Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין להתקין יותר ממערכת הפעלה אחת על מחשב נייד חדש עד כה ביררתי שהמחשב תואם הרצה של לינוקס וחלונות 7, לגבי XP, הורדתי דרייברים מהאתר של היצרן אך עדיין לא התנסתי בפירמוט המחשב, והתקנת המערכת אין לי ניסיון בהתקנת XP על Toshiba Satellite C660-115 ניסיון להתקין XP על לוחות אם חדשים שונים נתקל לא פעם בתקלות, אז השאלה שלי אם למישהו יש מושג אם אמורה להיות בעיה בהתקנה של XP על מחשב נייד כזה ? בעבר קראתי המלצה ליצור בכלל דיסק התקנה באמצעות Nlite שיכלול את SP3 + DriverPack Mass Storage כמו להטמיע את הדרייברים של המחשב על הCD ישנם עוד קבצים שכדאי להטמיע בדיסק כזה ? או עוד המלצות כדי לא להיתקל בהתקנה בתקלות ? אם אני זוכר נכון, הומלץ לשנות הגדרת Bios כלשהן לפני ההתקנה, אני ל…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כלומר שיהיו צמודים למסגרת של המסך ולא בסדר יורד כמו שזה עכשיו. אני לא רוצה לעשות את זה ידנית. מדובר על XP
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע בNOTEPAD למשל, עברית מופיעה כג'יבריש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הפעלתי את האופציה הזאת וזה התחיל לעצבן אותי תמיד לפני התקנת משחק או פתיחת קובץ זה עוצר את הכל ושואל אותי אם לאשר או לא. ראיתי ב-TROUBLE SHOOTING של הווינדוס שמומלץ להדליק את זה בשביל יותר יציבות ובטיחות של המערכת ,אבל אני לא מבין מה זה בדיוק עושה חוץ מלהקפיץ חלון ולעצור את מה שאני עושה על כמעט כל דבר שאני עושה. זה באמת יכול לעזור לי בקטע של האבטחה של המערכת? מומלץ להדליק את זה או לכבות כי בנתיים זה לא כזה נוח עם זה. :-[
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
windows could not start because the following file is missing or corrupt system32 config system זו ההודעה שקיבלתי היום שפתחתי את המחשב. מה עושים במצב זה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לפני כחודש קניתי מחשב חדש. מערכת ההפעלה שלו היא WIN7. לאחרונה נתקלתי בבעיה, בערך פעם ביום (אני לא מישתמש יותר מדי במחשב שעתיים מקסימום ביום, פשוט יכול להיות שאם אני הייתי יותר על המחשב זה היה קורה יותר) המחשב נתקע לשניה, מופיע מסך שחור ואחריו מסך כחול עם כתוביות. עדיין לא הספקתי לתפוס את כל מה שרשום שם אבל הם אמרו שם ש "ווינדווס לא יכלה להמשיך את פעילותה לכן, בשביל שהמחשב לא יפגע ווינדוס תכבה את המחשב". עיינתי פה באמת וראיתי את המדריך, אבל התוכנה שיש שם לא עובדת אצלי ובנוסף הפקודה שצריך לכתוב ב- RUN לא עובדת (מופיעה לי הודעת שגיאה). מה שכן הצלחתי לעשות זה להעתיק את ההודעה שהופיעה לי במחשב לאחר הכיבוי: Additional information about the problem: BCCode: 7f BCP1: 00…
-
- 14 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, חייב עזרה ממש דחוף כי בלתי אפשרי בעליל להשתמש במחשב!! סייר ווינדוס מרגע הפעלת המחשב מפעיל את עצמו בלי הפסקה לא משנה איזה תוכנות פתוחות(סגרתי את כולם וזה עדיין קורה). ניסיתי שחזור ועדיין לא עזר. בדקתי וירוסים עם כמה תוכנות כולל של ווינדוס בחינם עדיין לא עוזר. אין לי מושג מה לעשות!!! בבקשה תעזרו לי אני באמצע הלימודים ולא יכול להשתמש בו! תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
באיזה תיקיות או קבצים השתמשת לאחרונה ובאקספלורר באיזה אתרים היית הכי הרבה? (לא אלה שמופיעים בשורת הכתובת אלא אלה שמופיעים אם לוחצים מקש ימיני על האקספלורר בשורת משימות ) זה פשוט מעצבן שכל דבר שאתה עושה הוא מתעד... תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי! מישהו מכיר אולי דרך לבצע זאת? יש לי בעבודה פקידה ששכחה את הסיסמא שלה. המון תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
היה לי ווינדוס 7 יחסית לתקופה ארוכה ולא היו לי בעיות תקשורת כלל. לאחר שהחלפתי מודם כדי לעבור לרשת NGN עם מהירות 10 מגה יש לי ים בעיות התחברות. אין את הבעיות האלה במחשבים האחרים רק אצלי על המחשב. ווינדוס 7 מערבב בין 2 רשתות אין לי מושג אילו אחת ציבורית אחת ביתית מה שקורה שבדר"כ אחרי כיבוי והפעלה של המחשב מופיעות לי 2 רשתות במקום אחת ועליי להתנתק ולהתחבר. בנוסף לבעיה הזאת לפעמים יש לי התנתקויות פתאומיות מהרשת ללא כל סיבה וגם אז עליי להתנתק ולהתחבר. בעיקרון אין לי בעיה להתנתק ולהתחבר כל פעם אבל בלילה שאני משאיר הורדות פתוחות זה לא משהו שאפשר לעשות וזה מציק לקום בבוקר ולגלות שהאינטרנט שוב התנתק מעצמו. מישהו יודע איך לטפל בבעיה ? תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לעבוד במחשב עם Windows 7 ו Windows XP ביחד מטעמי נוחות וחוסר תמיכה של 7 בחלק מהדברים. לכן ניסיתי להתקין את XP (על הארדיסק אחר) אבל הוא עולה קודם מ7, וכשאני מחליף בין המיקומים של הכוננים הוא עולה מ XP. השאלה שלי היא איך בעצם לאפשר מצב שיש מסך BOOT שמאפשר לי לבחור בכל הפעלה מאיזו מערכת לעלות. אשמח לתשובה, זה די חשוב לי כרגע כי אני נאלץ להתקע ב Windows XP. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברה למה אני לא מצליח להפעיל את השירות הנ"ל אני צריך להפעיל אותו כדי להשתמש בקבוצה הביתית ב windows 7 ואני לא מצליח מישהו יודע למה?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז אני יודע שזה נושא עדין אז ננסה להשאר בגבולות. אני בתור טכנאי מחשבים, מקבל הרבה פעמים מחשבים שקליינטים קונים בחו"ל, והבקשה היחידה שלהם היא זה שהם רוצים מ"ה בעברית. בשבילי זה שתי בעיות: 1. ע"פ רוב הגרסאות שהם קונים לא תומכים בהתקנת MUI. 2. בכדי להשתמש ברשיון שלהם אני חייב התקנה תואמת רק בעברית, וזה קשה להשיג, (ת'אמת אני לא יודע אם זה אפשרי להשתמש ברשיון של שפה אחרת). מהסיבות הנ"ל יוצא שאני מוכרח להודיע לקנליינט שאני מתקין לו ווינדוס לא חוקי (גרסאות שתומכות בMUI כמובן), ושהוא נושא בכל התוצאות, אני משמש רק בתור המתקין. מה שאני רוצה בזה פה, זה אם יש למישהוא איזה פתרון לבעיה אני אשמח. אני יודע אודות Technet, שאם יש לי שם חשבון אני יכול להוריד את כל הגרסאות של ווינדוס (גם…
-
- 21 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
פתאום -Alt+Shift לא מחליף לעברית, אז צריך ידנית להחליף לייד השעון, אבל זה מרגיז נורא. בגדלישה בד"כ אין בעיה,רק בשדות מסויימים זה קורה, הבעיה העיקרית היא בתוכנת המייל -אוטלוק אקספרס, או ב XP, למשל שינוי שם קובץ... בדקתי רוגלות ווירוסים. מה עושים?
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכם, נתקלתי בשגיאה הזו, שכבר מוכרת לי, אבל אני לא יודע איך לפתור אותה. למי שיודע, היא מופיעה לפני שמערכת ההפעלה עולה (חלונות 7). אני לא מבין מה גרם לכך פתאום, וגם בדקתי בביוס שהגדרות האתחול תקינות. מה שכן, ניסיתי לעשות תיקון באמצעות דיסק ההתקנה, ושם הוא זיהה את מערכת ההפעלה במחיצה D במקום C. שתיהן באותו כונן פיזי. אשמח אם תעזרו לי, אני בלי מחשב. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בהמשך לדיון על בחירת מערכת קבצים לדיסק SSD כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=480894.msg4112592#msg4112592 משום מה בעת התקנת XP אני יכול לבחור לפרמט רק ל-FAT או NTFS, לא FAT32 משום מה. אפשר להמיר ל-FAT32 מאוחר יותר? אם כן, איך? זה משנה משהו? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בהמשך לדיון כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=480528.msg4110608#msg4110608 יש לי Recovery DVD אבל אין לי כונן DVD - איך אני מעביר אותו לדיסק-און-קי (DOK) כדי שהמחשב יעשה ממנו boot & recovery? אשמח לכל עצה!
-
- 13 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום. האם מישהו יודע כיצד לתקן הבעיה. סרטים המגיעים עם קובץ כתוביות נפרד מוצגים ללא הכתוביות( גם עברית וגם אנגלית) אותו סרט מוצג עם הכתובית ללא בעיה ב-xp או בוויסטה. תודה........
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת החלפתי את ה-HDD 4200RPM האיטי והתקול של ה-ASUS R2H שלי ב-SSD דנדש ומהיר (יחסית בכל אופן): http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=478681.msg4108211#msg4108211 בינתיים התקנתי עליו XP PRO 32BIT SP3 במקום Windows XP Tablet PC Edition 2005 שהיה מותקן עליו במקור. העניין הוא שאני לא מצליח לגרום למסך המגע לעבוד - גם לאחר התקנת כל הדרייברים העדכניים. חשבתי פשוט לנסות להתקין את ה-Windows XP Tablet PC Edition 2005 המקורי וזהו... אבל אני לא מוצא מהיכן להוריד אותו בנפרד מ-SP2. יש טעם בכלל? הבנתי שה-XP-TABLET כלול איכשהו ב-SP2 אז עניין המסך מגע אמור להיתמך מ-XPSP2 ומעלה או שאני נאיבי? חשבתי אולי להתקין WIN7-32BIT אבל היא נראית לי כבדה מדי לסלרון 900MHZ עם …
-
- 18 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
-
יש לי מחשב עם ווינדוס שהוא כותב שהוא לא מקורי (לא זוכר מאיפה הגיע הווינדוס הזה), בכל אופן, קניתי דיסק מקורי עם סריאל מקורי. איך אני מעלים את הקטע הזה עם הgenuine שהוא כותב לי בפינה של המסך וכשאני מפעיל את המחשב? יש אפשרות להפוך את הווינדוס לחוקי בלי לפרמט? פשוט להכניס את הסריאל? תודה!
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, היום חבר שלי ניסה לעשות על איזה קובץ שלא נפתח לו "פתח באמצעות" . אני לא יודע על מה הוא לחץ שם בדיוק אבל כמעט כל השולחן עבודה שלו הוא כרגע מנסה לפתוח דרך INTERNET EXPLORER למשל הייתה לו תיקייה בדסקטום שהיא קיצור של "התמונות שלי" וגם היא מסומנת בסמל של האקספלורר. מחקתי את הקיצור והלכתי לתיקיית המקור (שם זה נפתח טוב) ועשיתי קיצור דרך חדש , וגם הקיצור החדש מקבל את הסמל הזה. בקיצור מלא דברים השתנו לו לזה. נכנסתי קצת למאפיינים ואני רואה שרשום שם שזה קובץ INK (לא יודע מה זה ) העניין שגם בתפריט START , המחשבון ועוד כל מיני קיצורים הפכו לבעלי הסימן הזה. חייב לדעת איך להחזיר את המצב לקדמותו. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחר כמה שניון עולה לי שגיאה http://www.siz.co.il/my/mzjtdkoyzmm3.jpg ולא משנה מה אני לוחץ זה נעלם לשניה ואז חוזר אחרי כמה שניות שוב... איך אני יכול לפתור את זה? תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מערכת חלונות 7 32 ביט, למחשב שלי יש מעבד I7920 עם זכרון של 12 גיגהבייט מסוג DDR3 מערכת ההפעלה מזהה את כל ה12 גיגהבייט אך לא נותנת לי להשתמש ביותר מ3 גיגהבייט האם מישהו יודע איך לעזור לי? אגב בשימוש עם חלונות 7 64 ביט הבעייה לא קיימת
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-