Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
כל פעם שאני מנסה להיכנס לאתר המשחקים של יאהו אני מתבקש להוריד את זה. כשאני לוחץ על הרוד זה הולך לדף כלשהו של מייקרוסופט ואומר שלא ניתן מסיבה כלשהי ששכחתי. הלכתי לאתר של sun והיו שם מיליון קישורים, לא ידעתי מה להוריד. מישהו יודע מה צריך להוריד? (קישור ישיר יעזור מאוד)... תודה! נ.ב. יש לי winXP ואקספלורר 6 אם זה חשוב.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קראתי את הכתבה. הבנתי שעכשיו עם עושים Remote Desktop אז אפשר להריץ ישומים משחקים על החומרה של המחשב המארח? כלומר מחשב פנטיום 4 עם 1GB של זיכרון יכול להריץ למשל COD6 על חשבון מחשב מרוחק (נניח E8400 עם 9800GT) בתנאי ששניהם יש להם חיבור מהיר ושניהם מריצים windows 7 SP1 שתומך בחיבור מרוחק (Pro או ultimate). תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת אם יש אפשרות בWindows server 2008 לדעת את הIP של מי שמחובר כרגע לRDP. בנוסף, יש אפשרות לדעת מה הIP של מי שהתחבר לאחרונה (נניח בשבוע האחרון)? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש, סמסונג RV511 ואני רוצה לבחור שבעת סגירת המסך המחשב יכבה או משהו בסגנון. נכנכסתי למקום המתאים כדי לשנות את זה, אך אין לי אפשרות כזו. כשאני לוחץ על כפתור השינוי, הוא אומר שאין לי אופציה כזו ושולח אותי ל"עזרה" אך שם לא רשום כלום. יש לציין שאני "מנהל" המערכת מבחינת משתמשים (יש רק משתמש אחד בכל מקרה). מצורפות שתי תמונות כדי להמחיש. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום האם ניתן עדיין להשיג את ווינדוס 10 חינם למחשב חדש. אני נכה עם תעודת נכה שמעתי שנכים עדיין יכולים לקבל את ווינדוס 10 חינם .
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
כשאני לוחץ על מקש ctrl (קונטרול) המחשב פותח לי כמה דברים בו זמנית: - גם את ההאטלוק - גם את ה BSplayer - וגם עזרה כאילו לחצתי על F1 ונשמע ביפ כזה מהרמקולים אני לא מוצא מה מפעיל לי את כל אלה כקיצור ניסיתי לפתוח את מנהל המשימות ולסגור את כל התוכניות למעט משימות של הוינדוס מה ל***** עושה לי את זה?!?!? זה משגע אותי תודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס אקס פי עכשיו יש לי יוזר עם קוד אבל שכחתי את הסיסמא יש דרך להיכנס ולשנות את זה או משהו?!! תודה רבה רבה רבה למי שעוזר
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
גוגל חשפה בפני הציבור חולשת אבטחה שמצאה במערכת החלונות העדכנית, לאחר שמיקרוסופט לא חסמה אותה במשך שבוע. בואו לראות את תגובתה של הענקית מרדמונד לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
לא לצורכי פריצה. אני מעוניין למצוא כמה ססמאות במחשב כמו מנהל ועוד אותן שכחתי. למישו יש משהו? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני לדעת עם יש אפשרות כזאת להתקין ווינדוס 7 מקורי על שתי מחשבים? עם לא.. יש אפשרות להעיף / למחוק תווינדוס ממחשב ישן ולהתקין אותו על חדש? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
פרמטתי עכשיו את המחשב, אני עם ווינדוס 7 ואני לא מפסיק לקבל את השגיאה הזו: בפעם האחרונה שהיה לי משהו דומה לזה, ברגע שעשיתי ריסטרט המחשב לא עלה יותר והייתי צריך לפרמט... מה אני אמור לעשות? רואים את הדגם של הדיסק הקשיח בשגיאה, אבל בכל זאת: Westen Digital 3200AAKS עריכה: קיבלתי עכשיו את השגיאה בתופסת אפשרות אחת- אני מניח שלהתעלם מהבעיה זה לא פתרון....
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התקנתי על מחשב חדש התקנה נקייה של Win 8 - מעודכנת. כ. מסך Sparkle gtx660, דרייבר Nvidia 310.70 (האחרון). בטעינת לשוניות חדשות בFirefox, מופיעים המלבנים במקום הטקסט עד שאני נכנס ללשונית - רק לגבי תווים בעברית) - מצורפת תמונה. ובמשחקים (Crysis, Assassins creed) מופיעים אותם מלבנים במקום אותיות (באנגלית) לפני Action (לדוגמה Press E to interact). לא מצאתי בגוגל תיעוד לבעיה. האם מישהו נתקל בכך? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שאלה בכותרת. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך אני יכול להתקין שוב את Windows XP לאחר שהתקנתי את Windows 7? (הוא מתחיל להציק לי עם הפעלות מחדש והחלטתי שהגיע הזמן לחזור ל-XP)
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פשוט לא מופיעים שם פתאום,זה קרה לי בעבר וסידרתי,לא זוכר איך מישהו יודע? win xp ד"א אין בעיה בחיבורים,כי כשאני מפעיל משל כונן וירטואלי סגנון deamon tools זה עדיין לא מראה את הכוננים...
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי את הדיסק של הווינדוס XP ואין לי עברית (התקנתי גרסא אנגלית) אין לי את הדיסק מאיפה אני יכול להוריד תמיכה בעברית? נ.ב אני בטוח שכבר היה הודעה כזאת אבל עשיתי חיפוש ולא הצלחתי למצוא מישהו יכול לתת לי קישור או משהו כזה?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחרונה כשאני מקשיב לשירים מתוך אוסף המוזיקה שלי אני שומע המון קטיעות וקפיצות במהלך ניגון שירים השיר פשוט לא מתנגן חלק וזה מגיע למצב שזה הורס את כל חווית השמיעה וזה מעצבן ברמות!!!! בזמן השמיעה אני בסך הכל גולש באינטרנט. המעבד במנוחה ונמצא על מקסימום 3% Usage What Gives!?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי עדכון IE7 וWMP11 המחשבים החלו להתקע, מחשבים שלא נתקעו כמעט אף פעם התחילו להתקע בתדירות גבוהה, אחרי הסרה של העדכונים הנ"ל המחשבים עדיין נתקעים. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש עם מעבד אינטל ולוח אם ASUS והתקנתי אותו (כבר 4 פעמים). התופעה שחוזרת על עצמה היא שבשלב מסויים הוא מבצע restart ומרגע זה לא ניתן לעלות את ה - Windows בכלל ויש כל פעם restart. לעיתים ניתן לעלות עם Safe mode במודים השונים ולעיתים בכלל לא. זה קרה כל פעם בהתקנה אחרת של תוכנות שהשתמשתי בהן בעבר. ביצעתי Check disk והכל בסדר. באחת מההתקנות לא ניתן היה להתקין את ה - Windows וכל פעם הוא קרס בעת העתקת קובץ כלשהו (מסך כחול). אח"כ הצלחתי לבצע התקנות אחרי פורמט והגדרת מחיצות מחדש ע"י כלים מ - Hirens.BootCD. באחת הפעמים עליתי עם Mini XP ואז שניסיתי לגשת למחיצה Windows, קיבלתי הודעה שלא ניתן כי המחיצה נדפקה. אחרי Check disk ניתן היה לגשת למחיצה ואח"כ הצלחתי לעלו…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, כבר כמה שעות שאני מנסה לתקן את הקבצים במחשב שלי וכל פעם לפני שהמחשב אמור לעלות לשולחן עבודה הוא מציג לי לשניה מסך כחול עם מספר השגיאה הזה: 0x0000006B ובנוסף גם ההודעה הזאת: PROCESS1_INITIALIZATION_FAILED איך אני יכול לסדר את הבעיה הזאת? לפי מה שהבנתי יש שלושה אפשרויות לתקלה או רכיבים חדשים שלא מותקנים הייטב שאת זה לא עשיתי, או ווירוסים שאין לי, או קבצים של ווינדוס שחסרים שזאת הבעיה אצלי, אבל אני לא מצליח לתקן אותם בשום דרך... תודה רבה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם יש אפשרות ליצור קובץ iso של מערכת ההפעלה שלי (windows 10 pro) ולהתקין אותה מחדש על המחשב כך שיהיו לי שתי מערכות על המחשב? בתכלס לא אכפת לי להתקין וינדוס 10 מחדש כמערכת שניה, רק שאין לי מפתח בשבילה...
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
זוכרים את טכנולוגיות ה-Securom וה-SafeDisc שעשו לגיימרים חיים קשים במהלך העשור הקודם? חלונות 10 רואה בהם נוזקות ותבלום שימוש במשחקים הכוללים אותן לכתבה: http://hwzone.co.il/משחקים-עם-הגנות-קבצים-וותיקות-וידועות/
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מה דעתכם על המערכות ההפעלה השונות מה המערכת הכי טובה למשחקים באיזה מערכת אתם משתמשים הצביעו והגיבו? 8)
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, התקנתי את המקלדת כמתאימה לעברית, ויש לי גם אנגלית. הבעיה שניתן לעבור בין השפות רק ע"י בחירה ע"י העכבר ולא ע"י ALT+SHIFT, למרות שנראה לי שזה מוגדר כך. ד"א, על המחשב מותקנת רק מערכת ההפעלה כרגע, ללא אף תוכנה אחרת או דרייבר חומרה. איך אני פותר את הבעיה של ה ALT+SHIFT להחלפת שפה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בהפעלת windows defender. שאני מעלה את action center ומקליק turn on לא קורה כלום שאני מנסה להפעיל את defender ב services אני מקבל הודעה 577
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-