עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by jackok111,

חברים, יש לי מחשב שמותקנת בו ויסטה ואני רוצה להתקין עליו XP. כמובן שוינדוס לא מאפשר לי. איך אני מבצע פרמוט לכונן C(כונן מערכת ההפעלה) ומתקין בו XP ? כמו כן, יש לי כונן אחד שמחולק לשלוש מחיצות (partition). האם פרמוט C יגרום לי לאבד את כוננים D ו- E ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by jj516,

ב windows xp החדש שהתקנתי אין תמיכה ל java ויש המון אתרים שדורשים את זה כדי שיעבדו מאיפה אני יכול להוריד את ה plugin???

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Noririco,

שלום, יש לי מחשב נייד ועליו יש WINDOWS8 שעידכתי ל8.1. את הווינדוס קיבלתי עם המחשב הנייד ובלי לקבל את הדיסק עצמו. עכשיו יש לי כונן SSD חדש ואני רוצה להתקין עליו WINDOWS 8. אני לא מצליח למצוא את הקובץ ISO כדי לעשות BOOT. כמו כן, אין לי RETAIL KEY כי לפי מה שהבנתי זה "אוטומטי" , יש רישיון "אוטומטי". מישהו יכול לעזור לי למצוא את הקובץ ? ואגב, למה שאתה קונה מחשב נייד לא מביאים לך את הדיסק של הווינדוס ?...

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by TPack,

שלום, לפני כשעה סיימתי להתקין Win 7 על המחשב והכל טוב פרט לעובדה שאין סאונד בכלל. לפני ההתקנה בדקתי ב "windows advisor" ושם היה כתוב משהו על כך שתהיה לי בעיה עם הדרייבר של הכרטיס קול וחסרה לי באמת התוכנה עצמה שדרכה הייתי מתפעל אותו. וגם במנהל ההתקנים אין סימן לכך שחסר דרייבר. השאלה היא איך אני מברר איזה תוכנה בדיוק חסרה, אני לא זוכר את שמה..ואיך ניתן לפתור את הבעיה. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by dor444,

איזו מערכת הפעלה מומלצת ביותר? win xp/win 7/vista או בכלל מערכת הפעלה אחרת תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by psycho killer,

איך אני יכול להפעיל תוכנה בויינדוס XP כשאני מנסה להפעיל התקנה של התוכנה אני מקבל שגיאה"אין אפשרות להפעיל תוכנית של 16 סיביות" ניסתי להפעיל במצב תאימות ל95 לא עוזר

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  7. שלום, התחלתי להשתמש בוינדוס 8, משום מה גם כשאני על משתמש אדמין, המערכת מקפ]יצה הודעות שגם העתקות קבצים פשוטות מצריכות אישור והרשאות אדמין נוספות (לפעמים אישור מעביר תקובץ לפעמים לא). ויש בעיות גישה של תוכנות מסוימות לכוננים ותיקיות מסוימות, זה נראה כאילו היוזר אינו אדמין אמיתי במחשב ויש שם כל מיני הגבלות משונות, מה הדרך לפתור את זה ? זה דברים שלא היו בוינדוס 7...

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by overload,

יש אפשרות לבטל את הMEMPRY DUMP או להקטין אותו, בהגדרות של הWIN, נכון? אולי באמת פשוט עדיף לבטל אותו לגמרי? או שיש לו איזה תפקיד?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by gaziter,

יש לי ויסטה אולטימט 64 ביט ופתאום ביום בהיא אחר המחשב פשוט הפסיק לבצע SLEEP ??? מה עושים???

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. אני מחפש תוכנה לשכפול דיסקים קשיחים, יצירת image ופתיחת image לדיסק - התוכנה תעבוד מתוך Windows XP. הדיסקים לשכפול הם דיסקים קשיחים נוספים שמתחברים למחשב (דרך חיבורי SATA אחרים בלוח) ולא הדיסק שממנו עובדת מערכת ההפעלה באותו רגע - התוכנה יכולה לשכפל XP, VISTA ו 7 (כרגע הכי חשוב שתדע לשכפל XP) - התוכנה יכולה לקחת דיסק קשיח ריק (ללא MBR), ולשכפל אליו (נניח מתוך image) כולל MBR תקין, כך שהוינדוס יוכל לעלות מהדיסק הקשיח שמתקבל - התוכנה חינמית, עובדת לזמן לא מוגבל, ולא מכילה adware ודברים דומים, ולא משתילה כאלה בדיסקים המשוכפלים

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by roigreenberg,

כמו שציינתי בפוסט קודם, אני מתכנן בע"ה בקרוב מאוד לשדרג את המחשב שלי. 1. הוספת כונן SSD [במקום הכונן DVD] 2. שידרוג לWIN8. השאלה היא, האם ניתן להתקין את הWIN8 בצורת שדרוג[כדי לשמור על התוכנות מותקנות וכן העובדה שהסיריאל הוא של שדרוג] ישירות על הכונן SSD?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. היי לכולם יש לי במחשב 4 דיסקים קשיחים. אני רוצה להתקין 2 מערכות הפעלה על 2 דיסיקים שונים. אני יודע שניתן לעשות זאת אבל אין לי מושג איך מתקינים מערכת מבלי שתיהיה תלויה באחד הדיסקים. למה כוונתי, אם אני מתקין בדיסק :C ומתקין גם בדיסק אם דיסק :C נופל אין לי אפשרות להפעיל את המערכת שמותקנת ב בקיצור האם הדבר אפשרי באמצעות תוכנת צד שלישי? ואם כן איזו תוכנה עושב את הדבר. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by tintin,

יש לי עכשיו XP PRO 32 אני רוצה לשדרג את הזכרון שיש לי עכשיו ל ocz 2X2gb 800 reaper hpc סטיק אחד מהזכרונות שיש לי עכשיו לא עובד ואני מקבל על זה זיכוי אז בגלל זה אני כבר משדרג כי אלו זכונות יותר טובים וזולים ב200 שקל. עד כמה GB המערכת הפעלה שלי תגביל אותי? אם אני אעבור לXP 64 או VISTA אילו גירסאות יאפשרו לי להשתמש בכל ה4GB שלי? שמעתי שבויסטה יש דבר שמגביל את הזכרונות לתוכנות שלא תומכות מעבר ל2GB ועוד כל מני דברים שלא הבנתי לגבי תוכנות שעובדות ב64 ביט או 32 ביט. אתם יכולים להסביר לי בבקשה איך הדברים האלה הולכים ומה עדיף לי כדי לנצל את כל הזכרון. המחשב בעיקר לעריכת סרטים על תוכנת AVID שצריכה המון המון משאבים והדרישות המומלצות הם 3.5-4GB לעריכת סרטים ב HD. וכמובן גם הרבה משחק…

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by shimon23,

יש אופציה לבטל את החלון שנפתח כל פעם שמשהו נתקע ב xp ורשום בו אם לשלוח את השאלה למיקרוסופט?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  15. Started by BeBest,

אהלן, רציתי לדעת אם יש אפשרות בWindows server 2008 לדעת את הIP של מי שמחובר כרגע לRDP. בנוסף, יש אפשרות לדעת מה הIP של מי שהתחבר לאחרונה (נניח בשבוע האחרון)? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. לפני כחודש התקנתי מערכת הפעלה מאוד אמינה ונהדרת ושמה windows 2000 pro, הכל היה טוב ויפה חוץ מתוכנת הצריבה האהובה עלי שלא פועלת על windows 2k(שהיא NTI cd maker), אבל זהו מחיר זעום לשלם בתמורה למערכת שעובדת נהדר בכל התחומים ולא מתרסקת.... אבל יום אחד שהיתי צריך להשתמש בסורק שלי UMAX ASTRA 3400, גיליתי שאין לי דרייברים.... גלשתי לאתר החברה(UMAX) ונדהמתי לגלות שאי אפשר להוריד דרייברים לWINDOWS 2K, אלא רק להזמין את זה על דיסק! בבקשה ממכם, אם יש לכם סורק דומה, עזרו לי למצוא דרייברים... אני לא רוצה לחזור לWIN 98se :'( תודה

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. טוב אז ככה ניסיתי לפרמט את המחשב דרך דיסק ההפעלה של הXP לא משנה למה לא הצלחתי בכול אופן מה שעשיתי זה הוצאתי את ההרדדיסק, וחיברתי למחשב אחר ודרך המחשב האחר עשיתי לו פירמוט החזרתי בחזרה את ההרדיסק למחשב המקורי הכנסתי את הדיסק הפעלה אבל הוא אומר לי שחסר לו את הקובץ ntldr כמובן שהוספתי את הקובץ והרדיסק אבל אז הוא אומר שחסר לו את הקובץ hal.dll אותו ניסיתי גם להכניס אבל זה לא עזר הוא לא קיבל אותו עכשיו משום מה שאני מפעיל את המחשב בלי הרדדיסק בכלל הוא מעלה את התוכנה של ההתקנה של הXP אבל אז כמובן הוא מגיע לשלב שהוא לא מזהה שום הרדדיסק (בצדק, לשם שינוי) הבנתי שזה קשור משהו לביוס ניסיתי לאתחל אותו ע"י הוצאת הבטריה אבל זה לא ממש עזר מה ניתן לעשות? אגב עשיתי חיפוש באינטרנט ובפורום וכ…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. איך אפשר לסדר את זה? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. יש לי תקלה מעצבנת בXP

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. לא לצורכי פריצה. אני מעוניין למצוא כמה ססמאות במחשב כמו מנהל ועוד אותן שכחתי. למישו יש משהו? תודה

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by elad-k1,

שלום היה לי איזה בעיה אם תוכנה וביצעתי כמה פעמים שיחזור מערכת..! ואחרי כמה פעמים עולה הוינדוס ואז לפני שהוא ניכנס מופיע ההודעה הזאת: "אין אפשרות לאתר רכיב הפעלת הישום זה נכשלה מכיוון של אותר WININET.DLL התקנה מחדש של הישום עשויה ליפתור בעיה זאת" מה עושים מצב כזה? הלך הוינדוס או יש אפשרות להציל ? זה דחוף תודה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. אורח
    Started by אורח,

יש לי 2 שאלות: 1. איך אני מוחק תיקיות/קבצים שלא רוצים להימחק? 2. כל פעם בויסטה שאעני מפעיל משהו יש טבה כזאת כשאני צריך לאשר שאני מפעיל את אותו יישום. איך אני מעיף את זה?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by amos2009,

היתה לי הפסקת חשמל והwindows לא עולה מה עלי לעשות? תודה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום, קניתי מחשב דל ווטרו 1014 (יד שניה) עם מערכת הפעלה וינ 7 רישמית. אין שום משחקים ב"GAME". כנראה שנמחקו. אני מעוניין במשחקים (FREECELL) ודומיו שבאים אורגינלי. כיצד מעלים אותם מחדש? חן חן על הייעוץ

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by esaly,

היי אנשים! יש לי שאלה ואודה לכן מאוד אם תוכלו לעזור לי... יש לי מחשב להתקנה עם סריאל מקורי של XP HOME הבעיה היא שאין לי דיסק התקנה מקורי עם אקטיבציה. מישהו אולי יודע האם אפשר להוריד איפשהו XP HOME HEBREW מקורי? המון תודה

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים