עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. נתקלתי בתקלה מסובכת שבה ה-XP נתקע בוולקאם סקריין (מתחבר רואים חצי שניה את שולחן העבודה וחוזר לוולקם סקריין) סייף מוד לא עובד ותיקון ההתקנה דרך דיסק WINXP לא זמין (כתוצאה מגרסאות שונות בין הדיסק התקנה לדיסק שיש ברשותי כעת) במצב כזה אני משתמש ב-BOOT CD שנקרא ERD COMMNDOR ומשם עושה שיחזור מערכת לנק' מסוימת הבעיה עכשיו היא שמחקתי את נק' השיחזור דרך ההגדרות של "ניקוי דיסק" ואין לי נק' שיחזור לחזור אליהם לכן, אשמח לדעת האם יש דרך שאני אצליח לשחזר את קבצי השיחזור שמחקתי (לפני שהתקלה הופיעה) מההגדרות של "ניקוי דיסק" ??? איפה קבצים אלו ממוקמים?? ומה הסיומות שלהם? זה הדבר היחיד שאני חושב שיכול להצליח אבל אם יש לכם רעיונות נוספים אשמח לשמוע. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. (ויסטה) 64 ביט לא חייבת רק תוכנות 64 ביט, נכון? מה שווה לי לקנות? 64 או 32 האם כשאני מתקין תוכנה או דרייבר אני חייב לוודא שזה 64 ביט או שזה לא משנה. האם על 64 ביט אפשר להתקין תוכנה (לדוגמה דרייבר לכרטיס מסך) של 32 ביט ?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום אני מעוניין להתקין מחדש את מערכת ההפעלה XP ,בכדי לעשות זאת אני קודם צריך למחוק את תיקיית WINDOWS ואת תיקיית PROGRAM FILES . זאת בכדי לא למחוק את כל הכונן אלא רק את התיקיות הרלוונטיות. מה שאני תמיד עושה במצב זה : אני מריץ דיסקט הפעלה של WIN98 נכנס לדוס . רושם DELTREE WINDOWS ואח"כ DELTREE PROGRA~1 ,והתיקיות האלה נמחקות ואז אני מריץ את ההתקנה והכל בסדר. משום מה בניסיון העכשווי אני מקבל הערה שהפקודה DELTREE לא מוכרת . מה אני צריך לעשות כדי להיות מסוגל להפעיל את פקודת ה DELTREE ? האם יש קובץ או תוכנה שאני יכול להוריד מהאינטרנט שתפתור לי את הבעיה הזאת ? אנא עיזרו לי אני תקוע בלי מחשב . את ההודעות האלה אני מוציא ממחשב של קרוב משפחה. תודה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום האם ניתן עדיין להשיג את ווינדוס 10 חינם למחשב חדש. אני נכה עם תעודת נכה שמעתי שנכים עדיין יכולים לקבל את ווינדוס 10 חינם .

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  5. Started by cobmetal,

שלום ! רכשתי מחשב נייד של GIGABYTE מדגם 468 , ההתלבטות שלי היא , האם להתקין לו WINDOWS VISTA ULTIMATE או WINDOWS VISTA HOME PREMIUM ... המחשב מיועד להכל . תודה !

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. כרגע אני עם SP2, מרוצה, המחשב מהיר, כמעט ואין טענות השאלה אם כדאי להוריד את העידכון שמוצע לי SP3?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Ivan,

אין תיקון עדיין. יש הוראות עקיפה ממיקרוסופט בקישור https://portal.msrc.microsoft.com/en-us/security-guidance/advisory/adv200006#march-23-flaw

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. הכרטיס קול הוא מובנה בלוח אם וברשימת ההתקנים הוא היחיד שלא מזוהה..audio device on high definition busץץלא מזוהה ולא מצליח להתקין..מזה אומר? שהכרטיס קול נהרס?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by gameplan,

פשוט לא מופיעים שם פתאום,זה קרה לי בעבר וסידרתי,לא זוכר איך מישהו יודע? win xp ד"א אין בעיה בחיבורים,כי כשאני מפעיל משל כונן וירטואלי סגנון deamon tools זה עדיין לא מראה את הכוננים...

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. כשאני לוחץ על מקש ctrl (קונטרול) המחשב פותח לי כמה דברים בו זמנית: - גם את ההאטלוק - גם את ה BSplayer - וגם עזרה כאילו לחצתי על F1 ונשמע ביפ כזה מהרמקולים אני לא מוצא מה מפעיל לי את כל אלה כקיצור ניסיתי לפתוח את מנהל המשימות ולסגור את כל התוכניות למעט משימות של הוינדוס מה ל***** עושה לי את זה?!?!? זה משגע אותי תודה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אני רוצה להוריד את האייקונים אבל שהתוכנה תמשיך לרוץ כרגיל (מהטולבר בצד שמאל למטה שמראה איזה תוכנות פעילות עכשיו)

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. מחשב שנמסר לי להתקנה. הוא עם שני גיגה ram(ניראה לי שלוח האם(MSI ms-7383) תומך גג עד 4 גיגה). בכל אופן, לא ניראה לי שיקנו בקרוב עוד 2 גיגה ram, ככה שאנו נשארים עם שניים. הסיבה היחידה שבגללה אני חושב להתקין מערכת של 64bit היא שהאדם בשבילו אני מתקין את המחשב, עובד עם תוכנות גרפיקה של אדובי(cs). להבנתי, הגרסה האחרונה(לפחות) תומכת במערכת הפעלה של 64ביט בלבד. כרגע אותו אדם(למיטב ידיעתי) אינו עובד עם הגרסאות האחרונות של התוכנות של אדובי ולכן גם מערכת של 32ביט תהיה בסדר לצורך העניין. בכל אופן, למקרה שיום אחד אותו אדם ירצה להתקין את הגרסה האחרונה של חבילת תוכנות הגרפיקה של אדובי, אני שוקל להתקין לו מערכת של 64ביט, כך שלא תהיה לו מגבלה(התקנה מחדש של מערכת ההפעלה...). השאלה היא האם …

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by dorviper,

יש לי תקייה שכשאני פותח אותה לוקח שנה עד שהיא נפתחת...אין בה משו מיוחד רק קבצי מוזיקה תקיות אחרות נפתחות כרגיל...גם תקיות יותר גדולות מה יכולה להיות הסיבה ואיך אפשר לפתור את זה?...זה התחיל היום זה לא היה ככה ולא הוספתי/מחקתי כלום מהתקיה ניסיתי להפעיל תמחשב מחדש ולא עבר תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. גוגל חשפה בפני הציבור חולשת אבטחה שמצאה במערכת החלונות העדכנית, לאחר שמיקרוסופט לא חסמה אותה במשך שבוע. בואו לראות את תגובתה של הענקית מרדמונד לכתבה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. היי, השאלה בכותרת,אם אפשר להשיב בתשובה - לפי השלבים לביצוע משימה זו. תודה רבה מאוד מראש .

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by or_doc,

קראתי את הכתבה. הבנתי שעכשיו עם עושים Remote Desktop אז אפשר להריץ ישומים משחקים על החומרה של המחשב המארח? כלומר מחשב פנטיום 4 עם 1GB של זיכרון יכול להריץ למשל COD6 על חשבון מחשב מרוחק (נניח E8400 עם 9800GT) בתנאי ששניהם יש להם חיבור מהיר ושניהם מריצים windows 7 SP1 שתומך בחיבור מרוחק (Pro או ultimate). תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום לכולם! ברצוני לדעת עם יש אפשרות כזאת להתקין ווינדוס 7 מקורי על שתי מחשבים? עם לא.. יש אפשרות להעיף / למחוק תווינדוס ממחשב ישן ולהתקין אותו על חדש? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  18. היי! כיצד אני מתקין וינדוס 98 במחשב שלא מופיע בביוס boot cd אם אפשר לפרט את השלבים בפירוט ע"י תקליטו איתחול . תודה!

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום, אני רוצה לפרמט מחשב נייד בעזרת דיסק און קיי (אין לי בו כונן דיסקים) והגדרתי בBOOT שהמחשב יעלה קודם את הUSB ואז את הוינדוס אבל הוא לא מצליח לעלות את הUSB, כלומר יש לי מסך שחור שתקוע ולא מעלה כלום (חובה להוציא את הדיסק און קיי ולעשות ריסטרט על מנת שיעלה הוינדוס) מה לא עשיתי טוב? - הפורמט של הוינדוס שיש לי בדיסק און קיי הוא ISO. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. עכשיו הוא נעלם עכשיו איך אני רואה אותו ? WIN 7 באנגלית

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by gkman,

שלום לכולם לא מזמן חיפשתי איך אפשר לגרום למחשב להתכבות אוטומטית אחרי סריקה של האנטיוירוס AVAST מצאתי רעיון שמשתמש ב scheduled tasks אך בשביל להשתמש בזה עלי ליצור קיצור דרך שבעצם גורם לכיבוי במחשב אז יש לי שני שאלות: איך אני יוצר קיצור דרך לכיבוי המחשב? ואם אני יכול בscheduled tasks לגרום למשימה אחת להתבצע מיד אחרי שהאחת שלפניה מסתיימת תודה רבה מראש

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Ghoul,

מה דעתכם על המערכות ההפעלה השונות מה המערכת הכי טובה למשחקים באיזה מערכת אתם משתמשים הצביעו והגיבו? 8)

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. יש לי מחשב חדש, סמסונג RV511 ואני רוצה לבחור שבעת סגירת המסך המחשב יכבה או משהו בסגנון. נכנכסתי למקום המתאים כדי לשנות את זה, אך אין לי אפשרות כזו. כשאני לוחץ על כפתור השינוי, הוא אומר שאין לי אופציה כזו ושולח אותי ל"עזרה" אך שם לא רשום כלום. יש לציין שאני "מנהל" המערכת מבחינת משתמשים (יש רק משתמש אחד בכל מקרה). מצורפות שתי תמונות כדי להמחיש. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום לכולם, ברשותי מערכת הפעלה WINDOWS XP PRO בעברית. האם יש דרך להפוך את ה WINDOWS XP PRO מעברית לאנגלית. האם ישנו תוכנה או קובץ מסוים שאפשר להוריד מהאינטרנט שמבצע פעולה זו. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בעניין הזה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  25. Started by tsvika,

לאחרונה כשאני מקשיב לשירים מתוך אוסף המוזיקה שלי אני שומע המון קטיעות וקפיצות במהלך ניגון שירים השיר פשוט לא מתנגן חלק וזה מגיע למצב שזה הורס את כל חווית השמיעה וזה מעצבן ברמות!!!! בזמן השמיעה אני בסך הכל גולש באינטרנט. המעבד במנוחה ונמצא על מקסימום 3% Usage What Gives!?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.