Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום, רכשתי דרך חבר גרסת אפגרייד ווינדוס 7 אולטימייט 64 ביט. על המחשב שלי מותקנת כרגע גרסת הבטא שהתוקף שלה אמור לפוג בימים הקרובים. שאני מנסה להתקין את הדיסק, הוא כותב לי שהגרסה שכרגע מותקנת על המחשב שלי אינה מותאמת לשדרוג (כאמור היא גרסת בטא). התקשרתי לתמיכה של מיקרוסופט והם אמרו לי שאני צריך להשיג דיסק מקורי של ווינדוס XP או ויסטה, להתקין אותו, ורק אז לבצע את השדרוג, כי הגרסת בטא כביכול היא לא גרסה מקורית שאפשר לבצע עליה שדרוג. מה אני יכול לעשות???? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא יודע למה אני כותב את זה פה, אני מניח שאף אחד לא יוכל להחזיר לי את הכסף שבזבזתי לשווא, אולי כדי שאף אחד אחר לא יעשה את אותה הטעות... קניתי מחשב נייד ללימודים לא ממזמן, במקור הוא מגיע ללא מע' הפעלה. החלטתי ללכת הפעם על חוקיות ולקנות ויסטה (home premium) ביחד עם המחשב. ואכן כך עשיתי. בכל מקרה, חבר הראה לי היום דבר שנקרא msdnaa - זהו בעצם "פרוייקט" אם אפשר לקרוא לזה ככה, שסטודנטים בפקולטות מסוימות יכולים להוריד באופן חוקי תוכנות של מייקרוסופט לצרכי הלימודים. אני שייך לפקולטה ששייכת לפרוייקט ברשימת ההורדות מופיעה לא פחות ולא יותר - vista buisness (גם 32 וגם 64). מה אגיד, הלכו לי ה350 שקל לפח... ועוד לגרסא פחותה יותר... טוב, אולי לפחות אני אוריד גרסא לנייח שלי, נש…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בעיה מאוד מוזרה... אני לא יכול לראות בכלל שום דבר שיש על המחשב דרך ה Device Manager גם ב Network Connectons אני יכול לראות רק את החיבור לאינטרנט בלי המודם... ואני יכול להתחבר לאינטרנט אבל שאני מתנתק הוא עושה לי בעיות... גם שאני נכנס ל"מחשב שלי" לוקח לו הרבה זמן להציג את הכוננים... (קצת מוזר כי בתוך הכוננים זה זז חלק) ממה שראיתי עד עכשיו במצב בטוח זה לא קורה... הרצתי כבר אנטיווירוס ולא מצא כלום... הדבר היחידי שיכול להיות קשור זה שהתקנתי תוכנה להעביר קבצים לפאלפון של מוטורולה (כולל דריברים) לאחרונה שהייתה קצת בעייתית ואני דיי בטוח שמאז שהסרתי אותה יש את הבעיה... מישהו יודע איך לסדר את זה?
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה די רצינית :-\ אני יכול לקרוא ולכתוב בעיברית בלי בעיות (חוץ מב"וואלה" שלפעמים חלק הפוך), באינטרנט ובתוכנות. אבל, יש כמה תוכנות שאני לא יכול להשתמש בהם בעיברית, כגון: otiot (i think that's the name it's a OCR program) High Q's program, which it speaks the words and write them as well in english and in hebrew. those are the progrems i have got the program in, I just can't seem to make hebrew work. I have looked all over this forums and tried some of the solutions, but none of them worked. I ever tried installing Win98SE but it just woldn't install it ever after i did a FAT32 partition. I'm asking you if you have a solution for my problem, my spec…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב לעסק קטן בבעלותי. כחלק מרכישת המחשב נדרשת רכישת תוכנת ווינדוס חוקית כמובן. השאלה שלי - בידי עותק חוקי של ווינדוס 98 שרכשתי לפני למעלה מ-10 שנים, במסגרת רכישת מחשב. האם אני יכול להשתמש בחלונות 98 שיש בידי ושאינם מותקנים בשום מחשב, על המחשב החדש והאם זה יחשב חוקי, כלומר כתוכנה עם רישיון וכו'? או שהדבר אסור ואני אאלץ להוציא 500 ש"ח לקניית עותק חדש.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע האם ברק 013 טובים ב ADSL? הכוונה מהירים
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להוסיף באופן ידני תוכנה מסויימת, כך שתעלה יחד עם הווינדוס. הדבר לא קיים בתפריט של התוכנה עצמה. איך אפשר לעשות את זה? תודה מראש 8)
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. חבר שלי קנה מחשב לנובו G510. הבאתי מערכת הפעלה של אח שלי (מקורית) על CD ורציתי להתקין על המחשב הנל. הבעיה - הכונן לא מזהה את הדיסק, לכן לקחתי USB, הורדתי מערכת הפעלה מהאינטרנט, המרתי את הקבצים עם תוכנה wintoflash לUSB והתקנתי על המחשב. התוצאה - בהפעלה של המחשב עולה הביוס עם כל מיני אפשרויות - win7/server, win7/defualt,debug/legacy,debug/defualt וכו'.... כשאני בוחר על הראשון זה מעלה את הוינדוס אבל יש בעיית קישוריות באינטרנט וחסרים הרבה דברים... עזרה בבקשה! אני לא יודע מה לעשות....
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא יודע אם הכותרת בסדר או לא אז סליחה מראש... אוקי... יש לי MAGIC CARD במחשב , והמטרה היא להפטר מימנו ואני לא יודע איך !!! למי שלא יודע מה זה זה כרטיס קטן מאוד עם צי'פ אחד עליו שמתחבר בחיבור PCI אם הכרטיס לא שם אז שמדליקים את המחשב הוא רושם ארדוור פיילור(שגיאה בחומרה).. זה מעיין אימובילייזר למחשב כמו באוטו זה המפתח התנעה שלו.... וזה הפורום הכי קרוב לבעיה ניראה לי..... מדובר באבטחה ברמה גבוהה בבקשה עזרה תודה... עוד מיידע: http://www.rogev.com/company/company.htm הגירסא של הכרטיס שלי היא: MAGIC CARD EXTRA III 3.5\3.6
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברים יש לי שאלה, עד כמה מעבדים תומכת מערכת ההפעלה XP?
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי יש לי שני יוזרים במחשב: יוזר Administrator ויוזר ברירת המחדל שנקרא biton. אני תמיד משתמש ביוזר השני (שבו מותקנות כל התוכנות שלי וההגדרות), אך משום מה יש בו בעיה שלעיתים לא ניתן לשמור קבצים או למחוק אותם, בעיה שלא קיימת ביוזר השני. האם ידוע לכם ממה יכול לנבוע דבר כזה? האם זו הגדרה שיכולה להיות איפשהו במערכת?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני מספר חודשים רכשתי מחשב חדש. הרכבתי את המחשב, התקנתי Vista ועשיתי דירוג ביצועים. המעבד קיבל 5.5 והזיכרון 5.7. פרמטתי את המחשב לפני שבוע, התקנתי עותק טרי של Vista ועשיתי דירוג ביצועים. הפעם המעבד והזיכרון קיבלו 4.8, ירידה משמעותית. נכנסתי לביוס ועשיתי חזרה להגדרות יצרן ועדיין הביצועים נשארו זהים. מישהו יודע למה יש ירידה כל כך חדה בביצועים? זה יכול להיות באג?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מערכת וויסטה כיצד בוחרים שהמחיצה ללא מערכת ההפעלה תהיה בעדיפות עליונה? מצאתי איפה [אני חושב ???] אבל לא יודע כיצד תודה
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בזמן האחרון שאני מפעיל את המחשב עולה לי הודעה מוזרה כזו: http://img237.imageshack.us/img237/2118/38221718.png אחרי שאני לוחץ אישור: http://img151.imageshack.us/img151/9881/57166680.png איך אפשר להוריד את זה??
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, שבוע הבא צריך להגיע לי מחשב חדש שהזמנתי, intel i7 עם 16GB RAM. מערכת ההפעלה תותקן על כונן SSD. עד כמה שידוע לי לא תהיה בעיה מבחינת חומרה של המערכות הנ"ל, ההתלבטות היא מבחינת כדאיות, המחשב עצמו ישמש בעיקר למשחקים ושימוש יומיומי רגיל של סרטים וגלישת אינטרנט, מדי פעם עריכת סרטים עם premiere\after fx יש יתרון בולט ל win8 או שעדיף win7? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בבית יש את המחשב שלי ,של אבא שלי ושל אחי וכולם מחוברים ברשת . לי יש windows 2k וwin2k2 ואבא שלי ואחי ב98 אז בxp אבא שלי ואחי לא מצליחים להיכנס למחשב שלי עשיתי שיתוף על הכל והם רואים את c ככה=c?© וכל שאר הכוננים אותו דבר חוץ מהצורב אליו הם יכולים לגשת ואני יכול לגשת למחשב שלהם בזה אין בעיה אין לי את אותה בעיה ב2000
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
העוזרת הדיגיטלית של מיקרוסופט משתדרגת ותאפשר לכם לבצע את ההתאמות של מערכת ההפעלה מבלי לגעת בעכבר לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
הוינדוס 7 עולה והוא כל פעם סוגר את הסייר ומפעיל מחדש בלופ אינסופי וגם מציג שגיאה שהזיכרון לא יכול לקרוא איך אפשר לפתור את הבעיה?פתאום זה קרה אחרי שחילצתי קובץ של סרט ניסיתי גם אתחול סלקטיבי וביטלתי את כל השירותים ללא הצלחה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע אם אפשר להכין דיסק הפפעלה של 98 באקס פי? אני צריך להכין דיסק הפעלה שיוכל לזהות את הכונן סידי רום בדוס כך שאוכל להתקין וינדוס. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
בכונן C שלי ,שעליו גם מותקן ה-windows ,יש (בערך) 30GB זיכרון. מקש ימני + properties מראה לי שיש לי שם 13 גיגה זיכרון בשימוש ועוד 16.2 גיגה זיכרון חופשי-סה"כ 29.2GB . אבל כשאני נכנס לתוך כונן C ומחבר את כל הזיכרון מכל הקבצים והתיקיות שיש שם אני מקבל שיש פחות מ 7GB בשימוש!...והגדרתי באפשרויות תיקיה שיראה גם קבצים ותיקיות מוסתרים. איפה עוד 6 גיגה?
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום מדובר במחשב של אחי הקטן, שנורא אוהב להתקין דברים על המחשב כאמור כמה דקות אחרי שהווינדוס עולה, עושה רושם שהאקספלורר קופא, כי כל שורת המשימות לא מגיבה, והעכבר הופך לעיגול חושב כשמצביעים עליו. כשמנסים להפעיל את הTASK MANAGER אז גם הוא קופא, ואי אפשר לדעת מי אחראי על זה, ואי אפשר לסגור כלום. נכנסתי לסייף מוד, ומחקתי כל דבר שלא נראה לי קשור. בדקתי בMSCONFIG בדברים שעולים, ואין שם דבר חריג. כרגע אני מריץ סריקה עם AVAST במחשב ההוא. יש עוד משהו שאפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של ACER דגם 4314 והמערכ הפעלה שלי (ויסטה) קרסה לגמרי.. עכשיו במחשב יש מחיצה שנמצא בה ההתקנה של הוינדוס המקורי עם כול הדרייברים של המחשב.. איך לעזאזל אני גורם למחשב להיכנס לזה במקום לנסות לעלות את הוינדוס? דרך הביוס אני לא רואה שום פקוד או משהו דומה שנותן את האפשרות .. מישהו אולי מכיר איזה כפתור ללחוץ או משהו כזה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יום אחד ה- XP שלי פשוט החליט לשנות את ה- Icons שלי כונן C וכונן D שלי. ניסיתי לשנות בחזרה עם כל תוכנות ה- Icons האפשריות אבל שום דבר לא הלך! מה לעשות?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אתמול קיבלתי Video hardware error בויסטה 64-ביט. יש לציין שזה היה כמה שעות לאחר פירמוט (אחרי שהתקנתי את כל הדרייברים, של הלוח אם ושל כ. המסך). זה לא היה כזה נורא, סך הכל לא יכלתי ללחוץ על כלום למשך 3-4 שניות ואז המסך הפך לשחור וחזר אחרי שתי שניות בערך, ואז קיבלתי דו"ח של ויסטה על התקלה: Description A problem with your video hardware caused Windows to stop working correctly. Problem signature Problem Event Name: LiveKernelEvent OS Version: 6.0.6001.2.1.0.768.3 Locale ID: 1033 Files that help describe the problem WD-20091009-0151.dmp sysdata.xml Version.txt View a temporary copy of these files Warning: If a virus or other security threat caused the problem, opening…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב לא בOC ועושה ריסטים באופן בלתי רצוי...אבל לא שרירותי... כאשר אני עושה PRINT SCREEN ואז מדביק אותו בצייר הוא עושה ריסט... בנתיים זה המצב היחידי שגיליתי... ממה זה??.. (התקנת מערכת ההפעלה פעם נוספת לא עזרה..!!)... מצאתי עוד משהו שעושה ריסט: בהרחבות של FireFox Talkback 1.5.0.3 (מתי שאני מנסה לפתוח את הדף הזה:http://images.nana.co.il/sitefiles/nvsupport/Technical-support/media/a/rule/rule.html)
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-