Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, לוח אם מת ושרף לי גם את המעבד, קניתי לוח אם דור 11 ומעבד I512600K. מערכת ההפעלה ישבה על SSD וכנראה שבזמן שהמחשב מת משהו נדפק במערכת ההפעלה. אחרי שהתקנתי את הלוח אם והמעבד הביוס מזהה את הדיסקים שיש לי במחשב אבל אומר שהוא לא מזהה מערכת הפעלה לאתחול. הכנסתי את דיסק ההתקנה וניסיתי דרכו לתקן את את מערכת ההפעלה אבל הוא לא הצליח. על הדיסק יש 2 מחיצות על אחת מותקן WIN7 ועל השניה מותקן WIN10 ובזמן התקלה המחשב היה על ווינדוז 10. כרגע נראה לי שניסיון תיקון נוסף יכול להתבצע רק דרך שורת הפקודה אבל אני לא מתמצא בזה ואיזה פקודה צריך לכתוב. כל עזרה תתקבל בברכה.
-
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
יש אפשרות לבטל את הMEMPRY DUMP או להקטין אותו, בהגדרות של הWIN, נכון? אולי באמת פשוט עדיף לבטל אותו לגמרי? או שיש לו איזה תפקיד?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה להכין דיסק (שיהיה בוטאבל) של WinXp כולל חבילת שירות 2. עכשיו ... המילכוד הוא שאני רוצה להכניס גם הגדרות מותאמות אישית ! כלומר המדריך מספק את הצרכים, אבל אני שהדיסק יהיה כאילו זה Ghost של המערכת. (דוגמה: לינק. אל תשימו לב לזמן ההתקנה והצ'יפסטים. זה לא העיקר). ישנה דרך כזו ? אפילו אם צריך לשחק עם הרג'יסטרי (אני מעדיף שלא..)... אשמח לתשובה, נעם בן-שבת.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום וערב טוב, כפי שהכותרת אומרת: קיים ברשותי קובץ AVI בתיקיית הורדות של המירק, ברגע שאני נכנס לתיקייה מה שקורה זה שהמעבד נכנס לשימוש מלא והתהליך שמשתמש במעבד הוא Explorer.exe (אני מדגיש Explorer ולא iExplorer) , כשאני מנסה למחוק את הקובץ כתוב שהוא בשימוש ולא ניתן למחקו... דרך ה-Dos אני לא יכול למחוק את הקובץ כי שם הקובץ הוא בעברית... איך אני יכול למחוק את הקובץ הסורר?? תודה מראש. *עריכה - מע. ההפעלה היא WinXP Pro Corp SP1
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי לכולם יש לי במחשב 4 דיסקים קשיחים. אני רוצה להתקין 2 מערכות הפעלה על 2 דיסיקים שונים. אני יודע שניתן לעשות זאת אבל אין לי מושג איך מתקינים מערכת מבלי שתיהיה תלויה באחד הדיסקים. למה כוונתי, אם אני מתקין בדיסק :C ומתקין גם בדיסק אם דיסק :C נופל אין לי אפשרות להפעיל את המערכת שמותקנת ב בקיצור האם הדבר אפשרי באמצעות תוכנת צד שלישי? ואם כן איזו תוכנה עושב את הדבר. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אולי מישהו יודע ? ביטלתי את כונן הפלופי ואת הבקר שלו ב-BIOS ואני לא הולך להשתמש בו יותר. עכשיו שתי האותיות הראשונות A ו-B פנויות לגמרי ובכל זאת אני לא רואה שום דרך להשתמש בהן. יש בכל זאת אפשרות כזאת או שאני אשכח מזה וזהו ?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב עולה הכרטיס מסך ואז הלוח אם ואז תמיד לפני שעולה וינדוס יש מסך שחור ובצד שמאל למעלה רשום:invailed boot c/:windows" ואז הוינדוס עולה אבל הפעם הוינדוס לא עולה יותר פשוט עולה הכרטיס מסך ואז הלוח אם ואז המסך השחור ואז לחצי שנייה רשום בצד שמאל למעלה "invailed boot c/:windows" ואז לא קורה כלום פשוט נשאר המסך השחור ומקף מהבהב בצד שמאל למעלה.. אני אמור לעשות? אפילו הסייפ מוד לא עולה לי... וגם לפרמט אני לא מצליח משום מה (אני שם את הדיסק ולא קורה כלום...) תודה לעוזרים..
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחרונה כשאני מקשיב לשירים מתוך אוסף המוזיקה שלי אני שומע המון קטיעות וקפיצות במהלך ניגון שירים השיר פשוט לא מתנגן חלק וזה מגיע למצב שזה הורס את כל חווית השמיעה וזה מעצבן ברמות!!!! בזמן השמיעה אני בסך הכל גולש באינטרנט. המעבד במנוחה ונמצא על מקסימום 3% Usage What Gives!?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אם אני מתקינה ווינדווס חדש ולדרוס את הישן (לא שדרוג)*זה מפרמט לי את המחשב? או שיש דרך קיצור בלי להתחיל להתקין מחדש את כל התוכנות והדרייברים וכל מה שיש לי ...
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי 2 שאלות: 1. איך אני מוחק תיקיות/קבצים שלא רוצים להימחק? 2. כל פעם בויסטה שאעני מפעיל משהו יש טבה כזאת כשאני צריך לאשר שאני מפעיל את אותו יישום. איך אני מעיף את זה?
-
.. תראו אני קונה מחשב חדש.. יש לי כרגע Home edition בעברית? מה ההבדלים ביניהם? Home ו PRO.. מתי ה 64 ביט ייצא?..
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש אנטי וירוס שיש לו תמיכה מלאה בוויסטה 64 חיפשתי בגוגל אבל מצאתי מוצרים שתומכים בוויסטה אך לא בגירסת ה64 מישהו פה יכול להמליץ לי על מוצר עדיף המלצה על פי ניסיון תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן קשיח של 1TB מתוכם 100GB הם כונן C של מערכת ההפעלה ו900 מהם של כונן D. רציתי להוריד מכונן D מאה ג'יגה ולהעביר אותם לכונן C, הצלחתי לכווץ את הגודל שלו ב100GB וכעת יש לי 100 ג'יגה שטח פנוי, אבל כשאני לוחץ מקש ימני על כונן C יש לי אפשרות רק לכווץ אותו ולא להרחיב, לעומת זאת אם אני לוחץ מקש ימני על כונן D(הכונן שממנו נלקח השטח) יש לי אפשרות להרחיב אותו. יש אפשרות להעביר את זה לC?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבר שלי ניסה להתקין ווידנוס XP דרך הדוס (winnt.exe), וזה רשם לו את ההודעה שהוא לא מוצא את ה - SMART DRIVE (משהו כזה) מה זה בדיוק ? ואיפה אפשר להשיג את זה ?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי שלושה כוננים במחשב. (D,C,G אם זה משנה) ואני רוצה לאחד את D ו-G לכונן אחד שנקרא לו D. איך אני עושה את זה במערכת ניהול הדיסקים של ווינדוס xp? תודה לעוזרים, דור
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
כל כמה דקות או כל פעם שאני עושה ריסט מופיעה לי שחומת האש שלי כבויה למרות שאני מדליק אותה כל הזמן... וניסיתי לבדוק בהגדרות ולא מצאתי פתרון..אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזו מערכת הפעלה מומלצת ביותר? win xp/win 7/vista או בכלל מערכת הפעלה אחרת תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ישנם אתרים שונים המוכרים את ווינדוז 7 בגרסת OEM במחיר מאוד נמוך (וטוענים שזה חוקי) - 1. האם זה חוקי? מה המשמעות של זה? 2. האם בעתיד יהיה אפשר להמיר אותו ל ווינדוז 10? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1001778957&start=0]תוכנה[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנסה להריץ ידנית עדכונים, לאחר משהו כמו רבע שעה שזה מחפש עדכונים יוצאת לי הודעת שגיאה עם קוד: OX80075B4 נסיתי להריץ תיקון אוטומטי לא עזר. נסיתי להפעיל מחדש את המחשב גם לא עוזר. עשיתי חיפוש ברשת מצאתי פתרונות לתקלה הזו אך למערכות 7 ו 8 לא 10 כרגע אני מריץ פקודת: sfc /scannow האם למישהו יש עוד הצעות אולי?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עם אתם יודעים איך הופכים את כל הכתב הזה שנרא כמו גי'בריש לעברית רגילה אתם יכולים לעזור לי??.? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היתה לי הפסקת חשמל והwindows לא עולה מה עלי לעשות? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להתקין מחדש את מערכת ההפעלה XP ,בכדי לעשות זאת אני קודם צריך למחוק את תיקיית WINDOWS ואת תיקיית PROGRAM FILES . זאת בכדי לא למחוק את כל הכונן אלא רק את התיקיות הרלוונטיות. מה שאני תמיד עושה במצב זה : אני מריץ דיסקט הפעלה של WIN98 נכנס לדוס . רושם DELTREE WINDOWS ואח"כ DELTREE PROGRA~1 ,והתיקיות האלה נמחקות ואז אני מריץ את ההתקנה והכל בסדר. משום מה בניסיון העכשווי אני מקבל הערה שהפקודה DELTREE לא מוכרת . מה אני צריך לעשות כדי להיות מסוגל להפעיל את פקודת ה DELTREE ? האם יש קובץ או תוכנה שאני יכול להוריד מהאינטרנט שתפתור לי את הבעיה הזאת ? אנא עיזרו לי אני תקוע בלי מחשב . את ההודעות האלה אני מוציא ממחשב של קרוב משפחה. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח שבו מותקן ווינדווס 7 ואני רוצה לחבר לו בנוסף ארדיסק פנימי ממחשב אחר שבו מותקן ווינדווס xp. אם אני אחבר, אז האם הווינדווס 7 יעלה או הווינדוס xp כמערכת הפעלה?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש עם מעבד I5, 4GB שעל פניו הנתונים די טובים. הבעיה היא שאני חש באיטיות בלתי נסבלת יחסית למחשב חדש. המערכת היא ווינדוס 8 64ביט לא יודע אם זה רלוונטי אבל BSPLAYER באמת בלתי נסבל. ד"א התקנתי את כל העדכונים שיש. עוד דבר, כשאני נכנס לטסק מנג'ר הוא כותב לי בלשונית של DISK שהוא מנצל 100%. משמעותי/רלוונטי? בתודה בן.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-