Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני רוצה שהווינדוס שלי יצא למסך של "החלף משתמש" אוטומטית כשאני לא משתמש במחשב למשך זמן מסוים. אני לא רוצה שהמחשב יצא למצב שינה ולא רוצה את האפשרות של נעילת שומר מסך. יש לי ווינדוס XP תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי! אני מנסה לעשות פורמט למחשב אבל משהו פשוט לא מסתדר לי פה הכנסתי את הדיסק לכונן איתחלתי מחדש את המחשב ופשוט הMSDOS לא עולה אני לוחץ בכל השיטות שיש F2 /ALT F5/F8/F11 וזה מעלה לי להעלות את ווינדוס בסייף מווד או להעלות אותו רגיל אני לא יודע מה קורה פה וכבר התקנתי את הווינדוס פעם אחת מהדיסק הזה לכן אני בטוח שהוא עובד עצות בנוגע לאיך להיכנס לMSDOS?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני פותח תיקיה חדשה, מעתיק את השם : GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C} קופצת שגיאה שם קובץ אינו יכול להכיל את התווים הבאים . . . . . איך לסדר? למה? אוף !
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמו שהכותרת מרמזת, מופיע לי מסך כחול בעליה של המחשב (אני חושב שקצת אחרי שהBIOS עולה) מה לעשות? זה מה שכתוב לי בCrashDump: כמו שהכותרת מרמזת, מופיע לי מסך כחול בעליה של המחשב (אני חושב שקצת אחרי שהBIOS עולה) מה לעשות? זה מה שכתוב לי בCrashDump: Microsoft ® Windows Debugger Version 6.11.0001.404 X86 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Users\Tiran Naveh\Desktop\012411-20872-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: *** Invalid *** **************************************************************************** * Symbol loading may be unreliable without a symbol search path. …
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
בס"ד שלום רב לכולם! ברשותי מחשב בעל מערכת הפעלה Windows Vista Ultimate SP2 32Bit, לפני כמה זמן יצרתי תיקייה, והעברתי אליה קבצים מהפלאפון, משהו שם בהעברה לא היה טוב, והפלאפון התנתק באמצע ההעברה, ומאז התיקייה לא מגיבה. הבעיה היא שאם אני מנסה לגשת לתיקיה היא לא מגיבה ואז כל סייר החלונות לא מגיב. וגם כשאני מפעיל מחדש את המחשב, איך שאני לוחץ על התיקיה או בכלל מנסה למחוק אותה מהמחשב, סייר החלונות נתקע. השאלה היא מה ניתן לעשות? והאם אוכל להיכנס לתיקיה עוד פעם כי היו שם לפני כמה קבצים, ואני לא רוצה שהם ימחקו. המחשב הוא Acer Aspire L5100 Vista Ultimate SP2 32Bit . בתודה מראש לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אלו קבצים מ HDD הישן שלי... אני מנסה לגשת לתיקיות כמו "המסמכים שלי" וכו' אבל אין הרשאה.. איך אני עוקף את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אהלן אני צריך עצה של מישהו שמבין אני קצת שידרגתי את המחשב שלי הגדלתי מ-2 ל-6 זיכרון וכרטיס מסך חדש (שמחר אני קונה) כרגע אני על ווינדוס 7 32 ביט הבנתי ש-32 לא יכול לנצל יותר מ-4 זיכרון אבל לא ממש התייחסתי לזה למה רציתי בכל מקרה לעבור ל-64 בגלל שאני רוצה להתחיל לעבוד עם התוכנה אפטר אפקט (שחייב בשבילה 64 ביט) עכשיו אחרי מחשבה שנייה לא כזה בא לי על 64 וגם ירדתי מהאפטר אפקט בגלל שהתוכנה היא לא מה שאני מחפש רציתי לדעת אם יש אפשרות להשאר על 32 ובכל זאת לנצל את כל ה-6 ג'יגה זיכרון?? ועוד שאלה אני מתכון להתחיל עם התוכנה MAYA.. מי שלא מכיר זה תוכנת תלת מימד עם אפשרות לאנימציה (התוכנה שעושים דרכה סרטי אנימציה) עכשיו רציתי לשאול אם התוכנה על 64 ביט תרוץ יותר טוב?? זה משנה? כי אם כן א…
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי ווינדוס 7, אני משתמש בעכבר פשוט שקניתי לפני שנתיים של מיקרוסופט כל פעום שני עושה ריסט למחשב, הגדרות רגישות העכבר חוזרות למצב ההתחלתי, ישנאה אופצייה כלשהי לבטל את התופעה? תודה אנשים
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
יש לי בעייה של קידוד עברית במחשב(Windows 7) חלק מהעברית מופיע כריבועים וחלק כעברית, העברית מקודדת (ע"פ אקספלורר) לפי utf-8 .צירפתי תמונה להמחשה, אבל זה קורה גם בחלונות "עזרה" של ווינדוס 7! תודה! http://www.s iz.co.il/codes.php?i=rlnzmyjykjz5.png
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב ברשותי מחשב אשר מריץ ווינדוס XP Professional. נגיד שאני פותח כמה טאבים בדפדפן, ובאחד מהם רואה סרטונים ביוטיוב- שם אני מחפש באנגלית. לאחר מכן אני עובר לפייסבוק ומצ'טט בעברית. הבעיה היא שכשאני חוזר ליוטיוב השפת כתיבה היא עברית ואני צריך להחליף, וכשאני שב לפייסבוק השפה נשארת על אנגלית והמחשב לא "זוכר, שבדף הזה כתבתי בעברית. לאחר כמה זמן זה מתחיל מאוד להציק, ורציתי לדעת כיצד ניתן, אם בכלל, לפתור את הבעיה הזאת. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
אחר אני גם מבקש שקובץ התרגום יופיע לאיזה קודק אני זקוק תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תמונה שווה 1000 מילים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אתמול התקנתי windows 7 x64 מחדש מאחר שהוינדוס הקודם קרס את תרגומי הסרטים אני רואה בגיבריש למרות שניסיתי להחליף פונטים זה לא עזר מה ניתן לעשות שלא אצטרך לפרמט ולהתקין מחדש תודה הכל סודר אפשר לסגור
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חבר הביא לי מחשב של הילדים שלו שכשהוא עולה (XP)במצב רגיל הוא עולה כל התוכנות נטענות בהתחלה..ואז הוא נתקע העכבר לא זז..כלום במצב בטוח הכל עובד כרגיל... מה ניתן לעשות לו? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם! כרגע יש לי מותקן על המחשב WIN 7 ULT 32BIT ואני רוצה לפרמט אותו ולהתקין את ה64 ביט. אני לא מוצא את הדיסק של הדרייברים אז מה אני אמור לעשות בשביל להשיג את כל הדרייברים? גיבוי אני לא יודע אם אני יכול כי אולי הדרייברים של ה32 לא תואם את ה64 ביט. תודה רבה (:.
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
http://www.fastup.co.il/images/44898226.jpg מישהו מזהה את התהליך שכתוב בצד "לא ידוע"? מה זה? לבטל? האם רק לבטל יעזור או למחוק בכלל מהמחשב? כי ברור שזה קובץ שמתחבא איפשהו במחשב. עריכה: הצלחתי להגיע לקובץ ישנם 2 קבצים PnkBstrA PnkBstrB השוני הוא בסוף באותיות A ו B שניהם בתיקיה סיסטם32 בוינוס. אני עם וינדוס 7 זה בסדר? אמור ליהות שם? אין מה לדאוג?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, win 7 מותקן על intel i3 עם 1 gb, עושה מידי פעם restart. מבדיקה ב event viewer: Critical Kernel-Power 41 (63) The system has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the system stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
לפעמים, כשאני מפעיל את המחשב, במהלך הביצועים של הBIOS (עוד לפני שהווינדוס טוען), מופיעה לי הודעה של "NTLDR is missing press Ctrl+Alt+Delete to restart". חיפשתי את הבעיה, אבל היא מופיעה רק למשתמשים שלא יכולים להפעיל את הווינדוס בכלל, ואצלי הבעיה "נפתרת" אם אני מאתחל את המחשב. הווינדוס הוא ווינדוס 7 כמובן. מה הבעיה והאם אני יכול לפתור אותה, בלי לפרמט. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אז ככה במחשב שלי מוגדר שיבצע ריסטרט כל כמה שעות ואני ורצה לבטל את זה איך? תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב נייד. הגיע עם הוינ7 הום מותקן בתוכו, יש מאחוריו מדבקה עם סיריאל. האם ישנה אפשרות לשדרג? האם השדרוג ימחוק את כל התוכן במחשב או רק בכונן C? האם אפשר לשלוח אותי לגוגל עם תוצאות רלוונטיות לשאלות שלי במידה ואין לכם תשובות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום שאני מוריד קובץ מהאינטרנט ואני רוצה להוריד לכונן אחר שהוא לא כונן C. אז ה windows טוען שאין לי הרשעה להוריד לכונן אחר חוץ מ C. ואני נימצא במצב של administrator איך אני מעלץ אותו לתת לי הרשעה להוריד באיזה כונן שאני רוצה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, פירמטתי מחשב ישן עם לוח אם - nForce 3 250GB(נראה לי זה הרכיב הכי רלוונטי לבעייה). כשאני מסתכל ב- "המחשב שלי" -->Properties כתוב 256MB 1.81 GHz. בעוד שמה שבאמת יש במחשב זה: 2 כרטיסי 512 1 כרטיס 256 כולם PC3200(200mhz) והמפרט שלהם זהה למעט CAS LATENCY שב512 הוא 3 וב256 2.5 רציתי לבדוק אם הבעייה בחומרה אז הרצתי CPU-Z [משם גם המידע על מפרטי הכרטיסים]: בלשונית הMemory כתוב שיש לי 1.2 RAM בלשונית SPD באמת מופיעות לי כרטיסיות של שלוש הכרטיסים. מישהו יודע מה הבעייה?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי win7 והכל עובד תקין, יש בעיה עם ההגדרות של השפה שאני עובר מעברית לאנגלית (בהקלדה) ואז שוב רוצה לחזור לעברית אני רואה בשורת משימות שזה עובר בין לבין אבל עדיין לא כותב בעברית... הדרך היחידה לחזור לעברית היא ע"י מחיקה של האנגלית ב"אפשרויות אזור ושפה".
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
לא ידעתי בדיוק איך לנסח את התקלה בכותרת, אני ינסה להסביר אותה כאן: אני משתמש ב-WIN7 Ultimate 32bit במחשב נייד שלי (עם מעבד core i5 ו-4 ג'יגה זיכרון), וכאשר ה-windows עולה יש את הצליל טעינה שהוא נשמע מקרטע. ונניח שאני מזיז את העכבר אז כל 5 שניות הוא נתקע ואז ממשיך רגיל. דבר זה קורה ב-2 דקות הראשונות שה-win עובד ולאחר מכן אין את התופעה באף מצב. בעיה זו מוכרת לי מפעם(מחשב נייח וwindows אחר) שהיה לי עומס על ה-CPU ואז זה גרם למחשב לנגן מוזיקה עם קפיצות ולקרטע...אני לא יכול לבדוק את זה מאחר ואין לי תוכנה שיכולה לבדוק את ה-CPU בעליית ה-windows. מה מקור הבעיה?ואיך פותרים את זה? מקווה שהסברתי את עצמי באופן ברור... ??? תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
המחשב אחרי פירמוט התקנתי XP SP3 הכל עובד מצויין רק מעניין אותי למה לוקח לווינדוס לעלות הרבה זמן הכוונה בהתחלה שהקוו רץ ממש בהתחלה איפה שהלוגו של WINDOWS רק לציין שזו אחת מהפעמים הבודדות שאני מפרמט והכל יצא לי מעולה פשוט נמאס לי כל פעם לפרמט אצל האיש שעד היום עשה את זה בשבילי ראוי לציין שהוא עשה את זה בצורה יסודית ונקיה רק מה כל פעם שהוא מפרמט הווינדוס עולה מהר 3 פעמים הקו רץ הווינדוס עולה מה שונה ההתקנה שלו משלי ? יש אולי מצב שהוא משנה איזה משהו בתוך ההגדות של הווינדוס כי אני לא רואה שום דבר שונה מההתקנה שלו ושלי תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-