Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב נייד עם מעבד intel core 2 duo T5550 זיכרון 2GB המחשב מריץ WIN7 חוקי לאחר הופעת החלונות לשדרוג ל 10 , עשיתי בדיקה וזו התוצאה. לכל החכמים אני יודע לקרוא אז לא לומר לי מה שכתוב. השאלה היא האם באמת CPU יכול להגביל התקנת מערכת הפעלה? מיקרוסופט אכן פרסמה שמספר מעבדים קטן מאוד לא יתמוך ב WIN 10 אבל לא פרסמה איזה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי מחר באים לאסוף את המחשב הנייד לצורך בדיקת תקינות המחשב , שמתי לב שווינדוס 8 מכריח אותי להיות מחובר עליו רק דרך חשבון האוטלוק, האם ניתן להתנתק מיזזה לנתק את זה שפשוט מדליקים את המחשב והווינדוס יעלה מבלי צורך להתחבר ?או שהאיימל של האוטלוק שלי יופיעה שם ? פשוט יוזר פשוט כמו בווינדוס 7. או לפחות לנתק את עצמי משם במחשבים ניידים יש אפשרות לעשות מין התקנת מערכת 8 מחדש , האם זה תהליך פשוט שלא דורש דיסק ? לפני שאני ימסור את המחשב לעשות את זה . תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם המערכת שלי: Window xp sp2 Ie 7 Nod32 Zone alarm Emule והבעיה הבאה: בהפעלת מחשב הכול עובד כמו שצריך וללא שום בעיות. אבל אחרי זמן מה, אני לא יכול להפעיל שום דבר מהתוכנות (אפילו הכי פשוטות כמו notepad ), רק מופיע ההודעה הבאה: " windows cannot access the specified device, path, or file. you may not have the appropriate permissions to access the item" לא יכול להיכנס ל-task manager אני לוחץ, והמחשב פשוט לא מגיב ואפילו כיבוי רגיל דרך start לא עובדת המחשב פשוט לא מגיב. כך שאני מפעיל אותו מחדש דרך reset. לדעתי זה בגלל אי-התאמה בין ה-zone alarm לבין ה-emule, כי אם אני לא טועה, כשהיה אצלי bitdefender במקום ה-nod אז עדיין הייתה לי את הבעיה הזאת. אך עדיין אני לא בטוח וגם א…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
WIN XP PRO SP2 1. שחזור מערכת: משום מה נקודות השחזור שיצרתי או שנוצרו אוטומטית נמחקות , ותמיד נשארת לי נקודת שחזור אחת (האחרונה). כנראה לאחר כיבוי. 2. משימות מתוזמנות: כשמנסה להוסיף מזימה מתוזמנת נדרש להקיש סיסמת ADMIN , למרות שלא הוגדרה סיסמה. ניסיון לעקוף הדרישה לסיסמה מבהיר כי ללא סיסמה המשימה לא תופעל לפי התזמון. הצעות ?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תקלנה משונה עם ווינדוס XP בשילוב עם ZONEALARM PRO : עם הפעלת הווינדוס, המחשב מתחבר (לפי הגדרתי) לספק האינטרנט שלי. במידה ונותקתי, או ניתקת את הקשר, ואני מנסה לחדשו- לא ניתן לבצע זאת כלל, ויש צורך לאתחל את המחשב (ניסיתי עם מספר חשבונות, ומספר הגדרות, ושום דבר לא עובד). מדובר ISDN אך נראה לי שהבעיה זהה. הורדת הפיירוול ZONEALARM והתקנת Norton personal Firewall 2002 פתרה את הבעיה, בחלקה - עכשיו אני מצליח להתחבר ולגלוש - אבל אני לא סובל את הפיירוול הזה . למישהו יש פתרון ? מישהו נתקל בבעיה ? מה יש לזון אלארם ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שאר המפרט: AMD 4200*2 Toledo(512KB*2 Cache) 2.2GHz (s939) + AC Freezer 64 pro Asus A8N-SLI Deluxe Kingston 512*2 + OCZ 1GB*2 400Mhz CL3 Sapphire HD4850 Own Design WD 160GB. Seagate 320GB Pioneer 212BK Compucase 6AG1 + Corsair 450VX Dell 2007WFP Logitech Media Keyboard Elite Logitech G9 Mouse Altec Lansing ATP3 עיקר השימוש הוא משחקים וסרטים. מהם היתרונות והחסרונות במעבר? (הפקטור הכספי לא רלוונטי) תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום, מוגדר לי בויסטה שומר המסך BUBBLES שייפעל לאחר 7 דקות. הוא משום מה לא מופעל, המסך שלי נכנס למצב סטנד ביי כעבור 15 דקות (זה מה שמוגדר). יש למישהו רעיון?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני שמח להודיע שסוף כל סוף, בעלי חלונות 98, 2000, NT ומילניום יכולים לחזור ולהוריד עדכונים דרך Windows Update! שלושה חודשים חיכינו לזה לא?...
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את הכונן הקשיח עליו מותקן כרגע ווינדוס אקספי, אבל לא מוצא שום דרך להגיע לדוס.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להוסיף באופן ידני תוכנה מסויימת, כך שתעלה יחד עם הווינדוס. הדבר לא קיים בתפריט של התוכנה עצמה. איך אפשר לעשות את זה? תודה מראש 8)
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אחותי הקטנה שיחקה משחקים במחשב שלי. שמתי לב שפתאום המון תוכנות נהפכו עם אייקון של Adobe Reader . וכאשר אני לוחץ עליהם זה נותן שגיאה ולפעמים פותח את Adobe Reader ואומר שהיא אפשר לקרוא אותם. איך אני מחזיר את זה למצב שאני יכול להשתמש בתוכנות האלה?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי התקנה נקיה של מערכת הפעלה Win7 יש בעיה , " עידכונים " טוב מה עושים ? קובץ תיקון , עכשיו מה הבעיה ? הניהול דיסקים לא עובד ואחרי שאני לוחץ ניהול דיסקים לא רק שהוא לא עובד הוא תוקע את המדיה פלייר לא יודע מה הקשר בינהם אבל זאת עובדה אחרי שאני לוחץ ניהול דיסקים המדיה פלייר פשוט נתקע לגמרי וצריך להיכנס למנהל המשימות ... דברים הזויים ... חשבתי על משהו סיכוי קלוש שאולי זאת בעיה בכונן הקשיח שגורם למערכת ההפעלה להיות " באגית " למרות שבדקתי אותו ב MHDD והוא תקין , אחרת אין לי מושג . פשוט מערכת ה' הזויה , כל הזמן אני מגלה באג' אחר והאמת נמאס לי , ה JAVASCRIPT גומר את המעבד אתרים כבדים לאללה , מערכת הפעלה באגית אין הנאה מהמחשב פשוט , אני מתחיל להאמין שאולי הבעיה היא בלו…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
נראה המחשב עובד יופי מה עושים? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב ישן ואני נותן אותו לאחותי (עם קצת שיפורים) הנה המפרט הצעות למערכת הפעלה שימוש: ICQ וWORD מפרט: P1 200MHZ 80 MB SDRAM 1.5 WD (הראשונים של WD) אם צריך עוד פירוטים אני יתן
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום עשיתי פירמוט לC (משום שהיה עומס על הזכרון וכיביתי ידנית, מה שגרם להופעת מסכים כחולים בstartup, אפילו בsafe mode) והתקנתי מחדש בNTFS, אבל מאז יש לי בעיה להכנס לתיקיה מסוימת בD. אני גם הרצתי קובץ ממדיה פלייר שנמצא באותה תיקיה, אם זה חשוב. יש לי שגיאה של ''אין גישה לX, הגישה נדחתה''. אני הadministrator וניסיתי להריץ את זה בsafe mode אבל עדיין אי אפשר להכנס לתיקיה. כשאני לוחץ על מאפיינים הגודל הוא 0 ק''ב וכביכול אין שם תיקיות. מישהו יכול לעזור לי בזה?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
באמצע התקנה לקראת הסוף פשוט המחשב נפל ועשה ריסטארט , זה אומר בעיה בספק כוח או מעבד ?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
היי, קצת רקע, אני משתמש בXP. אני מעוניין לשנות תמונות של התיקייה, פעם ידעתי איך עושים את זה, היום כבר שכחתי.. לדוגמא, התיקייה של התמונות שלי ב"מסמכים שלי" משום מה נראית רגיל, בלי הסמל המובנה של windows לתיקייה של "התמונות שלי", איך אני מחליף אותה שכן תיראה ככה? ובכללי - תיקיות אחרות תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם כונן ישן שמקפיץ מסכים כחולים חדשים מידי פעם אני מקבל ריסט למחשב, וב-Event Log רשום: AMLI: ACPI BIOS is attempting to write to an illegal IO port address (0x4d1), which lies in the 0x4d0 - 0x4d1 protected address range. This could lead to system instability. Please contact your system vendor for technical assistance. לדעתי זה הכונן הקשיח (מדובר בכונן ישן). השאלה שלי היא האם ואיך ניתן לכבות את אופציית ה-ACPI. חיפשתי דברים קשורים בביוס ולא מצאתי. כנ"ל לגבי הגדרות של מע' ההפעלה. ניסיתי למחוק את דרייברי ה-ACPI ב-Device Manager אבל זה לא עזר (הם פשוט חוזרים).
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב שכנראה פגע בו וירוס רציני והוא לא נדלק, הוא מגיע עד הרשימה של כל המצבים מצב בטוח וכו' ואני ניסיתי את כל המצבים אז הוא כאילו מנסה להיטען ועושה ריסט ומפעיל מחדש לבד! לקחתי את הדיסק קשיח למחשב אחר והוא לא מוצא וירוס. האם יש תוכנה טובה ופשוטה שאפשר לשחזר איתה ת-windows דרך ה-boot?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ! אני לא יודע אם זה קשור לכאן או לא אבל אני ישאל בכל מקרה. המחשב שלי עמוס ולא עבר פרמוט מעולם, ברצוני לדעת כיצד מפרמטים ולמה אני זקוק כשאני יעשה זאת. בתודה, תום.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום זה המפרט מחשב שלי Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box ASUS P5W DH Deluxe G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB CL 5-5-5-15 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII RAID CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+Arctic-Cooling Accelero X2 THERMALTAKE BIGTYPHOON GIGABYTE 3D AURORA ENERMAX LIBERTY 500W ARCTIC COOLING Arctic Fan 12 NEC ND-4571 LABELFLASH WHITE/BLACK עכשיו הוא עובד לאט, אין לי מושג למה... כל מה שניסיתי לא עזר... זמן טעינה שלו איטי.. מרגיש פשוט שהכל עובד לאט... ולא בא לי לפרמט אותו יש לכם הצעות ?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחשב של לקוח עם ווינדוס 7 "השתדרג" לווינדוס 10 באישון ליל לפני זמן מה. עשיתי rollback. היום פתאום הווינדוס מדווח ש" this copy of windows is not genuine" וכאשר אני מנסה לעשות לו אקטיבציה הוא אומר "מפתח המוצר שהקלדת אינו חוקי להפעלה". העותק חוקי לחלוטין (מחשב OEM של HP הגיע עם המערכת הפעלה). מלבד זה שזה פשוט קורע מצחוק (ועצוב ממש) - מה אפשר לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, בזמן האחרון שמתי לב שיש לי כמה תהליכים פתוחים של explorer ברקע, אני לא יודע ממש למה. סרקתי לוירוסים והכל ולא נמצא שום דבר שקשור לזה. מישהו יודע למה זה קורה?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-