני פיבים כאלה כשאני מדבר. רעשים לא רצויים במשחקי אונליין (בעיקר CSS). ובכללי אני מרגיש שמשהו לא תקין. אני רוצה לדעת איזה הגדרות אני צריך לשים בהגדרות שמע אצלי במידה ואני משתמש באוזניות: משולב בווינדוס 7. כשאני מדבר על הגדרות אני מדבר פה שאפשר לשחק עם "הגדר כברירת מחדל" או כל דבר אחר שצריך להיות בהתאם לציוד שלי: תמונת מסך של הפאנל הגדרות שאני מתכוון אליו:http://www.siz.co.il/view/tywqmnwgw1kz.jpg.htm (אני לא מצליח לשים פה את התמונה לא יודע למה, בכל מקרה זה התפריט שנכסים להגדרות - לוח בקרה - חומרה וקול - קול) שבוע טוב ותודה מרא…

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  9. Started by amir_dj,

טוב אז הסיפור הולך ככה יש לי מחשב שמותקן עליו XP והתקנתי WINDOWS 7 ובטעות בהגדרות של הBOOT ב -7 ביטלתי את האפשרות של בחירת המערכות הפעלה ועכשיו אוטומטית הוא מעלה ישר לXP ואני רוצה לחזור ל-7 וכמובן שאין לי את הבחירה כי בטעות ביטלתי אותה.. בכל אופן אני לא יכול לשנות את ההגדרות דרך ה-XP כי את ה7 התקנתי מאוחר יותר ודרכו צריך לערוך את הקובץ בהגדרות שם. אז איך אני מעלה חזרה את ה-7? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. שלום לכולם, בכל פעם שעולה לי המחשב - אני מקבל הודעת שגיאה (מצורפת תמונה) זה התחיל לפני שבוע בערך,מה אני עושה? אשמח לתגובות, בתודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  11. שלום, רכשתי דרך חבר גרסת אפגרייד ווינדוס 7 אולטימייט 64 ביט. על המחשב שלי מותקנת כרגע גרסת הבטא שהתוקף שלה אמור לפוג בימים הקרובים. שאני מנסה להתקין את הדיסק, הוא כותב לי שהגרסה שכרגע מותקנת על המחשב שלי אינה מותאמת לשדרוג (כאמור היא גרסת בטא). התקשרתי לתמיכה של מיקרוסופט והם אמרו לי שאני צריך להשיג דיסק מקורי של ווינדוס XP או ויסטה, להתקין אותו, ורק אז לבצע את השדרוג, כי הגרסת בטא כביכול היא לא גרסה מקורית שאפשר לבצע עליה שדרוג. מה אני יכול לעשות???? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Ro-K,

שלום תמיד שאני רואה סרטון באקספלורר אחרי כמה זמן זה נתקע ומופיעה שגיאה מה אפשר לעשות ? תודה.. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  13. טוב שיחקתי ב- regedit.exe והרסתי דברים יש איזושהי רך שאני יכול להחזיר אותו ל??DEFULT

• 7 תגובות
    • 623 צפיות
  14. עשיתי את הפעולה הזאת בעבר אך נשכח מזיכרוני, אשמח לתגובות...

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  15. אוקיי אז ככה כשהXP אמור לעלות אז הוא כותב את השגיאה הבאה: <windows root>\system32\hal.dll is missing מה אני עושה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. התקנתי את ויסטה מחדש בלי לפרמט, אחרי שתהליך ההתקנה נכשל כמה פעמים, מה שקורה עכשיו זה שמשום מה שמדליקים את המחשב יש חלון כזה שאומר לבחור איזה מערכת הפעלה להעלות (שלושתם עם שם זהה, VISTA משהו) רק שבעצם רק אחד תקין, שאני מנסה להעלות את האחרים זה או לא עולה בכלל או מעלה תמיד שגיאה.. איך אפשר להפתר מזה? תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם! יש לי בעייה די רצינית שהייתי שמח אם משהו יוכל לעזור לי.... ברשותי וינדוס 2000 פרו - אחרי שהתקנתי אותו, שמתי לב שהתפריטים הם באנגלית... ניסיתי למצוא את Language Pack בדיסק של הוינדוס 2000... (יש לציין שהוא מקורי!), אך הוא פשוט לא נמצא!!! משהו יודע אולי איפה אני אוכל להשיג את זה - אני יודע שזה די ישן... אבל בכל זאת אולי לשמהו יש רעיון!!! מה שכן אני יודע שקוראים לזה Microsoft Windows 2000 Multilanguage Version או בשם אחר - Disk 11! בתודה רבה רבה רבה רבה אדי

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  18. כידוע גודל המינימום לכרטיס מסך למערכות הפעלה2000וxp הוא 2 מגה נשאלת השעלה איך אני מקטין אותו ל מגה אחד האם עלי לגשת לרגיסטרי ואם כן לאן אני יכול לראות את הגודל מינימום דרך total paging file size in the user profile אבל איך אני משנה אותו מ-2 ל-1

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  19. תודה.

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  20. Started by jossef1959,

הוא לא קורא רוסית מה עושים? http://i41.tinypic.com/skztc8.jpg

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  21. Started by MASTER HACKER,

שלום לכולם, הפכתי USB של 8 GB לBOOT ושמתי עליו WIN7. שאני מחבר אותו למחשב ומפעיל אותו כBOOT המחשב מעלה אותו ואז נתקע על המסך WINDOWS IS LOADING FILES. ב-3 מחשבים אחרים שניסתי להפעיל את הUSB כ BOOT הכל עבד מהר וחלק.. שניסתי להתקין את הווינדוס מCD שהוא BOOT הכל עבד חלק מכל המחשבים.. משהו מתפקשש לי ב USB שאני מנסה לפרמט.. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? והגדרתי את הUSB בביוס שיעלה ראשון.. אפילו הגדלתי לעשות והחזרתי את הביוס למצבו האורגינל... עדיין לא עובד במחשב שלי ובאחרים כן.. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אוקיי, אני לא ממש בטוח שזה קשור לכאן, אבל הנה הבעיה שלי. (אם זה לא קשור פשוט תעבירו לאן שמתאים או תנעלו) פיצלתי את הכונן שלי לכונן D ולכונן C. בכונן C כרגיל, נמצאים כל הדברים החשובים (WINDOWS וכו'...) כונן C פועל על מערכת FAT32. לעומתו, כונן D פועל על NTFS. הורדתי קובץ מסויים במספר קבצי RAR. גודל הקובץ עולה על 4 ג'יגה (4.4 ג'יגה), ולכן שאני מנסה לפתוח אותו עולה לי ההודעה הבאה (שהקובת מגיע כבר לאחוז EXTRACT גבוהה של בערך 90%): הקבצים כולם נמצאים על כונן D, שהוא אכן NTFS. ואני גם מנסה לפתוח את הקובץ לאותו כונן. יש לי מספיק מקום... התוכנה שאני משתמש בה היא כמובן WINRAR. יש פתרון כלשהו שאני אוכל לפתוח את הקובץ? או שאני נאלץ לפרמט את המחשב בשביל שגם כונן C יהיה NTFS? אני מקוו…

• 9 תגובות
    • 753 צפיות
  23. שלום שדרגתי לווינדוס 10 מ ווינדוס 7 מאז גוגל כרום לא מסתדר עם חלק מהאתרים עם הפונטים בעברית (לדוגמא דרופבוקס \ חלק מהמיילים של וואלה \ כשאני כותב בשורת חיפוש - מצורפת תמונה) זה קרה בשני המחשבים שלי ששדרגתי מווינ' 7 אבל במחשב נייד ששדרגתי מווינ' 8 זה לא קרה לא מצאתי שום פתרון לזה ברחבי הרשת למישהו יש מושג? תודה לעוזרים

24. יש לי מחשב נייד עם XP SP2, ולרוב סמל הסוללה לא מופיע על הSYSTEM TRAY... גם כאשר המחשב לא מחובר לחשמל (ולרוב הוא כן). ניסיתי לשנות בהגדרות של צריכת החשמל-הצג תמיד סמל סוללה בשורת המשימות-אך זה עדיין לא מראה את הסמל. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by TaMiRn2,

יש לי XP 64X ואני מתחלק עם אח שלי במחשב... למרות זאת... אני פונה יותר לצד הגיימרי שבי... ואח שלי לעבודה משרדית...הוא התקין את הווינדוס וסביר שגם ירצה להישאר איתו... אני רוצה לדעת איך אפשר לעשות דואל בוט? אבלאני גם רוצה שה64X יהיה המועדף

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.