עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by VoliSuS,

אהלן יש לי דיסק של ווינדוס 7 64 ביט שאני רוצה לפרמט ולהתקין על המחשב שלי (כרגע אני על 32 ביט..) עד היום שהייתי מפרמט זה היה ככה: מכניס את הדיסק עושה ריסט למחשב ובמסך ההתחלתי זה הייתי לוחץ על F12 זה היה פותח לי הודעה כזאת שבה אני בוחר "Onboard or USB CD-ROM Drive" ואז זה חושב טיפה (אומר לי ללחוץ על מקש כלשהו) ואז זה מריץ לי כזה את הקבצים של הווינדוס ומפעיל את ההתקנה.. עכשיו שאני מנסה לפרמט אני עושה את אותו הדבר בדיוק רק אחרי שיש את הקטע של ללחוץ על מקש כלשהו זה מריץ כזה את הקבצים של הווינדוס ואז זה לא עושה כלום פתאום סתם משום מקום עושה לי ריסט למחשב הדיסק של הווינדוס בסדר עכשיו שהמחשב עולה אני מכניס וזה כן מזהה את הדיסק כקובץ התקנה של הווינדוס וגם ניסיתי דיסקים אחרים (ויסט…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. טוב הורדתי את עדיכון דרך windows update ובזמן ההורדה אני מגלה שנעלמו ש40 גיה בכונן c איך יכול להיות ? היה לי 160 ועכשיו לי 120

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  3. שלום חברה, אני לא בטוח שאני בפורום הנכון אבל אשאל בכל זאת. יש לי שני דיסקים קשיחים: בראשון יש לי Windows XP עם כל התוכנות שהשתמשתי עד עכשיו. בשני אני רוצה להתקין Windows 7, אבל אני לא רוצה למחוק את הדיסק הראשון. אני רוצה פשוט לתת לדיסק השני עדיפות בביוס ולהתקין עליו את window 7. הדיסק הראשון יישאר עם מערכת הפעלה של XP וישמש בעיתות שלום כדיסק רגיל. אם יהיה לי בעייה, אני אשנה עדיפות ואכנס עם מערכת ההפעלה של ה-XP. האם יכולה להיות לי בעייה? האם אני צריך לנתק את הדיסק הראשון לגמרי כשאני מתקין את מערכת ההפעלה בדיסק השני? האם יכול להיות מצב שאחרי ההתקנה האנטי וירוס במערכת החדשה יזהה את האנטיוירוס במערכת הישנה (או אנטי וירוס) כוירוס. יש עוד דברים שאני צריך לדעת לפני שא…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by slave of the mind,

שלום לכולם, החלטתי לאור מקרים שקרו לי ולאחרים שרצוי שאתחיל לגבות את המחשב שלי על כל מקרה שלא יהיה. לשם כך קניתי כונן חיצוני חצי טרה (מחשב של 320 גיגה אז נראה לי מספיק). מכוון שלא רציתי לרכוש תוכנה ואני משתמש ווינדוס התחלתי עם תוכנת הגיבוי ושחזור שמגיע עם ווינדוס 7 (מערכת ההפעלה הראשית שלי אם לא ציינתי) כרגע הגיבוי הוא אחת לחודש, כרגע בטווח הקצר כנראה יישאר ככה. העניין הוא ככה - כדי לגבות את מערכת ההפעלה וכל התקנות בחרתי באופציה שאומרת system image למיטב הבנתי אם משהו קורה למחשב אני יכול לשחזר את החומר משם - זה נכון? בנוסף ראיתי כלי חינמי וחביב שנקרא imagex - אם ההתקנות במחשב לא משתנות הרבה, אולי כדאי לעשות image ידני בעזרתו אחרי כל שינוי גדול ורק לגבות את התיקיות המשתנות …

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  5. Started by miki891,

אני משתמש בחלונות XP פרו. שפה עברית. חיברתי דיסק-און-קין או קורא זיכרונות בחיבור כניסה USB ופתאום הוא לא מזהה אותו.היסכלתי בהתקנים חומרה יש רק אחד ב- USB "תקן לא מזוהה"... בהתחלה זה עבד לי חיבורים USB. ניתקתי חשמל בספק כוח.וחכיתי 2 דקות. וחיברתי ספק ואח"כ חיברתי דיסק און קין וגם קורא זיכרונות מצלמות דיגיטליות והכל עובד ותקין. אבל יש בעיה זה עדיין חוזר תקלה USB ושוב ניתוק חשמל בספק ואותו פעולה ובסוף זה עובד ותקין. האם כנראה המקור בעיה זה ספק כוח לא תקין?כנראה שאין לו כוח זרם חשמל ללוח אם.האם זה נכון? מה אתם חושבים,איך פותרים את הבעיה? מיכאל

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Zeev86,

היי. השארתי את המחשב הנייד דלוק, כשחזרתי היה לי דיווח על crash של מערכת הפעלה Windows7 Ultimate. התוכנות שפעלו ברקע: Steam, Visual Studio 2010, Rift client downloader כלומר לא היו איזהן תוכנות כבדות שיכלו לגרום לבעיות. אני רוצה לבדוק אם זה בעיה בחומרה או בתוכנה. יש לי עדיין אחריות ואם הבעיה אכן בחומרה אני רוצה לתקן לפני שהאחריות נגמרת בעוד מספר חודשים. הנה הreport: Version=1 EventType=BlueScreen EventTime=129433856133857076 ReportType=4 Consent=1 UploadTime=129433856652398925 ReportIdentifier=29918e4b-435b-11e0-8d15-00262d9ae160 IntegratorReportIdentifier=022811-24788-01 Response.Str=http:////wer.microsoft.com//responses//resredir.aspx?sid=3319&Bucket=X64_0x3B_atikmda…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום, אני מניח שכבר דנו בזה / שאלו את זה בעבר.... יש לי במחשב 3GB של זיכרון DDR2. האם חלונות 7 בגרסת 32 ביט מזהה את כל הזיכרון ומנצלת אותו (ב - SYSTEM כתוב שיש לי 3GB, אז זה מזהה אותו, השאלה אם מנצל), או שלשם כך עליי להתקין מערכת של 64 ביט ? באותו הקשר, אם אני שם 4GB, ויש לי מערכת 64 ביט, אבל התוכנות שמותקנות, כמו אופיס ושאר תוכנות, הן 32 ביט, האם תוספת ה - 1GB תהיה משמעותית ? תודה !

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by Moty_p,

הורדתי שפה לחלונות שבע וזה לא נותן לי להתקין את השפה. קישור: http://www.melonportal.co.il/Images/moty/7-p.png

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אהלן למישהוא שאני מכיר יש מחשב שהגיע עם w7 home p גירסת X86. השאלה שלי שעם אני משיג דיסק שכולל את גירסת ה64ביט האם הסיריאל יהיה תקף? ואם בכלל יש אפשרות להמיר אותו? תודה לעונים

10. Started by -yooy-,

שלום לכולם , צריך בבקשה עזרה דחופה, לפני מספר ימים קניתי מחשב נייד של ,DELL inspiron 1545 מערכת הפעלה windows 7 professional . אני נכנס לתיקיית משחקים שנמצאת בהתחל והתיקייה ריקה, מה עושים?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. התקנתי איזו שהיא תוכנה כנראה ומאז אני לא רואה שום ג'אג'ט,עשיתי כמה סריקות ועדיין כלום... כשאני מושך גאג'ט מהרשימה זה מראה לי קילקול כזה

12. שלום לכולם "כותרת"

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Oranl,

אהלן, מיד אחרי שהתקנתי SP1 לחלונות 7, המחשב לא מצליח להיכבות. פתאום לאחר הכיבוי, המאווררים (מעבד, מארז) ממשיכים לעבוד ואפילו ב-RPM גבוה יותר מהרגיל, ונורת החיווי של המחשב ממשיכה לדלוק. בדקתי את הגדרות תצרוכת החשמל ושום דבר לא השתנה. מה זה הדבר המוזר הזה?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by yanivnn,

שלום לפני שלשום באתי להפעיל את המחשב וכאשר הוא עלה השולחן עבודה נמחק ולא הראה כלום חוץ ממסך שחור...{יכול מאד להיות עקב שינוי שעשתה לי תוכנת התחזוקה} בכל אופן ניסיתי להכנס במצב בטוח ובכל המצבים ולא יכולתי בשום אופן ושוב הווינדוס עולה אבל רק מסך שחור {עם עכבר}... ניסיתי לעשות תיקון אך גם זה לא הצליח בשום אופן ניסיתי לחזור קצת בזמן זה לא נתן לי עד שבסוף החזרתי לגיבוי הכי ראשון שהיה לי... הווינדוס עלה אבל כל התוכונות נמחקו ושולחן עבודה חדש... השפה חזרה לאנגלית... עשיתי עידכונים לווינדוס אנטי וירוס ועוד כמה דברים...הורדתי שוב שפה בעיברית...אחרי שהווינדוס התקין הכל ועשה ריסט השפה לא השתנתה...ואין דרך לשנות אותה {גם מהלוח בקרה...הוא מציין שאני לא יכול לעשות זאת בתור אורח למרות …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by evy,

עשיתי windows update כבר כמה פעמים בניסיון להתקין את sp1 שהופיע שם,זה פשוט נכשל בהתקנה. יש רעויונות? רצוי לציין כמובן שזוהי גרסא מקורית שבאה עם המחשב הנייד. -שאלה נוספת שיש לי שהאמת לא ממש קשורה לראשונה:איך משנים להגדרות ברירת מחדל של הdesktop ותפריט ההתחל וכל מה שכרוך בכך? הוא השתנה במעט,ונראה לי שבגלל תוכנת ה tune up utilities הוא העביר את חלונות למצב high performence . תודה לכל העוזרים! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by BlackBird71,

יש לי WIN 7 64 BIT והוא אחרי חצי שעה נכנס להשהייה כאילו המחשב מתכבה אבל שומר הכל עד שלוחצים על מקש והוא נדלק.. ניסיתי לבטל את השומר מסך אבל זה עדין ממשיך יש דרך אחרת לבטל את זה?

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by dyn,

שלום, כל פעם שאני מדליק את המחשב ועובר את החלון של ה logon, לפני טעינה מלאה של שולחן העבודה אני מקבל שגיאה windows explorer has stopped working ואז ישר אחריה windows explorer restarting ושוב חוזר על אותו הדבר כל הזמן. זה קרה לי רגע אחרי שהשתמשתי ב mkvmerge כדי לערוך סאונד מקובץ וידיאו, לאחר ששמרתי את הקובץ רק כשהסאונד נמצא בו על שולחן העבודה אירעה השגיאה. אני נמצא כרגע ב safe mode וכשאני מנסה למחוק את הקובץ הזה מהשולחן עבודה אני לא מצליח, הוא פשוט לא נמחק, ניסיתי להשתמש בכמה תוכנות כדי למחוק אותו והן נתקעות, ניסיתי לשנות את שמו + הסיומת וכל שולחן העבודה ב safe mode נתקע. (הקובץ עצמו כניראה פגום, כמה נגנים רשמו שהקובץ לא טוב). כנראה הגורם לבעיה זה הקובץ הספציפי הזה... …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by TAMIRRR013,

לפי מה שהבנתי עם אני קונה WINDOWS 7 HOME BASIC ובזמן הקשת הסריאל אני מדלג על שלב זה הוא יציג לי את כל מהדורות WINDOWS? (אני מודע לזה שבמידה וזה נכון אני לא יוכל להתקין אותם כי הסריאל לא תואם להם) אבל לידע כללי זה נכון?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. Started by dor123,

יש לי Windows 7 Ultimate. לאחרונה יצא ה-SP1 לחלונות 7, אולם אינני יודע האם כדי לי להתקין אותו מבלי לגרום נזק למערכת ההפעלה שלי. טכנאי מחשבים שלי אמר לי, לפני שה-SP1 יצא, כי הוא לא ממליץ לי להוריד אותו מחשש לבעיות במערכת ההפעלה. אז עכשיו מומלץ לי כבר להתקין אותו, או שזה מסוכן?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by Liran3331,

יש הבדלים בין גרסאת ה-Ultimate של Win 7 לבין ה-Professional או שזה תכלס אותו דבר?

• 13 תגובות
    • 6.7k צפיות
  21. משהוא מוזר האמת, לפי מה שזכור לי ה BUILD הכי חדש הוא 7600 היום סתם בדקתי ואני רואה 6.1 7601 זה אומר משהוא? גם לכם זה ככה? יכול להיות שאחרי התקנת SP1 זה ניהיה ככה? הינה תמונה http://www.si z.co.il/my/ia dzyxzzjj0v.jpg להוריד רווחים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by אקו1,

יש לי נייד acer וחלונות 7 ולאחרונה יש לי בעיה שעוצמת הקול עולה ל100 ולא ניתנת להורדה/יש לי גם רמקולים חיצוניים אבל גם כשהם מנותקים הבעיה חוזרת.לאחר הפעלה מחדש הבעיה נפתרת אך חוזרת כעבור זמן מה.אם זה הפורום המתאים אבקש הדרכה.לא מצאתי שום הגדרות לסאונד ולא ברור איפה הבעיה

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  23. שלום רב,היום התקנתי ווינדוס 7 סוף כל סוף לאחר שהXP כבר הראה סימני מוות (המחשב לא זז). התקנתי ווינדוס 7 שרכשתי ועובד סוף סוף מהר. אך לאחר ההתקנה,הווינדוס לא מזהה לי 2 דיסקים קשיחים שיש לי בנוסף. הדיסקים מחוברים לכרטיס IDE שמחובר ללוח אם. PCI (הדיסקים בחיבור IDE) מה יכולה להיות הבעיה? האם הכרטיס אינו מתאים לווינדוס? תודה מראש

• 33 תגובות
    • 6.8k צפיות
  24. החלפתי את הקובץ ExplorerFrame.dll עם אחד של סקין אחר בטפשותי בלי לעשות לו גיבוי, אז אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל להעלות לי את הקובץ הנ"ל... הוא נמצא בתיקיה c:\windows\system32

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים