Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום.. יש לי בעיה של מסך כחול וכריסת המחשב בכל עבודה מול הדריוורים של הכרטיס מסך אם בשינוי הגדרות בסיסיות של רזולוציה ומספר צבעים או בפתיחת משחקים. ניסיתי לעדכן את ההדריוורים לעדכן את ה directx אך דבר לא עזר. אני עובד עם כרטיס מסך של ati hd8450 ו win 7 נתוני המחשב: Operating System: Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7600) (7600.win7_rtm.090713-1255) Language: Hebrew (Regional Setting: Hebrew) System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd. System Model: P35-DS3L BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG Processor: Intel® Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs), ~3.0GHz Memory: 5120MB RAM Available OS Memory: 5118MB RAM Page File: 1556MB used, 8678MB available Windows Dir:…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, המסך שלי מתמלא לאורך ולרוחב במשבצות צבעוניות ושחורות, מצורף קובץ תמונה. - המחשב עובד כרגיל בזמן האיתחול והעלה של החלונות, רק אחרי כמה דקות ספורות מזמן הכניסה לווינדוס מופיעה התקלה. - בsafe mode המסך עובד כרגיל. פרטי מערכת laptop hp pavilion dv3-4333ej intel core i3 WIN7 home premium 64bit דרייברים כרטיס מסך: - ATI Mobility Radeon HD 6370 - Intel® HD Graphics מה שניסיתי: - system restore לא פתר את הבעיה. - הרצתי כל מיני בדיקות בזמן איתחול המחשב, כמו לזיכרון ולהר-דיסק ולא מצא שום בעיה. - עידכנתי את הדריברים של כרטיס המסך, שניהם אך עדין מופיעה לי התקלה. - ניסתי disable לדרייברים של כרטיס המסך כאשר עשיתי disable לדרייבר Intel® HD Graphics בלבד לא מופיעה לי התקלה כלל(…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי Win7 גם X64 וגם X86 ; לשם ההדגמה אני אקרא ל-X64 "מערכת 1" ול-X86 "מערכת 2", שיהיה קל יותר להבין. במערכת 1 יש את כל השירים שלי. במערכת 2 אין לי שירים. האם אני יכול לגשת לשירים שבמערכת 1 דרך מערכת 2, ולנגנם על נגן שהורדתי במערכת 2? או שאני חייב להוריד הכל מחדש? כמובן שהשאלה מכוונת גם למשחקים וכו'. תודה
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי לכולם. בעקבות דברים שקראתי, שקלתי (מטעמי אבטחה) להגדיר ב- 7 שני פרופילים בהם אני אשתמש. פרופיל יוזר ופרופיל מנהל, כאשר בפרופיל המנהל אשתמש לרוב לשם התקנות, ובפרופיל היוזר אעשה את רוב העבודה השותפת. העניין הוא שבחלק מהמקרים יהיה עלי לעשות עבודות גם כאשר אהיה בפרופיל מנהל, עבודות אותן ארצה להמשיך כאשר אעבור לפרופיל יוזר. כלומר בעצם, ברצוני שבעת שאהיה בפרופיל מנהל תהה לי גישה לכל הדברים במחשב גם לדברים תהשמורים תחת פרופיל היוזר , וזאת בלי להגדיר את אותם דברים כפרופיל משותף (ייתכן וארצה להכניס פרופיל נוסף). האם הדבר אפשרי (וכדאי)? היה וכן, אשמח להסבר בנושא. תודה מראש לעוזרים ולמתייחסים אגב, אם זה רלוונטי, גם את פרופיל היוזר הגדרתי כפרופיל תחת סיסמא.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יודע כיצד לשנות את ה Default Location שחלונות פותח בעבור שמירת מסמכים..... (גם ב 2000 וגם ב98)
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא נגעתי בכלום WIndows 7 יש אפשרות לתקן את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חבר'ה, יש לי בעיה מוזרה שמעלימה לי פתאום את סרגל הכלים של XP, לפעמים הוא עושה מן התחול וחוזר ולפעמים לא. דבר נורא מעצבן שמאלץ אותי לבסוף לעשות RR כול פעם מחדש... הוידוס ממש חדש (התקנתי לפני שבוע) מעודכן, אנטי וירוס של נוד עובד ואף מוצא וירוסים מידי פעם אך עדיין שום דבר לא פטר את הבעיה. יש למישהו פתרון?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מבחינת חומרה, כדאי לי בכלל להתקין 7?: מעבד ATHLON II 635 Q.C AM3 AMD לוח אם GA-MA785GMT-UD2H AM2 AMD GIGABYTE כ. מסך ATI Radeon 5450 1G-3 POWER COLOR דיסק קשיח F3 1T SATA2 7200 32MB SAMSUNG כרטיס זיכרון פנימי KVR KINGSTON 2GB DDR3 1333 Mhz צורב GH22NS שחור SATA LG DVDX22 DL מאוור למעבד FREEZER 7 PRO REV2 AC ספק כח IPS550AQ3 550W FAN12 POWER MAN INWIN מארז ENGINE PLUS AEROCOOL אם כן, מה ההליך? פרמוט? התקנה? לא יצא לי עד היום להתקין מערכת הפעלה, פעם ראשונה תמיד כיף
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
החלתי להתקין את הוינדוס, הוא עושה רסטרט ואז באופציות לא מופיעה האופציה לפרמט את C . כשאני מנסה למחוק את המחיצה C הוא אומר שהוא לא יכול מפני שיש קבצים זמניים של הוינדוס בתוך המחיצה. מה עושים ?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3436560,00.html
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה בבקשה טענו :| איך אני יכול להריץ משהו ב BG יעני אתה יודע ב SERVICE אני רוצה להריץ חלון קטן של דוס שירוץ עליו משהו שהוא ירוץ ב BG ככה שאני לא יראה אותו MINIMIZED אני לא יראה אותו בכלל ואני יוכל לסגור אותו רק CTRL + ALT + DEL ב Proccess
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום, בטוח שאלו את זה כבר אבל אני חיפשתי גם פה וגם בגוגל אבל לא מצאתי כל כך ולכן אני פונה אליכם. אני סך הכל רוצה לעשות דיסק שיתקין לי תוכנות שאני בוחר. הבנתי שיש דבר כזה IMAGE אבל לא הבנתי אם זה מה שאני מחפש ואיך אני עושה את זה. אני לא רוצה שהוא יזכור את ההתקנה מהמחשב הקודם אלא פשוט יתקין מחדש את התוכנות שאני שם לו אני מודה לכם מראש על העזרה
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקי אז בעייה צצה משום מקום , לא עשיתי משהו מיוחד. כאשר אני מנסה לכבות את המחשב הוא פשוט עושה ריסטרט במקום כיבוי. מישהו יודע ממה זה נובע \ נתקל בזה בעבר?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי WIN7 מחדש וכשאני מנסה לעשות חיפוש אוטומטיים הוא רושם לי אין אפשרות כי השירות אינו מופעל ייתכן כי תצטרך להפעיל את המחשב מחדש.. גם כשהפעלתי מחדש מאה פעם זה לא עוזר מישו יודע איך מפעילים את זה ??
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה זה FAT 32/NTFS ? תירשמו מה זה כול אחד תירשמו מה האבדל.. ומה יותר מומלץ? 2-מה זה להתחל-->הפעלה-->Chkdsk מה זה?CHKDSK?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב לפורום. קיבלתי מחשב חדש לפני איזה שבוע ושמתי לב שכשאני מסמן (למשל) לפתוח תכנית עם תוכנה X,אחרי הריסטרט זה לא פועל. כמו כן הקספרסקיי לא עולה וההודעה של msconfig עולה בריסטרט כל הזמן.גם כן כשאני ביטלתי את ''שירותי טקסט מתקדמים'' בהגדרת השפות זה מסמן V אחרי כל ריסטרט. יכול להיות שהמחשב פשוט ''מדלג'' על שמירת הקבצים (אגב,גם קובץ רג'יסטרי בדסקטופ נמחק לי אחרי הריסטרט). כשהמחשב מתכבה הוא פשוט כותב ''מכבה את ווינדוס'' במקום לעבור על עוד הגדרות.אבל יכול להיות שזה פשוט יותר מדי מהר.יש לציין שהמחשב תחת בדיקה יומית של אנטיוירוס,רג'יסטרי,CC Cleaner,וספיוור\אדוור,כך שלא נראה לי שיש בעיית האקים. יש טעם לעשות שחזור מערכת? למישהו יש פתרון? עריכה: שמתי לב שיש לי איזה toolbar בadaw…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שינויים בתנאי הסכם השימוש של הגירסה הביתית של חלונות 10 מעידים על כך שבמיקרוסופט מתכננים לספק עדכוני חובה אוטומטיים, ללא אפשרות לביטול מצד המשתמש לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/חלונות-10-תגיע-עם-עדכונים-אוטומטיים-שלא/
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1) אני רוצה לסדר בכונן את התיקיות לפי הסדר שאני קובע! (איך שאני גורר ככה אני רוצה שזה ישאר) מישהו מוכן לעזור? 2)איך אני מגדיר ל WIN שיראה לי את הסיומות של כל קובץ (TXT.MP3 ועוד..) תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני שנתיים וחצי כשקניתי את המחשב הקצתי 50GB מהכונן הקשיח כמחיצת מערכת. בזמנו זה נראה לי גודל סביר, בפועל כבר שנה שאני נחנק בכונן C... המחיצה התמלאה ואני נאלץ בכל פעם להסיר התקנה של תוכנות, לנקות קבצים זמניים ולהזיז הכל למחיצה השניה - שם יש לי עוד הרבה מקום. עשיתי קצת גוגל והופתעתי לגלות שאין פתרון קל ופשוט לעניין הזה. בגלל שזו מחיצת SYSTEM זה בעייתי, וכל הפתרונות שמצאתי כללו בשלב מסויים מחשב שלא מצליח לעלות והתקנה מחודשת של windows עם repair. אני לא מאמין שמיקרוסופט לא חשבו על העניין הזה והוציאו איזה פתרון נוח... האם יש דרך קצת פחות מסוכנת וקצת יותר ידידותית לעשות את זה? כזו שלא תגרום לי לקריסות שונות אח"כ? מפרט המחשב: מעבד: Intel Pentium Dual-Core E5200 לוח אם: Gigabyt…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם ישנה אפשרות להפוך את השפת הווינדוס לעברית בלפטופ שעליו הותקנה מערכת vista home premium באנגלית!!!
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לחבר שלי מחשב ישן מאוד עם מערכת הפעלה Windows 98. הוא פירמט, יש ברשותו דיסק עם אותה מערכת הפעלה אבל הוא לא יודע להתקין. אין לא דיסקט אתחול. הוא שאל אותי מה לעשות וממש לא ידעתי לענות לו מכיוון שאף פעם לא התקנתי מערכת הפעלה ובטח שלא Windows 98. השאלה שלי היא מה הוא יכול לעשות עכשיו? האם הוא חיב דיסקט אתחול בשביל להתקין Windows 98? האם אפשר ליצור דיסקט אתחול כאשר המחשב מפורמט? אם לא צריך דיסקט אז איך בדיוק הוא מתקין אותה?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב לכולם! לאחרונה התקנתי ווינדווז XP PRO (שוב) אך הפעם, כשהמערכת עולה ישנו תהליך אחד (שרואים בTASK MANAGER) שנקרא "תהליך לא פעיל של המערכת" תחת ה"משתמש" SYSTEM ומשתמש ב 99 CPU. התהליך לא מאפשר לפתוח אף חלון ולא ניתן לסגירה ונעלם לאחר כ15 שניות ורק אז אפשר להמשיך ולעבוד עם המחשב....התהליך לא חוזר שוב עד הפעלה מחודשת של המחשב. יש למישהו רעיון איך נפתרים מדבר שכזה? 10x דולב
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חברים לאחר רכישה של מחשב חלומות עם מעבד Q9550 זכרון 4GB 1066 וכרטיס מסך GTX260 גיליתי למורת רוחי וביאוסי שחלק נכבד מהתוכנות והדרייברים שאני עובד איתם לא תומך בגירסת 64 ביט. אני יודע שהנושא נטחן כאן עד עפר אבל בכל זאת אני רוצה לבדוק אם לאחר שהתאוששתי הבנתי כמו שצריך את ה"נזק" שייגרם לי במעבר ל32ביט: 1) זכרון ה4GB שלי לא ינוצל עד תומו אלא רק 3-3.5 GB יוכלו לעבוד. 2) עדיין מהירות הזכרון (1066) תנוצל. 3) עדיין תוכנות שעובדות עם 4 ליבות יוכלו לנצל את הארבע ליבות בדיוק כמו ה64 ביט. 4) ההבדל בין 64 ל32 ביט הוא לא כזה גדול ועדיין הקנייה של מחשב כזה השתלמה לי. 5) אין דרך לעבור מ64 ל32 בלי להתקין מחדש את הווינדווס. 10X
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עם הזמן אנחנו מקבלים יותר ויותר פרטים על מערכת ההפעלה הבאה של מיקרוסופט, חלונות 10, עם עדכונים אחרונים כמו הצצה לעוזרת האישית קורטנה במערכת, גרסה מוקדמת לצרכנים מעוניינים וזמינות משוערת של המערכת הם העדכונים האחרונים שלנו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-10-%d7%91%d7%94%d7%99%d7%9c%d7%95%d7%9a-%d7%92%d7%91%d7%95%d7%94-%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%98%d7%a0%d7%94-%d7%92%d7%a8%d7%a1%d7%94-%d7%9e%d7%95%d7%a7%d7%93%d7%9e/
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-