עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אז ככה..... אני רוצה לפרמט את המחשב אבל לא יודע איך בדיוק......... יש לי ווינדוס XP HOME EDITION ורק שתדעו.................. עדתי חיפוש בפורום אבל כל מה שהיה זה היה לווינדוס 98 וזה גם לא היה כל כך מובן, אני יודע מה זה ביוס והכל אבל הכל היה מבולגן שמה בחיפוש תודה ענקית לעוזרים.................................

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. יש לי בעיה במחשב..הוא לא נותן לי לשים תמונות רקע בשולחן עבודה..רק צבע אחד בכל פעם...כשאני נכנס למערכת בהתחלה יש את התמונה אבל לאחר איזה 10 שניות היא נעלמת ניסיתי להחליף תמונות רקע אך זה לא עוזר...זה פשוט כמו האפשרויות האלה שאי אפשר לעשות אז אותו דבר אצלי...תעזרו לי ח`ברה..

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by aragon,

תודה לעוזרים!!!

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by weeday,

יש לי דיסק 11in1 של windows xp ויש שם כל מיני גרסאות... מה ההבדל בינהם?...

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by erez_levy,

שלום לכולם וערב טוב. כבר הרבה זמן שהמחשב שלי עושה בעיות (קרוב לשנה). הוא עושה לעצמו ריסטארטים מתי שמתחשק לו ועוד כל מיני בעיות. בקיצור, החלטתי שאני רוצה לפרמט כי אמרו לי שזה כנראה יעזור. (המחשב היה גם בבדיקה במעבדה ולא מצאו שם בעיות עם החלקים) במזל היום בצהריים הצלחתי לגבות את כל הדברים במחשב ע"י כך שהעברתי אותם לכונן שבו הווינדוס לא מותקן. אחר כך באתי להדליק את המחשב, הוא נדלק, קפא, ואז נכבה וכשהפעלתי אותו מחדש הוא כבר קרס והופיעה לי השגיאה: Windows could not start because the folowing file is missing or corrupt \WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM You can attempt to repair this file by starting windows setup using the original setup CD-ROM. Select 'r' at the first screen to…

• 8 תגובות
    • 749 צפיות
  6. Started by pecanman,

שלום מותקן אצלי java sun ועדיין בהרבה מאוד מקרים שאני מנסה להריץ javascript שומדבר לא עולה לי. יש למישהו פיתרון בשבילי?? תודה!

• 8 תגובות
    • 796 צפיות
  7. Started by idoyi,

המחשב יום אחד נפל לי ומאז הווינדוס לא עולה לי וכשאני מדליק את המחשב הוא רושם לי שהקובץ הזה חסר: windows root system32\ntoskrnl.exe. please re-install a copy ot the above file. מה צריך לעשות כדי שהוינדוס יעלה מבלי לפרמט את המחשב??? תודה ...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by shimronfio,

היי, במערכת ההפעלה הקודמת שלי וינדוס 7 היה לי חלונית מאפיינים קטנה שהוצגה מתחת לרשימת הקבצים איפה ששורת המצב. עכשיו בוינדוס 8 יש לי אפשרות להציג אך ורק בצד שמאל של החלון וזה ממש לא נוח. האם יש דרך להעביר את החלונית למטה?.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום לכולם! התקנתי שלשום SP3 דרך ווינדוס אפדייט. המחשב התחיל להכבות לי בפתאומיות, הוא נתקע למשך 1-3 שניות ואז כבה. אין בעיית התחממות (מחשב נייד), ואין בעיה להדליק אותו לאחר מכן שוב. הסמלים ב"'קוויק לאנץ'" השתנו (החזרתי אותם), לפעמים אני לוחץ על אייקון דאבל קליק וכלום לא קורה, לפעמים זה מבצע גזירה... חלונות בדפדפן נסגרים בפתאומיות, התקן סאונד נעלם וחייב לרסטרט... מה זה כל החרא הזה?! WTF?! אני לא יודע מה לעשות! אגב- מחשב נייד של HP, פאוויליון 5000ZV. הבנתי שלSP3 יש בעיות עם מחשבים של HP. למישהו יש פתרון?

10. Started by siin,

ניסיתי להוריד את הקובץ דרך מיקרוסופט ולפי עזר (אשף) ההתקנה זה יקח כשעתיים!! ויתרתי על התענוג. חיפשתי ברשת את הקובץ להורדה ישירות לדיסק ומצאתי, הורדתי 125 מגה! עם תחילת ההתקנה קיבלתי הודעה שלא ניתן לביצוע מפני שהמערכת במחשב דוברת עברית ולא אנגלית! הייתכן?! מה זה משנה לעזאזל !!! האם אפשר לקבל קישור להורדה של הקובץ ישירות לדיסק ויתאים לשפה בה המערכת משתמשת (עברית)? המערכת חוקית לחלוטין WINXP HOME

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום יש לי בעיה מאוד מעצבנת בWINDOWS,בכל פעם שאני מדליק או מכבה את המחשב קופצת לי שגיאה שאותה תוכלו ליראות בתמונה הבאה: ממה זה נובע ואיך אני פותר את העניין? תודה רבה חברים^^

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. תהיה אפשרות להמיר את ויסטה ואופיס מאנגלית לעברית? (ערכתי)

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. גודל כונן C הוא 39GB והמקום הפנוי הוא 5GB - אחרי שחיפשתי שעות לא מצאתי מה תופס לי מקום גם לאחר חיפוש מתקדם לא מצאתי... מה שאבסורט כאן שאם אני עושה ctrl a ומאפיינים על התוכן של הכונן הוא מראה לי גודל של 18.7GB למישהו יש עצה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by tal h,

פתאום -Alt+Shift לא מחליף לעברית, אז צריך ידנית להחליף לייד השעון, אבל זה מרגיז נורא. בגדלישה בד"כ אין בעיה,רק בשדות מסויימים זה קורה, הבעיה העיקרית היא בתוכנת המייל -אוטלוק אקספרס, או ב XP, למשל שינוי שם קובץ... בדקתי רוגלות ווירוסים. מה עושים?

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. Started by Lahad,

אהלן, לפני כשבועיים קניתי מחשב חדש - מחשב מדהים! מפרט : Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX Thermalright Ultra 120 Xtreme Gigabyte GA-X48-DS4 Thermaltake Armor Plus Black + Window 2 Scythe 120mm S-Flex (SONY) 1600RPM 63.7CFM / 28dBA Evercool Red Scorpion 140mm (With 120mm Adapter) 1200RPM <22dba Corsair 750TX 60A @ 12V OCZ 4GB DDR2-1066 DualKit (2x1GB) HeatPipes Reaper CL5-5-5-15 Western Digital 500Gb 16MB AAKS WD 300GB SATA II 10K 16MB VelociRaptor BFG Nvidia GTX280 1GB DDR3 HDMI OCX Retail Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black Retail מעבד עבר OC והוא נמצא על 3.2 כרגע, המחשב פשוט מדהים מכל המובנים. אבל יש בעיה קטנה אחת , מין סוג של "איבוד אייקונים…

• 8 תגובות
    • 790 צפיות
  16. Started by ot,

מי שמכיר אותי יודע שאני לא עושה שימוש סתמי בכותרת "דחוף". לכן, מן הסתם זה באמת דחוף, ואבקש תגובות מהירות ככל האפשר. מפני שאני חייב להתקין מערכת הפעלה מתאימה, וזה חייב להיות מותקן ומוכן כבר בבוקר. אז ככה... בעל המחשב רוצה להתקין פוטושופ + ויזואל סטודיו (הכולל ויזואל בייסיק). השאלה היא, איזו מערכת הפעלה תתאים יותר. בהתחלה ביקש שאתקין לו מילניום, לאחר 'ייעוץ' עם חבר אחר נאמר לו שמילניום מלאה באגים, והומלץ לו להתקין 98SE. אני בכלל המלצתי לו על XP-PRO. האם יש יסוד לטענה שאין אינטגרציה מלאה בין מילניום >< התוכנות הנ"ל (במיוחד ויזואל בייסיק) ? האם עם XP תהיה בעיה? או שזה בכלל תלוי בגרסאות? אבקש רק תגובות מניסיון בלבד. ** <להזכירכם, דחוף!> תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. מתי יוצא לחנויות אופיס 2007 בעיברית?

• 8 תגובות
    • 928 צפיות
  18. Started by JHONLEV,

פירמטתי את המחשב HP שלי, (היה לי ויסטה),ועכשיו אני לא מצליח להתקין את המודם, בגלל שהמחשב לא מזהה את הכבל שאני מחבר למחשב... מה אני עושה? אין לי שום דיסקים של דרייברים, כלום ואין לי מושג מאיפה אני מוריד אותם... תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. רניתי רמקולים למחשב 4.1 עכשיו יש חיבור לרמקולים קדמיים ולאחוריים את הקדמיים חיברתי לחיבור הרגיל לאן אני מחבר את האחוריים?

• 8 תגובות
    • 665 צפיות
  20. Started by david86,

היה לי בעיה במחשב וחבר שלי אמר לי תיכנס לאיזה אתר ותרשום לי את האיפי שלך אז רשעמתי אז נתנתי לו אני רואה שהעכבר זאז הוא אמר על תידעג אני יסדר לך בלי שאני היה אצליך בבית ואז הוא סידר לי מי שהוא יכול להגיד לי איך הוא עשה דריך מה איזה תוכנה הוא איך עוסים את זה?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by I7210I,

שלום אני מעונין להתקין על מחשב WINDOWS 7 ולעשות שני משתמשים האחד מנהל והשני שיהיה לו גישה להכל פרט לשינויים בלוח הבקרה וכן שלא יוכל לשנות דברים בדפדפן (IE) מה עלי לעשות בשביל זה?איך עושים כזה משתמש? תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by galila,

שלום יש לי win xp pro ובעיה עם אקספלורר שנתקע כל חצי שעה בערך או פחות ולא מגיב. אני מנסה כל פעם לסגור את הדפים התקועים בעזרת alt+ctrl+del אבל גם עם זה יש קושי וזה מגיב רק אחרי הרבה נסיונות. זה התחיל לפני כמה ימים ולא בעקבות שינויים או התקנות חדשות, שלשום ניסיתי לעשות שיחזור למערכת ולא היתה לי שום אפשרות לעשות שיחזור מלבד לאותו היום, היום שניסיתי לעשות שוב שיחזור זה נתן לי אפשרות ללכת אחורה רק עד שלשום. התקנתי היום עדכון אבטחה מצטבר עבור Internet Explorer 6 Service Pack 1 מאתר מיקרוסופט וזה לא עזר. למה נוצרת בעיה כזאת ואיך אפשר לפתור אותה??? תודה לעוזרים גלי.

• 8 תגובות
    • 722 צפיות
  23. שלום לחברי הפורום, אני מקווה שאני מפרסם את זה בפורום הנכון. אם לא שהמנהלים יעבירו בבקשה. בשבוע האחרון אני חווה מספר תופעות מוזרות. למשל: 1. לא רואה את עמוד הבית של YNET בעברית. את שאר העמודים כן, בעמוד הבית בעברית אני לא רואה כלום (גם FF וגם IE). את עמוד הבית באנגלית אני כן רואה. 2. נסיון לגשת לסריקות וירוסים אונליין לא מצליח. חלק מהאתרים מבקשים סיסמאות (WTF) וחלק פשוט מחזירים שגיאות כאילו הם לא קיימים. 3. כל נסיון לפתוח notepad נגמר בקריסה והפעלת VS debugger. מזל שיש NPP. 4. לא מצליח להפעיל את איחוי הדיסק - disk defragmenter could not start 5. שלל תופעות מוזרות אחרות. מה עשיתי עד עכשיו: 1. העליתי את המחשב עם bartPE CD. לא מצאתי וירוסים. מחקתי את כל ספריות וקבצי הTEMP השו…

• 8 תגובות
    • 891 צפיות
  24. שלום יש לי מחשב נייד LENOVO S 310 התקנתי את 8.1 ולא ניתן להעביר את מחשב למצב שינה דהיינו שפותחים את המכסה שיחזור המסך לאתר שבו הייתי . התקנתי את כל הדרייברים ל 8.1 מאתר החברה אבל הבעיה לא נפתרה. אני נאלץ לכבות את המחשב עם הכפתור בצורה מאולצת למרות שבכל המקומות מופיע ב שינה. האם מישהו יכול לעזור ?? בתודה מראש.

• 8 תגובות
    • 3.6k צפיות
  25. טוב אז ככה שאני לוחץ על להתקין איזה תוכנה משחק זה רושם לי תשגיאה הזו שאני רוצה להיכנס לאיזה משחק תוכנה שכבר מותקן גם זה עושה לי את זה איך אני מסדר ? תודה .

• 8 תגובות
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.