עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by mrsph666,

שלום ושנה טובה לכולם! כאשר אני מפעיל את Windows, אני אוהב שההפעלה תהיה כמה שיותר חלקה. בדרך כלל הייתי מוריד את כל התוכנות של ה-startup, חוץ מהאנטי-וירוס. האם יש משהו מהרכיבים הבאים שלא כדאי להוריד, ומדוע? http://img148.imageshack.us/img148/1171/screenshottz3.jpg * ה-ashDisp זה האנטי-וירוס, אז אל תתבלבלו! תודה רבה לעונים!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by danezeq,

שלום לכולם. באמצעות התוכנה windirstart, תוכנה שעוזרת לי למפות את הקבצים במחשב אני מוצא שיש הרבה קבצים עתיקים שנשמרים בתוך התיקייה $RECYCLE.BIN ותופסים שטח יקר אני הולך לסל מיחזור והוא ריק! יתראה מכך, אני מבטל את האפשרות להסתיר קבצי מערכת, ןעדיין התקייה $RECYCLE.BIN ריקה! אז הקבצים האלה, למה הם קיימים? למה ווינדוס שומר אותם? למה הם נסתרים? למה אני חייב תוכנה צד שלישי כדי למחוק אותם?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. Started by moo2004,

כשאני מריץ קבצי הרצה Exe או Bat מהרשת מופיע לי הודעה של "האם אתה בטוח שאתה רוצה להריץ את הקובץ..." איך אפשר לבטל את זה??? איך אפשר להריץ את קבצים מהסוג הזה מבלי שתופיע ההודעה?? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Night,

שלום לכולם מחשב של חבר שלי התחרפן.. המחשב עולה רק בSAFE MODE. כשמדליקים זה נותן לבחור אם להפעיל במצב בטוח, להפעיל כרגיל, או להפעיל עם ההגדרות האחרונות שפעלו וכ'ו. במנהל התקנים יש סימני קריאה על hid משהו.. ויש שגיאה: hid non-user input data filter מחיפוש בגוגל הבנתי שזה קשור למקלדת/עכבר - הסרנו את הדרייברים שלהם ועשינו ריסט, זה לא נפתר. ניסיתי לקחת את ההארדיסק שלו ולחבר למחשב שלי - זה עבד! החזרנו למחשב שלו, זה עבד ואחרי ריסט אחד זה שוב חזר. איפה הבעיה? :s05:

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by 7278608,

שלום למומחים יש לי בעיה באינטרנט EXOPLORER ב win 7 64BIT. ברגע שאני לוחץ תוך כדי גלישה באינטרנט על האקספלורר לוקח לו איזה 5 שניות עד שהוא פותח לי דף אינטרנט אני יישמח לקבל פיתרון לבעיה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. אני מקווה שזה קשור לכאן, ואם לא אז בבקשה להעביר לפורום הנכון. אחי קנה מחשב חדש עם הלוח Gigabyte G31M-S2L ו-E5200, הוא התקין עליו וינדוס XP בעברית, אבל בגלל שהוא רוצה אנגלית וגם כי הוא לא חילק את ההארד דיסק נכון, הוא רוצה לפרמט. הבעיה היא שכשמכניסים את דיסק ההתקנה לכונן DVD ומאתחלים את המחשב, בשלב שבו אמור להיות רשום "Press any key to boot from DVD" או משהו כזה, רשום רק "Boot from DVD", המחשב מחכה שניה, והוינדוס עולה כרגיל. ניסינו ללחוץ על כל מיני כפתורים, ניסינו לשנות את סדר הBOOT דרך הביוס, ושום דבר לא עזר. המחשב פשוט ממשיך להעלות את הוינדוס כרגיל. חיפשתי בחוברת של הלוח ולא מצאתי לגבי זה כלום. מה אפשר לעשות? תודה מראש.

7. היי חבריה, מחשב נייד לנובו בעבר היה מותקן וינ' 7 לא חוקי,מחקתי את המחיצות אך אני מקבל מסך כחול ושגיאה כאשר אני מנסה להתקין וינ' xp חוקי אין בעיה להתקין וינ' 7 ואו ויסטה. איך אני יכול להתקין בכל זאת xp? תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום, ברצוני להקליד טקסט עברי בממשק הטקסטואלי של windows7, ( cmd בתיבת החיפוש בתפריט "התחל"). תצורת ה region and language, בלוח הבקרה, מוצגת בתמונה הרצ"ב. בממשק , אני לוחץ alt_shift לקבלת עברית והתווים המוקלדים הינם ביוונית או קירילית. לא מה שאני רוצה. מישהו יכול לאבחן את הבעיה ולכוון אותי כיצד מקלידים תווים בעברית בממשק הטקסטואלי (dos לשעבר)? תודה !

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by PC-Man,

כל מה שנמחק מהסל מחזור זה לצמיתות? או שאפשר לשחזר את הקבצים?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by cateye,

שלום, בטוח שאלו את זה כבר אבל אני חיפשתי גם פה וגם בגוגל אבל לא מצאתי כל כך ולכן אני פונה אליכם. אני סך הכל רוצה לעשות דיסק שיתקין לי תוכנות שאני בוחר. הבנתי שיש דבר כזה IMAGE אבל לא הבנתי אם זה מה שאני מחפש ואיך אני עושה את זה. אני לא רוצה שהוא יזכור את ההתקנה מהמחשב הקודם אלא פשוט יתקין מחדש את התוכנות שאני שם לו אני מודה לכם מראש על העזרה

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by daido,

שלום לכולם! כשאני מנסה לעשת עידכון windows update הוא מנסה להתקין עדכון ל-windows update על מנת שאוכל להוריד עדכונים אוטומטיים למחשב, אני מקבל הודעת שגיאה CODE 800700B לא הצלחתי למצוא סיוע. מה ניתן לעשות? אשמח לכל סיוע תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by KoDkOd,

בזמן האחרון המחשב שלי החליט להאיט את הקצב,הדבר מתחיל עוד בהעלת המערכת ונמשך זמן רב מין הרגיל. רציתי לדעת אם ישנם תוכנות אפשר יכולות לאבחן את המערכת או לחילופין "לשפץ" אותה קלות ? עוד נושא שרציתי תשובה עליו,בתיקיה windows ישנם מלא קבצים בודדים שאינני יודע אם הם שימושיים או לא,איך אני יכול לגלות מה אפשרי למחוק ומה לא ? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום לכולם אני רוצה שהווינדוס שלי יצא למסך של "החלף משתמש" אוטומטית כשאני לא משתמש במחשב למשך זמן מסוים. אני לא רוצה שהמחשב יצא למצב שינה ולא רוצה את האפשרות של נעילת שומר מסך. יש לי ווינדוס XP תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by vered,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1542348,FF.html

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by tomerhas,

שלום לכולם, במערכת הפעלה WIN 98 ע"מ לנהל הרשאות למשתמשים היינו משתמשים בקובץ poledit. כיצד אני מנהל הרשאות משתמשים ב win xp ? כיצד אני מבצע redirection לספרייה כמו my documents? במאפייני my documents יש אפשרות לסמן make this folder private למניעת כניסה של אחר, כיצד אני מאפשר אפשרות זו על ספריות אחרות? אפשרות זו מוחשכת בספריות אחרות, כיצד אני מצרף ספריות נוספות כפרטיות ליוזר מסויים? כמו כן היכן אני קובע האם המשתמש יכול לגשת ללוח הבקרה לדוגמא?? אני שואל כאן הרבה שאלות הקשורות לניהול הרשאות משתמשים, ולדעתי כל התשובות נמצאות במקום אחד, משהו כדוגמת poledit של 98. קראתי לא מעט מה support אבל לא הצלחתי ליצור הרשאות בעצמי. אודה למי שיוכל להסביר לי צעד צעד כיצד לעשות זאת. כמובן …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Sqeezy,

שלום לכולם, אני מעוניין לעדכן לWIN 8.1, העדכון מופיע אצלי בחנות אבל מתי שאני לוחץ על זה זה מוציא לי את ההודעה הבאה: מה אני עושה? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. טוב אני רוצה לפרמט ולהתקין התקנה נקייה שכוללת פירמוט המחיצה (כרגע יש רק 1). התקנתי וינדוס 7 ממש כשהוא יצא, שזה לפני די הרבה זמן, אז אני לא זוכר. כדומני היתה אופציה לבחור איזושהי תקיה והקבצים ישמרו? \זה מגבה את תקיית וינדוס אז אולי לשים הכל שם באיזו תקייה? (ואז למחוק אותה) או שאני מתבלבל ומדובר בשידרוג ולא בהתקנה נקייה? התוכנית שלי חוץ מלרענן את המערכת הפעלה שהתחילה לעבוד קצת איטי, זה לנקות את כל הזבל שהצטבר במחשב במשך השנים (עשרות ג'יגות), לרענן לתוכנות חדשות ומעודכות, ואני מחפש את הפתרון הכי מהיר, אבל גם לגבות עשרות ג'יגות של מידע חיוני (אין לי דיסק קשיח חיצוני). חשבתי גם ליצור מחיצה נוספת, להעביר לשם מה שאני צריך ולפרמט את המחיצה של הוינדוס אשמח לתובונת

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by oshri8,

אהלן, לפני מספק שבועות קניתי מחשב מבוסס i3 ו 64x win 7 home premium שמתי לב שהתהליך explorer.exe לוקח 1.5 GB של RAM !!!!! הוא גם לוקח 25% מה CPU בצורה קבועה!! איך מסדרים את זה? הרצתי בדיקות וירוסים והכל יצא נקי (Symantec end point protection) תודה מראש אושרי

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  19. Started by cganir,

תקלנה משונה עם ווינדוס XP בשילוב עם ZONEALARM PRO : עם הפעלת הווינדוס, המחשב מתחבר (לפי הגדרתי) לספק האינטרנט שלי. במידה ונותקתי, או ניתקת את הקשר, ואני מנסה לחדשו- לא ניתן לבצע זאת כלל, ויש צורך לאתחל את המחשב (ניסיתי עם מספר חשבונות, ומספר הגדרות, ושום דבר לא עובד). מדובר ISDN אך נראה לי שהבעיה זהה. הורדת הפיירוול ZONEALARM והתקנת Norton personal Firewall 2002 פתרה את הבעיה, בחלקה - עכשיו אני מצליח להתחבר ולגלוש - אבל אני לא סובל את הפיירוול הזה . למישהו יש פתרון ? מישהו נתקל בבעיה ? מה יש לזון אלארם ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Itay Amar,

שלום לכולם! כבר תקופה לא קצרה יש לי בעיה מוזרה במקלדת מגע, זאת שקופצת כשלוחצים על האייקון הקטן למטה. כשאני נוגע במקש של 'ת' זה מתנהג כאילו לחצתי על ' , ' כשאני נוגע במקש של 'ץ' זה מתנהג כאיו לחצתי על ' .' ותוך כדי הנורה של הCAPSLOCK נדלקת לשבריר שנייה. מה שמוזר זה שאם אני לוחץ על CAPSLOCK אז זה מסתדר... אבל אז שאר האותיות הופכות להיות אותיות גדולות באנגלית.... זה ממש מציק, בגלל שהמחשב שלי (dell inspirion 15 7568) נהפך גם לטאבלט, ואז אני משתמש במקלדת הזאת. אשמח לעזרתכם! איתי

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. הצלחתי למחוק אותם פעם עם TUNE UP אבל מחקתי אותה... איך אני מוחק אותם ידנית? תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. בחיי כבר השתגעתי מהעיניין הזה - המערכת WIN7 64BIT לא מצליחה למצוא לבד את הדרייבר למדפסת זירוקס 3150 שלי > למרות שהיא מזהה אותה (מופיעה ברשימה של ההתקנים אבל בלי דרייבר...??? !!!) ניסיתי ידנית - גם לא הצלחתי למצוא שום דבר שעובד מתאים גם לא באתר החברה...גם לא לויסטה? מי עוזר לי תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. היי,חבר שלי נתקל בבעייה-הוא הדליק את המחשב שלו היום והמערכת הפעלה לא עלתה, במקום היה מסך שחור וכתוב משהו בסגנון the following file is missing or corrupted Windows\SYSTEM32\config\SYSTEM Requires to enter the system from a CD-ROM עכשיו הפרמוט יפתור את הבעייה כנראה,אבל הוא אומר שבכונן C שלו יש תמונות חשובות שהוא לא רוצה שיימחקו, מה עושים עכשיו כדי להציל את הקבצים ממחיקה בדרך הכי פשוטה? (שמעתי על windows mini אבל זה סיפור) תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אני רוצה להתקין אינטרנט אקספלורר 8 על אינטרנט אקספלורר 7 שקיים, האם זה אפשרי להתקין - או שצריך קודם להסיר את האינטרנט אקספלורר 7 ולאחר מכן להתקין. המערכת שלי היא וינדוס XP SP2 לבנתיים.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by yambtz,

זה המחשב של אחיות שלי. עשיתי restore לגרסה הקודמת כי היו בעיות ולא מצאתי איך למחוק את IE ואז תמונות הפסיקו לעלות. מדובר רק על תמונות, לא אנימציות פלאש או shockwave או כל דבר דומה לזה. אם אני עושה לחיצה ימנית ו show picture אז עולה. עדכון חזרה לגרסה הכי חדשה לא עוזר. למישהו יש רעיון?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.