Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
אני מפעיל כרגיל וברגע שזה מגיע למסך הכניסה (הכחול "ברוך הבא") ונכנס רואים את הדסקטופ ריק כלומר רק הרקע ואז זה חוזר למסך הכניסה הכחול עם הסמל והמשתמש (אדמניסטריטור) ורושם שומר את ההגדרות האישיות שלך (או משהו בסגנון) כל נסיון ללחוץ על הסמל של המשתמש על מנת להכנס פשוט רושם "מתנתק" וזהו עדיין במסך ההמתנה הכחול... סייפמוד לא עובד :-( וגם ההגדרות האחרונות הטובות שלXPץ last known(....) מה ניתן לעשות? כל רעיון יתקבל בברכה (יש לציין שאין ברשותי את דיסק ההתקנה כרגע)
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני יומיים פתחתי את המחשב של אח שלי וביצעתי עידכון לווינדוס, הכל עבר סבבה ובסוף ההתקנה ריסטטי את המחשב כמו שהיה צריך. אחרי שהמחשב התחיל לעלות התחילו הבעיות.. בהתחלה המחשב עלה והיה נראה כאילו הוא עלה ב-safe mode, הרזולוציה והצבעים יירדו, ואחרי כמה שניות הוא פשוט ריסט את עצמו. אחרי זה הוא פשוט לא עלה. אפשר להכנס לביוס, ואפשר להכנס לתפריט של F8, אבל גם שם שומדבר לא עולה. ניסיתי safe mode, ניסיתי לשחזר את ההגדרות, אבל אני מקבל כל הזמן מסך שחור וזהו. אם אני זוכר נכון אני חשוב שראיתי שבעידכון לווינדוס הותקן גם עידכון לכרטיס מסך (X300 אם אני לא טועה), יכול להיות שזו הבעיה? הדריוור של ווינדוס וזה של ATI התנגשו? נראה לי מוזר שווינדוס יתקין על דעת עצמו דריוור נפרד לכרטיס מסך.. איך…
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
כל תקייה אצלי מסודרת באופן שונה, לדוגמה השירים ב details לפי name , בתקיית האימיול לפי date created תמונות thumbnalis וכו' הבעיה היא שלפעמים הסדר שלהם משתנה הורדתי וסימנתי מחדש את ה V ב REMEMBER EACH FOLDER VIEW SETTINGS (שב FOLDER OPTIONS) אבל לא עזר תוך כמה השעות הסדר עוד פעם מתחלף למה זה קורה ? ואיך אפשר לסדר את הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
האם ווינדוס אקס פי למחשב הרגיל זה אותו דבר כמו לנייד? יענטו אפשר להתקין את אותו דיסק נכון?
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש לי מודם חיצוני us robotrics אני נותן לאקס פי לזהות אותו ולהתקין אותו לבד (כי אין לי דרייברים שלו, פשוט לא מוצא..) ואז הכל עובד מעולה הבעייה: לאחר איתחול\כיבוי שוב פעם המודם לא מזוהה ואני צריך להוסיף אותו מחדש. מה הבעייה? מה הפתרון?
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום היתקנתי XP מהדורה ביתית הכל עובד בסדר אך האיתחול שלו לוקח הרבה מאד זמן מה ניתן לעשות שהוא יעלה מהר בתודה
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום רב. אני מעוניין להתקין ויינ XP..אבל מתלבט כרגע אני עובד על 2000 והמערכת יציבה מאוד ולא עושה בעיות מיוחדות (טפו טפו ) רציתי לדעת מה דעתכם על ה XP והאם כדאי לשדרג. תודה. (אני מדבר על XP PRO כמובן.. )
-
- 15 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני עומד לרכוש מחשב חדש ואני צריך יעוץ מבעלי ניסיון. חשוב לציין שהמראה של ויסטה בהחלט קוסם לי אבל לא הייתי רוצה לחוות בעיות בצפיית סרטים וסדרות שהורדתי. אם מישהו מביניכם משתמש במחשב כמו בעיקר לצפייה בסרטים, בהורדות ובקצת עריכת סרטים פשוטה אני אשמח להמלצות. אין לי צורך במחשב למשחקי מחשב מסובכים. נ.ב המחשב שאני קונה בעל מעבד כפול ליבה, דיסק קשיח 250 וזיכרון פנימי 2גיגה. תודה
-
- 8 תגובות
- 885 צפיות
-
-
איך מפסיקים את ההתראה הזו שחוזרת על עצמה בכל איתחול של המחשב? תודה
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב קומפאק מיני 311 אין בו CD כרגע מותקן בו WIN7 עקב מחסור בזיכרון אני רוצה להתקין עליו XP ניסיתי מדריכים שונים באינטרנט והכל ללא הצלחה הצלחתי להגיע לשלב ההתקנה אבל הוא נתקע לי ודופק מסך כחול לפני שאני מגיע לשלב שאני יכול לעשות משהו בבקשה תעזרו לי משום שהמחשב בקושי זז עם 7 תודה מראש לכולם איתמר
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
XP מנתק את בקר הרשת עקב ריבוי מחוברים לאחר זמן מה מתחבר חזרה היה לי איזהשהו פאץ שפתר את הבעיה הזאת, אבל מה לעשות לא יודע איפה הוא. האם יש למישהו לינק או את הפאץ XP SP2 הודעה ב EVENT VIEWER TCP/IP has reached the security limit imposed on the number of concurrent TCP connect attempts. הודעה נוספת בזמן החיבור מחדש The system detected that network adapter \DEVICE\TCPIP_{8D84E658-9BD4-4E41-90D0-68DF04A61D00} was connected to the network, and has initiated normal operation over the network adapter
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום רב, נמאס לי מהויסטה! יש לי 2 שאלות: א. הויסטה על C. אם אני מתקין את ה XP על ה C מה קורה לויסטה? - היא נמחקת?! ב. יש לי XP מקורי על המחשב הנייח, אני יכול להתקין אותו על הנייד גם כן ועדיין לזכות בכל העדכונים של מייקרוסופט? בתודה מראש, דימה.
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
אני עם 98 כבר הרבה זמן, ועד עכשיו לא ראיתי צורך להתקין אקס פי, אז רציתי לדעת האם זה נכון שאקס פי משפר את הביצועים של הכרטיס מסך (ושל המחשב בכלל)?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בCOD4 זה גם מודיע על זה שיש בעייה עם DX.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כולם מכירים את הדיסק און קי עם המערכת U3 המפורסמת.וכולם יודעים שאפשר לעשות דבר דומה עם דיסק 2.5 עם תוכנות דומות. אני הלכתי צעד אחד קדימה ואני מחפש פיתרון של XP שתתפקד כמו ה U3.ותקבל תוכנות עם סיומת EXE רגילות. האם יש דבר כזה או שיש תוכנה שמקמפלת XP רגילה למצב כזה?? כלומר תיהיה אפשרות לעשות BOOT לכל מחשב ללא תלות בדריברים (כלומר ניידת ללא קשר למחשב המארח !!) תיהיה אפשרות לקחת את ה"זהות הדיגיטלית" שלנו איתנו (דפדפן תוכנת דואר וכדומה) ותיהיה מותקנת על כונן קשיח נייד (2.5 - 3.5) אשמח לקבל עצות ועזרה כי כרגע יש לי תוכנה דומה מאד ל XP אבל היא עם מיגוון תוכנות נורא מצומצם. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
לפני כמה ימים חיברתי הארדיסק די ישן עם חיבור IDE למחשב לבדוק אם הוא עובד. לא עבד וניתקתי את החיבור והחזרתי הכל כמו שהיה שהדלקתי את המחשב הוא הגיע לוולקאם סקרין ואז המסך נכבה ולא הגיב לכלום. אחרי כמה שעות שהוא היה מכובה ניסיתי להדליק שוב והוא עלה ואחרי שעה שוב הכל קופא וישר נכבה המסך וכלום לא מגיב ככה כל הזמן יש למישו רעיון מה אני יכול לעשות? דרך אגב שהמחשב עולה שוב פעם אני לא מקבל שום ארור על קריסה או תקלה הכל עולה רגיל ואין לי מושג מה לעשות תודה
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אז ככה, לפני 3 ימים המחשב החל לשלוח בפראות מיילים. עצרתי את הרשת וגיליתי שיש תולעת בשם wans.exe שהתלבשה עלי. הסרתי אותה אך מאז המחשב לא עולה והווידוס נתקע בחלון וולקם תכלת. ניסיתי להעלות באמצעות דיסק (חוקי) של ווינדוס- נאדה. המחשב לא מצליח לעשות ריסטור לתאריך מוקדם יותר. הפותר נכונה (פירמוט זו תשובה לא נכונה) יקבל ש"ח. תודה אורי
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סובל מבעיה דיי מטרידה כבר מספר שבועות. המחשב (נייד, לא שזה משנה), דולק בקביעות. תוכנות שרצות עליו באופן קבוע הן msn messenger, icq 5, nod32, utorrent, notebook hardware control ה XP כולל SP2 ועדכונים קריטיים לדצמבר 06' קורה כמעט על בסיס יומי שהוא נתקע, בדר"כ זה קורה בלילה. אני קם בבוקר, פותח ת'מסך והוא תקוע. זה ממש מטריד כי מידע נאבד לי, הודעות או דברים שונים שהתקבלו דרך המסנג'ר או האיסיקיו נמחקים... יש איזשהו לוג אולי של הפעולות האחרונות שהיו על המחשב, או דרך כלשהי לברר מה קרה בשניות שהוא נתקע? אולי זה נגרם מתוכנה כלשהי? ההתקנה של המערכת הפעלה סה"כ דיי טרייה...אולי חודשיים שלוש..המחשב עובד מצויין... אשמח לקבל עזרה! תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
מותקן אצלי XP (חוקי, ד"א) אבל בזמן האחרון היא התחילה לעבוד נורא לאט. מותקן אצלי אנטיוירוס AVG אך לא זיהה כל וירוסים. האם למישהו יש עצה/ המלצה לשיפור הבעיה? האם ישנה איזו תוכנה או בדיקה לאיתור הבעיה? (לא הקישקושים האלה שמציעים בדיקה חינם למחשב ואז מודיעים לך שיש לך שניים וחצי מיליון בעיות ושהמחשב עומד לקרוס תוך שבע דקות אלא אם כן תקנה עכשיו את התוכנה הפלאית שלהם). אודה ואשמח לעזרתכם.
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
בימים האחרונים התחילה אצלי תופעה חדשה: אני מפעיל את המחשב ואיך שמגיע השלב של עליית הוינדווס המסך נהיה שחור לכמה שניות ורק הסימן של העכבר נשאר, אחרי כ10 שניות המסך נכנס לSLEEP. אחרי ביצוע ריסט ידני הוינדווס עולה רגיל... מישהו כבר ניתקל בזה? מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
היי התקנתי עכשיו WIN XP PRO SP1 על מחשב חדש - AMD XP1800 עם HD די מהיר WD 120GB 8MB לוקח לXP כ-2 דקות לעלות, כאשר התוכנה היחידה שאני מריץ ב STARTUP היא NAV 2004 רוב הזמן המחשב נמצא במסך השחור עם הלוגו של WIN XP והBANNER הרץ למטה מרגע שיש את מסך הLOGIN הכניסה למערכת היא מהירה ה HD במצב DMA יש לי מחשב P4 2400 שמעלה הרבה דברים בSTARTUP והוא עולה בפחות מדקה רעיונות?? תודה
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
עד היום היה מותקן לי ויסטה בכונן C. מקודם התקנתי xp בכונן אחר ומאז הוא מעלה לי ישר את ה xp. איך אני עושה שתהיה לי אפשרות בחירה בין שניהם או לפחות שהויסטה תעלה כברירת מחדל. תודה מראש על כל עזרה
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
במשחקים למשל אחרי שהתקנתי את האקספי התחילו לי להיות פינגים 150 בארץ ב98 הם היו 40. השאהל שלי האם האקספי עושה את הבעיה או שזו חברת הכבלים ואם כן האקספי עושה ת הבעיה האם יש פיתרון לכך?
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
יש לי מעבד Athlon Xp 1600 ולוח Gigabye 7VTXH. כשיש שני Users מחוברים למחשב - אחרי שומר מסך או אחרי שעושים Switch Users ולא Log off - ואני נמצא במסך של בחירת המשתמשים, אני מנסה לעשות Turn Off ובמקום זה הוא עושה לי Restart. אחרי זה הוא שואל אותי אם אני רוצה לשלוח את הבעיה ל-Microsoft. בכל מקרה, הוא עושה את זה רק כשיש יותר ממשתמש אחד מחובר למחשב. גיליתי שביום שלמחרת המשחקים לא פועלים. זה קרה לי פעמיים הדבר הזה - גם לפני איזה שבוע וגם עכשיו. ברגע שהחלק הגראפי של המשחק עולה אני מקבל מסך כחול ואז Restart. נראה לי שהפעם זה כבר לא ליום שלם כי יש משחק שפועל עכשיו. אני ינסה אחר כך עוד משחקים. אני ישמח אם תכלו לעזור לי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני עם וינדוס 7 ועליו vmware workstation 8 מעודכן. בvmware התקנתי xp pro sp3. כשאני מפעיל וידאו בvm יש קצת תקיעות בוידאו (לרוב עובד חלק ופתאום נתקע לרגע ואז ממשיך). האצה גרפית מופעלת ואני משתמש בmedia player classic home cinema/vlc לסרטים. בזמן סרט המעבד משתמש בכ50-60 אחוז (כל התהליך של הvmware). כשאני בודק עם perfmon את הביצועים אני רואה שבזמן הסרט בvm הזיכרון עולה לשימוש 100 אחוז, למרות שבtask manager שלו מופיע שרק כ250 מגה בשימוש (ניסיתי עם 1gb/2gb). הערה: הפרמטר בperfmon הוא - pages/sec תודה
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-