עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לחברי הפורום, אני עומד להזמין מחשב חדש עם המפרט הבא: Q6700 ב OC CF של 4850 4GB זיכרון לוח אם X48 מסך 22" רציתי לדעת אל איזו מערכת מומלצת למשחקים כדי לנצל הכי טוב את משאבי המחשב... אני יודע שלויסטה יש DX10 השאלה האם עבור משחקים החדשים ואלה הכבדים שיצאו בשנה אחורה, ויסטה 64 תתמוך או שעדיף ויסטה 32 או בכלל XP אני נוטה לכיוון 64 כי היא תתמוך ותזהה את כל הזיכרון שלי אבל האם ניתן להריץ עליה את כל המשחקים?? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לחברי הפורום, אני עומד להזמין מחשב חדש עם המפרט הבא: Q6700 ב OC CF של 4850 4GB זיכרון לוח אם X48 מסך 22" רציתי לדעת אל איזו מערכת מומלץ לעבוד כדי לנצל הכי טוב את משאבי המחשב... אני יודע שלויסטה יש DX10 השאלה האם עבור משחקים החדשים ואלה הכבדים שיצאו בשנה אחורה ויסטה 64 תתמוך או שעדיך ויסטה 32 או בכלל XP אני נוטה לכיוון 64 כי היא תתמוך ותזהה את כל הזיכרון שלי אבל האם ניתן להריץ עליה את כל המשחקים?? ??? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  3. אני קונה מחשב עם מעבד Q9300 לוח אם Asus P5Q (P45) זיכרון ראם 2GB דיסק קשיח 500GB כרטיס מסך HD4850 איזה מערכת הפעלה כדאי להתקין עליו.... ועוד שאלה.. אם לחבר שלי יש vista ultimate מקורי.. אני יוכל להתקין את המערכת גם על המחשב שלי????

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  4. אהלן. שאלה. יש לי מחשב נייד מדגם presario 700 של קומפק עם 20GB, 1 GHZ וזכרון 240 MB. כן כן... עגלה רצינית. אני רוצה להשתמש בו כמחשב אינטרנט בלבד (ברשת אלחוטית). הייתם טורחים להתקין עליו XP? אני חשבתי על windows 2000. איך הייתם מחלקים את המחיצות אגב? נ.ב. תסננו עצמאית בבקשה תשובות בסגנון - "תקנה מחשב חדש". הן לא רלוונטיות. תודות.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. היי, יש 4 אפשרויות למחשב חשד שאני מקבל בקרוב 1. WIN 7 2. WIN 2008R2 3. WIN 8 4. WIN 2012. האם לשתיים האחרונים יש רשיון GO LIVE? אני מתכנן להשתמש במחשב בתור מחשב עבודה נטו. האם נכונה השמועה ששמעתי ש WIN 8 יתמוך גם ב VM? אשמח לשמוע דעות בנושא.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. הזמנתי לחבר מחשב למטרת שימושים רגילים + משחקים (משחקים בעיקר). הנה המפרט, מעבד: AMD PhenomII x4 (955) - quad-core [AM3] 3.2GHz 45nmBlack Edition – RETAIL זיכרון: GB KINGSTON DDR 3 - 1333 - I5- KINGSTON Original 4 לוח אם: GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H (AMD 785G) DDR3 DVI + HDMI – mATX כ. קול: משולב בלוח האם כ. רשת: 10/100/1000 משולב בלוח האם כ. מסך: PowerColor ATI Radeon HD5850 1GB DDR5 - RETAIL - ZIGZAG SALE דיסק קשיח: SAMSUNG 500GB 16MB - 7200RPM S-ATA - SpinPoint F3 דיוידי: DVD-RW X22 BLACK ספק: Thermaltak litepower 500w ואני מתלבט איזה מערכת של וינדוס 7 להתקין 32 ביט או 64 ביט. השיקול להתקין וינדוס 7 64 ביט על מנת לנצל אל כול הזיכרון 4 ג'יגביט. אולם התקנה של מערכת 64 ביט…

• 6 תגובות
    • 977 צפיות
  7. קניתי היום מחשב חדש, מעבד E8400 עם 4*1GB זיכרון. האם להתקין מערכת הפעלה 64BIT?

• 32 תגובות
    • 9k צפיות
  8. Started by imac,

קיבלתי מחשב ישן ואני נותן אותו לאחותי (עם קצת שיפורים) הנה המפרט הצעות למערכת הפעלה שימוש: ICQ וWORD מפרט: P1 200MHZ 80 MB SDRAM 1.5 WD (הראשונים של WD) אם צריך עוד פירוטים אני יתן

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by barakZ,

אז ככה, מה המצב? המפרט שלי הוא http://tms.co.il/preview/spec/5byu3req/1. עכשיו, איזה מערכת הפעלה לקחת? ווינדואס זה אני מניח ברור, הבעיה זה איזה גירסא? ויסטה או XP? וגם כמה ביט - 64 או 32 ? תודה מראש לעונים :]

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  10. Started by noam25,

קניתי מחשב INTEL QUAD Q8400 4 גיגה זיכרון מה המערכת הפעלה האופטימלית?

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  11. שלום, יש לי משימה להתקין מערכת הפעלה על netbook שהגיע מאירופה. עם XP בגרמנית. מעבד atom n270 ו-1GB RAM. איזה מערכת הפעלה הכי תתאים במקרה הזה? האם Windows 7 זה לא כבד מדי?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by FRI,

מעבד - INTEL PENTIUM E5300 BOX לוח אם - FOXCONN TG31-M2 Retail זכרונות - A-DATA 2X2GB 800MHZ VALUE כרטיס מסך - SAPPHIRE HD4830 512MB כונן קשיח - WD 320GB AAKS 16MB מארז - RAIDMAX APEX 802 ספק כח - SEASONIC 400W SS-400ET בעקרון אני צריך אותו למשחקים בינוניים ולפוטושופ, השאלה שלי האם ויסטה 64 ביט יעבוד טוב על המחשב הזה או שהמערכת הזאת תשאב ממנו יותר מדי כוח? אם לא אז איזה מערכת הפעלה לקחת?

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  13. למחשב יש 1GB זכרון, איזה מערכת תתפקד מהר יותר עליו, XP או 7? תודה!

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  14. איזה מערכת הפעלה יותר טובה? WinXp Home או Win98, מביחה של יציבות הפעלת משחקים הפעלת תוכנות וכל הדברים שהמשתמש הבייתי מרבה להשתמש בו? * אנשים בבקשה אני רוצה שתדברו מתוך ניסיון כי זה ממש חשוב לי התשובה..

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by Blue Omega,

תודה

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  16. שלום! חבר שלי הביא לי AMD +1800 1.5GHZ עם 256מגה DDR333 או 400. התקנתי עליו XP בעברית עם SP3 (הורדתי גירסה נקיה שSP3 מובנה בה והשתמשתי בסיריאל המקורי שלי). במערכת עובדת יחסית לאט או בגלל שיש הבדל משמעותי בין SP3 שתוכננן למחשבים ל2008 לבין SP1 שהותאם למחשבים של 2002 (כנ"ל IE7 וכל התוכנות האלה 256MB של RAM לא מספיקים להפעיל הרבה תוכניות). או שבגלל שלחתי ממנו HD 80GB IDE (זה שהגיעה עם אותו מחשב) והחלפתי אותו לHD 20GB IDE של חברה ישנה שלא קיימת כיום (נלקח ממחשב פנטיום 866 מותג). השאלה שלי עם אני ימיר לו את המערכת לFAT32 מה שבחיים לא עבדתי עם XP אז המחשב יתחיל לזוז??. עם אני יתקין xp עם SP1 אז המחשב יזוז?? (באותה תקופה זו היתה המערכת הפעלה אני זוכר שעל פנטיום 500 עם 256מגה זה…

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  17. בצורה חלקה וללא בעיות בשימוש בממשק הAERO.

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  18. Started by ginton,

איזה סוג ויסטה הכי טוב? ulimate premium וכד' ?

• 10 תגובות
    • 935 צפיות
  19. Started by dman22,

אני מחפש סקין טוב לוונדוס XP שנראה בדיוק כמו ויסטה לא משהו שיכביד על המחשב וייתקע אותו אחר כך. תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  20. ............................................................................

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. היי.. פירמטתי את המחשב לפני איזה 3 חודש ככה ןלא פתחתי איזה משתמש כלשהו, אז הדיפולט היה אדמיניסטרטור.. אתמול ברוב טיפשותי פתחתי עוד משתמש... אפילו אחרי שקראתי שהחשבון אדמיניסטרטור קיים רק במצב שאין משתמשים אחרים. פתחתי אותו ועכשיו .. כמובן... החשבון אדמיניסטרטור נעלם!, בחשבון הזה יש לי הכל. ממממש הכל. ובנוסף, שיש לי שם כ"כ הרבה דברים, המקום שנשאר לי הוא 5 ג'יגה פנויים - (ז"א שהדברים נמצאים על ההרדיסק). אני צריך להשיג שוב גישה לחשבון האדמיניסטרטור ואין לי מושג איך אני עושה את זה. _____________ נכנסתי לחשבונות משתמשים - ניסיתי למחוק את המשתמש הזה אבל אי אפשר כי: א'-הוא מחובר ב'- הוא מנהל המחשב ג'- החשבון האחר היחידי שיש הוא חשבון GUEST. ניסיתי ידנית להיכנס ולהעתיק את התיקיה …

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  22. Started by lipa,

מבחינת מהירות עבודה ? אצלי מותקנת מערכת ההפעלה ב-FAT 32 אם אני רוצה לעבור ל-NTFS איך אני עושה את זה מבלי למחוק את מערכת ההפעלה ?

• 32 תגובות
    • 8.5k צפיות
  23. יש לי winXP pro שאני מריץ ipconfig שמתי לב שהוא נותן לי את האי.פי של המחשב אל הראוטר. איך אני מוצא את האי.פי שהספק אינטרנט נותן לראוטר? האם יש פקודה כזאת שרצה בווינדוס ולא בדוס כמו msconfig ?

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  24. תודה לעוזרים או שיש למישהו תוכנה כמו PARTITION MAGIC אבל בחינם ?

• 10 תגובות
    • 714 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.