Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
הקדמה: לא הייתי בפורום איזה חצי שנה ... הייתי ממש מופתע שהUSER שלי עוד קיים בעיה: שום משחק לא עולה בXP PRO מערכת: P||| + GEFORCE 2 GTS + 384 SDRAM פתרון: להתקין WIN 98SE בנוסף דרך פעולה: לפצל את ההרד דיסק ולהפוך מחיצה אחת לFAT32 בעיה: כאשר מפעילים את ההתקנה מהWINDOWS ההתקנה אומרת שאי אפשר בגלל שהוא הולך לC ורואה שזה NTFS כאשר מפעילים מהדוס את ההתקנה אותו דבר קורה הפתרון שאתם צריכים לספק לי: איך אני אומר להתקנה מראש שתתקין את מערכת ההפעלה הנוספת במחיצה של הFAT32 תודה.
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
Mmmkay יש כאן מישהו שיש לו ADSL וXP? אם כן, הוא יכול להסביר לי עם אילו הגדרות של המערכת צריך לשחק כדי להתקין ADSL כראוי? זה לא שיש לי ADSL, פשוט אני רוצה להתקין בקרוב ושמעתי ממישהו שזה מסובך לשנות את ההגדרות בXP. So, Anyone?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עשיתם את זה בדביק לויסטה אבל אני בהתלבטות על ה xp אני רוצה ליקנות ווינדוס ולא יודע איזה כדאי ממולץ המפרט מופיע בחתימה תודה
-
- 35 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, התקנתי מחשה חדש, המחשב מכיל מעבד Q9400, כרטיס מסך NVIDIA - PNY QUADRO FX 580 המכיל זכרון 512M 2 כרטיסי זכרון של KINGSTON 2G DDRII 800 (סהכ 4G) המחשב עובד עם מערכת הפעלה XP SP2 32BIT אני לא מעוניין להתקין מחדש את מערכת ההפעלה עם 64BIT מאחר וזה יאלץ אותי להחליף גרסאות של חלק מהתוכנות עמן אני עובד. הבעיה: בפועל המחשב מזהה רק 2.5G מהזכרון. אני יודע שמע' הפעלה XP יודעת לנהל בפועל רק 4G זכרון ומכאן שהייתי אמור לזהות במערכת 3.5G זכרון ולא 2.5 הבעיה החמורה מכך היא שכאשר אני מבצע רינדורים (בתוכנת ARCHICAD) התוכנה נופלת ומוציאה הודעת שגיאה, ולדעתי יש קשר בין 2 הבעיות יש רעיונות לפתרון הבעיות?
-
- 26 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ואם כן בכמה יותר?. למה יש לי X64 והוא לא נותן כלום במשחקים וחשבתי אולי זה משתמש ביותר זיכרון של המחשב מ32 . ולכן אני יעדיף להתקין 32
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
כן, ידוע שאת כל ה-4 גיגה אני לא אראה בלי מערכת הפעלה 64 ביט. אבל, האם יש משהו שאפשר בכל זאת לעשות כדי לשכנע את המחשב להכיר בקצת יותר מהזיכרון?
-
- 23 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש שמיועד למשחקים. המעבד יהיה Intel Core 2 QUAD Q6600, וכרטיס המסך NVidia 8800 GTX. הקונפיגורציות שאני שוקל: 1. XP x86 עם 2GB. 2. XP x86 עם 3GB -- אמנם ישום לא ממש יכול לנצל מעל 2GB, אבל אני מניח שהג'יגה הנוספת תועיל לי (כלומר מערכת הפעלה וכל התוכנות עדיין ישאירו מספיק זיכרון כדי שהישום יקבל 2 "נקי" בלי swapping)? אשמח להתייחסות. 3. Vista x64 עם 4GB. זה אבל מחייב אותי לעבור לוויסטה שזוללת זיכרון -- אמנם המחשב יראה את כל ה-4 ג'יגה בלי בעיות, אבל חלק מזה תאכל לי מערכת ההפעלה (נראה לי שמבחינת זיכרון זה די יתקזז עם אופציה 2 במידה והיא אכן ישימה), שלא לדבר על העלות של רכישת הזיכרון. וחוץ מזה אני גם נאלץ לנטוש את XP x86 שאני די מרוצה ממנה, דבר שבעיקרון הי…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני יכול להתקין XP 32 BIT על מחשבי DUO החדשים? למה משמש 64 BIT? בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי, אז התקנתי אקספי 64 ביט.. עכשיו, אני ממש לא אוהב את המראה הכחול של הווינדוס, ותוספות למשל כמו קריסטל XP לא תופסות במערכת הפעלה של 64 ביט מישו יודע איך אפשר כן להפעיל אותן \ איך אפשר לשנות? פי.אס. אני רוצה לשנות למראה של MAC, לא של וויסטה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי ההתקנה של ה xp 64bit, כשמתחילה הטעינה הראשונה של הווינדוס קופץ המסך הכחול והמחשב מאתחל את עצמו. אולי צריך להגדיר משהו בביוס?...
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
יש לי דיסק של XP SP2 32 BIT ודיסק SP3 קניתי מחשב עם מעבד אינטל E7200 והשאלה אם יש איזו שהיא סיבה להעדיף XP64
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
-
שלום למומחים, לאחרונה קניתי מחשב מבוסס Q6600. מטרתו - הרצת Cubase (תוכנה להקלטה ועריכה של מוסיקה). התקנתי Xp32 ואני מעוניין לדעת האם אראה שיפור בביצועים בשידרוג ל- 64Bit. או אולי כדאי בכלל להתקין Vista... אודה לעזרה, מני.
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
אני קונה מחשב E8400 ו-4 GB זיכרון, ובוחר מערכת הפעלה. ניסיתי לקרוא בנעוצים אך לא הבנתי מה השורה התחתונה... אני לא מעוניין בויסטה , האם לקחת 64BIT או 32BIT ? לא ראיתי קישורים ספציפיים ברשת ל-64BIT האם זהו ה-PRO שפשוט בעת ההתקנה מזהה שהוא יכול להיות מותקן בצורה של 64BIT, ונותן את האופציה ?? רוצה לדעת האם להתקין xp 64BIT או X64 ? - אני מבין שזה לא אותו הדבר. תודה מראש .
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
http://www.themexp.org/view_info.php?id=16326 יש שם עוד כאלה נחמדים , יש אפילו בוט סקרין בעברית ...
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום לכוווווולם! שאלתי היא כדלקמן: יש ברשותי win xp home בעברית ואני רוצה לדעת אם אפשר להתקין גירסת hebrew enable כמו ב win98 , פשוט אני רגיל לאנגלית ועברית ומחשב לא מסתדרים לי ביחד. אם כן, איך? אשמח לקבל תשובה.... חג שמח
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה חוקית של וינדוס אקס פי מהדורת זהב (ולא משנה כרגע מאיפה השגתי...) מומלץ להתקין אותה? או שעדיף הרגילה שיש לי?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעיה ב-XP HOME - לא מזהה התקן קול, גם אחרי התקנת דרייברים לוח אם. בדקתי בביוס והכל תקין, שום דבר לא על DISABLE מה יכולה להיות הבעיה, מישהו נתקל בזה? (הסאונד עובד לאחר התקנת WIN7, ככה שזה לא בעית חומרה.) תודה.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אין מה להוסיף מי מהם טוב יותר, למשחקים אנטרנט מוזיקה...??
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחיצות יהיו NTFS איזה מערכת הפעלה עדיפה ???
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יש לי את הדיסק הMulti lang של XP שעובד מצוין על הProfessional Edition אבל הוא הHOme לא מקבל אותו ואי אפשר להתקין איתו את העברית... מה עושים? יש דיסק מיוחד לHOME או שיש דרך להפוך לPro?? תודה...............
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי כרגע 98. מה שאני עושה זה אני הולך להתקין את 98 על כונן D, ורוצה להתקין את השידרוג שיש לי של XP על כונן C. רציתי לשאול אם בXP זה כמו בשאר המערכות שגם בגירסת השידרוג אפשר להתקין על תיקיה אחרת, או שבXP הוא מתקין עצמו עצמו (בשידרוג) רק באותה תיקיה שבה נמצאת מערכת ההפעלה הקיימת ? כי ב98 דרך דוס אפשר לקבוע להתקין אותו בתיקיה אחרת חוץ מהסטנדרט, אבל בwindows לא נראה לי שהוא שואל... בקיצר: בXP שידרוג, אם יש לי כרגע 98 אני אוכל להגיד לXP להיות מותקנת בתיקיה אחרת מwindows או שהוא לא יישאל אותי? דרך אגב, כדי להפעיל את ההתקנה של XP מדוס יש דברים מיוחדים שצריך לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
היי אנשים! יש לי שאלה ואודה לכן מאוד אם תוכלו לעזור לי... יש לי מחשב להתקנה עם סריאל מקורי של XP HOME הבעיה היא שאין לי דיסק התקנה מקורי עם אקטיבציה. מישהו אולי יודע האם אפשר להוריד איפשהו XP HOME HEBREW מקורי? המון תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, אני מתכוון לרכוש מערכת HTPC עבור שימוש של קולנוע ביתי. בפורום מפרטים, יעצו לי להעדיף את XP Media Center על פני ויסטה, כי לדבריהם הויסטה היא מערכת לא יציבה, איטית וזוללת משאבים. השאלות שלי הן כדלקמן: 1. האם קיימת XP Media Center בתמיכה עברית? 2. במידה ואין תמיכה עברית, האם התקנה של המערכת באנגלית, עלולה להניב בעיות תפעול עבור משתמשים שהאנגלית שלהם די בינונית? 3. במידה ולא מומלץ להתקין את המערכת עבור משתמשים שלא שולטים היטב בשפה, אז מה בעצם האלטרנטיבה? להתקין בכל זאת את Vista Home Premium? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 758 צפיות
-
-
התקנתי XP MODE, ומן הסתם מופיעה הודעה ב-XP שאין לי אנטיוירוס וכיו"ב. צריך להתקין אנטיוירוס מחדש, בתוך XP, או שמה שמותקן כבר ב-7, מכסה ?
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-