Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי הביא לי לשים לו ב RIO כמה שירים, הוא הביא לי את התוכנה של ה - RIO אבל שאני מנסה להתקינה היא אומרת שהווינדוס שיש לי אינו 98/95 (יש לי XP) האם יש דרך לעקוף את זה ?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מעונין בהסבר כללי אם קיימת בעיה להשתמש החלונות 98 על לוחות חדישים. אם קימת בעיה כזו איך ניתן לזהות את הנתון הזה מנתונים שבאתר היצרן.
-
- 12 תגובות
- 927 צפיות
-
-
יש לי תמונות שגיביתי לפני פרמוט ב DOK, ואחרי הפרמוט העברתי אותן למחשב. חלק מהתמונות עובדות כרגיל וחלק התחילו להציג לי שגיאה "אין לך הרשאה לצפות בתמונה.", חלק מהתמונות עובדות וחלק לא. מה אני עושה בשביל לסדר את זה? (השם של הקבצים ירוק - הם מוצפנים, ניסיתי להסיר את ההצפנה אבל גם אז זה כתב שאין לי את ההרשאות המתאימות)
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והחלטתי לקנות גם win xp חוקי למהדרין. יש ברשותי עוד מחשב שאני רוצה לפרמט. השאלה היא: אם אני אתקין את מערכת ההפעלה על מחשב אחר האם מייקרוסופט תזהה שהמערכת כבר הותקנה כבר על מחשב ותמנע ממני להתקין עידכונים בשני המחשבים או רק על המחשב הנוסף? (הרשיון הוא למחשב אחד) אם השאלה הזאת לא חוקית אני מתנצל מראש, אני רק רוצה להבין איך עובד הזיהוי של מערכת ההפעלה עי מייקרוסופט
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
שלום רב יש לי hard disk שעליו מתקנות 2 מערכות הפעלה לינוקס ו-WINXP 2. מערכות ההפעלה עבדו הצורה טובה עד ששניתי משהו בWIN שגרם לכך שבכל פעם שאני מנסה להעלות אותו המערכת מבצעת איתחול באופן אוטומטי (בשלב שבו כתוב XP ורצים הקווים הכחולים). הלינוקס עובד באופן תקין. חיברתי את ה-hard disk למחשב אחר (בנוסף לhard disk שקיים בו) ולאחר העלאת WIN של המחשב השני אפשר להיכנס לקבצים של הhard disk הראשון (שלא ניתן לעלות באמצעותו את WIN). מה אני צריך לעשות כדי לגרום להצליח להעלות את הWIN ע"י ה-hard disk הראשון? ד"א לא ניתן להכנס לsafe mode תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אין לי את האפשרות לכבות אותו...מה אפשר לעשות? תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
תראו מזה רושם ...: http://img395.imageshack.us/img395/7009/96720872.jpg מה לעשות ? תודה רבה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה רמת הפרטיות המומלצת באקספלורר לגלישה בטוחה? האם אוכל לגלוש ללא בעיה גם ברמת פרטיות - meduim high? האם כדאי לעשות override להגדרות ולקבוע לא לקבל בכלל third party cookies?
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
זה אומר שאני יכול לקנות דרך EBAY את הULTIMATE ולהתקין אותו בעברית מלאה ? או שיש צורך לרכוש או להשיג גם MUI ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי ויסטא כרגע , אני רוצה לחזור ל XP כי את האמת די התאכזבתי. כשאני מכניס את הדיסק של ה XP הוא כותב boot from cd or dvd ואחרי זה הוא מריץ כל מיני דברים וא אני מגיע למסך שאני צריך לכתוב בו כל מיני פקודות נראה לי זה דוס מה אני צריך לעשות כדי לפרמט ולעלות את מסך ההתקנה של XP?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
חברים כל פעם שאני מעלה ווינדוס בצורה נורמאלית, הוא מעלה לי SCAN אבל לא כזה רגיל כמו שמכבים מחשב בפיתאומיות. אלא משהו אחר של סקאן דיסק .. והוא מסיים תוך 5 שניות :\ איך לעזאזל מבטלים את זה?
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
היי אנשים.. אני כרגע עובד עם מסך CRT 19 רזולוציה של 1280-1024 בנוסף, מעל המסך מחשב יש מסך פלזמה 42. אני רוצה בעצם לגלוש\לעבוד על המחשב מהמיטה (סט אלחוטי) הבעיה היא שהפלזמה עובדת ברזולציה רחבה וקטנה משמעותית מהמסך מחשב. אז אם אני עושה EXTEND , קצת בעיה בשבילי, כי אני לא רואה את השורה של ההתחל על הפלזמה, רק על CRT, והוא דיי רחוק ממני. ואם אני עושה CLONE, אז אני רואה את כל ה DESKTOP על הפלזמה, שזה מצויין, אבל זה פועל ברזולוציה של ה CRT שהיא כמובן 1280-1024 וזה דיי בלתי אפשרי לקריאה. מה שאני בעצם מנסה לעשות זה לעבוד במצב של CLONE, אבל שמסך הפלזמה יעבוד ברזולוציה שונה (נמוכה יותר) ממסך ה CRT. יש דרך? תודה.
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
-
נעלמו לי כונני הדיסקים... הם לא מופיעים פתאום בcomputer... יש לי שני כוננים, אחד (E) כונן דיסקים פיזי, ואחד (G) כונן וירטואלי של daemon tools. שניהם נעלמו. הפעלתי את המשחב מחדש ואפילו הרצתי התקנת תיקון (לא בגלל הבעיה הזאת). הכוננים עדיין לא מופיעים. שני הכוננים מופיעים בdevie manager עם סימן קריאה וכשאני נכנס למאפיינים שלהם כתוב לי: Windows cannot load the device driver for this hardware. The driver may be corrupted or missing. (Code 39) מה לעזעזל הולך פה ???
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
-
אני עובד עכשיו על הכנת דיסקט מיוחד שבעזרתו יהיה קל להתקין את ה- WINXP וגם מערכות WINDOWS אחרות, הדיסקט הוא דיסקט הפעלה אשר טוען אוטומטית דרייברים של: פונטים עבריים לדוס(למחיקת קבצי בעלי שם עברי בדוס או העברה) עכבר לדוס (רק PS2 [עד ההתקנה]) סידירום/מים SMARTDRV HIMEM.SYS וכן כולל עזרים שונים (שחלק מהם על הדיסקט וחלק מהם על ספריה שצורבים על CD[בגודל של 7מב']) כמו למשל: FORMAT SYS FDISK EDIT NORTON COMMANDER 5 NORTON DISK DOCTOR PMMAGIC 7 PRO לדוס - מדיסקט הצלה BOOTMAGIC לדוס- מדיסקט הצלה ATTRIB CHKDISK SCANDISK DELTREE BOABITE-משחק סנייק קטן שפעם הכנתי (בימי בית ספר....) וכן קובץ BATCH שמקליט לHD הריק (או ספרייה ראשית ריקה) את הקבצי הפעלה שהוא צרי…
-
- 61 תגובות
- 9k צפיות
-
-
שלום קיבלתי מחשב HP 250 G1 אני רוצה להתקין עליו SSD (כנראה ארכוש 120GB). יש עליו ווינדוס 8 ואופיס חוקי. אני לא יודע איך למצוא את המפתח שלהם אני רוצה להתקין מחדש על הכונן החדש אבל אין על המחשב מדבקות עם סיריאל נאמבר בכלל. אני יודע איפה לחפש אבל אין. יש אפשרות למצוא בתוך המחשב את המספרי רישיון של התוכנות הנ"ל לשם התקנה מחדש? או לחילופין יש אפשרות לעשות שכפול של כל המידע הקיים על הדיסק ישר לתוך SSD שהמערכת הפעלה תעבוד? בתודה וחג שמח דובי
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. מיכיוון שאני מיתעניין בתיכנות (לומד ++C) תהיתי, מה בידיוק קורא (שלב שלב) בסל מיחזור של ה-WIN? הרי אני ליפעמים זורק אליו קובץ והקובץ ממשיך ליתפוס מקום מסויים (MB) וכשאני רוצה אני תמיד יכול לשחזר אותו.. איך זה קורא? לפי מה שהבנתי עד עכשיו הקובץ שאני זורק לשם ניכנס לאיזו תיקייה בשם ארוך (אם אני לא טועה Xesa000000 משהו כזה~) ושם הוא נישמר כמידע בינארי 0101.. ומיפה אני כבר אבוד :-[ אם מישהו יוכל לתת הסבר מפורט (או אתר שמסביר) לגבי כל הפעולות והדברים שקשורים לסל מיחזור ולעבודתו אני אשמח Yours ZorD
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום, השבוע אני רוצה להתקין ווינדוס למחשב החדש... ואני אל דיוע אם להתקין שוב את ה XP PRO או ללכת על משהו חדש כמו ה2005 או לחכות לSE.. מתי הSE יוצא? ומה מיוחד בMC 2005? תודה מראש, ניר.
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
זהו הדיון הרשמי והיחידי על XP SP3/Vista SP1, כל דיון אחר בנושא ינעל. מיקרוסופט פרסמו רשימה של תוכנות שלא עובדות עם SP1 http://support.microsoft.com/kb/935796 להורדת XP SP3 RC1 לחצו פה (שוקל 336MB) שימו לב שזוהי גרסאת RC, והגירסא האחרונה תצא בחצי הראשון של 2008, ללא תאריך מוגדר. להורדת VISTA SP1 RC לחצו פה(שוקל 348KB לתוכנת ההורדה) שימו שגם זאתי גירסת RC, ותאריך היציאה של הגרסא האחרונה לא ידוע. אם יש לכם לינק להוסיף אפשר לשלוח בפרטי או בפורום.
-
- 766 תגובות
- 102.1k צפיות
-
-
התקנתי WINDOWS חדש ומשום מה הפונטים בחדשים בכל הWINDOWS לא נראים טוב. איך משנים אותם?
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
הבעיה התחילה בכך שפעם כשהייתי מנסה להיכנס לכוננים הקשיחים הכונן (באופן מאוד מוזר) היה נפתח בחלון חדש, ואז שמתי לב ששני תהליכים בשם temp1 ו temp2 מתחילים לרוץ... לאחרונה זה הגיע למצב שכשאני מנסה להיכנס קופצת לי ההודעה לגביי ה copy.exe כמו בנושא הבא:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=286539.0. ניסיתי לפעול על פי העצות שם, וכשניסיתי להרוג את התהליך svchost.exe קפץ לי חלון כמו של בלסטר, שתוך 60 שניות המחשב יכבה, ואכן כך קרה... אני אשמח אם מישהו ידע לעזור לי עם הטוריאני/וירוס המעצבן הזה!! בכלל איך אתם מגינים על המחשב שלכם? מה מותקן אצלכם? (אנטי-וירוס, פיירוול, אנטי-ספייוור וכו') עריכה: שכחתי לציין, אבל רצים אצלי 7 תהליכים של svchost.exe... שזה בטוח לא טוב :-\
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום שמתי לב לא מזמן שהאייקונים שלי(בקבצי וידאו) מוצגים ככה-> במקום שהם יוצגו ככה-> לאחר חיפוש קצר בגוגל הגעתי לseven forums ושם מצאתי את הפוסט הבא http://www.sevenforums.com/general-discussion/4042-video-icon-doesnt-display-right-explorer.html לפותח הדיון בseven forums היה חסר את הערך של הShellEx אז נכנסתי לעורך הרישום וגיליתי שלי יש בידיוק את אותו הערך ואין לי מושג מה הבעיה יכולה להיות חוץ מיזה ??? תודה מראש לכל מי שעוזר
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתי שראיתי את כל התקלות המוזרות אבל קרו לי עוד: 1. במחשב של אחותי הופיעה הודעה server excution error בnetwork and sharing center. ניסיתי להתקין מחדש את הכרטיס WIFI כמה פעמים והתייאשתי. לפני כמה שעות גיגלתי קצת ומסתבר שהיה צריך להוסיף את local service לgroup של administrators בwindows. כאילו הווינדוס חוסם את עצמו! פשוט טמטום. 2. במחשב שלי לא הצלחתי להתקין את המדפסת שמחוברת למחשב Windows Fundamentals ברשת. קצת גוגל ומתברר שצריך להפעיל את הUAC (שהיה מבוטל), להתקין את המדפסת, ואז אפשר לבטל את הUAC חזרה! מסקנה: תמיד כשחשבתם שראיתם את כל התקלות המוזרות ואתם יחדעים לפתור, הווינדוס מפתיע
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
ואני כן יכול להכנס למחשב דרך טביעת האצבע אבל שחכתי את הסיסמה של החשבון מה ניתן לעשות כדי לדעת את הסיסמה שהכנסתי בעבר?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-