Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
hi guys , i need help .i bought new pc and installed vista 64 bit i did format today and after few hours, after i installed all the drivers and programs i saw that i cant write in hebrew. i could write in hebrew before the format i think i forgot to put "V" in the option of hebrew or something like this in the install. there is a fix for that or i should format again and install all the stuff again? i just cant write in hebrew.. thats all the problem thank you guys.. waiting for solutions
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הייתי שואל אם "עוד מישהו נתקל בזה", אבל זאת תהיה שאלה מיותרת כי מאות אלפי תוצאות החיפוש בגוגל כבר אומרות לי שזאת לא בעיה מקומית אצלי. הודעת "not responding" וקפיאה של החלון ל-10 שניות, כמעט בכל תוכנה שהיא, כנראה שבעיקר בכאלה שקשורות לאינטרנט (?) כמו דפדפן וכו', כל כמה זמן. אין שום טעם לנסות לעשות debugging ספציפיים אליי (חומרה, גירסה, תוכנות, אנטיוירוסים..) כי זאת בעיה גלובלית שקוראת למיליוני אנשים ברחבי העולם.. השאלה שלי היא האם מישהו מצא את המחט בערמת השחת הזאת - הפיתרון לבעיה המטופשת הזאת? :-\
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במשחקים למשל אחרי שהתקנתי את האקספי התחילו לי להיות פינגים 150 בארץ ב98 הם היו 40. השאהל שלי האם האקספי עושה את הבעיה או שזו חברת הכבלים ואם כן האקספי עושה ת הבעיה האם יש פיתרון לכך?
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד LENOVO ומותקן עליו XP אני מנסה לפרמט אותו ולהתקין עליו XP מחדש שמתי דיסק XP BOOT ועולה לי הדוס, איך אני ממשיך מפה?? הבנתי שאולי אני צריך למחוק קודם את הווינדואס מהמחשב לפני שאני מתקין אותו שוב, איך לעשות זאת? ניסיתי כבר לרשום FORMAT C: וזה לא עובד
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
על השולחן עבודה שלי באייקונים אז מה שרשום (למשל המחשב שלי) אז זה רשום על מעין רצועה כזו שאני יכול אומנם להחליף את הצבעים אבל לא להעלים או להפוך אותה לשקוף וזה ממש מכוער,איך אני מעלים את זה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאומרים ווינדוס XP PRO הכוונה ל XP professional ? או שזה שני windows שונים?
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
ניסיתי בשני מחשבים שונים להעלות את הויינדוס מבוט באמצעות דיסק דיוידי(אני יודע להגדיר בביוס איך מעלים בוט מדיסק והכל..) ולא הצלחתי אז האם יש אופציה שאני לא מצליח כי זה מדיסק דיוידי ?? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני זמן מה הWindows 2000pro עבד בסדר ומהר (חוץ מבעית ה Restart שעדיין לוקחת הרבה זמן). הסרתי את הדריוורים של הכרטיס מסך, והתקנתי מחדש אותם, ופתאום הWindows זוחל. לחצן הStart נפתח באיטיות מחרידה, תפריט לחצן ימיני על שולחן העבודה נפתח לאט, גילגול דפי האינטרנט למעלה ולמטה איטי, ומשחקים זוחלים. מה לעשות? תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה בזמן עידכון הSP1 יש לי ULTIMATE X64 -הורדתי את הכל עד לפני העידכון המסיבי עצמו,וב-19% משום מה הוא מקבל שגיאה שהוא לא מצליח להוריד קוד שגיאה 80070002 ניסיתי לעשות לפי ההצעה שלהם לפתרון הבעיה-למחוק את כל הקבצים הזמניים של העידכונים-זה לא עבד-הוא הגיע ל-19% עוד פעם והפסיק-וכל פעם שאני מנסה להגיד לו לנסות שוב פעם-הוא נמצא מלא זמן על 0%, פתאום עוברר ל-19,אחרי שתי דקות נותן לי שגיאה. יש למישהו מושג מה לעשות עם העידכון?
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות על האפשרות שיש ב WIN לעשות system restore: 1. כשני מבצע system restore למלשל ליום קודם האם כל מה שהתקנתי (מסמכים/תוכנות/מידע) באותו יום ביצוע ה system restore זה נמחק (מקווה שהסברתי את עמצי טוב) 2. האם הדבר "בריא" למחשב או שעדיף להימנע?
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין שיהיה לי שתי מערכות הפעלה גם את הXP PRO הרגיל וגם את ה 64BIT איך אני מוחק את ה64 ביט אחרי זה?
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
שלום לפני פרמוט המחשב יכולתי לצפות בסרטונים באנטרנט באתרים כמו וולאה לאחר הפרמוט והתקנה חדשה של windows xp והתקנה של הקודקים החדשים אני רואה את הסרטונים כמו סרטים מצוירים תערובת של צבעים מטושטשים ולא ברורים ניסיתי גם עם אקפלורר וגם עם מוזילה ואותה תוצאה
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
-
שלום. בעת העלאת מערכת ההפעלה מתקבלת הודעת השגיאה הבאה: Procedure entry point GetProcessImageFileNameW could not be located in the dynamic link library. PSAPI.DLL זה קורה כשאר ה YAHOO MESSENGER מטעין את עצמו וגם כשתוכנות של לוגיטק נטענות עם העלאת הווינדוס. ניסיתי לפתור את הבעייה בכמה שלבים: 1. הסרה והתקנה מחדש של היאהו מסנג'ר - לא פותר את הבעייה. 2. הורדה של ה DLL הנ"ל מכמה אתרים מוכרים ברשת ודריסת ה DLL ה"ישן". 3. חיפוש של כפילות DLL (כפי שהוצע בכמה מקומות אחרי חיפוש של הפיתרון בגוגל) - אין כפילות DLL. יש למישהו עוד רעיון? מישהו מכיר את הפקודה SFC /SCANNOW? ניסיתי להריץ אותה אך היא מסרבת לרוץ. הוא אומר windows file protection could not make the requested change. the speci…
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש לי חלונות 98 מהדורה שנייה באנגלית. לוח אם של אסוס עם כרטיס מסך מובנה. כשמדליקים את המחשב והוא מתחיל לעלות - המסך פתאום ניכבה ונכנס ל- stand by ולא ניתן להדליקו אלא רק לאחר כמה איתחולים מחדש של המחשב. בדקתי שהשדרייבר של הכרטיס מסך מותקן כמו שצריך וגם המחשב מזהה את דגם המסך. מה יכול לגרום לזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עכשיו אני רוצה להעביר אחד לשני קבצים כבדים במקום לצרוב איך אני יכול להעביר את הקבצים שמעתי אני מחבר איזה כבר אחד לשני משהו למשיהו יש מושג איך??...
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
בדרך ככל, אחרי התקנת windows , עושים הרבה שיפצורים, Tweaks , כל מיני טריקים ב Registry וכו'... איך אני מגבה את כל השינויים האלה ? בקרוב אתקין Windows xp pro sp2 (או sp3) על מחשב חדש ולא בא עוד פעם לעבור את כל ההתעסקות הזאת, (וואלה... גם לא זוכר את כל השינויים שעשיתי..) * אין לי צורך בגיבוי DATA , רק את השיפצורים. תודה ..
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
מהו העידכון windows שאסור להתקין? שכחתי איך קוראים לו,תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זו השגיאה Setup was unable to create a new system partition or locate an existing system partition . See the setup log files for more information . מה זה יכול להיות , ניסיתי להתקין כמה וינדווסים שונים . יכול להיות הבעיה ב dok הוא חדש אצלי !
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חברה אני רוצה לדעת אילו קיצורים טובים ויעילים יש לווינדוס? יש את המקש הזה שבין הCRTL ל ALT אני לא יודע איך קוראים לו אבל אני יודע שיש כל מיני קיצורים שיכולים להקל עליי מאד את החיים, אני מכיר : מקש מיוחד + D מעלה את הדסקטופ ולחיצה נוספת מעלה את כל החלונות שהיו פתוחות לםני הלחיצה הראשונה. מקש מיוחד + L זה עושה החלף משתמש. מקש מיוחד + R זה RUN וזהו זה כל מה שאני יודע אתם יכולים להוסיף לי עוד?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת, האם גרסת החלונות של ויסטה בגרסת האולטימיט כוללת גם את ה32 ביט וגם את ה64 ביט בחבילה אחת? (כלומר בזמן ההתקנה יש אפשרות לבחור בין 32 לבין 64)
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין את ווינדוס חדש על HD של 500GB, כרגע הוא מותקן על ה250 איך אני מעביר את החומר שנמצא כרגע ב C לאחר התקנת הווינדוס החדש על ה 500GB ? איך עושים שהוא יזוהה ככונן משני ?
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
-
טוב ככה אחותי הקטנה התעסקה עם המחשב :bash: :kopfpatsch: ואיכשהו היא הצליחה שבמקום לפתוח תיקיה זה יפתח את החיפוש שאני לוחץ מקש ימני על תיקיה זה מראה לי שהחיפוש נמצא בראש הרשימה ולא הפתח..... עזרה בבקשה אחות מטומטמת
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה שפתאום צצה איבדתי את הקול במחשב. בלוח הבקרה כשאני נכנס לחלונית של צלילים והתקני שמע בחלון שנפתח ( בלשונית הראשונה ) רשום למעלה אין התקן שמע. יש לי SB LIVE לא חדש שעבד עד היום כשהבעיה החלה. ניסיתי לעשות את הדברים הבאים: הוצאתי את הכרטיס והכנסתי מחדש,המחשב זיהה אותו כחומרה חדשה והאשף של החומרה החדשה נפתח והתקנתי את הדרייבר של CREATIVE ואחרי איתחול הבעיה לא נפתרה. דבר נוסף:לכרטיס שלי יש תוכנת בדיקה של קריאייטיב ואילו התוצאות שקיבלתי: WAVE DRIVER TEST- FAIL MIDI DRIVER TEST - FAIL MIXER DRIVER TEST - FAIL DIRECTSOUND TEST - FAIL DIRECTSOUND3D TEST - FAIL SOUNDFONT SETTING TEST - FAIL MIXER SETTING CHECK - FAIL והדבר היחיד שהצליח הוא: HARDWARE DETECTION TEST - …
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-