עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום, כבר כמה שעות שאני מנסה לתקן את הקבצים במחשב שלי וכל פעם לפני שהמחשב אמור לעלות לשולחן עבודה הוא מציג לי לשניה מסך כחול עם מספר השגיאה הזה: 0x0000006B ובנוסף גם ההודעה הזאת: PROCESS1_INITIALIZATION_FAILED איך אני יכול לסדר את הבעיה הזאת? לפי מה שהבנתי יש שלושה אפשרויות לתקלה או רכיבים חדשים שלא מותקנים הייטב שאת זה לא עשיתי, או ווירוסים שאין לי, או קבצים של ווינדוס שחסרים שזאת הבעיה אצלי, אבל אני לא מצליח לתקן אותם בשום דרך... תודה רבה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by yotamoo,

כל פעם שאני מנסה להיכנס לאתר המשחקים של יאהו אני מתבקש להוריד את זה. כשאני לוחץ על הרוד זה הולך לדף כלשהו של מייקרוסופט ואומר שלא ניתן מסיבה כלשהי ששכחתי. הלכתי לאתר של sun והיו שם מיליון קישורים, לא ידעתי מה להוריד. מישהו יודע מה צריך להוריד? (קישור ישיר יעזור מאוד)... תודה! נ.ב. יש לי winXP ואקספלורר 6 אם זה חשוב.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by or_doc,

קראתי את הכתבה. הבנתי שעכשיו עם עושים Remote Desktop אז אפשר להריץ ישומים משחקים על החומרה של המחשב המארח? כלומר מחשב פנטיום 4 עם 1GB של זיכרון יכול להריץ למשל COD6 על חשבון מחשב מרוחק (נניח E8400 עם 9800GT) בתנאי ששניהם יש להם חיבור מהיר ושניהם מריצים windows 7 SP1 שתומך בחיבור מרוחק (Pro או ultimate). תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. יש לי מחשב חדש, סמסונג RV511 ואני רוצה לבחור שבעת סגירת המסך המחשב יכבה או משהו בסגנון. נכנכסתי למקום המתאים כדי לשנות את זה, אך אין לי אפשרות כזו. כשאני לוחץ על כפתור השינוי, הוא אומר שאין לי אופציה כזו ושולח אותי ל"עזרה" אך שם לא רשום כלום. יש לציין שאני "מנהל" המערכת מבחינת משתמשים (יש רק משתמש אחד בכל מקרה). מצורפות שתי תמונות כדי להמחיש. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by made in zauglom,

מתי כבר וינדוס אקס פי מהדורה שניה יצא כבר נמאס מהבגים

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Cynicoren,

שלום, התקנתי את המקלדת כמתאימה לעברית, ויש לי גם אנגלית. הבעיה שניתן לעבור בין השפות רק ע"י בחירה ע"י העכבר ולא ע"י ALT+SHIFT, למרות שנראה לי שזה מוגדר כך. ד"א, על המחשב מותקנת רק מערכת ההפעלה כרגע, ללא אף תוכנה אחרת או דרייבר חומרה. איך אני פותר את הבעיה של ה ALT+SHIFT להחלפת שפה ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  7. היי ! ראיתי למכירה את המערכת הפעלה (64 ביט) בשפה האנגלית וגם בשפה העברית - יש הבדלים ביניהן ? אני יודע שאפשר להוריד עדכון עברית הרי.. אז מה בעצם ההבדל ? אני מתכוון להוריד את העדכון ולהתקין שיהיה בעברית וכרגע הזמנתי באנגלית, לבקש להחליף לעברית ? (עוד לא מאוחר לשינוי). פשוט מסקרן אותי מה ההבדל בעצם.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by ERAN,

איך אפשר לבטל את ההפעלה של הSCAN DISK שלא יפאל אחרי שלא מכבים את המחשב

9. Started by OzZzZz,

שלום לכולם, התקנתי לפני יומיים מערכת הפעלה חדשה(WIN7ׁׂׂ). כאשר סיימתי את ההתקנה יצרתי יוזר בשם ADMIN. לאחר מכן רציתי ליצור ח\יוזר נוסף ולמחוק את היוזר Admin. מחקתי את היוזר כולל התיקיות שלו. למרות הכל היוזר עדין מבקש להכנס כיוזר ברירת מחדל כל פעם כשאני מפעיל את המחשב מחדש. ניסיתי למחוק שוב אך היוזר לא קיים, מחקתי את המפתח של היוזר הזה ברג'יסטרי ועדין לא עזר, עדין מבקש להכנס קודם ליוזר המחוק ולא ליוזר הקיים החדש. האם למשהו יש מושג איך אני מחוק אותו לגמרי? כלומר שלא יופיע יותר ב- LOGON SCREEN

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. יש לי H.D 40 ג'יגה שמחולק ל 2 מחיצות C=10 D=30 NTFS מה שקרה לי זה אסון. רציתי להתקין win me במקום ה xp לא הצלחתי לפרמט את הדיסק .נסיתי עם דיסקט הפעלה של ה win me ,ניסיתי דרך fdisk ניסיתי אפילו עםmagik 7 partitation ולא הצלחתי . מה שעשיתי זה הכנסתי דיסקט הפעלה של win 98 וכשנשאלתי האם אני רוצה לפרמט ? עניתי בחיוב. וראיתי בפירוש שהמחשב מפרמט את כונן c. לאחר ההתקנה של ה win me חשכו עיניי. פשוט היה לי דיסק אחד של 40 ג'יגה במערכת קבצים FAT32 . 30 ג'יגה של מידע מוזיקה ועבודה עפו לשמיים. שאלתי היא האם אפשר לשחזר משהו? איפה טעיתי ? ומה באמת עושים אם רוצים לחזור למערכת הפעלה יותר ישנה?ואיך מפרמטים כונן עם NTFS?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. לא לצורכי פריצה. אני מעוניין למצוא כמה ססמאות במחשב כמו מנהל ועוד אותן שכחתי. למישו יש משהו? תודה

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by HttpShare,

תראו, קניתי מחשב חדש, ואני עדיין לא יודע אם אני יקבל איתו מערכת הפעלה.. המחשב יכלול : Q6600 + 8800GT השימוש העיקרי שלו למשחקים וסרטים.. עכשיו מה באמת הכי כדאי? Windows XP Pro שכולל DX9 .. או Windows Vista עם DX10? חבר אמר לי שעדיף לי ויסטה כי הגרפיקה יותר טובה ואם לא ויסטה אז סתם קניתי את הכרטיס מסך הזה.. הכרטיס מסך הזה צריך לנצל את הגרפיקה שלו בויסטה..

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום, חשוב לי לציין שניסיתי לחפש לזה פתרונות בגוגל וכל מה שמצאתי זה פתרונות לא כ"כ יעילים - ומעייפים - של מייקרוסופט. אז החלטתי לפנות ישירות לפורום. יש ברושתי מחשב נוסף שהייתי רוצה שיהיה עליו ווינדוס XP, אבל מיכוון שאני גם רוצה להמשיך לשחק משחקים חדישים עליו, הייתי רוצה להשאיר גם את הווינדוס 7. השאלה שלי, זה האם זה אפשרי להתקין שתי מערכות הפעלה בו זמנית? אני כבר יודעת שאפשר להתקין לדוגמא פעמיים את ווינדוס 7 (לאלו שלא יודעים לפרמט זה קורה הרבה) ויש אפשרות בחירה כשההארד דיסק עולה, אבל האם אפשר לעשות את זה עם שני מערכות הפעלה נפרדות לחלוטין? ווינדוס 7 Ultimate ו-ווינדוס XP pro? המחשב חזק מספיק להכיל את זה, אם יש בעיה כלשהי. (אני אשמח אם לא יהיו תשובות כגון: "אל תהיי בררנית …

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by SoapSeller,

תאריך עברי במסך הלוג-אין!

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by gkman,

שלום. יש לי שתי יציאות שמע במחשב. אחת קידמית והשניה אחורית. לאחרות מחובר הרמקולים של המחשב ולקידמי אני מחבר אוזניות כשאני רוצה להשתמש בהם ( אני בטוח שככה זה אצל כולם..) הבעיה היא שבמקום שהמחשב ינגן את השמע ברמקולים ואז כשאני מחבר אוזניות ליציאה הקידמית הוא יפסיק לנגן דרך הרמקולים וינגן לאוזניות, המחשב ממשיך לנגן דרך הרמקולים ומתעלם מהאוזניות. פתחתי את לוח הקרה ואת ההגדרות של השמע. ושם שיניתי את הברירת מחדל אל היציאת שמע הקידמית. עכשיו החשב מתנהג הפוך- מנגן דרך האוזניות ומתעלם מהרמקולים. איך אני מתקן את זה? יכול להיות שזה הדרייבר? מהתבוננות במנהל ההתקנים ראיתי שתוכנה אחת להמרת קבצי אודי\וידיאו התקינה דרייבר להתקן וירטואלי - יכול היות שזה זה? אני אנסה לחפש עכשיו דרייבר לכרט…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Raul,

הסרגל ההתחל שלי התבלאגן... סתכלו את החלק המסומן בתמונה... איך אני מעיף אותו? גם כשאני מוריד את lock the taskbar ומנסה להוציא את זה איכשהו אנלא מצליח. עוד דבר- אם מוריד את lock the taskbar עושה restart אז החלק הזה עף, אבל הוא חוזר שוב לאחר האתחול הבא :\ למי יש רעיונות איך נפטרים מזה לתמיד?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Guy Hershko,

שלום לכולם ישנו מחשב ספציפי שכאשר אני מתקין בו ווינדוס 7 לוקח המון זמן עד שהמסך הראשוני שבו אני בוחר היכן להתקין עולה, מחשבים אחרים זה עולה מהר מאוד כמו כן ההארד דיסק חדש לחלוטין והמחשב עצמו עם מפרט סביר מעבד קוואד ו4 גיגה זיכרון אודה על העזרה

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. יש לי WINXP SP1, והמסנג'ר המובנה לא רוצה להיסגר, הוא אומר לי שכמה תוכנות אחרות צריכות להיות כבויות וכולם כבויות. אבל גיליתי שלאחר שאני סוגר במנהל המשימות את CCAPP.EXE שזה משהו של SYMANTEC כנראה של האנטי וירוס 2003 כי זה הדבר היחיד שהתקנתי אצלהם, רק אז המסנג'ר נסגר... האם אני יכול לבטל אותו בMSCONFIG או שזה ייפגע לי באנטי וירוס? עוד משהו! יש לי בעיה מוזרה, לפעמים פתאום שומעים רק ברמקולים השמאליים שלי! הכל מחובר נכון! בהגדרות קול זה נמצא באמצע, לאחר הפעלה מחדש זה מסתדר, אבל לפעמים זה עדיין משמיע רק ברמקול השמאלי! את המפרט של המחשב תוכלו לראות.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by cupidil,

הי, יש לי רישיון חוקי ישן ל WIN XP. האם יש איזו דרך לשדרג ל WIN 10 על בסיס אותו רישיון? אפשר לשדרג ללא עלות מ WIN 7 ל WIN 10. האם אפשר להתקין WIN XP חוקי, לשדרג אותו ל WIN 7 ואז ל WIN 10? מה דעתכם?

20. השאלה שלי היא בשביל חבר יש לו בעיה שהוא מקבל הרבה פעמים הודעה שהמחשב נעול והוא לא זוכר את שם המשתמש והסיסמה שלו. אני מניח שיש לו חשבון משתמש אחד במערכת ההפעלה, ואני גם יוצא מתוך הנחה שהוא עובד עם XP האם יש איזה שהיא דרך לגלות מה היה שם המשתמש או הסיסמה שלו? האם הוא יכול לבטל את הצורך בחשבון משתמש?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by gupr,

טוב יש לי שתי מחיצות אחת שעלייה מותקן xp על ntfs (או איך שלא קוראים לזה) על השנייה אין מערכת הפעלה והיא על fat 32 אז רציתי לדעת עם כדאי לי לפרמט אותה לntfs ואם כן אז איך אני עושה את זה.....

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום רב: נוכחתי לשים לב לכך שכאשר אני מאחה את הדיסק הקשיח הנייד שלי המשמש לגיבוי הנתונים של מחיצת D של הדיסק הקשיח המקומי שלי, יש צריכה מטורפת של CPU. היום החלטתי לחקור את הבעייה. הפעלתי איחוי על הדיסק הקשיח הנייד ולאחר מכן על מחיצת C של הדיסק המקומי של המחשב שלי, והפעלתי את מנהל המשימות כדי לבדוק איזה תהליך צורך הרבה CPU, והתברר לי בזמן האיחוי, שזה אחד מתהליכי Svchost, שעושה את הבעייה הזאת. איך אפשר להפטר מזה?

23. Started by The UnKnown,

The following file cant be removed, why?! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום רב, נניח שיש לי קובץ שהסיומת שלו היא RAR.HTML ואני מעוניין למחוק את ה-HTML. כמובן שכאשר מדובר בקובץ אחד, הפעולה הינה קלה ופשוטה. השאלה היא מה קורה כאשר יש לי 100 קבצים כאלה, שבכולם אני רוצה למחוק את ה-HTML. האם יש דרך אלגנטית לעשות זאת במהירות באמצעות שימוש בכלים של WINDOWS ,או אולי באמצעות תוכנה כלשהי ? (במקרה של תוכנה, הנושא הזה יצטרך לעבור מן הסתם לפורום המתאים) תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום וברכה, יש לי בעיה מעצבנת מאוד באקספלורר שהוא לא שומר לי קבצים שאני מוריד בעברית המחשב שלי כולו מוגדר בעברית (עשיתי הגדרות עברית מחדש לוודא את העניין) אבל משום מה, האקספלורר הוא הדפדפן היחידי שכשאני מוריד קובץ עם שם בעברית הוא שומר לי אותו גי'בריש. הבעיה הזאת פתאום קרתה לי, בהתחלה הכל עבד לי טוב. אני עובד על ווינדוס 8.1 עם האקספלרר הכי עדכני. אני אשמח לכל עזרה אפשרית

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.