עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by rubib,

חברים לאחר רכישה של מחשב חלומות עם מעבד Q9550 זכרון 4GB 1066 וכרטיס מסך GTX260 גיליתי למורת רוחי וביאוסי שחלק נכבד מהתוכנות והדרייברים שאני עובד איתם לא תומך בגירסת 64 ביט. אני יודע שהנושא נטחן כאן עד עפר אבל בכל זאת אני רוצה לבדוק אם לאחר שהתאוששתי הבנתי כמו שצריך את ה"נזק" שייגרם לי במעבר ל32ביט: 1) זכרון ה4GB שלי לא ינוצל עד תומו אלא רק 3-3.5 GB יוכלו לעבוד. 2) עדיין מהירות הזכרון (1066) תנוצל. 3) עדיין תוכנות שעובדות עם 4 ליבות יוכלו לנצל את הארבע ליבות בדיוק כמו ה64 ביט. 4) ההבדל בין 64 ל32 ביט הוא לא כזה גדול ועדיין הקנייה של מחשב כזה השתלמה לי. 5) אין דרך לעבור מ64 ל32 בלי להתקין מחדש את הווינדווס. 10X

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. http://www.kinguin.net/category/12974/windows-8-1-professional-key/ האם זו גרסה דגטלית? אני חושב שכתוב שם שהיא דגטלית , כתוב בתמונה DIGITAL PRODUCT האם אם אני קונה 8.1 אני יכול לשנמך ל8? הסיבה שאני רוצה לשנמך ,זה כי כשאני עדכנתי ל8.1 חלק מחלונות התוכנות היו ברזולוציה נמוכה ,החלונות היו נראים מטושטשים כאלו ולא חלקים כמו שולחן העבודה וחלונו של תוכנות אחרות (מסך FHD) וכשהחזרתי ל8 (3 פעמים עשיתי את המעבר) הכל היה תקין ב8 הרגיל .. המחשב הוא מחשב נייד ASUS N550JV , יש לכם מושג על תקלה כמו שציינתי ? אין אפשרות לצלם את זה שיהיה ניתן להבחין בתמונה על מה שאני מדבר. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. עם הזמן אנחנו מקבלים יותר ויותר פרטים על מערכת ההפעלה הבאה של מיקרוסופט, חלונות 10, עם עדכונים אחרונים כמו הצצה לעוזרת האישית קורטנה במערכת, גרסה מוקדמת לצרכנים מעוניינים וזמינות משוערת של המערכת הם העדכונים האחרונים שלנו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-10-%d7%91%d7%94%d7%99%d7%9c%d7%95%d7%9a-%d7%92%d7%91%d7%95%d7%94-%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%98%d7%a0%d7%94-%d7%92%d7%a8%d7%a1%d7%94-%d7%9e%d7%95%d7%a7%d7%93%d7%9e/

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. תראו זה התחיל ככה שמתי לב שהמחשב שלי התחיל להיות איטי מדיי והוא מרבה להיתקע באינטרנט רק שתדעו שהוא קיים כבר כמעט שנה ועד עכשיו אפילו פעם אחת הוא לא נתקע.. אז ככה אחרי שהוא נהיה איטי נוצרה עוד בעיה נכנסתי למחשב שלי ואיך שנכנסתי ישר קפצו לי שלושה הודעות של אנטיוירוס נורטון שאומרות שהמחשב נגוע בקובץ "בלהבלהבלה" רק לידע היו יותר מ30 שמות שונים ולמטה היה רשום שסוג הקובץ זה טרויאן עכשיו עשיתי אוקיי נכנסתי לאן שהאנטיוירוס הפנה אותי שזה תקיה SYSTM32 וחיפשתי את הקובץ לא היה ולא נברא אפילו קובץ אחד לא מצאתי ניגשתי מיד לאפשרות החיפוש חיפשתי רבים מן הקבצים גם בחיפוש של נסתרים וכלום לא קיימים אבל האנטי וירוס מתעקש ומעלה כל פעם את ההודעות הללו מחדש שאני נכנס למחשב שלי או לאינטרנט אקספ…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש את WINDOWS איכספי, אך למרות שיש לי משתמש אחד הוא משום מה החליט להעביר אותי בתלאות המסך LOG ON (היפה, עם הWELCOME) בכל הפעלה... איך אני מחזיר אותו לסורו וגורם לו שכמו בהתקנות הקודמות הוא ישר יכנס ליוזר שלי?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Funkyzord,

ראיתי את זה בWARP2SEARCH http://www.warp2search.net/article.php?sid=6669&mode=thread&order=0&thold=0 אז זה הגירסה הסופית והרשמית? עם כן אז למה זה לא באתר הרשמי?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by wollmann,

אהלן, רציתי לדעת מהם בערך מחירי בחינות ה MCSE (MCP) ללא קורס כמובן. ואיפה ניתן להשיג את המחירים הזולים ביותר? (אני יודע שיש מלא אתרים ברשת, אבל מה שאני מוצא לא יורד מ $100, ואני יודע שיש יותר זולים) תודה מראש לכולם

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום לכולם ! אני מנסה להסיר מתיקייה מסויימת, את הV של "מוסתר", הבעייה היא שזה חסום מה ניתן לעשות ? מישהו יודע? ??? תודה לעוזרים.. הנה תמונה המסבירה יותר את הבעייה:

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by dolevh2,

שלום רב לכולם! לאחרונה התקנתי ווינדווז XP PRO (שוב) אך הפעם, כשהמערכת עולה ישנו תהליך אחד (שרואים בTASK MANAGER) שנקרא "תהליך לא פעיל של המערכת" תחת ה"משתמש" SYSTEM ומשתמש ב 99 CPU. התהליך לא מאפשר לפתוח אף חלון ולא ניתן לסגירה ונעלם לאחר כ15 שניות ורק אז אפשר להמשיך ולעבוד עם המחשב....התהליך לא חוזר שוב עד הפעלה מחודשת של המחשב. יש למישהו רעיון איך נפתרים מדבר שכזה? 10x דולב

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by nehmia,

זה תופס לי איזה 90 אחוז מה CPU מה זה ואיך אפשר להוריד את זה קצת מהמעבד שלי?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by snaidis,

התקנתי את ה VISTA "בהצלחה" ואחרי ההתקנה יש לי בעיות קשות של איטיות, כלומר אני לוחץ על COMPUTER לדוגמא, ואני צריך לחכות חצי שעה בלי הגזמה עד שזה עולה. כשהוא עשה לי LOADING DESKTOP זה לקח לו גם חצי שעה בערך וזה נראה הוא לא עושה כלום כאילו הוא פשוט תקוע... ואז אחרי 30 דקות הוא נכנס ושוב נתקע ככה. כאשר אני נכנס לאתר כלשהו לדוגמא הוא עולה עד החצי ואז שוב זה נתקע וצריך לחכות חצי שעה עד שיסתדר. לא נראה לי שזו בעיה במפרט שלי, אני חושב שהמחשב כן מבצע את הפעולה אבל לוקח לו הרבה זמן להציג את זה משום מה... כלומר, אני לא רואה שהמחשב "חושב" או משהו בזמן ביצוע הפעולות הללו. ניסיתי להתקין דרייברים לכרטיס מסך דרך ה SAFE MODE(ששם הכל עובד די טוב...) אבל זה לא עזר. מה עוד יכולה להיות הבעיה …

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. יש כל "השטח" השחור שיש 746 GB נעולים ואני לא מצליח לשחרר אותם יש לציין שזה ככה מאז שהמחשב אצלי (כמה חודשים)

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Rinus,

היי, כנסו ל CMD.. אצלי כתוב C:\users\גייבריש (צריך להיות כאן השם שלי למשל RON) איך אני משנה שם לאנגלית שלא יהיה גייביריש? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by DAVIDKI19,

hard 1Tb seagete

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום, יש לי Win7 גם X64 וגם X86 ; לשם ההדגמה אני אקרא ל-X64 "מערכת 1" ול-X86 "מערכת 2", שיהיה קל יותר להבין. במערכת 1 יש את כל השירים שלי. במערכת 2 אין לי שירים. האם אני יכול לגשת לשירים שבמערכת 1 דרך מערכת 2, ולנגנם על נגן שהורדתי במערכת 2? או שאני חייב להוריד הכל מחדש? כמובן שהשאלה מכוונת גם למשחקים וכו'. תודה

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Soak,

לפני שנתיים וחצי כשקניתי את המחשב הקצתי 50GB מהכונן הקשיח כמחיצת מערכת. בזמנו זה נראה לי גודל סביר, בפועל כבר שנה שאני נחנק בכונן C... המחיצה התמלאה ואני נאלץ בכל פעם להסיר התקנה של תוכנות, לנקות קבצים זמניים ולהזיז הכל למחיצה השניה - שם יש לי עוד הרבה מקום. עשיתי קצת גוגל והופתעתי לגלות שאין פתרון קל ופשוט לעניין הזה. בגלל שזו מחיצת SYSTEM זה בעייתי, וכל הפתרונות שמצאתי כללו בשלב מסויים מחשב שלא מצליח לעלות והתקנה מחודשת של windows עם repair. אני לא מאמין שמיקרוסופט לא חשבו על העניין הזה והוציאו איזה פתרון נוח... האם יש דרך קצת פחות מסוכנת וקצת יותר ידידותית לעשות את זה? כזו שלא תגרום לי לקריסות שונות אח"כ? מפרט המחשב: מעבד: Intel Pentium Dual-Core E5200 לוח אם: Gigabyt…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. לא נגעתי בכלום WIndows 7 יש אפשרות לתקן את זה?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by curdi1,

שבוע טוב לכולם, התקנתי על הנייד שלי win7 ultimate (ואפילו חוקי :-) ) איך אני מפעיל xp mode ?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by motogt,

אני מתכוון לשים ויסטה אולטימייט. אבל אני לא יודע איזה גרסה מתאימה לי. יש X86 ,X64 ,X32 מה מתאים לי? ??? המחשב עדיין לא נקנה,אבל יהיה לי בטוח מעבד 45 ננומטר מטכנולוגית "פיירמן"(או איך שכותבים את זה).

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום כלום אני נימצא בבעיה רצינית, אני ישתמשי בעבר בגיסרה שך מפתחים וכרגע התחילה לצוץ לי הודעה שהמחשב יבצע כיבוים עד שלא ישדרג או להפך יפסיק לעבוד פחות זמן עם כל ריסט . יש לי התקנה וקוד מוצר מקורי שקניתי ואני לא מצליח לעדכן את הקוד במחשב יוצר לי שגיאה ,תמונה מצורפת .. ישמח לעזרה !

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by xena,

מישהו יודע אם אפשר להכין דיסק הפפעלה של 98 באקס פי? אני צריך להכין דיסק הפעלה שיוכל לזהות את הכונן סידי רום בדוס כך שאוכל להתקין וינדוס. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום רב, כשאני מנסה ללחוץ על כפתור F8 עם אתחול של המחשב , זה מגיע לי למסך של priority בין הדיסק הקשיח לCD-ROM.. ניסיתי ללחוץ גם על F5 אבל זה לא הולך.. אולי מישהו יודע מה אני אמור לעשות כדי להגיע למסך של בחירה של מצב בטוח? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by bennash,

יש למחשב שני משתמשים אחד לי ואחד לאחותי כל פעם שאחותי רוצה את המחשב אני מפעיל אותו מחדש ויש לפעמים עדכונים שלוקחים הרבה זמן. זה חלונות 8 אנטרפרייז ולא 8.1. אז איך מתנתקים?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום, אני רוכש מחשב גיימינג מtms בקרוב ואני לא יודע איזו גרסה של win8 לבחור חח.. יש מלא ואני לא יודע בדיוק מה לסמן ומה ההבדלים בין הפרו לפרימיום וכו. אשמח אם תוכלו לעזור לי להחליט תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by ^MaTaN^,

איך אני מסדר את זה כל 5 דקות זה קופץ לי שמתי את הדיסק של הוינדוס וזה חוזר לי אחרי 10 דקות .

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים