Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
תראו זה התחיל ככה שמתי לב שהמחשב שלי התחיל להיות איטי מדיי והוא מרבה להיתקע באינטרנט רק שתדעו שהוא קיים כבר כמעט שנה ועד עכשיו אפילו פעם אחת הוא לא נתקע.. אז ככה אחרי שהוא נהיה איטי נוצרה עוד בעיה נכנסתי למחשב שלי ואיך שנכנסתי ישר קפצו לי שלושה הודעות של אנטיוירוס נורטון שאומרות שהמחשב נגוע בקובץ "בלהבלהבלה" רק לידע היו יותר מ30 שמות שונים ולמטה היה רשום שסוג הקובץ זה טרויאן עכשיו עשיתי אוקיי נכנסתי לאן שהאנטיוירוס הפנה אותי שזה תקיה SYSTM32 וחיפשתי את הקובץ לא היה ולא נברא אפילו קובץ אחד לא מצאתי ניגשתי מיד לאפשרות החיפוש חיפשתי רבים מן הקבצים גם בחיפוש של נסתרים וכלום לא קיימים אבל האנטי וירוס מתעקש ומעלה כל פעם את ההודעות הללו מחדש שאני נכנס למחשב שלי או לאינטרנט אקספ…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יום אחד ה- XP שלי פשוט החליט לשנות את ה- Icons שלי כונן C וכונן D שלי. ניסיתי לשנות בחזרה עם כל תוכנות ה- Icons האפשריות אבל שום דבר לא הלך! מה לעשות?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל האייקונים בדסקטופ ובכל המחשב נעלמו יש רק תשם של התוכנה שאני לוחץ על התחל זה לא מגיב . מה אני יכול לעשות ? עשיתי סריקת וירוסים וזה לא מצא שום וירוס. יש לי ווינדונס 7 32 בייט . תעזרו לי בבקשה !! תודהה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
חברים יש לי שאלה, עד כמה מעבדים תומכת מערכת ההפעלה XP?
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לחבר שלי מחשב ישן מאוד עם מערכת הפעלה Windows 98. הוא פירמט, יש ברשותו דיסק עם אותה מערכת הפעלה אבל הוא לא יודע להתקין. אין לא דיסקט אתחול. הוא שאל אותי מה לעשות וממש לא ידעתי לענות לו מכיוון שאף פעם לא התקנתי מערכת הפעלה ובטח שלא Windows 98. השאלה שלי היא מה הוא יכול לעשות עכשיו? האם הוא חיב דיסקט אתחול בשביל להתקין Windows 98? האם אפשר ליצור דיסקט אתחול כאשר המחשב מפורמט? אם לא צריך דיסקט אז איך בדיוק הוא מתקין אותה?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, בזמן האחרון שמתי לב שיש לי כמה תהליכים פתוחים של explorer ברקע, אני לא יודע ממש למה. סרקתי לוירוסים והכל ולא נמצא שום דבר שקשור לזה. מישהו יודע למה זה קורה?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בבית יש את המחשב שלי ,של אבא שלי ושל אחי וכולם מחוברים ברשת . לי יש windows 2k וwin2k2 ואבא שלי ואחי ב98 אז בxp אבא שלי ואחי לא מצליחים להיכנס למחשב שלי עשיתי שיתוף על הכל והם רואים את c ככה=c?© וכל שאר הכוננים אותו דבר חוץ מהצורב אליו הם יכולים לגשת ואני יכול לגשת למחשב שלהם בזה אין בעיה אין לי את אותה בעיה ב2000
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נראה המחשב עובד יופי מה עושים? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש (I5 2400 + HD5850) ויש ברשותי ווידוס מקורי של אבל ישן (XP) וחשבתי להתקין אותו במקום לרכוש מערכת הפעלה חדשה ,המחשב יהיה למשחקים , אז אם אני מתקין מערכת הפעלה ישנה זה יורד איך שהוא את הביצועים או שזה לא יתמוך בכל הרכיבים שיותקנו על המחשב ?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי Win7 Premium ויש לי בעיה, כל פעם שאני מדליק את המחשב זה רושם לי הודעה כזו: "There was a problem starting winaco32.rom" "The specified module could nott be found" אני יודע מה הם אומרים לי פה, אבל חיפשתי בגוגל את השם של הקובץ ולא מצאתי, אני צריך עזרה. אני חושש שהאנטי וירוס מחק אותו.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3249613,00.html הוויסטה נראית די נוחה ויפה לשימוש מה דעתכם?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי מחר באים לאסוף את המחשב הנייד לצורך בדיקת תקינות המחשב , שמתי לב שווינדוס 8 מכריח אותי להיות מחובר עליו רק דרך חשבון האוטלוק, האם ניתן להתנתק מיזזה לנתק את זה שפשוט מדליקים את המחשב והווינדוס יעלה מבלי צורך להתחבר ?או שהאיימל של האוטלוק שלי יופיעה שם ? פשוט יוזר פשוט כמו בווינדוס 7. או לפחות לנתק את עצמי משם במחשבים ניידים יש אפשרות לעשות מין התקנת מערכת 8 מחדש , האם זה תהליך פשוט שלא דורש דיסק ? לפני שאני ימסור את המחשב לעשות את זה . תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
[TABLE=class: tborder, width: 100%, align: center] [TR] [TD=class: alt1, bgcolor: #F0F4F8] שלום, עברתי ל win7 וחוץ מלהשמיע זעקות מצוקה אינני עושה מאום. בימי XP העליזים כשרציתי לשמור ב notepad קובץ html, נכנסתי ל folder options וביטלתי: hide ms-dos extension. ב win7 כשאני שומר קובץ abc.html בנוטפד, הווינדוז הופך לי אותו ל abc.html.txt. ב organize אין לי את האפשרות לבטל hide ms-dos extension. אז מה עושים ? בוכים ? מישהו יואיל לעצור את זרם הדמעות ?[/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי התקנת המע' הנ"ל וניסיון להתקין תוכנת skype, לדוגמא, מופיע חלון עם מודעה שחסר microsoft installer. בפעמים קודמות שהתקנתי מערכת זה לא הופיע והכל היה כשורה.. אשמח לעזרה..
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אחותי הקטנה שיחקה משחקים במחשב שלי. שמתי לב שפתאום המון תוכנות נהפכו עם אייקון של Adobe Reader . וכאשר אני לוחץ עליהם זה נותן שגיאה ולפעמים פותח את Adobe Reader ואומר שהיא אפשר לקרוא אותם. איך אני מחזיר את זה למצב שאני יכול להשתמש בתוכנות האלה?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בנוסף למשקפי מציאות מדומה במחירים עממיים ממיטב היצרניות בשוק, מיקרוסופט מכינה צעדים נוספים להנגשת הטכנולוגיה הטרייה לקהל יעד רחב במיוחד לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מקווה שאני מפרסם את זה במקום הנכון אני מתעסק הרבה זמן כבר בתיקון מחשבים והבעיה הזאת מאוד נפוצה שהקובץ נמחק ואז מפעילים את המחשב מחדש ויש את השגיאה ntldr is missing please press control+alt+delete to rester עכשיו רציתי לדעת אם יש אפשרות לדוגמא לבנות boot cd שפשוט יעתיק תקובץ לכונן C:\ ויפתור תבעיה או מה אפשר לעשות כדי לפתור את זה ואיך יוצרים דיסק בוט שיעשה את זה כי כול פעם לפרמט ולהתקין ווינדוס וכול זה ..זה תהליך קצת ארוך אז עם זה אפשרי זה יקל עלי מאוד. תודה רבה לעזורים
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה תופס לי איזה 90 אחוז מה CPU מה זה ואיך אפשר להוריד את זה קצת מהמעבד שלי?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה קטנה. אני רוצה ליצור תקייה בשם CON בחלונות XP. זה בלתי אפשרי כי CON זו מילה שמורה עוד מימי DOS. יש באינטרנט הצעות לפתרון, אחת מהן היא דרך ה - Command line: md\\.\\c:\\con מישהו יכול להסביר לי בשביל מה צריך את הנקודה אחרי ה - \\ ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע אם אפשר להכין דיסק הפפעלה של 98 באקס פי? אני צריך להכין דיסק הפעלה שיוכל לזהות את הכונן סידי רום בדוס כך שאוכל להתקין וינדוס. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
שלום רב, התקנתי היום את מערכת ההפעלה windows standard embedded 7 מפני שהמחשב הנייח ממש חלש... ואני חיפשתי ולא מצאתי אקטיבציה. אני ממש זקוק לעזרתכם, הנה העמוד שהורדתי משם את מערכת ההפעלה: http://horadot.net/view,33363,%D7%95%D7%99%D7%A0%D7%93%D7%95%D7%A1_7_-Microsoft_Windows_Standard_7_August_2010_x86-LiTE__*%D7%A0%D7%91%D7%93%D7%A7*.html תודה רבה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, המסך שלי מתמלא לאורך ולרוחב במשבצות צבעוניות ושחורות, מצורף קובץ תמונה. - המחשב עובד כרגיל בזמן האיתחול והעלה של החלונות, רק אחרי כמה דקות ספורות מזמן הכניסה לווינדוס מופיעה התקלה. - בsafe mode המסך עובד כרגיל. פרטי מערכת laptop hp pavilion dv3-4333ej intel core i3 WIN7 home premium 64bit דרייברים כרטיס מסך: - ATI Mobility Radeon HD 6370 - Intel® HD Graphics מה שניסיתי: - system restore לא פתר את הבעיה. - הרצתי כל מיני בדיקות בזמן איתחול המחשב, כמו לזיכרון ולהר-דיסק ולא מצא שום בעיה. - עידכנתי את הדריברים של כרטיס המסך, שניהם אך עדין מופיעה לי התקלה. - ניסתי disable לדרייברים של כרטיס המסך כאשר עשיתי disable לדרייבר Intel® HD Graphics בלבד לא מופיעה לי התקלה כלל(…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי עכשיו XP PRO 32 אני רוצה לשדרג את הזכרון שיש לי עכשיו ל ocz 2X2gb 800 reaper hpc סטיק אחד מהזכרונות שיש לי עכשיו לא עובד ואני מקבל על זה זיכוי אז בגלל זה אני כבר משדרג כי אלו זכונות יותר טובים וזולים ב200 שקל. עד כמה GB המערכת הפעלה שלי תגביל אותי? אם אני אעבור לXP 64 או VISTA אילו גירסאות יאפשרו לי להשתמש בכל ה4GB שלי? שמעתי שבויסטה יש דבר שמגביל את הזכרונות לתוכנות שלא תומכות מעבר ל2GB ועוד כל מני דברים שלא הבנתי לגבי תוכנות שעובדות ב64 ביט או 32 ביט. אתם יכולים להסביר לי בבקשה איך הדברים האלה הולכים ומה עדיף לי כדי לנצל את כל הזכרון. המחשב בעיקר לעריכת סרטים על תוכנת AVID שצריכה המון המון משאבים והדרישות המומלצות הם 3.5-4GB לעריכת סרטים ב HD. וכמובן גם הרבה משחק…
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בכונן C שלי ,שעליו גם מותקן ה-windows ,יש (בערך) 30GB זיכרון. מקש ימני + properties מראה לי שיש לי שם 13 גיגה זיכרון בשימוש ועוד 16.2 גיגה זיכרון חופשי-סה"כ 29.2GB . אבל כשאני נכנס לתוך כונן C ומחבר את כל הזיכרון מכל הקבצים והתיקיות שיש שם אני מקבל שיש פחות מ 7GB בשימוש!...והגדרתי באפשרויות תיקיה שיראה גם קבצים ותיקיות מוסתרים. איפה עוד 6 גיגה?
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה 64 ביט פרו ווינדוס 7 ושאני נכנס להוספה הוסרה חצי מהתוכנות שהמחשב מתקין אוטומטית מ WIN UPDATE זה 32 ביט איך זה ? אפילו ה IE 10 אצלי רשום 32ביט !!!! עשיתי התקנה של FLASH PLAYER ורשום באתר שהוא מזהה שיש לי מערכת 64 ולוח בקרה רשום שיש לי 32 ביט איך זה ? ? ? איך זה ? והתקנתי FLASH 64 ! אפילו ה IE10 זה 32 ולא מצאתי זכר למילה 64 !!!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-