עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by gabig12,

יש לי שני משתמשים אחד שלי ואחד של אח שלי אח שלי לא משתמש יותר במחשב אז אני רוצה למחוק לו את המשתמש. ניסיתי להיכנס למשתמש שלי ולמחוק את שלו אז המחשב אומר לי לנתק את המשתמש שלו מזתאומרת לנתק את המשתמש? ואיך אני יכול למחוק משתמש?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. רוצה להתקין ויזואל סטייל ואני צריך את הuxtheme . יש לי XP PRO עם SP2 . אם צריך עוד פרטים על המערכת רק תגידו . תודה !

• 8 תגובות
    • 766 צפיות
  3. HDD מפוצל לשניים ושני WIN על שני המחיצות איך אני מעביר את שניהם למחיצה אחת WIN 98 WIN XP עוד שאלה איך אני מוחק את 98 ומשאיר רק את XP

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by reiematza,

יש לי כרטיס טלוויזיה WinFast TV2000 XP שקניתי ליפני שנה והוא עבד מעולה על ה XP אחשיו שעברתי לvista הוא כבר לא פועל. אני הורדתי אתת הדריברים בישבילו והתקנתי אותם אבל המדיה סנטר עדיין לא קולט אותו והתוכנה שאיתו הוא פעל בXP עושה לי בעיה שהיא לא יכולה לעבוד עם הvista כל פעם אני מנסה לתקין אותה מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  5. נעלם לי אייקון של סרגל כלים של שפה בשורת התפריטים איך ניתן להחזיר אותו? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 7.4k צפיות
  6. Started by amit123,

מישהו יכול לתת לי הסבר(בעברית...)על ההבדל בין גרסת ההוום פרימיום לבין האולטימייט,וגם להגיד האם ההבדל שווה את המחיר(נראה לי שמשהו כמו 800-900 ש"ח...)? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. אני אישית מעדיף להשתמש בממשק באנגלית, אבל אתמול פירמטתי מחשב של חבר שלי, יש לו את תוסף העברית והוא ביקש שאשנה את שפת המימשק לעברית, דהיינו את התפריט, כפתור ההתחל וכו'. אלא מה, הפעם האחרונה שעשיתי משהו דומה הייתה לפני כמעט שנה ואני פשוט שכחתי כיצד לבצע זאת. אודה למי שיכול לרענן את זכרוני..

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. שלום לכולם רציתי לדעת אם ישנה דרך בויסטה להסיר את ה IE7 או WMP11 כוון שלא מצאתי מאמרים בנושא???

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  9. Started by ofir123,

בלילה הורדתי את הדרייברים הכי עדכניים פה באתר ואני לא מצליח להתקין אותם הוא מראה את השגיאה הבאה. the contents of this file cannot be unpacked. the executable you are attempting to run has been corrupted. please obtain another copy of the file, verify its integrity, and try again. מחקתי את הדרייברים הישנים וניסיתי להתקין לא הלך מה הבעיה? WIN XP PRO.

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  10. היי לכם, לאחרונה ניסיתי את אפשרות הוספת שולחנות העבודה בחלונות 11, מתוך שאיפה שבכל שולחן עבודה יהיו אייקונים שונים למטרות שונות (ניהול, ישומי עיבוד גרפי, ישומי אודיו/וידאו), כמו מה שמתאפשר כשיש יותר מחשבון משתמש אחד במחשב, אלא שזה לא מה שקרה. בעת יצירת שולחן עבודה חדש, כל האייקונים של שולחן העבודה במקורי השתכפלו לשולחן העבודה החדש. כאשר מחקתי אייקון בשולחן החדש, הוא נמחק גם מהשולחן המקורי, ולהפך. יש משהו לא נכון בעבודה שלי? פיספסתי משהו?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by sufgi123,

תודה

• 22 תגובות
    • 12k צפיות
  12. Started by a-gold,

הורדתי סקין חדש שנראה כמו ויסטה אבל המחשב לא מזהה את בסוג קובץ הזה... הקבצים שנמצאים במע' הפעלה נמצאים ב- C:\WINDOWS\Resources\Themes וסוג הקבצים שם זה Windows Theme File ומה שהורדתי זה : Windows Visual Style File איך אני עושה שזה יזהה אותם פה בתמונה??? תודה לעזורים. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  13. Started by bariko,

שלום רב, יש לי מחשב P4 עם מערכת הפעלה XP HOME לאחרונה, כשאני מפעיל את המחשב הוא נתקע, אחרי שווינדוס עולה. אני מצליח לצאת מהמצב הזה רק באמצעות RESET ביצעתי איחוי של כל הכוננים, הרצתי AD-AWARE 2007 ו-CCLEANER גם הסרתי מהאתחול מספר תוכנות (שידעתי בבטחה מה הם). כל זה, לא עזר כלום! בקיצור, מה יכול לגרום לבעיה, ועוד יותר חשוב- איך יוצאים מהברוך הזה? תודה רבה!

• 30 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. אוקיי אנשים טובים תשמעו: אני מדליק את המחשב ומנסה להכנס למחשב שלי והוא משום מה לא מצליח להכנס אליו! כנ"ל לגבי My Documents וכנ"ל לגבי כל תיקיה אחרת שאני מנסה להכנס אליה. לעומת זאת לאינטרנט אקספלורר ול Outlook ולמשחקים ו\או תוכנות שיש לי קיצור דרך שלהם בשולחן העבודה-הכל עובד בסדר גמור. אז כאמור כשאני מנסה להכנס, לדוגמא , ל"מחשב שלי" הוא לא נכנס ורושם לי את הודעת השגיאה שיש בווינדוס אקס-פי: "Windows Explorer has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience." ואז יש לי את האפשרויות "Send Error Report" או "Dont Send" והאפשרות האחרונה היא "to see what data this error report contains" שמה רשום לי: "AppName: explorer.exe AppVer: 6.0.2600.0…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by freerider,

שלום ה-XP קרס לו לפתע, ומאז בכל הפעלה של המחשב מתקבלת ההודעה הבאה: Windows could not start because the folowing file is missing or corrupt \WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM You can attempt to repair this file by starting windows setup using the original setup CD-ROM. Select 'r' at the first screen to start repair אני רוצה להעלות את ה-XP בשביל לעשות system restore או במקרה הפחות טוב לטעון קובץ IMG שעשיתי אחרי ההתקנה (אי אפשר בדוס). ניסיתי להיכנס ב-Safe Mode או בהגדרות אחרונות שעבדו - והתקבלה אותה הודעת שגיאה. ניסיתי להיכנס למצב repair דרך דיסק ההתקנה, אבל חוץ מלבדוק את ה-HD ב-chkdsk לא מצאתי שם משהו מועיל. רעיונות איך להציל את המערכת ייתקבלו בברכה.

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  16. מדובר על COM שעושה סוג של ZIP שנכתב ע"י מהנדס בחברה ופשוט לא עובד עכשיו. איזה DOSBOX?

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. Started by soldier,

יש לי שאלה לגבי WIN VISTA יש לי גירסת VISTA ULTIMATE OEM 32-BIT העם קיימת אפשרות לשדרוג ל64-BIT בלי לקנות מארכת הפעלה חדש?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום עקב סוסים אני מתקין את המחשב מחדש. יש לי דיסק המחולק ל-D ו-C ודיסק G 1) האם אני יכול לדאוג שרק C יותקן ולא יעלם לי כלום מ-D ו-G? 2) פרט למועדפים, מה עוד עלי לשמור מ-C 3) העותק שברשותי חוקי אך היום שבת. האם יש אקטיבצה אנושית גם בשבת 1-800 או דומה (לא מצאתי) תודה, יהודה

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  19. Started by eliil1,

אני משאיר את המחשב דלוק בלילה כי אני מוריד משהו, מתעורר בבוקר והמחשב כבר מכובה. אני מדליק את המחשב והוא מראה לי שכאילו הUSER שלי LOCKED , יעני מסך של LOG OFF , עם המשתמש שאתה יכול להיכנס אליו. זה איזו הגדרה בויסטה נכון? ה LOCKED הזה , ואז אני לוחץ על המשתמש וזה נכנס בסדר, אבל הוא נכבה לבד ככה, וזה מעצבן רצח... בכל אופן, תודה המשך יום נעים.

• 7 תגובות
    • 944 צפיות
  20. ב-IE6 שיהיה דף אחד שאבחר alwase on top "תמיד עליון"

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  21. אהלן משום מה אני לא מוצא אין משנים את השם של ה user account. כלומר אני מעוניין לשנות את השם שמופיע בקטע המודגש: C:\Users\(user-account)\ .... מה גם שניסיתי לשנות את שם התיקייה עצמה, ולא הצלחתי.. אשמח לעזרה

• 12 תגובות
    • 3.9k צפיות
  22. Started by benor,

אני התקנתי בינתיים ואי בעיות. לא שזה שיפר לי משהו... לכל מי שרוצה להוריד: http://www.windowsxpstuff.net/modules.php?modid=2&action=download&id=32 וכמה תמונות:

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. פשוט השבוע אני מקבל מחשב עם מעבד 64 ביט ואני רוצה לנצל את ה64 ביט שלו מתי יצא הווינדוס התומך שניקרא X64 בגירסא הסופית מישהו מוכן להגיד לי? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  24. Started by edoson,

אני יודע שאפשר דרך הCMD השאלה היא האם אפשר בצורה אחרת. דרך אגב, מה קרה לאתר בימים האחרונים???

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. בתקופה האחרונה כחודש לא הייתי עם המחשב ומאז שהפעלתי אותו הוא לא נותן לי להתקין עדכונים. מדובר בויסטה מקורית . אשמח לעזרה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 814 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.