עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by guyby,

שלום, התקנתי לא מזמן ויסטה 32BIT במחשב שלי. יש רק משתמש אחד וכמובן שאני אדמיניסטרטור, בהפעלת המחשב זה נכנס אוטומאטי ולא צריך להזין סיסמא. אתמול בא אלי חבר ורציתי לבצע פעולה קטנה דרך CMD (להמיר לו את הכונן קשיח החיצוני ל-NTFS ע"י פקודת CONVERT) זה נותן לי שגיאה שאין לי מספיק פריוילגיות לבצע פעולה זו. אני לא מבין למה ולא מצליח לשנות את זה! אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום רב: נוכחתי לשים לב לכך שכאשר אני מאחה את הדיסק הקשיח הנייד שלי המשמש לגיבוי הנתונים של מחיצת D של הדיסק הקשיח המקומי שלי, יש צריכה מטורפת של CPU. היום החלטתי לחקור את הבעייה. הפעלתי איחוי על הדיסק הקשיח הנייד ולאחר מכן על מחיצת C של הדיסק המקומי של המחשב שלי, והפעלתי את מנהל המשימות כדי לבדוק איזה תהליך צורך הרבה CPU, והתברר לי בזמן האיחוי, שזה אחד מתהליכי Svchost, שעושה את הבעייה הזאת. איך אפשר להפטר מזה?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שם התוכנה: Vista Ultimate 32bit MUI -ערכת שפה לויסטה בעברית מערכת הפעלה: Vista Ultimate 32bit תיאור: תוכנה שהופכת את הויסטה לשפה עברית , שהתכונה תתאים ל Vista Ultimate 32bit . חיפשתי בכל הפורום ולא מצאתי לינק נורמאלי.. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. הזמנתי מחשב חדש עם לוח אם GA-B75M-D3H. לפי מדריכים שונים להתקנת ווינדאוס 7 דרך USB (דיסקאוןקי), אני צריך שלוח האם יתמוך באופציה USB Boot כדי שכל העניין יעבוד. לוח האם שציינתי תומך באופציה הזו? באתר הבית של המוצר לא הצלחתי למצוא אזכור לאופציה כזו שקיימת בו.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Jviega,

היי הרצתי בדיקה באתר http://www.systemrequirementslab.com ב- "can you run it?" לראות אם אני יכול להריץ כמה משחקים ואחרי הבדיקה פתאום בתוצאות זה רושם לי שיש לי ווינדוס וויטסה home premium (build 6000) מה שלא מתאים להרבה משחקים וזה ממליץ לי להשיג ווינדוס 7 או 8. מה שמטריד אותי זה שכשקניתי את המחשב אני קניתי אותו עם ווינדוס 7, זה מה שביקשתי מהחנות וגם שילמתי בהתאם, אני גם כמעט בטוח שאני התקנתי את הווינדוס לבד, אני פשוט לא זוכר. כשאני הולך להגדרות מערכת זה רושם לי שיש לי windows 7 home premiud service pack 1. אז למה בעצם באתר זה אומר שיש לי וויסטה? האתר הזה צדק בכל החומרה שיש לי במחשב אחד לאחד חוץ מה- OS. אז מה בעצם יש לי? וויסטה או 7? אשמח לעזרה. - - - תגובה אוחדה: - - - א…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by jfkk,

שלום שאני פותח את האתר hwzone הוא נפתח לי בתצוגה הזאת מערכת win 8 תודה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by אiשר,

המחשב לא קולט אודיו, לא שומעים כלום לא מהרמקולים ולא מהאוזניות, לא דרך חיבורי ה-3.5mm ולא דרך USB. התקנתי דרייברים ועדיין לא שומעים כלום. יש לי ווינדוס 10, 32 סיביות וזה המעבד: מה אפשר לעשות? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום לכולם, ברשותי מערכת הפעלה WINDOWS XP PRO בעברית. האם יש דרך להפוך את ה WINDOWS XP PRO מעברית לאנגלית. האם ישנו תוכנה או קובץ מסוים שאפשר להוריד מהאינטרנט שמבצע פעולה זו. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בעניין הזה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Lirans,

שלום יש לי 2 מחשבים עם וינדוס 7 אני יכול לגשת ממחשב מספר 2 למחשב מספר 1. ממחשב מספר 1 אני יכול להיכנס לתיקיה על שם המחשב ושם נמצאים הכוננים שבשיתוף אך לא ניתן לגשת - הוא טוען שאין הרשאות למרות שהגדרתי במחשב השני הרשאות. שני המחשבים מוגדרים על אותו שם בworkgroup ונמצאים כעת באותו homegroup כיצד ניתן לפתור את הבעיה? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by menis,

ל xp וכמובן התקנתי אותה וזה עובד מצוין !!!!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by robitusinm,

שלום לכולם. אני מנסה לנטרל את אינטרנט אקספלורר,כך,ששום תוכנה שמתחברת לאינטרנט, לא תוכל להפעילו,אלא,תגיע ישירות לדפדפן ברירת המחדל שלי : פיירפוקס. לצערי הרב אני לא מוצא דרך לעשות זאת. לחילופין,ניסיתי למחוק את IE אך לצערי אני רק האדמיניסטרטור של ווינדוס 8 ולא מנהל המערכת עצמו. השאלה שלי , האם יש דרך להפסיק את הפעילות של IE לגמרי או האם אפשר למחוק אותו, כי לצערי מכיון שאני לא מנהל המערכת של ווינדוס 8 שלי, ווינדוס חוסמת לי את הגישה . האם יש דרך להיות מנהל המערכת שלי ולא רק האדמיניסטרטור ? אשמח לקבל עזרה מכם. תודה Robitusinm נ.ב. מצורף קובץ תמונה להמחשת הבעייה .[ATTACH=CONFIG]4595[/ATTACH]

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by matan13,

אני צריך לצור IMAGE שרק יתן SID חדש לכל תחנה חדשה בה אני פורס אותו. הרצתי sysprep עם הסוויצ'ים generalize ו-OOBE אך הוא יצר לי יוזר ואני לא מעוניין בכך. בשל כך ניסתי להריץ ללא OOBE ורק עם generalize ואז reboot בדיוק כמוצג בתמונה. אך אחרי כל ריסטארט הוא מכניס עולה עם "תוכנית ההתקנה מכינה את המחשב שלך לשימוש ראשון" ואח"כ כשאני מבצע לוגין עם המשתמש שלי, הוא מכניס מציג לי את החלון של "system preparation tool 3.14 " שוב ...ושוב... מה עושים ?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום לכולם, לפני שבוע שבועיים קיבלתי אינטרנט חדש עם מודם חיצוני של בזק... עכשיו כל פעם שאני מנסה לכבות את המחשב אז הוא נתקע על SAVING YOUR SETTING (מסך כחול בשבלי הכיבוי של וינדוס XP) אני מכבה אותו ישר, לא מתנתק קודם... ויש לי פיירול של PUTPOST (לא יודע מה זה קשור אבל הפיירול הזה עושה לי בעיות לפעמים) עד היום היה לי אינטנרט דרך אח שלי ברשת... עכשיו אני מחובר ישירות עם מודם... מישהו מכיר את הבעיה הזאתי? יודע איך לפתור אותה? תודה לעוזרים!

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום לכולם, פרמטתי את כונן C בשבוע שעבר והתקנתי WINDOWS XP מחדש. הדבר כמובן שיפר פלאים את ביצועי המחשב. שאלתי היא כזאת: ספריית מערכת ההפעלה תופסת Fucking 8 ג'יגה (להזכירכם מדובר במערכת בת פחות משבוע) כיביתי את ה System restore, ואת Recycle Bin. אחרי ההתקנה הייתי צריך לעשות עדכון למערכת (היו 120 עדכונים לבצע) למה?? 8 ג'יגה ואיך אפשר להוריד קצת מהכמות המטורפת הזאת? מה אפשר למחוק/ להסיר? שמתי לב שיש המון ספריות בשמות כאלו:$NtUninstallKB2286198$ שביחד תופסות 420 מגה. מה עוד אפשר להעיף כדי לפנות מקום?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. התקנתי ווינדוס והוא מויע לי בעברית, איך אני הופך אותו לאנגלית?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Cynicoren,

שלום, התקנתי את המקלדת כמתאימה לעברית, ויש לי גם אנגלית. הבעיה שניתן לעבור בין השפות רק ע"י בחירה ע"י העכבר ולא ע"י ALT+SHIFT, למרות שנראה לי שזה מוגדר כך. ד"א, על המחשב מותקנת רק מערכת ההפעלה כרגע, ללא אף תוכנה אחרת או דרייבר חומרה. איך אני פותר את הבעיה של ה ALT+SHIFT להחלפת שפה ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  17. כשאני גולש באינטרנט ופותח את חלון הדפדפן אוו שאני לוחץ על אחד הקישורים שבדפי האינטרנט אז זה נפתח לי בגדול כמו שאני רוצה אבל עים אני לוחץ עים הכפתור הימני של העכבר על אחד הקישורים ונותן הוראה פתח בחלון חדש אז הוא פותח לי את הדף בגודל קטן ולא על כל המסך מי שיודע איך אפשר לגרום שתמיד יפתח בגדול אודה לו מאוד נא לא להגיב להודעותי ביום שבת תודה!

18. Started by tintin,

יש לי עכשיו XP PRO 32 אני רוצה לשדרג את הזכרון שיש לי עכשיו ל ocz 2X2gb 800 reaper hpc סטיק אחד מהזכרונות שיש לי עכשיו לא עובד ואני מקבל על זה זיכוי אז בגלל זה אני כבר משדרג כי אלו זכונות יותר טובים וזולים ב200 שקל. עד כמה GB המערכת הפעלה שלי תגביל אותי? אם אני אעבור לXP 64 או VISTA אילו גירסאות יאפשרו לי להשתמש בכל ה4GB שלי? שמעתי שבויסטה יש דבר שמגביל את הזכרונות לתוכנות שלא תומכות מעבר ל2GB ועוד כל מני דברים שלא הבנתי לגבי תוכנות שעובדות ב64 ביט או 32 ביט. אתם יכולים להסביר לי בבקשה איך הדברים האלה הולכים ומה עדיף לי כדי לנצל את כל הזכרון. המחשב בעיקר לעריכת סרטים על תוכנת AVID שצריכה המון המון משאבים והדרישות המומלצות הם 3.5-4GB לעריכת סרטים ב HD. וכמובן גם הרבה משחק…

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. יש לי WINXP SP1, והמסנג'ר המובנה לא רוצה להיסגר, הוא אומר לי שכמה תוכנות אחרות צריכות להיות כבויות וכולם כבויות. אבל גיליתי שלאחר שאני סוגר במנהל המשימות את CCAPP.EXE שזה משהו של SYMANTEC כנראה של האנטי וירוס 2003 כי זה הדבר היחיד שהתקנתי אצלהם, רק אז המסנג'ר נסגר... האם אני יכול לבטל אותו בMSCONFIG או שזה ייפגע לי באנטי וירוס? עוד משהו! יש לי בעיה מוזרה, לפעמים פתאום שומעים רק ברמקולים השמאליים שלי! הכל מחובר נכון! בהגדרות קול זה נמצא באמצע, לאחר הפעלה מחדש זה מסתדר, אבל לפעמים זה עדיין משמיע רק ברמקול השמאלי! את המפרט של המחשב תוכלו לראות.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אני מנסה להתקין תוכנה ( גיטר ריג 4) אבל מקבל תמיד באותו מקום הודעת שגיאה 2329. ניסיתי להתקין במחשב אחד XP ולא הייתה שום בעיה. מה הבעיה פה? [attachment deleted by admin]

21. Started by KoM,

היום משום מה כשהפעלתי את הוינדוס XP שלי, כשהגעתי למסך הלוגין בו ישנן שתי אפשרויות בחירה למשתמשים, כאשר לחצתי על המשתמש שלי האייקון נהייה חזק יותר אבל כלום לא קרה... גם לאחר מספר שניות נראה כאילו כלום לא קורה, רק לאחר לחיצת ctrl+alt+del וחזרה למסך הכל עבד כרגיל, מה זה לכל הרוחות ?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by avram,

סליחה על הבורות קניתי מחשב לאבא והוא זקוק לעברית מלאה ואני לא מצליח לאתר גירסת עברית שהיא גם 64 ביט (xp , vista)

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Grim Reaper,

כיום יש לי XPPRO שעובד על FAT32, האם כדאי לי לשים את הווינדוס פעם הבאה שאני עושה פורמט על NTFS? אני בעיקר צריך את המחשב לגלישה ומשחקים, קצת תוכנות אבל לא משהו כבד.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. פעם הייתה תוכנה של מיקרוסופט (שהיה ניתן להוריד אותה חינם) שהשם שלה היה REGCLEAN והיא עשתה את העבודה די טוב עכיוש משום מה מיקרוסופט "הפסיקו" אותה ז"א איאפשר להוריד ואין גירסאות עדכניות ישנה עוד תוכנה שנקראת CLEANSWEEP של NORTON שעושה את העבודה בצורה טובה אבל האם אתהם מכירים תוכנות אחרות שתומכות בוינדוס XP

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. פרמטתי עכשיו את המחשב, אני עם ווינדוס 7 ואני לא מפסיק לקבל את השגיאה הזו: בפעם האחרונה שהיה לי משהו דומה לזה, ברגע שעשיתי ריסטרט המחשב לא עלה יותר והייתי צריך לפרמט... מה אני אמור לעשות? רואים את הדגם של הדיסק הקשיח בשגיאה, אבל בכל זאת: Westen Digital 3200AAKS עריכה: קיבלתי עכשיו את השגיאה בתופסת אפשרות אחת- אני מניח שלהתעלם מהבעיה זה לא פתרון....

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים