עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by itaysk,

תזכירו לי איך... תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by bad boy,

שלום לכולם אני מבקש עזרה ביגלל שיש לי ביעה עם הפח זבל.(יש לי ווינדוס XP) אתמול בבוקר אני מדליק את המחשב ופתאום אני שם לב אין לי פח זבל מה עושים ??? ??? ??? אם מישהו יוכל לעזור אני ישמח . תודה מראש

• 8 תגובות
    • 7.8k צפיות
  3. פתאום בלי שום שינוי שעשיתי או פעולה כזאת או אחרת, כל הסידירומים נעלמו וכשאני מנסה דרך מנהל ההתקנים להסיר אותם ולהתקין מחדש זה לא עובד. רשום שהדרייבר פגום או לא נמצא אבל לי דרייבר לא לסידי ולא לצורב הווינדוס תמיד מזהה אותם אוטומטית למישהו יש פיתרון בשבילי?

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  4. אני עובד עם וינדוס XP Professional באנגלית +SP2. לאחרונה יש לי בעיה, שהמחשב קורס ללא כל התרעה ומאתחל את עצמו. מה שמוזר, זה בחיים לא קרה בזמן עבודה, אלא רק שהמחשב בIDLE. צרפתי תמונה של התקלה.... למשהו יש מושג מה עושים? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 783 צפיות
  5. יש לי טאבלט VIEWSONIC VIEWPAD10 שבא עם WIN7 מותקן אבל הוא משאיר רק 2G פנויים ב-SSD הפיצפון. חשבתי לנקוט באחת הדרכים הבאות: 1. לנסות לצמצם את נפח ההתקנה אבל הבנתי שזה די אבוד מראש וכל עדכון מ"ה או התקנה של תוכנות מנפחות אותה ללא פרופורציה. 2. להתקין WIN7 נקי וקל ככל האפשר אבל החשש שלי שחלק מהפיצ'רים היחודיים של הטאבלט (מגע/כפתורים/WIFI למשל) לא יעבדו. יש כמה דרייברים באתר של VIEWSONIC אבל לא נראה שהם מכסים הכל... WIN7 תומכת בהם "מהקופסה"? לא נשמע סביר. 3. להתקין WIN8-RC בתיקווה שהיא תהיה קומפקטית יותר ותתמוך במה שנדרש. אשמח לחוות דעתכם.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום רב, אם ההודעה לא מתאימה לנושא הפורום אני מתנצל מראש. כרגע יש לי במחשב הארדיסק ישן שמחולק לשני מחיצות ועל אחת מהן מותקנת מערכת ההפעלה שלי. ברצוני לקנות הארדיסק חדש (הוא כבר בדרך בעצם) ולהעביר את המחיצת וינדוס אליו בלי לעשות התקנה מחדש לוינדוס. השאלה הראשונה - האם זה אפשרי בכלל? השאלה השנייה - איך אתם ממליצים לעשות את זה? הנה הדרך שאני חשבתי שתצליח אך כמובן כל דרך יותר טובה שקיימת אני אקבל לחבר את ההארדיסק החדש, לפרמט אותו וליצור מחיצה בגודל רצוי למערכת ההפעלה ולעשות אותה LOGICAL ולקרוא לה אות כלשהי נגיד G. לקחת תוכנת GHOST כלשהי (ופה אני מקווה שתמליצו לי על אחת מתאימה אם זוהי באמת השיטה הנכונה) ולהגיד לה לעשות GHOST מ C ל G. לכבות את המחשב, לנתק את ההארדיסק הישן ולה…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. קניתי מחשב חדש, התקנתי עליו ויסטה, אבל שומר המסך ושאר הגדרות צריכת החשמל מסרבים לעבוד. מחיפוש באינטרנט מצאתי שכנראה הבעיה נגרמת מהסט (מקלדת+עכבר) האלחוטי של מיקרוסופט - ובאמת כשניתקתי את המשדר שומר המסך עבד. לפי מה שכתוב, אמור להיות תיקון באמצעות WINDOWS UPDATE, אבל אני לא מקבל שום עדכון רלוונטי כשאני מחפש (בשני מחשבים) מישהו יודע אולי מאיפה אפשר להוריד ידנית את קובץ התיקון, או על פתרון אחר לבעיה ???

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. אני מחפש תוכנה שעולה בין הPOST לטעינה של הווינדוס ומבקשת את היוזר והסיסמה של הווינדוס ברגע שהווינדוס עולה היא עושה לוגין עם הפרטים שהקלדתי לא מעניין תמיכה בסביבה דומיינית, זה לשימוש בייתי פשוט מעצבן אותי שאני מדליק את המחשב ואני מחכה שהוא יעלה את הווינדוס ואז אני שם סיסמה והוא ממשיך לחשוב כדי לטעון את הדסקטופ ושאר השטויות.... אם מישהו מכיר תוכנה כזאת אני ישמח לשמוע

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום. לאחרונה אחרי כמה עדכונים של ווינדוס, ראיתי שהמחשב (עמדת העבודה שלי) כולו מתעכב יותר במעבר בין תיקיות בסגנון שמוכר לי בתור נסיון של ווינדוס למצוא נתיבי רשת ישנים/מנותקים/לא זמינים. בטח מכירים את זה, לוחצים על איזו תיקיה ופתאום המחשב נתקע לאיזה עשר שניות ואז משתחרר וממשיך כאילו כלום. (גם הקלקה בתיבת החיפוש תוקעת אותו לכמה שניות טובות אבל לא בטוח שזה קשור לרשת אלא יותר נראה לי קשור לעדכון לא מוצלח כרגיל של מיקרוסופט שייקח שנה עד שייסדרו כל שטות שלהם). קיצר בעזרת תוכנה קטנה שבוקדת מה מחובר כולל חיבורים "סמויים" גיליתי שבמקום רשת של מחשב העבודה שלי שאליו אמור להיות מחובר רק מחשב העזר שלו ואינטרנט כמובן, מסומן לי שגם האקסבוקס מחובר אליו אבל לא נגיש, וגם מחשב הבית, וגם עוד…

• 8 תגובות
    • 4.7k צפיות
  10. Started by navk2,

שלום, אני כרנאה הולך ליקנות את ה- G86 ובלי ויסטה הוא לא שווה כלום אז אני רוצה לדעת לפני שאני קונה איך ויסטה תריץ אצלי משחקים כבדים, ולא אכפת לי לבטל את כל האפקטים כולל AERO. עריכה : מספיקה גם עדות של מישהו ששיחק בויסטה עם 1.5 ג'יגה !

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by FIRE-KID,

לפני יומיים הייתי לי בעיה שלא ידעתי איך להתמודד איתה : עוד לפני העליה לוינדוס המחשב כתב שקובץ NTLDR חסר וכל דבר שהייתי עושה, היה עושה ריסטארט, הבעיה הגדולה היא גם שלא יכלתי להכנס לSAFE MOD ולנסות לפתור משם את הבעיה.. איך יכלתי לפתור את הבעיה בלי פירמוט? מזה הקובץ הזה?

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. Started by ameer_a7,

שלום, היום קיבלתי מחשב נייד מסוג HP DV6186 , מותקן בו מערכת הפעלה XP HOME ויש עוד מחצית של שחזור מערכת. המערכת בסוג NTFS מה שאני רוצה לעשות , לבטל כל המחיצות , לחלק מחדש ל 3 מחיצות שוות. לפרמט , ולהתקין את מערכת ההפעלה בפורמט FAT32 יש לציין שכבר ניסיתי להכניס דיסק התקנה , אך אומר שהדיסק קשיח אינו מוכן או לא מוזהה או לא הבנתי בדיוק , מצד שני הוא נכנס למערכת הקיימת כרגיל. יש מתנדבים לעזור?

• 8 תגובות
    • 711 צפיות
  13. Started by hellyeahmofo,

שאני מפעיל תפריט ,בין אם באמצעות מקש ימני או לחיצה על שורת התפריטים , אני רואה רק את המסגרת , התוכן מופיע רק שאני עובר עם הסמן ראו תמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 679 צפיות
  14. הפקודה הזאת שמבטלת את הthrotleting (לא סגור על איך רושמים את זה ) בגלל שאני מאמץ במשחק רק את אחת מהליבות והOS יכולה לחשוב שהמעבד מנצל רק 50% מכוח העיבוד שלו (רק ליבה אחת עובדת על המשחק) ולא יכול לנצל עוד ואז המערכת תחשוב שהמעבד בthrotleting והיא תאיט אותו בהתאם ועוד שאלה של נוב - איפה הקובץ של הBOOT.INI תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 784 צפיות
  15. Started by matan13,

1. איך קורה שהמחשב כבוי זמן רב ולא מחובר לרשת והמערכת הפעלה(Win7) יודעת את השעה והתאריך ? 2. האם יש אפשרות לעשות חיפוש בתוך תוכן הקובץ ב-Win7 בתוך כונן רשת משותף(Server 2008 R2) ? 3. בהתקנת win7 ב-H.D חדש או מפורמט(unallocated) המערכת הפעלה יוצרת מחיצה בגודל כולל של 100MB מתוכם היא משתמשת בבערך ב-14 מגה. מה זה ה-system reserved הזה ? זה ה-MBR ? ואם תוכלו בבקשה על הדרך לחדד לי מה זה בדיוק ה-MBR בכדי שזה יהיה יותר ברור עבורי. תודה רבה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני יודע שכשהווינדוס נטען, הוא מעלה כמה תוכנות שלו מההרד דיסק לזיכרון הפנימי, מה שקורה אצלי, זה שבמסך של הWELCOM (אני גרוע באייות אז אם יש טעות אל תתרחו לתקן...) המנורה של ההרד דיסק מפסיקה לפעול ולא דולקת כמה שניות, המחשב עושה איזה דילאי מיותר שסתם מציק. בהתחלה חשבתי שזה בעייה בהרד דיסק, אבל כל הבדיקות (שרפשר לעלות על הדעת) לא מצאו שום בעייה. זה התחיל לפני חודש בערך, לפני זה המחשב עלה ב40 שניות בערך ועכשו הוא עולה בדקה ו10 שניות, הסרתי את כל התוכנות שעלו עם הווינדוס והן לא שימושיות (גם כאלה שהיו מותקנות לפני שהתחילה הבעייה...). יש מצב שזה שזה הDIVX החדש שהתקנתי, עם עוד איזה תוכנה שבודקת את מזג האוויר בכל מיני מקומות בעולם (בנוסף לזה שהיא מאפשרת צפייה בקבצי ווידאו דחוסים ו…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by esharone,

היי, הלוח אם שלי התקלקל ובמסגרת האחריות אני מקבל לוח חדש, יש לי ויסטה ואופיס 2007 מקוריים מותקנים על המחשב, השאלה היא אם אני יוכל להתקין אותם שוב בגלל שהחלפתי לוח וזה כמו מחשב אחר בשביל התוכנות לא? אם אני לא אוכל להתקין שוב את התוכנות מה אפשר לעשות? מייקרוסופט עוזרים בעניין הזה?

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  18. את מערכת הפעלה זו? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. האם הציון 5.9 הוא המקסימום ? זה הציון אצלי [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 946 צפיות
  20. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה...איזה וינדווס עדיף...XP או XP Media Center... למחשב עם יומיומית כאלה...לראות סרטים, אינטרנט, משחקים..קידודים אז ללכת על הXP MC או XP PRO??..(הXP HOME לא בא בחשבון אני צריך את ה-IIS)

• 8 תגובות
    • 825 צפיות
  21. שלום, בביצוע REPEAR למערכת ההפעלה VISTA בעזרת דיסק ההתקנה, מה נשמר? ומה נחמק? התקנות / קבצים? תודה....

• 8 תגובות
    • 964 צפיות
  22. פתאום עולה לי המסך הזה אי אפשר להיפטר ממנו משלתט על המחשב עד שמכניסים תסיסמה מה הקטע? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. יש משהו שמשגע אותי כל שניה קופצים לי אתרים למסך גם אם אני גולש וגם אם אני לא זה מעצבןןןןן...אפילו אם סתם אני רק מתכתב באיסי קיו ואפילו לא באתר של אינטרנט זה קופץ אין לי מושג איך להפטר..ניסיתי אד אוור, וינדוס וושר, אנטיוירוס וכלוםםם.... ועוד בעיה זה גם שאני לוחץ על הריבוע של האתר האינטרנט כדי לפרוש את האתר על כל המסך הוא נותן לי חצי מסך, זתומרת הוא לא מגדיל אותו עד הסוף הנה למשל אני יביא תמונה. אני אודה מאוד לכל העוזרים...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. .. תראו אני קונה מחשב חדש.. יש לי כרגע Home edition בעברית? מה ההבדלים ביניהם? Home ו PRO.. מתי ה 64 ביט ייצא?..

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.