עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. מחשב עם חריצי USB ועם חריצים לקריאת כרטיסי זיכרון. לכל חריץ יש אות כונן. הבעייה שהאותיות האלה תמיד מופיעות גם כאשר אין שום כרטיס זיכרון בפנים. איך גורמים שאות הכונן תופיע רק עם הכנסת כרטיס זיכרון לחריץ? xp eng sp2

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  2. Started by sam1441,

מאיזשהוא סיבה, כשאני כשאני פותח NOTEPAD או כשאני מחפש שיר או תוכנית מהמדריך במדיה סנטר, נעלמו האותיות העבריות. ב- NOTAPDE הוא מראה גי'בריש, ו על הצג במדיה סנטר שמראה את המספרים והאותיות - נעלמו האותיות העבריות. גם אם אני עובד עם המקלדת ומחליף אנגלית ועברית הוא לא מקבל אותיות עבריות במדיה סנטר. איך אני מחזיר אותו? כל המערכת מוגדרת בעברית. תודה ררבה

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  3. שלום ליושבי הפורום לא בטוחה שזה המקום המתאים, אבל מכל הרשימה אתם הייתם נראים לי הכי קרובים. אז מה שקרה זה ככה- אתמול החלטתי למחוק את תוכנית הICQ שהורדתי לפני שבוע, כי היתה לי הרגשה שהיא מאטה את כל העניינים במחשב. נכנסתי ללוח בקרה ומחקתי אותה ועוד משהו שהיה עליו הפרח של ICQ ונראה לי שהיה כתוב סרגל הכלים של ICQ. לאחר מכן, קיבלתי הודעה שיש להפעיל את המחשב מחדש ואישרתי. ואז התחילו כל הבעיות- כל התצוגה של המחשב- אייקונים ואותיות ממש גדלה, בצורה שנורא מציקה. זה לא קשור לגודל טקסט בתצוגה (של האינטרנט) או בגודל שאפשר לכוונן במאפיינים של שולחן העבודה. על-מנת שאוכל להמשיך להשתמש במחשב, הקטנתי את הרזולוציה, אבל זה הקטין לי גם את המסך וזה לא נוח. בנוסף, כשאני בוחרת ב"כיבוי" א…

4. שלום ליושבי הפורום לא בטוחה שזה המקום המתאים, אבל מכל הרשימה אתם הייתם נראים לי הכי קרובים. אז מה שקרה זה ככה- אתמול החלטתי למחוק את תוכנית הICQ שהורדתי לפני שבוע, כי היתה לי הרגשה שהיא מאטה את כל העניינים במחשב. נכנסתי ללוח בקרה ומחקתי אותה ועוד משהו שהיה עליו הפרח של ICQ ונראה לי שהיה כתוב סרגל הכלים של ICQ. לאחר מכן, קיבלתי הודעה שיש להפעיל את המחשב מחדש ואישרתי. ואז התחילו כל הבעיות- כל התצוגה של המחשב- אייקונים ואותיות ממש גדלה, בצורה שנורא מציקה. זה לא קשור לגודל טקסט בתצוגה (של האינטרנט) או בגודל שאפשר לכוונן במאפיינים של שולחן העבודה. על-מנת שאוכל להמשיך להשתמש במחשב, הקטנתי את הרזולוציה, אבל זה הקטין לי גם את המסך וזה לא נוח. בנוסף, כשאני בוחרת ב"כיבוי" א…

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  5. Started by andd,

אני לא מבין יש לינק?

• 74 תגובות
    • 6.1k צפיות
  6. Started by LL@SS,

היי חבר'ה, אני חייב לדעת אחת ולתמיד איך עושים את זה, אני צריך להתקין לחברה שלי WINDOWS על הנייד ואין לי שמץ איך עושים את זה , הבנתי שאפשר, מה הקריטריונים? מדריך, וכו'..... ולאיזה מערכות הפעלה זה תקף? XP/7/VISTA?? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  7. אז כמו שבכותרת יש לי XP SP2 בעברית וכמובן ש IE גם בעברית. נוציא לרגע מן המשוואה FIREFOX או כל תחליף אחר שתגידו לי ואז תענו לי: אפשרי לשדרג ל IE באנגלית?(בלי לשאול למה בבקשה, אני פשוט מעדיף, ולא אין לי כח להתקין WINDOWS גם באנגלית,עצלן יש יגידו)? אני שואל כיוון שכאשר הורדתי IE 6 SP1 הוא כתב לי שיש לי את הגרסה האחרונה של IE ולא צריך לשדרג(אמא שלו!). שאלה אחרת בלי קשר(לפחות לא ישיר) : כאשר אני לוחץ CTRL+ENTER הוא מוסיף לי WWW ו CO.IL , האם יש דרך בגרסה העברית שישלים ל WWW ו .COM? תודה מראש לכל העונים(והאונים)

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  8. יכול ליהיות שיש איזשהו ווירוס שנכנס לביוס והורס אותו או שלפחות גורם לו לנזק מזערי אבל מעצבן ואז צריך להחליף את כל הלוח במידה ולא ניתן להחליף את הצ'יפ של הביוס כי הוא לא בסוקט והרי לא מחליפים שבבים של ביוס בלוח אם בד"כ גם אם יש אחריות כי הרי אין לחנויות לספקים וליבואנים זמן לזה ולא מתעסקים בזה[לפחות בארץ אבל אולי בארה"ב כן] וגם ברוב מעבדות המחשבים בארץ לא מתעסקים עם דברים כאלה או עם סריקת לוח אם בעזרת כרטיס טכנאי מקצועי ודברים מן הסוג הזה[במקרה הטוב מבצעים סריקת זיכרון עם MEMTEST ותו לא] ולא יעזור שום פירמוט ואי אפשר להוציא את הווירוס מהג'וק של הביוס. למישהו ידוע אם קיים תרחיש בלהות כזה אבל חוץ מCIH?

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. יש לנו במישפוחה בדירה, 4 מחשבים נייחים עם מערכת ההפעלה הנהדרת WINDOWS-7-ULTIMATE.... שאלתי למומחים כאן בפורום היא, האם כדאי להשקיע ולעבור ל-WINDOWS-8-PRO, במיוחד אחרי שאני שומע הרבה שהוא לא-מוצלח ולא-ידידותי ושה-WINDOWS-7-ULTIMATE הרבה יותר נחמד וידידותי למישתמש... הבנתי מאיזה חבר, שמייקרוסופט רצו להוציא מערכת-הפעלה שלא יצליחו ליפרוץ אותה ויצא להם משהו לא-ידידותי ולא-נוח.... אז מה דעתכם כאן חברים? -- בתודה מראש! -- רביעי21/08 -- שאול

10. Started by Zeev86,

וגיליתי שהאתר הרשמי לgadgets נעלם. ובמקומו מופיעים כמה מעשרות התוספות "המובילות", והודעה שכל האתר הוסר בגלל שמייקרוסופט "נלהבים" ממערכת ההפעלה Windows8. Because we want to focus on the exciting possibilities of the newest version of Windows, Microsoft no longer supports uploading new gadgets. אוקיי. אבל אם אני לא מעוניין ליצור gadget מסוים, אלא פשוט להשתמש בקיימים? למה להעלים את רובם?

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  11. Started by MichaelK,

עם מפרט כמו שלי, כדי לשדרג לויסטה? (בעוד כמה חודשים אני אקנה עוד ג'יגה ראם) עריכה: אם כן, איזו מערכת הפעלה של ויסטה הכי כדאי לי?

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  12. Started by ASI89,

אנשים לא מודעים לכך שהאפשרות לחזור לאחור ל 8 ,מוגבלת ,משום מה לחודש . מה גם שאין שום אפשרות ,(אני לא מצאתי בכל אופן ) לדעת מתי ה-"החודש" , תכלס מסתיים . המשמעות המעשית היא שאם לא רשמת את התאריך של יום השידרוג וציינת ביומן והקפדת לחזור ל 8 בזמן , אתה ניתקעת עם 10 . במקרה שלי ,נסעתי כמו רבים בתקופה הזאת של השנה לחו"ל ושכחתי את התאריך בו שידרגתי .

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום, היום התקנתי ווינדוס 8 מחדש עם ISO נקי וחדש. מסתבר, שבגרסא שעליו היא מבדילה בין רישיון רגיל לרישיון שדרוג, ותסרב בכל תוקף לאקטב לכם את ווינדוס. מה שאפילו יותר מעצבן, בתמיכה של מיקרוסופט, אומרים לי להתקין 7 מחדש ואז את 8 עליה. מה זאת אומרת!? ואם אני רוצה התקנה נקייה ויפה?! לכל הקראקרים הקרימינלים, גם הפריצות שלכם כבר לא עובדות.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Tharbad,

לפעמים, כשמחפשים באימיול קבצים מתווספות להן 3 תוצאות, עם הרבה מקורות שעם הופעתן נפסק החיפוש. אל תוגעו בתוצאות האלה, אם הורדתם אל תתקינו. הדבר הזה מוריד משהו למחשב הבו הוא הותקן וזה לוקח לו כמה ימים במהלכם למחשב שבוזה הותקן אין יכולת ליזום שיחות בפרוטוקול tcp/ip, כמוכן אם המחשב מחובר בנתב שאר הנוכחים ברשת ירגישו בהאטה רצינית במהירות (מקצה הורדה של 250~ ל- 3~ ק"ב לשנייה). בהנחה וכן הורדתם: לתת לזה לסיים להוריד ולראות מה קורה (ללא יודע מה קורה, לא נתתי לו את האפשרות הזו) או לפרמט. שבת שלום

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  15. כמעט כל אתר שאני נכנס מופיעים אזהרות אבטחה, וכל רגע קופצות מחדש. המחשב עבר התקנה חדשה- וזה לא היה לי אף פעם. איך לבטל ? תודה

• 6 תגובות
    • 6.4k צפיות
  16. Started by malcolmx9,

אחרי שזה קורה בפעם ה-1000, האזהרה הזאת מתחילה לעלות על העצבים! צירפתי תמונה, שתבינו על מה אני מדבר. הגדרתי את ההגדרות הנכונות כדי שהאזהרה תפסיק לעלות (כמו שאפשר לראות בתמונה), אבל זה לא עוזר והן ממשיכות להשתנות לברירת המחדל כל פעם מחדש. איך אני יכול לסדר? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  17. Started by shimon23,

היי יש לי שני יוזרים במחשב: יוזר Administrator ויוזר ברירת המחדל שנקרא biton. אני תמיד משתמש ביוזר השני (שבו מותקנות כל התוכנות שלי וההגדרות), אך משום מה יש בו בעיה שלעיתים לא ניתן לשמור קבצים או למחוק אותם, בעיה שלא קיימת ביוזר השני. האם ידוע לכם ממה יכול לנבוע דבר כזה? האם זו הגדרה שיכולה להיות איפשהו במערכת?

18. היי, התקנתי WINDOWS 7 על אחד הHDD שאצלי, (שניהם SATA) וכל אחד מחולק ל3 מחיצות (כלומר 6 מחיצות סה"כ משני HDD, מקווה שהסברתי מספיק טוב) כשאני נכנס למחשב שלי בכדי להיכנס לכונן הוא פשוט לא מופיע הכונן תקין ועוד ם הXP שעובד על מחיצה אחרת(שני מערכות הפעלה מותקנות אצלי, אחת XP ואחת 7) הכונן הוא לא הכונן שיושב עליו הXP או משהו... שאני נכנס לניהול הוא מופיע אבל.. מישהו מכיר את התופעה!? צירפתי תמונה של המחשבשלי עם המסך של "ניהול" המחיצה החסרה היא STI 100 ובניהול כן רואים אותה.. חלק מהאופציות בניהול מופיעות כלא זמינות(אפורות..) תודה! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  19. יש לי בעייה שלאחר שאני מפעיל את המחשב, ברגע שאני מפעיל את אינטרנט אקספלורר או את פיירפוקס, אחד מתהליכי ה-Svchost.exe מתנפח וסותם לי את זיכרון המחשב, מעמיס על הדיסק הקשיח, ומאט לי את המחשב. התופעה נצפתה בנוסף למחשב שלי, גם במחשב של אבא שלי. בפורום התמיכה של מיקרוסופט טוענים שזה קשור ל-Windows Update, אבל לא נראה לי, כיוון שזה מתרחש בהפעלה הראשונה של כל דפדפן כלשהו, וזה פשוט מאט לי את המחשב. איך אני נפתר מהבעייה הזאת?

• 20 תגובות
    • 6.7k צפיות
  20. ישנו תהליך שכפי שהבנתי שייך למיקרוסופט ושמו הוא drwtsn32.exe או בשמו המלא Dr. Watson. עכשיו התהליך הנ"ל בתדירות די תכופה מקפיא לי את שולחן העבודה ואני צריך 'לחסל' את התהליך הנ"ל כל פעם מחדש כדי 'לשחרר' את ההקפא. למישהו יש מושג במה מדובר והאם ניתן למחוק תהליך זה בצורה כזו או אחרת או שמא לטפל בו בצורה כלשהי? תודה מראש לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  21. Started by THX,

אז ככה יש לי xp+sp2 פנטיום 4 3ghz זכרון 512 נתקל בתופעה מאוד מוזרה,יש הרבה מצבים שאני מפעיל את המחשב, והוא מתחיל לקרטע,לעבוד בצורה איטית בדקתי במנהל משימות תחת ביצועים המעבד נמצא על 30-40% ויש לו קפיצות ל90% אין אף תוכנה שעולה אוטומטית עם אתחול המחשב חוץ מהאנטי וירוס מקאפי,עברתי על כל התהליכים שרצים בזמן שזה קורה וחיפשתי על כל אחד מהם הסבר בגוגל אולי מדובר באיזה סוס טרויאני אבל נאדה עשיתי גם עדכון אנטי וירוס+ סריקה מלאה +הרצה של תוכנות spy ועדיין נתקל בתופעה מה שמוזר זה אחרי אני עושה ריסטרט למחשב המעבד חוזר ל0% ואגב בתהלייכים אין שום שינוי אלה אותם תהיליכים שעבדו מקודם אני די מיואש ולא בא לי לפרמט אשמח לשמוע רעיונות

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  22. אוקה אחים קטנים הם סבל לאנושות..צריך להוציא חוק נגדם בכל מקרה,אח שלי הקטן שיחק בהגדרות משתמשים של הווינדוס(XP) וביטל את Administrator עכשיו,נשארתי עם משתמש רגיל,שלא יכול להסיר תוכניות,או לפתוח פורטים או לעשות כלום אפילו להחזיר את ה Administrator אני לא יכול להחזיר כי שאני רושם ב RUN control userpasswords2 זה אומר שאין לי גישה ואני צריך להיות אדמין כדי להיכנס ניסיתי לעשות שיחזור מערכת אך גם זאת אפשרות שרק אדמין יכול לעשות שאני עושה החלף משתמש,אני רואה רק את המשתמש הקיים עכשיו יש לי כמה שאלות איך לעזאזל אני מחזיר את המצב לקדמותו ואיך אני מבטל את האדמין,כאילו שיהיה רק משתמש אחד במחשב ותהיה לו גישה מלאה

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. או קיי אז הסיפור כזה. אני עכשיו כותב מהמחשב עליו יש סיסמה, ואני כאילו האדמיניסטרייטור. אני רוצה לבטל את הסיסמה שהוא שם לי, אבל בשביל זה אני צריך לכתוב את הסיסמה שאחי הקטן שם... איך אני יכול לעשות את זה? (סטירה הוא כבר קיבל)...[br]פורסם בתאריך: 5.07.2007 בשעה 00:01:24 טוב ססה הצלחתי לבד, תודה, אפשר לנעול~

24. תודה רבה רבה רבה לכל העוזר

25. אני צריך לפרמט פנטיום 2.. אם אוינדוס מי אז שמעו אני מכין דיסקט איתחול של מי שם אותו מפעיל את המחשב ואז כזה הוא מגיע למצב שאני צריך לכתוב.. אז אני צריך שתגידו לי מה אני צריך לכתוב כדי לפרמט ואחרי הפירמוט מה אני עושה כדי להתקין אוינדוס אקס פי פרופישנל.. תודה רבה !!!! אהה והוא לא עולה לי לדוס והוא אומר שצריך להוציא את הדיסקט וללחוץ על כפתור כדי להגיע לאוינדוס.. אז מה אני עושה כדי שהזה יעלה לדוס אם דיסקט?? משהו בביוס ?? עזרה!!! תודה

• 3 תגובות
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.