Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אני שואל בשביל אח שלי כדי לעזור לו. יש לו מחשב נייד עם ווינדוס 7 OEM הוא עדכן לווינדוס 10 והוא עשה לו קצת בעיות וכאלה... בקיצר, הוא שינמך חזרה ל 7 וגם שם יש לו קצת בעיות והצעתי לו לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש ווינדוס 7. חשוב לציין שהוא חייב את הווינדוס 7 כווינדוס חוקי כי הוא בעל עסק והוא לא רוצה להסתבך עם זה. ולשאלתי: איך הוא יכול לפרמט את המחשב בעודו OEM ללא דיסק? תודה רבה רבה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי את ה VISTA "בהצלחה" ואחרי ההתקנה יש לי בעיות קשות של איטיות, כלומר אני לוחץ על COMPUTER לדוגמא, ואני צריך לחכות חצי שעה בלי הגזמה עד שזה עולה. כשהוא עשה לי LOADING DESKTOP זה לקח לו גם חצי שעה בערך וזה נראה הוא לא עושה כלום כאילו הוא פשוט תקוע... ואז אחרי 30 דקות הוא נכנס ושוב נתקע ככה. כאשר אני נכנס לאתר כלשהו לדוגמא הוא עולה עד החצי ואז שוב זה נתקע וצריך לחכות חצי שעה עד שיסתדר. לא נראה לי שזו בעיה במפרט שלי, אני חושב שהמחשב כן מבצע את הפעולה אבל לוקח לו הרבה זמן להציג את זה משום מה... כלומר, אני לא רואה שהמחשב "חושב" או משהו בזמן ביצוע הפעולות הללו. ניסיתי להתקין דרייברים לכרטיס מסך דרך ה SAFE MODE(ששם הכל עובד די טוב...) אבל זה לא עזר. מה עוד יכולה להיות הבעיה …
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא יודע למה אני כותב את זה פה, אני מניח שאף אחד לא יוכל להחזיר לי את הכסף שבזבזתי לשווא, אולי כדי שאף אחד אחר לא יעשה את אותה הטעות... קניתי מחשב נייד ללימודים לא ממזמן, במקור הוא מגיע ללא מע' הפעלה. החלטתי ללכת הפעם על חוקיות ולקנות ויסטה (home premium) ביחד עם המחשב. ואכן כך עשיתי. בכל מקרה, חבר הראה לי היום דבר שנקרא msdnaa - זהו בעצם "פרוייקט" אם אפשר לקרוא לזה ככה, שסטודנטים בפקולטות מסוימות יכולים להוריד באופן חוקי תוכנות של מייקרוסופט לצרכי הלימודים. אני שייך לפקולטה ששייכת לפרוייקט ברשימת ההורדות מופיעה לא פחות ולא יותר - vista buisness (גם 32 וגם 64). מה אגיד, הלכו לי ה350 שקל לפח... ועוד לגרסא פחותה יותר... טוב, אולי לפחות אני אוריד גרסא לנייח שלי, נש…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חברים יש לי שאלה, עד כמה מעבדים תומכת מערכת ההפעלה XP?
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה, ומאז הפכו כל הספריות שלי במחשב לקריאה בלבד... בדקתי את היוזר שלי, והוא מוגדר כאדמין... אך למרות זאת, המחשב עדיין לא נותן לי לבטל את מצב ה"קריאה בלבד" שבו נמצאות הספריות שלי... מה ניתן לעשות בנושא? בתודה מראש לכל מי שענה, בברכה,
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לחבר שלי מחשב ישן מאוד עם מערכת הפעלה Windows 98. הוא פירמט, יש ברשותו דיסק עם אותה מערכת הפעלה אבל הוא לא יודע להתקין. אין לא דיסקט אתחול. הוא שאל אותי מה לעשות וממש לא ידעתי לענות לו מכיוון שאף פעם לא התקנתי מערכת הפעלה ובטח שלא Windows 98. השאלה שלי היא מה הוא יכול לעשות עכשיו? האם הוא חיב דיסקט אתחול בשביל להתקין Windows 98? האם אפשר ליצור דיסקט אתחול כאשר המחשב מפורמט? אם לא צריך דיסקט אז איך בדיוק הוא מתקין אותה?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ב-WIN XP תמיד כאשר הייתי לוחץ על Alt+Ctrl+Del הייתי מקבל חלון שיש בו איזה 4 טאבים שונים (או איך שקוראים לזה) היום אני לוחץ Alt+Ctrl+Del ואני רואה שיש לי רק את כל התוכניות שרצות כמו ב-Windows הקודמים. איך מחזירים את זה? ויש לי עוד שאלה, למה הרבה פעמים כאשר אני משחק באיזה משחק או לפעמים זה ביציאה ממשחק, ה-WIN מראה לי מסך כחול כזה שכתוב בו מלא דברים ואז עושה לי Restart. אחרי זה שאולים אותי אם אני רוצה לשלוח את זה למיקרוסופט... אה ועוד משהו אחד, יש אפשרות לבטל את ה-Disc Scan לאחר שהמחשב לא נסגר כמו שצריך? כמו בבעיה מלמעלה למשל... תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה? תגידו, במידה ואני משתמש באופציית הגיבוי, ולאחר מכן מוחלף לי הHD, השחזור פועל אחד לאחד, כפי שבוצע או שהוא מתאים את עצמו למערכת מחדש? (כלומר מעתיק דברים בסיסיים, ולא הגדרות פנימיות?) כנ"ל השאלה, במידה ומוחלף לי בנוסף הלוח אם לדגם אחר, זה יכול לגרום לבעיות במהלך השחזור?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כלום אני נימצא בבעיה רצינית, אני ישתמשי בעבר בגיסרה שך מפתחים וכרגע התחילה לצוץ לי הודעה שהמחשב יבצע כיבוים עד שלא ישדרג או להפך יפסיק לעבוד פחות זמן עם כל ריסט . יש לי התקנה וקוד מוצר מקורי שקניתי ואני לא מצליח לעדכן את הקוד במחשב יוצר לי שגיאה ,תמונה מצורפת .. ישמח לעזרה !
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חלק מהתכונות לא מוצגות טוב מבחינת עברית, ד"א אני לא מצליח למחוק את העברית מתוך השפות על מנת להתקין אותה מחדש.. יש למשהו רעיון ? איך עושים את זה? מוחקים את העברית ומתקנים מחדש או שיש איזה עדכון שצריך לעשות על מנת שהעברית תסדר במערכת?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אתמול קיבלתי Video hardware error בויסטה 64-ביט. יש לציין שזה היה כמה שעות לאחר פירמוט (אחרי שהתקנתי את כל הדרייברים, של הלוח אם ושל כ. המסך). זה לא היה כזה נורא, סך הכל לא יכלתי ללחוץ על כלום למשך 3-4 שניות ואז המסך הפך לשחור וחזר אחרי שתי שניות בערך, ואז קיבלתי דו"ח של ויסטה על התקלה: Description A problem with your video hardware caused Windows to stop working correctly. Problem signature Problem Event Name: LiveKernelEvent OS Version: 6.0.6001.2.1.0.768.3 Locale ID: 1033 Files that help describe the problem WD-20091009-0151.dmp sysdata.xml Version.txt View a temporary copy of these files Warning: If a virus or other security threat caused the problem, opening…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השאלה היא כזו יש לי כיום ווינדוס 7 HOME שקבלתי עם המחשב נייד ASUS N75A עכשיו אני משתמש במחשב כבר 4 שנים+- ויש לי הרבה דברים קרוב ל1T אם אני משדרג לWIN הכל נמחק כמו פורמט או שזה נשמר מישהו יכול להסביר מה הולך שם ואם יש דרך לשדרג בלי שימחקו קבצים?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי רישיון חוקי של windows 8 pro אשר מותקן על מחשבי כרגע בגרסאת 32bit. בכוונתי לקנות מחשב חדש ולהתקין בו את הווינדווס בגרסאת 64bit. להוריד ממייקרוספט את ווינדוונס 8, לצרוב לדיסק\דיסק און קי ולהתקין ב64bit על המחשב החדש בעזרת הקוד מוצר שברשותי? האם עלי לסגור בצורה כלשהי את הווינדווס אשר מותקן על המחשב הישן או שמספיק פירמוט? לפי הבנתי מי שברשותו קוד מוצר חוקי יכול להתקין את הווינדווס באיזו גרסאת סיביות שהוא חפץ ואין צורך לקנות רישיון במיוחד לגרסאת 64bit אני צודק? בתדה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
בטעות ובהיסח הדעת גררתי את העכבר עם קליק שמאלי לכיוון שורת המשימות והוא פתאום התרחב ולא יכול להחזיר אותו למצבו הקודם. ניסיתי להתעסק עם המאפיינים וכו, וכל פעם שאני מבטל את ההפעלה המהירה זה כאילו מסתדר, אבל כשאני מחזיר את ההפעלה המהירה זה חוזר. ניסיתי לעשות איתחול בתקווה שזה יתסדר מעצמו (כפי שקוה בתקלות אחרות) ולא עזר.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם, בלי ידיעתי, נוצר כונן Q, וכך גם קרה לחבר שלי. אני לא יכול להכנס אליו, גם לא דרך 'ניהול דיסקים'. איך אני יכול למחוק אותו (חלונות 7)?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מערכת וויסטה כיצד בוחרים שהמחיצה ללא מערכת ההפעלה תהיה בעדיפות עליונה? מצאתי איפה [אני חושב ???] אבל לא יודע כיצד תודה
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב לא בOC ועושה ריסטים באופן בלתי רצוי...אבל לא שרירותי... כאשר אני עושה PRINT SCREEN ואז מדביק אותו בצייר הוא עושה ריסט... בנתיים זה המצב היחידי שגיליתי... ממה זה??.. (התקנת מערכת ההפעלה פעם נוספת לא עזרה..!!)... מצאתי עוד משהו שעושה ריסט: בהרחבות של FireFox Talkback 1.5.0.3 (מתי שאני מנסה לפתוח את הדף הזה:http://images.nana.co.il/sitefiles/nvsupport/Technical-support/media/a/rule/rule.html)
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לפני המון זמן העדכונים של ווינדוס יצרו לי 2 תיקיות בכונן D לשעבר עכשיו E: 786ee267a9ba31adca 938a4efc7713e7f0dc601c00 בכל אחת מהתיקיות יש תיקיה שנקראת UPDATE ואני לא חושב שיכול להיות שאיזשהי תוכנה אחרת הייתה עושה את התיקיות האלו. הבעיה היא שלא ניתן להסיר את התיקיות.. הוא רושם שאין לי גישה (Access Denied) אפילו כשאני במשתמש של המנהל. ניסיתי גם במצב בטוח וגם שם אי אפשר.. איך ניתן להסיר את התיקיות המעצבנות האלו? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב של לנובו מדגם y50-70 touch רוצה לשדרג לו את הוינדוס ל10 מבלי לאבד שום מידע וללא צורך בהחלפת הארדיסק לssd איך אני עושה את זה ?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום. חבר שלי קנה מחשב לנובו G510. הבאתי מערכת הפעלה של אח שלי (מקורית) על CD ורציתי להתקין על המחשב הנל. הבעיה - הכונן לא מזהה את הדיסק, לכן לקחתי USB, הורדתי מערכת הפעלה מהאינטרנט, המרתי את הקבצים עם תוכנה wintoflash לUSB והתקנתי על המחשב. התוצאה - בהפעלה של המחשב עולה הביוס עם כל מיני אפשרויות - win7/server, win7/defualt,debug/legacy,debug/defualt וכו'.... כשאני בוחר על הראשון זה מעלה את הוינדוס אבל יש בעיית קישוריות באינטרנט וחסרים הרבה דברים... עזרה בבקשה! אני לא יודע מה לעשות....
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא יודע אם הכותרת בסדר או לא אז סליחה מראש... אוקי... יש לי MAGIC CARD במחשב , והמטרה היא להפטר מימנו ואני לא יודע איך !!! למי שלא יודע מה זה זה כרטיס קטן מאוד עם צי'פ אחד עליו שמתחבר בחיבור PCI אם הכרטיס לא שם אז שמדליקים את המחשב הוא רושם ארדוור פיילור(שגיאה בחומרה).. זה מעיין אימובילייזר למחשב כמו באוטו זה המפתח התנעה שלו.... וזה הפורום הכי קרוב לבעיה ניראה לי..... מדובר באבטחה ברמה גבוהה בבקשה עזרה תודה... עוד מיידע: http://www.rogev.com/company/company.htm הגירסא של הכרטיס שלי היא: MAGIC CARD EXTRA III 3.5\3.6
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Actual Transparent Windows, תוכנה חדשה, לחלונות 2000\XP, נותנת לך את האפשרות לבחור באחוזים את רמת שקיפות החלונות של התוכנות השונות ושורת המשימות. התוכנה עצמה, אגב, היא רק מגה וחינמית לתקופת נסיון של 14 יום. אז אם תמיד חלמת על חלונות שקופים (אני יודע שאני תמיד קנאתי בחלונות השקופים של הסלון).. דף הבית של התוכנה. להורדה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי התקנתי את ויסטה על מחיצה נפרדת מה-XP, לא היה שום הודעת שגיאה במשך ההתקנה, אבל בסיום ההתקנה רק ה-XP עולה! איך אפשר לגשת לויסטה? תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 13.03.2007 בשעה 22:15:58 (בדיקה)
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי יש לי שני יוזרים במחשב: יוזר Administrator ויוזר ברירת המחדל שנקרא biton. אני תמיד משתמש ביוזר השני (שבו מותקנות כל התוכנות שלי וההגדרות), אך משום מה יש בו בעיה שלעיתים לא ניתן לשמור קבצים או למחוק אותם, בעיה שלא קיימת ביוזר השני. האם ידוע לכם ממה יכול לנבוע דבר כזה? האם זו הגדרה שיכולה להיות איפשהו במערכת?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3436560,00.html
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-