עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by elad-k1,

שלום אני מנסה לפתוח את כונן c והוא נותן לי פתיחה באמצעות! (זה ניראה לי כמו וירוס כי התקנתי את המחשב והתחברתי לאינטרנט ישר ולא שמתי אנטי וירוס! היא לי גם תבעיה של המנהל משימות שהיה מוגדר כלא זמין,אבל סידרתי אותו אבל עכשיו הכונן עדיין לא עובד) תודה

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by janan,

שלום חברים פירמטי הרבה פעמים סוגים שונים של מחשבים דיסקים שונים וכו. קרה לי מקרה שחבר עשה עידכונים ונכבה המחשב עקב נפילת מתח מאז הווינדוס לא עולה ונשאר בלופ. העברתי את המידע מהדיסק למחשב אחר ועכשיו כשאני מנסה לפרמט כל דרך של פירמוט אני מגיעה לאותו מצב בו יש עליה מהדיסק מגיע לחלון של הווינדוס ועושה לופ שוב? משהו מכיר? מדובר במחשב hp dv6 נייד. אשמח לעזרה תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by ycltdycltd,

יש לנו אינטרנט רימון (~אינטרנט מוגן). לפני שבועיים בערך הם הוציאו אפשרות חדשה: צנזורה ל-ssl. בעברית, הם הוסיפו רשות מאשרת חדשה וכל פעם שאני נכנס ל-ssl העניין עובר דרכם. הבעיה שלי פה זה בעיקר הבטיחות (מה שווה כל ה-ssl שלי אם הוא עובר בדרך אצל כמה ליצנים שחושבים שהם יכולים לעשות אינטרנט... וכבר היו דברים מעולם.) להסבר מדויק יותר: http://www.danielkatz.net/post/d7a4d7aad7a8d795d79f-d794d790d7aad7a8d795d792-d791d790d79ed7a6d7a2.aspx הסרתי את הרשות המאשרת שהם הוסיפו מהרשויות המאשרות אבל מאז כל פעם שאני נכנס ל-ssl אני מחכה כמה שניות ומקבל את האזהרה של הרשות המאשרת. לפי מה שהבנתי בעצם הסרתי מהמחשב רק את ההרשאה שלהם ולא את העובדה שכל פעם שאני מתחבר ל-ssl אני עובר דרך הרשות המאשרת…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום, אני רציתי לשדרג את windows 7 שלי ל- windows 8. הכנסתי את הדיסק והתחלתי התקנה רגילה...הכול עבד רגיל עד שהגעתי לחלק שבו הוא שואל אותי אם אני רוצה לשמור משהו או למחוק הכול, סימנתי שאני רוצה לשמור ולחצתי "הבא" ואז זה טען קצת והחלון הבא נפתח לי: לחצתי על "confirm" וזה פשוט לא הגיב... ניסיתי להתקין מחדש ושוב,ושוב,ושוב אותו דבר... אני פשוט מאוכזב - יום שלם בזבזתי בניסיונות להתקין windows 8 וכלום... אני כבר לא יודע מה לעשות, אני פונה לפורום הזה בתקווה שמישהו יעזור לי עם זה. אני מודה לכולם מראש. - זה חשוב לי מאוד אודה מאוד לעזרה. נ.ב- אותה התקנה עבדה במחשבים אחרים רגיל, רק אצלי במחשב זה לא עובד

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. יש לי שני מחשבים עם 8.1 (מקורי) וקורה לי המון שהאייקון של השפה נעלם, וכשאני לוחץ alt+shift כדי להחליף שפה לא קורה כלום... כשלוחצים caps lock זה עובר לאנגלית כתב גדול. כשאני יוצא מהמערכת וחוזר זה לפעמים מסתדר לפעמים לא. מישהו יודע איך פותרים א הבעיה הזאת? למה זה קורה? תודה רבה!

6. שלום משהו מוזר בחלונות 7 פרו - שפה אנגלית 32BIT. בסרגל משימות ליד שעון יש עוד סמלים למשל אנטי וירוס ESET ויש כרטיס מסך ATI. מה שקורה אני מדליק מחשב עולה חלונות בסרגל משימות לא תמיד מופיעים קבוע סמלים אנטי וירוס ESET וגם כרטיס מסך ATI. אני מפעיל מחשב מחדש עולה חלונות 7 ופתאום בסרגל משימות יש סמלים כולם. בפעם שלישי ושוב אני מפעיל מחשב מחדש עולה חלונות 7 ופתאום בסרגל משימות אין סמלים. אני הבנתי שקורה לי מדי פעם מדליק מחשב עולה חלונות 7 יש סמלים בסרגל משימות וגם ניעלם סמלים בסרגל משימות. אני סרקתי וירוסים המחשב נקי אין וירוסים. אם אני רואה אין סמלים בסרגל משימות ליד שעון, למשל אנטי וירוס ESET לא מופיע לי. אני מסיר אנטי וירוס ומתקין מחדש ומופיעה לי סמל אנטי וירוס. ומפעיל מחשב…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. שלום האם ניתן עדיין להשיג את ווינדוס 10 חינם למחשב חדש. אני נכה עם תעודת נכה שמעתי שנכים עדיין יכולים לקבל את ווינדוס 10 חינם .

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  8. היי . אז ככה , לאחר שאני מדליק את המחשב , ונכנס עם הסיסמא , פשוט רואים מסך שחור עם הלחצן של העכבר .. בכדי להיכנס לאנשהו אני צריך ללכת למנהל משימות ולעשות תוכנית חדשה ... כל עזרה תתקבל בברכה , תודה : )

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  9. יש לי Windows Vista Ultimate x64. מסיבה לא מובנת, האייקון של הקבצי TXT נעלם. הקבצים נפתחים בדאבל-קליק עם Notepad, אבל אין להם את האייקון של Notepad. אין אני משחזר את האייקון?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום אני מעוניין להתקין מחדש את מערכת ההפעלה XP ,בכדי לעשות זאת אני קודם צריך למחוק את תיקיית WINDOWS ואת תיקיית PROGRAM FILES . זאת בכדי לא למחוק את כל הכונן אלא רק את התיקיות הרלוונטיות. מה שאני תמיד עושה במצב זה : אני מריץ דיסקט הפעלה של WIN98 נכנס לדוס . רושם DELTREE WINDOWS ואח"כ DELTREE PROGRA~1 ,והתיקיות האלה נמחקות ואז אני מריץ את ההתקנה והכל בסדר. משום מה בניסיון העכשווי אני מקבל הערה שהפקודה DELTREE לא מוכרת . מה אני צריך לעשות כדי להיות מסוגל להפעיל את פקודת ה DELTREE ? האם יש קובץ או תוכנה שאני יכול להוריד מהאינטרנט שתפתור לי את הבעיה הזאת ? אנא עיזרו לי אני תקוע בלי מחשב . את ההודעות האלה אני מוציא ממחשב של קרוב משפחה. תודה

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Kurt,

יש אפשרות נגיד שאני ילחץ על מקש ה+ ומבחינת המחשב זה יחשב כאילו נלחץ f8? אפשר לעשות את זה בווינדוס עצמו או שצריך תוכנה חיצונית?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by jackok111,

חברים, יש לי מחשב שמותקנת בו ויסטה ואני רוצה להתקין עליו XP. כמובן שוינדוס לא מאפשר לי. איך אני מבצע פרמוט לכונן C(כונן מערכת ההפעלה) ומתקין בו XP ? כמו כן, יש לי כונן אחד שמחולק לשלוש מחיצות (partition). האם פרמוט C יגרום לי לאבד את כוננים D ו- E ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. איך אפשר להתקשר לטלפון דרך המחשב עם אינטרנט מהיר של כבלים יש לי XP ונישיתי ב Phone Dialer ולא הצלחתי מה אני עושה?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Sango,

התקנתי היום את win10 ושמתי לב שאין אפשרות לבחור איזה עדכונים לעדכן ואיזה לא. אני אוהב להתקין דרייבירים בעצמי ולא דרך העדכון האוטומטי שבדרך כלל לא מתקין את הכל. האם יש צפי שבעתיד מייקרוסופט יחזירו את האפשרות כך שנוכל לבחור מה לעדכן ומה לא? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by gkman,

בארגון שאני נמצא בו כרקע מופעל רקע על כל המחשבים ע"י החלת GPO. אני לא מצליח להחליף רקע מהתפריט של ווינדוס (הקליק ימני על שולחן העבודה וכו') ולא ע"י שינוי ערכים ברגיסטרי. מה שכן הצליח לשנות את הרקע אם פתחתי את התמונה שרציתי בIE ואז קליק ימני על התמונה (בתוך הדפדפן) ולחיצה על להפוף אותה לרקע של שולחן העבודה. אבל זה תמיד מתחלף חזרה כשאני מתנתק ומתחבר חזרה. רציתי לדעת איך בדיוק הדפדפן הופך את הרקע בשולחן העבודה כדי לחקור קצת את הנושא לעומק.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by amos2009,

היתה לי הפסקת חשמל והwindows לא עולה מה עלי לעשות? תודה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by domuzy,

מה יכולה להיות הסיבה שנייח עם win7 יידלק ויגיע עד ללוגו של וומנדוס, ואז המסך יחשיך והמחשב ירשום no input ויכנס לשינה כאילו אין לו לאן להמשיך, א-ב-ל בסייף מוד הוא עולה סבבה???

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  18. Started by matanelm,

קניתי מחשב חדש שבא בארה"ב ומותקן עליו vista home premium שיניתי את כל מה שכתוב שם לעברית אבל עדיין כל התפריטים והכל באנגלית. מה עושים?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. כאילו אני נגיד מכוון אותו לפי שאר השעונים בבית אחרי יום לפעמים אפילו אחרי לילה בודד הוא מאחר באיזה 2-3 ד' ואם אני לא שם לב לזה שבוע אז בכלל הוא יכול לאחר ברבע שעה בלי למצמץ מה עושים וממה זה נובע?

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. אוקי, זה קצת יותר מסובך ממה שהגדרתי. אני עובד כל יום מהבוקר עד הערב (גיבור גדול שכמוני...), אבל אני עדיין רוצה שתהיה לי האפשרות לראות את הסטאטוס של ההורדות שלי ב uTorrent. אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להתחבר מהעבודה או למחשב שלי או לאיזה אתר שדרכו אני אוכל לראות פרטים על ההורדות הרצות שלי. לא איכפת לי אם זה משהו שייקח Screen Shot כל 5-10 דקות ויעלה את זה לאינטרנט שאני אוכל לראות או משהו אפילו טקסטואלי שמושך מ uTorrent את המידע ומעלה את זה לאתר, אבל הבנתם את הרעיון. שאלה מסובכת למדי... למישהו יש רעיון?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. אני מחפש תוכנה לשכפול דיסקים קשיחים, יצירת image ופתיחת image לדיסק - התוכנה תעבוד מתוך Windows XP. הדיסקים לשכפול הם דיסקים קשיחים נוספים שמתחברים למחשב (דרך חיבורי SATA אחרים בלוח) ולא הדיסק שממנו עובדת מערכת ההפעלה באותו רגע - התוכנה יכולה לשכפל XP, VISTA ו 7 (כרגע הכי חשוב שתדע לשכפל XP) - התוכנה יכולה לקחת דיסק קשיח ריק (ללא MBR), ולשכפל אליו (נניח מתוך image) כולל MBR תקין, כך שהוינדוס יוכל לעלות מהדיסק הקשיח שמתקבל - התוכנה חינמית, עובדת לזמן לא מוגבל, ולא מכילה adware ודברים דומים, ולא משתילה כאלה בדיסקים המשוכפלים

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. יש לי מחשב נייח שבו מותקן ווינדווס 7 ואני רוצה לחבר לו בנוסף ארדיסק פנימי ממחשב אחר שבו מותקן ווינדווס xp. אם אני אחבר, אז האם הווינדווס 7 יעלה או הווינדוס xp כמערכת הפעלה?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  23. Started by SoapSeller,

תאריך עברי במסך הלוג-אין!

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by lidor_abo,

איך אני פותח את המחיצות שאני לא ראה אותם ב windows...ניסיתי דרך הניהול דיסקים ב windows 7 ולא הצלחתי בבקשה תעזרו לי..

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  25. שלום וערב טוב, כפי שהכותרת אומרת: קיים ברשותי קובץ AVI בתיקיית הורדות של המירק, ברגע שאני נכנס לתיקייה מה שקורה זה שהמעבד נכנס לשימוש מלא והתהליך שמשתמש במעבד הוא Explorer.exe (אני מדגיש Explorer ולא iExplorer) , כשאני מנסה למחוק את הקובץ כתוב שהוא בשימוש ולא ניתן למחקו... דרך ה-Dos אני לא יכול למחוק את הקובץ כי שם הקובץ הוא בעברית... איך אני יכול למחוק את הקובץ הסורר?? תודה מראש. *עריכה - מע. ההפעלה היא WinXP Pro Corp SP1

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים