עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Itzik 007,

אהלן, יש לי מחשב נייח ישן בבית שעם השנים הייעוד שלו הפך להורדות, קצת אינטרנט טגלישה באינטרנט. כל שאר הדברים עושים בלפטופים. המחשב הוא AMD 3200+ 1.5GB זיכרון GF6600GT המחשב כבר עייף... לא עבר פירמוט משנת 2007. כדי לפתוח דפדן אני ממתין 3 דקות, שלא נדבר על זמני טעינה וכיבוי. לכן החלטתי לפרמט - לדעתי רק ל-XP. איזה גירסה מומלצת - הום או פרו? ולמה? ברשת ראיתיח מלא גרסאות מומהרות כמו MICRO XP PRO SP3 TINY XP INTEGRADED וכו'. האם מומלץ להתקין אחת מאלה או ללכת על התקנה רגילה? החיסרון ברגיל זה שעות של עבודה על דרייברים, התקנות וכו'. החיסרון שמע' המוכנות זה שאתה לא יודע אם הכל תקין, עובד וגם שהכניסו לי תוכנות שאני לא צריך. מה מומלץ? ושאלה נוספת - המחשב מחובר ישירות לנתב שנותן רשת לכ…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by moish77,

יש לי מערכת של 4 רמקולים קטנים ואחד מרכזי מדגם PCworks 4 point surround שמחוברים למחשב בשני שקעים - Front ו- Rear. למערכת עצמה יש רק ווליום וכל האיזון אמור להתבצע מהמחשב. השאלה שלי היא איך אפשר לאזן בין שני הקדמיים לשני האחוריים? יש לי כרטיס קול על לוח האם של Gigabyte, בקר אודיו nVidia 0059 ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  3. Started by eido300,

לפני כמה ימים גיליתי שיש לי במחשב בערך 350GB שלא בשימוש בכלל (זאת אומרת שאפילו לא עשו מהם מחיצה, סתם זיכרון ששוכב), ניסיתי להרחיב את כונן C כך שיכלול גם את ה350GB האלה, אבל המחשב לא נותן לי להרחיב את כונן C, ניסיתי דרך הפצות וכלים חיצוניים, אבל כיון שזה windows 8 אני לא מצליח להגיע לאתחול כדי להפעיל live cd, איך אפשר לאחד אותם?

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by liloli,

אהלן אנשים. קיימת אצלי תוכנת הפעלה מסוג ווינדוס XP SP2 באנגלית, ובכניסה הוא מבקש סיסמת משתמש, מסתבר שישנם שני משתמים רשומים אחד הוא ADMINISTRATOR והשני הוא אני עם הרשאות של מנהל (בדיוק כמו ה-administrator) שאלתי היא האם ניתן לאחד בין המשתמשים הפעילים ולבטל את בקשת הסיסמא בכניסה? או שצריך למחוק אחד מהם (עדיפות למחוק את ה-administrator ולא את שלי) ולבטל את הסיסמא בכניסה? כיצד מבטלים את הסיסמא בכניסה?? תודה. לירן

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  5. אהלן, קניתי ssd ווינדוס 8.1, שהתקנתי עליו. יש לי גם כונן קשיח 1TB שחילקתי פעם לשני Partitions. על הראשון יש מידע שאני צריך, על השני, הקטן יותר, היה מותקן ווינדוס 7, שאני כבר לא צריך. ברצוני לאחד את שניהם לכונן אחד. מחקתי את ה-partition השני ויש לי אזור לא מוקצה. עשיתי קליק ימני על ה-partition עם המידע, ובחרתי להרחיב אותו עם האזור הלא מוקצה (זה שהיה קודם לכן ה-partition השני עם ווינדוס 7). אבל אז קפצה לי הודעת אזהרה שהכונן יהפוך מכונן בסיסי לכונן דינמי. מה זה בדיוק אומר ומה ההשלכה של זה עליי כמשתמש? האם לבצע את ההרחבה או שעדיף למחוק גם את ה-partition עם המידע ואז ליצור דיסק בסיסי? זה יצריך ממני להשיג אמצעי גיבוי חיצוני , לגבות, לשחזר, סתם סרבול שאני מעדיף להימנע ממנו.…

6. Started by Daver,

שלום לכולם! יש לי שלושה כוננים במחשב. (D,C,G אם זה משנה) ואני רוצה לאחד את D ו-G לכונן אחד שנקרא לו D. איך אני עושה את זה במערכת ניהול הדיסקים של ווינדוס xp? תודה לעוזרים, דור

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  7. Started by alex188,

שלום, כמתואר בתצלום מסך יש לי 2 מחיצות שאני רוצה לאחד. האחת ריקה מתוכן לחלוטין ובאחרת יש קבצים. אני צריך לאחד בין "אמצעי אחסון חדש" לבין הכונן E. האם זה אפשרי? תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 6.3k צפיות
  8. שלום, יש לי שתי שאלות, מקווה שיהיה מענה... 1. איך אני מתקין דרייברים של מודם בכבלים Terayon TJ715 תחת ויסטה 64 ביט? הוא לא מקבל את הדרייבר של המודם... איך אוכל לגלוש? 2. האם אפשר לאחד שתי מחיצות (מאותו כונן) במהלך ההתקנה של ויסטה? יש לי שתי מחיצות שעל אחת מהן מותקנת XP ואני רוצה לאחד אותה יחד עם מחיצה אחרת, לפרמט ולהתקין ויסטה על זה כמחיצה אחת. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  9. Started by Guarding angel,

היי יש אצלי כונן אחד בעל נפח של 250GB אשר מחולק ל3 מחיצות : *כונן C בעל נפח 39GB *כונן E בעל נפח של 150GB *כונן F בעל נפח 39GB מכיוון שיש לי כרגע כונן גיבוי והורדות אני מעוניין לאחד את המחיצות C ו F לכונן יחיד שעליו גם אתקין WIN 7 דבר נוסף שאני רוצה לעשות זה לשדרג את XP לWIN7 (מה שהתברר כלא אפשרי מיקרוסופט חסמו את השדרוג מסיבה לא ידועה) האם יש אפשרות לעקוף את חסימת ההתקנה ולהתקין בכול זאת על XP מבלי להתקין עותק חדש? אני לא ממש מעוניין למחוק את כול המידע שיש לי פה :\

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by evy,

מה אני עושה כדי לבצע איחוי בווינדוס? נכנסתי לתוכנה של האיחוי בווינדוס.. יש לי שתי אפשרויות : analyse, defragment מה בוחרים מביניהם כדי לבצע איחוי?

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  11. שלום אנשים.. יש לי 5 מחיצות בהארד דיסק ועשיתי אחוי לכל אחד מהם..אך במחיצה שבה נמצא האימיול וכל התוכנות הוא רושם לי הודעה שיש קבצים שהוא לא מאחה..למה הוא לא מצליח לאחות את כולם? במקרה זה רוב הקבצים שלא אוחו הם הורדות שהיו באימיול וגם קבצי temp של האימיול

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  12. Started by Dano,

מזה איחוי? מה זה עושה ומה זה עוזר לי?

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  13. Started by Singularity,

מישהו יכול להגיד לי איך עושים איחויי דיסק ב-windows xp home edition

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  14. שלום עשיתי היום איחוי דיסק ובשני הכוננים שלי יש קבצים שלא מתאחים יש אפשרות לאחות אותם בכול זאת כי הם כמות די גדולה..... תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by NiTRo37,

שלום רב , זה כנראה ישמע לכם מצחיק , אבל אף פעם לא עשיתי איחוי לכונן הקשיח. כן...כל הזמן הזה ;D בכל מקרה , רציתי לשאול אותכם , מה היתרונות והחסרונות של איחוי הכונן , ואיך בדיוק מבצעים איחוי שיעבור טוב ללא בעיות? תודה רבה , ויום טוב

• 10 תגובות
    • 733 צפיות
  16. במקרה נתקלתי בכתבה כלשהי שממליצה על איחוי הרג'יסטרי בכדי לשפר ביצועי מערכת וכו'. אז לפני שנתחיל לחפש תוכנה שתעבוד עם ווינדוס 8, אני רוצה לשאול, יש משהו בזה? או שזה סתם שטויות שהכותב פלט? (כי למען האמת שאר הכתבה לא מחדשת כלום) ואם כן, יש תוכנה מומלצת שעושה את זה? ניסיתי אחת בשם Auslogics Registry Defrag, אבל לפי מה שאני רואה היא לא עושה כלום (רצה בערך ל-10 שניות ואז מודיעה שאין מה לאחות + מציגה פרסומת לעוד איזה תוכנה כלשהי לניקוי זבל)

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  17. שלום לחברי היקר פרצו למחשב ומחקו מספר דברים, כמו גם ספריות וקבצים חשובים של הווינדוס (XP). לפני שהוא מפרמט ומתחיל מחדש, רציתי לשאול אם קיים לוג שאולי רשם את האייפיי של הפורץ? (או בכלל אייפיי שהיו בפורטים כלשהם בעת קריסת המחשב, כי יש לי כבר אייפיי חשוד אחד)? אם כן, איפה הלוג נמצא ואיך אפשר לשמור אותו דרך הדוס, או דרך הקונסול תיקון של ההתקנה של הווינדוס? d

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  18. Started by Haflo,

אני מדמיין או שזה באמת קורה? אבל ישנה איזושהיא איטיות מסוימת ב WinXP ? אני לא יכול להצביע על משהו ספציפי אבל נראה לי ש 2000 (שלא לדבר על Win9x) רצות מהר יותר וחלק יותר......

• 15 תגובות
    • 3.6k צפיות
  19. Started by Shasoosh,

זו היא בעיה שמציקה לי ב Xp כבר זמן מה. האם יש Tweak כלשהו כדי שדפדוף בתוך ספריה יהיה מהיר ולא תיהיה "סחיבת איקונים"? לדוגמא : ספריה פשוטה לגמריי : תחת תצוגה, רק האפשרויות "תמונות ממוזערות" ו"פרטים" האיקונים זזים בצד לצד בצורה חלקה, בכל השאר כמו "סמלים" ו"רשימה" יש את האיטיות הנוכחית, דבר זה קורה בכל הספריות. איך פותרים זאת ונשארים על תצוגה של "רשימה" ?

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  20. Started by PayneBack3251,

שלום רב לפני כחודש התקנתי את ויסטה מאז היתה בעיה שמעיקה עליי זה ההעתקות בויסטה הם יותר איטיות מה ה xp אבל הדבר הכי מעצבן הוא שאני מעתיק משהו אז המחשב בקושי מתפקד כאילו הוא משתמש בכל הכוח של המעבד בשביל להעתיק במקום הדיסק הקשיח אני לא יודע מה לעשות... אם למישהו יש נסיון עם זה אני ישמח לפתרון תודה מראש,עידן

• 9 תגובות
    • 666 צפיות
  21. מלפני כמה ימים עשיתי עידכון של הויסטה אולטימט ויש לי איטיות רבה מאז.. המחשב טוען את הוינדוס לאט הרבה יותר וגם פעולות כלליות במחשב הפכו איטיות יותר. למישהו יש איזה רעיון?

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  22. יש לי תיקיה ששוקלת 21 גיגה. וכל פעם שאני נכנס אליה החלון לא מגיב ורק אחרי דקה רואים את תוכן התיקיה. למה זה בכלל קורה?יש דרך לסדר את זה? תודה

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  23. Started by Electric Boom,

בתיקיות של סרטים יש מין קיפאון כזה,אפילו כששמתי על list,בנוסף לכך ישנן בעיות משונות ביותר למשל לוקח לו מלא זמן לשים את הסמן על הקובץ שבחרתי,הבעייה העיקרית היא שלוקח לו ממש ממש המון זמן להעלות כל סרט-אף פעם לא קרה. אני נכנס לtaskmanager והוא מראה שהתכנה שאני מפעיל איתה ת'סרטים נמצאת כnot responding למרות שאחרי זמן מה(ארוך מאוד)הסרט עולה,ואפילו רץ חלק לאחר מכן. ניסיתי להסיר ולהתקין את הנגן שאני משתמש בו(mv2player) ואפילו להחליף נגן,שום דבר...אולי ראוי לציין שעשיתי repair כמה פעמים בלי לשנות התקנות... מה עושים איך אני מסדר את זה ומה הבעייה בכלל ??? זה גורם לעצבים רבים במהלך naruto - לא טוב בכלל!

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  24. Started by ben060,

שלום, יש לי מחשב חדש עם מעבד I5, 4GB שעל פניו הנתונים די טובים. הבעיה היא שאני חש באיטיות בלתי נסבלת יחסית למחשב חדש. המערכת היא ווינדוס 8 64ביט לא יודע אם זה רלוונטי אבל BSPLAYER באמת בלתי נסבל. ד"א התקנתי את כל העדכונים שיש. עוד דבר, כשאני נכנס לטסק מנג'ר הוא כותב לי בלשונית של DISK שהוא מנצל 100%. משמעותי/רלוונטי? בתודה בן.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by bullman,

לאחרונה (לא שמתי לב בדיוק מתי זה התחיל) המחשב התחיל להיות איטי יותר.בקריאת ספריות עם קבצי ווידאו ויש לו דיליי של 10 שניות עד שהוא מראה את תכולת הספריה.גם פתיחת קובץ ווידאו מלווה בזמן המתנה ארוך. אם מישהו נתקל בבעיה זו ומכיר פתרון זה יעזור המווווווון.

• 0 תגובות
    • 572 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.