עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום, איך מסירים עדכון אופציונלי שהותקן דרך העדכונים של ווינדוס? ניסיתי למצוא כל דרך ולא מצאתי. ראיתי רק אפשרויות להסרת עדכונים ששייכים לווינדוס ולא עדכונים חיצוניים 'אופציונליים'. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. המעבד(e8400) מגיע ל 50-60 אחוז מאמץ שהוא סתם בשולחן עבודה ומשחקים כמו פיפא התחילו לרוץ עם תקיעות.אני לא מבין מה יכל לגרום לבעיה כי אתמול זה לא היה המעבד היה מתאמץ 3-10 אחוז וgta iv רץ חלק.. היו לי 2 הפסקות חשמל בבית אז אולי זה קשור לזה .והמעבד באוברקלוק 3.6 . מה יכול לגרום לבעיה ומה אני עושה במצב שכזה . עריכה:סגרתי כמה תהליכים במנהל משימות וזה התחיל לעבוד רגיל הבעיה סגרתי הרבה דברים ואני לא יודע מה גרם לבעיה ושאני עושה ריסט אז הבעיה חוזרת מה זה יכול להיות(וירוס אולי)..??

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  3. Started by omri123,

שלום יש לי WINXP על מחיצה אחת וWIN7 על מחיצה שניה ועולה לי רק הWINXP , איך אני מוסיף גם את הWIN7 שתהיה לי בחירה איזה WIN להריץ ניסיתי את EASYBCD אבל הוא כנראה לא עובד על XP (רושם הודעת שגיאה) בכל מקרה מה עושים במצב כזה, תודה

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. Started by RonCohen,

ריך למחוק את העדכון KB976902???

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by kobi_sion,

יש אופציה מובנית/ בהתקנה חיצונית לפולדר סייז - לראות מה גודל התקיה ב WIN 7 ב XP היתה לי תוכנה קטנה שהתקנתי שנתנה לי את האינפורמציה הזו בתודה מראש קובי

6. Started by ORrrr,

בדיוק שוחררה חבילת השירות הראשונה לווינדוז 7. אתם מוזמנים לבדוק ולתת חוות דעת

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by Raziel Elmaliach,

שלום נכון בבתי ספר אחרי שמכבים את המחשבים אז הם עושים סוג של פורמט כזה שהמחשב לא שומר כלום אז סתם אני רוצה לדעת איך קוראים לדבר הזה והאם ניתן לעשות את זה גם בwindows 7 ואיך עושים את הדבר הזה ? בתודה מראש רזיאל

8. Started by ram277,

יש לי מחשב נייד TOSHIBA SATELLITE עם WINDOWS VISTA HOME PREMIUM‬ ‬ שסיסמת הכניסה היתה בעיברית. כעת אני לא יכול ליכנס ל WINDOWS כי הוא לא מאפשר לי לשנות מאנגלית לעיברית. חלון ה LOGIN שונה מ XP אין בו אפשרות לשינוי שפה ע"י העכבר אלא רק ב ALT+SHIFT ופונקציה זו לא עובדת.( CAPS LOCK אינו לחוץ)‬

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by yossi21,

יש לי דיסק קשיח עם קבצים של אחי, כאשר אני מחבר אותו חיצונית למחשב שלי ומנסה להעביר ממנו קבצים אל כונן חיצוני אחר אני מקבל הודעה שאני צריך הרשאות של מנהל כדי לבצע פעולה זו. ברשותי ווינדוס 7 אולטימייט, ויש לי חשבון מנהל. מה גם שהגדרתי בכונן זה שייתן לי הרשאה מלאה לחשבון שלי. האם יש איזשהי תוכנה שמסדרת את זה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by sagigi21,

היי, ניסיתי ביום האחרון להוריד את חבילת העדכונים האחרונה עבור המחשב שלי ויש בעיה... אז ככה: זה מוריד את העדכון,מתחיל את ההתקנה,לקראת הסוף הוא מציג הודעת שגיאה..חיפשתי ברשת,עשיתי הכל,כולל SYSTEM READINESS TOOL,ביטלתי את האנטי וירוס ושום דבר לא הולך הוא ממשיך לתת לי את הודעת השגיאה הזו: ERROR CODE - 80073712. נ.ב ניסיתי גם התקנה ידנית של הקובץ-לא הלך. אודה מאוד לחברה שיעזרו. בתודה, שגיא

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. 2 סטיקים של קינגסטון, מערכת הפעלה 64 bit. להלן התמונה: http://img268.imageshack.us/i/79611728.jpg/ מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. במהלך הרכבת 5 מחשבים והתקנת מערכת ההפעלה נקלטה בעין העדשה Uploaded with ImageShack.us

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. איך אפשר לפרמט לפטופ שהגיע עם רישיון אך ללא דיסק. טוענים כי יש גיבוי התקנה על ה-HDD. איך אפשר לפרמט את ה-HDD אם הגיבוי שלו נמצא עליו? איך מבצעים את ההתקנה בעצם? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. בזמן האחרון המעבד מראה שהוא משתמש אוטומטי (מהפעלת המחשב) על 30% מינימום למרות שלא נעשה שום שימוש במחשב.. מדובר במערכת QUAD CORE Q9550 שנקנה לפני שנתיים מSKYPC, לפעמים יש זמנים שהזיכרון במחשב עושה אותה בעיה, שהזיכרון מגיע ל95% שימוש למרות שהמחשב לא עושה דברים שאמורים לגרום לזה..מדובר ב4GB זיכרון. הנה תמונה שממחישה את הבעיה: http://eliad.org/uploads/1298450979.png תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום לכולם , ביומיים האחרונים קיבלתי פעמיים מסך כחול והודעת שגיאה בווינדוס 64 ביט( לאחר מכן המחשב עשה ריסטרט ) ההודעה שקיבלתי היא כדלקמן : Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.768.3 Locale ID: 1033 Additional information about the problem: BCCode: 4e BCP1: 0000000000000099 BCP2: 0000000000034731 BCP3: 0000000000000003 BCP4: 00000000000943A2 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 768_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\022211-21855-01.dmp C:\Users\User\AppData\Local\Temp\WER-31325-0.sysdata.xml Read our privacy statement online: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אני רואה שהרבה קראו אבל אף אחד לא מגיב, אז בקצרה למי שאין כח לקרוא - לאחר הגדרות מחדש של פרטישנים,כולל הזזת אחד עם נתונים,התקנת WIN7 על פרטישן חדש והרצת chkdsk על הפרטישן שהוזז,נעלם כל המידע האישי שלא היה מגובה בשום מקום,ואני די אובד עצות לגבי איך אפשר לשחזר אותו. כל עצה תתקבל בברכה ! תודה ! למי שצריך יותר פירוט, אנסה לסכם מה קרה – 1. קיבלתי מדודה שלי את המחשב שלה לסדר - ה WIN XP לא עלה – נפל באמצע. בוצע chkdsk, אובחנו ונפתרו כמה דברים (לא ממש זוכר לצערי), וה OS עלה, אבל עם שגיאה לא מובנת של smc.exe שלא הצלחתי לפתור. 2. לאחר שלא מצא חן בעיניי תפקוד המחשב, לא הצלחתי להפעיל את ה Norton שהיה מותקן שם (שה smc חלק ממנו) וגם ה firewall סומן כלא עובד למיטב זכרוני, החלטתי…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום לכולם בבעיה כזאת לא נתלתי בחיים אני משתמש בwin 7 (מקורי) כבר הרבה מאוד זמן .לפני כמה ימים תוכנות חשובות כגון :winrar --firefox --google chrome -nero 10 --- office 2010 EMULE פשוט הפסיקו לעבוד-אני לוחץ עליהם והם פשוט לא מגיבות ...חשבתי משהו דפוק בווינדוס -עשיתי פורמט -בהתחלה הכל עובד טוב ויפה ..אבל אחרי שאני מתקין כמה תוכנות (שאני משתמש שנים בהם) וכמה עדכוני windows הם שוב מפסיקים להגיב ... ניסיתי שוב ושוב לגלות מה הגורם ולא הצלחתי פרמוט אחרי פרמוט ואותו דבר...וגם ניסיתי עכשיו להתקין את avast ומסתבר שגם הוא לא רוצה לעבוד... יש מצב זה איזה עדכון דפוק של ווינדוס או שיכול להיות זה ה''כלי להסרת תוכניות זדוניות של ווינדוס'' ? שמתי לב שהוא מחק משהו אולי הוא חושב שאלה תוכ…

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. שלום, מדובר על מ"ה WIN 7 שרצה על מחשב INTEL I3 עם 3 GB זכרון. לאחרונה, בעת ניסיון להעתיק קבצים (למשל MP3) מהמחשב לטלפון נייד, מתקבלת הודעת השגיאה הבאה: An unexpected error is keeping you from copying the file. error Ox80070057: the parameter is incorrect מה יכולה להיות הסיבה? (מדובר על מחשב חדש, בן כחודש)

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אולי קשור לפורום חומרה, אני עדיין לא יודע אחרי תקיעות, קפיאות וריסטים בלתי פוסקים , הוחלט להחליף לי את הזכרונות הקודמים (G.Skill DDR3 4096MB(2048MBX2) 1333 MHZ CL 9-9-9-24 ) במעבדה, לזיכרונות של קינגסטון, שתי סטיקים של 2 ג'יגה, עם 667MHZ ותזמונים 8-8-8-22 (נראה לי? ככה זה כתוב באוורסט) שכן לטענתם, הG SKILL בכלל לא התאים ללוח(GA-EP45T-UD3LR) ועשה להם ים בעיות גם בעבר ללקוחות עם חומרה דומה. אחרי החלפת הזכרונות , נעשה עידכון ביוס , ופרמוט והתקנה חדשה נקייה של WIN 7 64X. דאגתי להתקין דרייברים הכי מעודכנים שיש אם זה לכרטיס מסך, לוח, וכו'. הווינדוס מעודכן 100% עברתי על המדריכים, התקנתי את התוכנה WinDbg והורדתי סמלים מאתר של מייקרוסופט(חבילה של 300MB+) , אבל לא הצלחתי לטעון כמו…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by d1v,

שלום לכולם, בזמן האחרון המחשב התחיל להתחרפן..זה התחיל בכך שמדי פעם בלי התראה מראש היה מופעי מסך כחול.עם הזמן התדירות של זה נהייתה גבוהה יותר. לפני כמה ימים המחשב החליט שהוא לא רוצה להעלות את עצמו בכלל והיו 2 שגיאות -הראשונה היא שאיך שאני מדליק את המחשב היה bios error :BIOS ROM checksum error עם צפצופים. -לאחר כמה ריסטים הייתה שגיאה אחרת : cpu settings has changed or unworkable. יום אחרי אני מנסה להפעיל את המחשב ופתאום הוא עובד..אבל השאלה לכמה זמן,במיוחד שהאחריות של השלוש שנים מסתיימת עוד 5 ימים. כפי שהבנתי עליי לעדכן את הביוס.האם לשלוח את המחשב ל TMS שמשם הוא נקנה או שניתן לעשות זאת לבד ? תודה מראש . המפרט בצד והמעבד על optimized defults 2.4GHZ.. Problem signature: Probl…

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  21. Started by avz,

היי יש לי מחשב נייד ישן למדי שהיה מותקן עליו XP עם SP1. כדי להתקין את האנטיוירוס צריך הייתי לשדרג לSP2 ומאז נראה לי שהמחשב עובד הרבה יותר לאט. האם זה נכון? ואם כן, האם ישנה דרך להסיר את הSP2 או שאולי כדאי להתקין SP3 שאולי מתגבר על כל מיני כשלים של הגרסאות הקודמות? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. שלום לכולם, חלקכם אולי נתקלתם באשכול קודם שפתחתי פה מוקדם יותר בנוגע למסכים כחולים, שבינתיים לא מוצאים מרפא לבינתיים, לא מטריד אותי במיוחד לנסות להתקין את הווינדוס מחדש בתנאי ואוכל לשחזר את כל המידע שלי להתקנה החדשה. במידע אני מתכוון לסיסמאות, הגדרות דפדפנים ושל תוכנות מותקנות - למשל פיירפוקס, תוכנות כמו uTorrent שכרגע נמצאות באמצע עם הגדרות וטורנטים ומידע כזה או אחר. אני מודע לכך שעבור התקנה חדשה אצטרך להתקין מחדש את כל התוכנות ואין לי בעיה עם זה, אבל האם לאחר מכן ניתן להעביר קבצים ממקום כזה או אחר כדי לשחזר את המצב הנוכחי שלי בכל תוכנה ותוכנה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by e-r-a-n,

בוקר טוב לכולם, אתמול, משום מקום, קיבלתי מסך כחול "Stop: c00007c5 unknown hard error" לאחר מכן ריסט, כשלאחריו עלה מסך כחול נוסף: "A problem has been detected......IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL......Stop: 0x0000000A ..." התעלמתי, וייחלתי לכך שמדובר במשהו מקרי בהחלט. הבוקר, ממש לפני מס' דקות, מסך כחול נוסף, ריסט ולאחריו אחד נוסף. צירפתי את קבצי ה-dmp, בתקווה ותוכלו לעזור לי להבין מהיכן באה הבעיה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ychig,

כשאני יוצר קובץ rar בכונן C, הוא נראה רק דרך הסייר של ווינראר, אם אני יוצר את אותו הקובץ בכונן אחר, ואז מעביר לC אז הקובץ נראה דרך הווינדוס, ובלתי נראה דרך הWINRAR, כלומר יש שני קבצי x.rar באותו כונן.. זה קורה גם בProgram files ועוד כמה תיקיות.. אבל בדסקטופ לא.. למה זה קורה?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by NIVTAL,

ב-action center הוא אומר לי שהווינדוס לא יכול לעדכן את עצמו, הנה התמונה: בתודה מראש, ניב.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים