עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. היי חבר'ה! אני מקווה שזה הפורום הנכון, אם לא, מצטער מראש.. היום עשיתי ריסט למחשב שלי, בגלל שלא היה לו כזה כבר הרבה זמן.. והPF קצת התמלא ובקיצור.. רציתי לתת לו ריסט. מיד כשהוא עלה, הופיע לי הודעת שגיאה מרובעת להפליא עם טיימר של 11 שניות בערך שכתוב עליה איזה system error משהו מפחיד. כשהטיימר מגיע ל0, המערכת תבצע כיבוי.. לשמור את כל הדברים שלי בלה בלה.. קצת הייתי בשוק מהדבר הזה פתאום. חשבתי שזה אולי סרביס שנכשל ומרסט לי את המחשב.. מזה כבר יכול להיות עם טיימר? אז כשהמחשב עלה שוב, עשיתי מהר shutdown -a בשביל לבטל את הכיבוי שהטיימר עושה לי. נכנסתי לסרביסס ומצאתי איזה סרביס בשם DCOM (שבEvent viewer היה לו המון ארורים) שברגע שהוא נכשל הוא מרסט. עשיתי לו כשהוא נכשל שיעשה Take no a…

• 8 תגובות
    • 973 צפיות
  2. Started by Zeev86,

היי. קניתי מחשב נייד ובו מותקן כבר WIN7. האם יש דרך לדעת מה הSERIAL שלי? יש לי אפשרות לעשות דיסק recovery, אבל מדובר בשלוש דיסקים ואני מעדיף להתקין פעם הבאה WIN7 נקי מדיסק אחד. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by dyn,

שלום, נתקלתי בבעיה עם אחד המחשבים שלי, בזמן שהוא עולה אני מקבל את השגיאה NTLDR is missing. בעבר נתקלתי בשגיאה והצלחתי לסדר אותה באמצעות הפקודה bootcfg \rebuild ב recovery console. ניסיתי להעלות את ה recovery console במחשב הספציפי עם הדיסק של מערכת ההפעלה, נכנסתי לבפנים ושם הייתי צריך להכניס סיסמת administrator. מה שמוזר הוא שלמחשב הזה אין שום סיסמה בכלל, לא על היוזר שלו ולא על היוזר של האדמין, לא קיימת סיסמה בכלל. בגלל זה אני לא יכול לרשום שום פקודה בrecovery console, אם אני לוחץ enter הוא מבקש עוד פעם סיסמה ל administrator ואחרי 3 פעמים המחשב עושה ריסט, אני לא מבין למה הוא מבקש סיסמה אם היא לא קיימת בכלל. חיפשתי במקומות שונים והבנתי שיש דרך לסדר את זה באמצעות שינוי …

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. טוב קודם כל שנה טובה וחג שמח לכולם עכשיו לשאלתי : כמו בכותרת, אני פותח את המחשב והוא מגיע למסך של ווינדוס שהוא באמצע ומתחתיו יש את הפס הזה שעוברים 3 קוים כאלה. שזה מסתיים יש מסך כחול כזה לשניה ואז המחשב עושה ריסט. זה כבר קרה לי בעבר, וכרגע אני מצליח לפתוח את המחשב רק ממצב בטוח. אני מקווה שאפשר לפתור את זה ולא לפרמט. אז אני באמת אודה לכל מי שיוכל לעזור לי, תודה מראש

• 8 תגובות
    • 7k צפיות
  5. Started by Or ei,

מישהו יודע מה הדרשיות של ה-XP??

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  6. בבקשה עזרה,אני מקווה שזה מתאים לפורום.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ParanoidLoneWolf,

שלום, תהיתי איך אוכל להוסיף את האפשרות להפעיל את חלונות מחדש במצב בטוח בחלון הקטן שנפתח כשלוחצים על Start ואז על Turn Off Computer, תודה מראש

8. Started by nnfyrbsnss,

בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=368089.0 אחרי שפתרתי את הבעיה, ניסיתי להעלות את הwindows xp שוב אבל זה לא עבד, אני מקבל bsod מהיר מאוד שאני אפילו לא מצליח לצלם מה כתוב, והמחשב מרסט. ניסיתי גם בsafe mode וload recent optimized settings גם - כלום. [בנתיים אני כותב מlive cd של אובונטו, אחח איזה מזל שיש לי אחד כזה וחיבור ללא חייגן] אפשר לסדר את הבעיה מבלי לפרמט את הwindows?

9. Started by finish,

פירמטתי את המחשב וניסיתי להתקין ווינדוס. אחרי שהוא מגיע ל installing devices או משהו , כבר במסך הזה של ההתקנה קופץ חלון כחול ורושם: "a problem has deteced and your computer was shut down " "check to make sure any hardware is propertly installed" מסך כחול כזה ורשום בסוף למטה "thenical information stop 000sxds משהו כזה שורה ארוכה עם אפסים ואיקסים וכאלה. עשו מצווה עזרו אחיםשלי מה עושים??

• 8 תגובות
    • 681 צפיות
  10. Started by MalGano,

שלום לכולם, אחרי לבטים רבים החלטתי לפרמט את הלפטופ שלי אתמול אחרי תקופה ארוכה של איטיות לא מוסברת (תהליך של וינדאוס שטחן את הדיסק. ולא מדובר ב-Indexing service ). לכאורה הבעיה הסתדרה אחרי הפורמט אך משהו אחר הופיע: כאשר מביטים במאפייני המחשב רשום כי לא כל הזיכרון מנוצל (ראו להלן) דבר שלא היה קיים לפני הפורמט. חשוב לציין כי מדובר בלפטופ ולא נעשו בו כל שינויי חומרה. כל העידכונים מ-Windows Update הותקנו וכך גם הדריוורים. חיפוש בגוגל העלה כמה פתרונות אפשריים שלא עזרו: 1. הגדרות בביוס - אין אצלי בביוס שום דבר הקשור להגדרות Ram פרט לזה שמופיע שם 4Gb Installed. 2. נסיון לעשות boot עם הגדרות זיכרון משתנות - לא עוזר. במקום לרשום ש-3.86 מנוצלים אז הוא רושם 2.99 מנוצלים ( :-\ ), כך ש…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by snaidis,

התקנתי VISTA לפני כמה ימים ואז מחקתי אותה, כלומר עשיתי FORMAT לכונן שבו היא נמצאת. כל פעם שהמחשב עולה אז ב BOOT יש גם את VISTA וגם את XP. אני רוצה שהוא ישר יעלה לי את XP בלי לשאול. בדקתי בקובץ boot.ini.backup אבל יש שם רק את XP...(לא מצאתי את BOOT.INI) אז איך אני פותר את הבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by GZA3,

חשבתי שיש לי בעיה בהרד דיסק שהוא ניתקע אבל מצאתי שיש כמה קבצים שתוקעים את האקפלורר (שולחן עבודה לא הדפדפן) אני מנסה לפתוח את הקבצים (פורמט של סרט) והוא ניתקע אני פותח תתיקע האקפלורר ניתקע ואם אני מנסה למחוק או להעביר אותו מקום אז אני מקבל הודעה שמשהו משתמש בו כבר ועלי לסגור את התוכנה שמשתמשת בו וניסיתי לעשות את זה גם במצב בטוח של הוינדוס וזה עדיין רושם לי את זה מישהו יודע מה אפשר לעשות ?

• 8 תגובות
    • 845 צפיות
  13. Started by gollbi,

המדפסת נמצאת המחשב אחר (רשת אלחוטית) ועל המחשב הזה מותקנת XP , הגדרתי את הרשת הכל טוב ויפה אבל רק יש בעיה עם המדפסת להלן תמונה של הEror שקופצת לי : יש למישהו מושג מה הבעיה ??? זה דיי דחוף ! תודה רבה רבה רבה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  14. Started by shloosh,

יש לי בעיה בווינדוס שמשגעת אותייייי פתאום הכפתור הימני והשמאלי לא עובדים בתוכנות או בווידנוס,כאילו לא מגיב במקומות שונים, והרבה דברים שקשורים לאינטרנט אקספלורר לא עובדים.. קישורים לא נפתחים וכנל הורדות. תוכנות לא נפתחות וכו'.. למישהו זה קרה או מכיר את זה??. תודהה

• 8 תגובות
    • 716 צפיות
  15. יש לי המון תיקיות בתיקיה אחת, ואני רוצה להעביר את כל השמות של התיקיות לטקסט. מה הדרך הכי מהירה לעשות אתזה?

16. Started by Zeev86,

היי. אני מתכנן לקנות מפתח לWIN7. האם תהיה לי אפשרות להשתמש בו רק במחשב אחד, או בכמה מחשבים?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by elior021,

שלום לכולם ושבוע טוב. יש לי שאלה והיא הולכת ככה אני רוצה לדעת אם יש אפשרות לגבות את הקבצים שלי בהרדיסק אחרי שהוינדוס קורס

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  18. Started by 888,

וכמה עולה XP MADIA CENTER? ומשהו יכול לתת לי קצת הסבר על XP MADIA CENTER?

• 8 תגובות
    • 969 צפיות
  19. Started by nivezrati,

שלום לכולם התקנתי דיסק של XP PRO ללא בוט עצמי דרך הדוס במחשב עם XP HOME המחשב הוסיף את כל הדריברים של ההתקנה והכל ואז הגיע חלון שהוא שאל אותי 1. set up a new installation..... 2.repair .... 3. exit בקיצור זה החלון שעולה שאתה נכנס שוב להתקנה רצוי לציין שבחרתי באפשרות הראשונה והוא שאל אותי על איזה מחיה והכל אבל הוא לא נתן לי להתקין אותה על C וגם לא נתן לי למחוק את C ולעשות מחיצה חדשה כי אני רוצה לפרמט את הכונן הזה! אני לא יודע מה לעשות כבר וזה דיי דחוף לי! בתודה ניב!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by compman112,

^^^

• 8 תגובות
    • 988 צפיות
  21. אני מתכוון לקנות בקרוב מחשב חדש. במחשב יהיו 2GB של זכרון, ו- HD בגודל 160GB. המליצו לי ליצור בהארד דיסק מחיצה שתהיה מיועדת לזיכרון וירטואלי בלבד. לצורך העניין, תהיה מחיצה C בגודל 20GB עבור מערת ההפעלה (XP), מחיצה D עבור תוכנות, משחקים ושאר ירקות (בגודל של 130GB~), ומחיצה E בגודל של 4GB לזיכרון וירטואלי. על מחיצה זו לא יהיה שום דבר (היא תהיה "ריקה"), והזכרון הוירטואלי יוגדר כך שהוא "יישב" רק במחיצה E. מישהו מכיר את העניין הזה / יודע אם זה כדאי?

• 8 תגובות
    • 715 צפיות
  22. Started by uzi230,

אוקיי, אז ככה - עשיתי שטות חמורה לאחרונה והורדתי קראק מאתר דיי תמהוני, מבלי שהיה לי אניטיוירוס. מתברר שהקובץ הזה היה וירוס כלשהו שגרם ככל הנראה למחיקת כמה קבצים קריטיים השייכים למערכת ההפעלה. הוירוס עצמו נמחק כליל מהמחשב, אבל הנזק כבר נעשה, והוירוס הספיק לגרום לנזק דיי רציני במחשב - אין אפשרות לשימוש בעברית ("סרגל השפה" בסרגל הכלים לא מופיע) וישנה בעייה בהתנתקות האינטרנט (מתבצעת התחברות לאינטרנט והדפדפן עולה, אבל לאחר מספר דק' מפסיקים דפי האינטרנט לעלות ותוכניות התומכות בחיבור לרשת, כמו המסנג'ר, ה-steam וכד', מתנתקות). השאלה שלי היא האם ניתן לתקן בעיות אלה בדרך כלשהי, מבלי לבצע פירמוט? האם ישנה אפשרות ב-XP ל-repair, והאם זה יכול לעזור לי?

• 8 תגובות
    • 875 צפיות
  23. אכן רבות ונפלאות הן תקלות החלונות. בכל אופן, בכל פעם שאני מנסה למחוק קובץ עם shift+del, המסך נחשך לשניה, ואז חוזר. הקובץ נמחק בסוף, כך שזאת לא ממש תקלה. לעומת זאת, כשאני מנסה למחוק את הקובץ באופן מסורתי, רק עם del, אז עסקים כרגיל, והקובץ נשלח בשמחה לפח (סליחה, סל מיחזור). יכול להיות שהshift+del מפחיד אותו, כי זה באמת למחוק, ולא סתם בכאילו? :s05: אשמח לדעת אם מישהו יוכל לחשוב על הסבר הגיוני (אם יש דבר כזה בwindows), או שאולי אחד מכם נתקל בזה.

• 8 תגובות
    • 893 צפיות
  24. שלום לכולם כיום מותקנת על המחשב שלי ווינדוס אקס פי פרופשיונל סך הכול אני מאוד מבסוט מהווינדוס, אבל יש משחקים שלא תומכים יותר בווינדוס אקס פי וגם בווינדוס אקס פי אי אפשר להתקין בצורה חוקית דיירקט איקס 10, אז אני רוצה דואל בוט ולהתקין גם את ווינדוס 7 אני יודע איך לעשות את זה השאלה שלי האם זה יכול לגרם נזק לווינדוס אקס פי באיזהשהי צורה לאיטיות או למשהו אחר? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.